Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4х03: "The Economist"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4х03: "The Economist"

Заложникът на Лок може да се окаже ключът към напускането на острова, затова Саид и Кейт опитват да установят мирна сделка.

Епизодът е Sayid centric

Airdate: 14.2.2008 (В Интернет на 15 Февруари, Петък)

ABC Promo 1 @Daily Motion
ABC Promo 2, 3 @DarkUFO
CTV Promo 1 @Daily Motion
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO
Sneak Peek 3, 4 @DarkUFO

Субтитри: Link (от dandio и subs.unacs.bg)

Download:
Lost s04e03 hdtv xvid-xor@Zamunda.NET [349.61 MB]
Lost s04e03 hdtv xvid-xor@Zamunda.NET [1.07 GB]

Промо снимки: Link

Видео podcast

Аудио podcast - The Economist | Download NEW!

Официално инфо:
SAYID AND KATE GO IN SEARCH OF LOCKE TO NEGOTIATE A PEACEFUL DEAL WHEN THEY DISCOVER THAT HIS HOSTAGE MAY BE THE KEY TO GETTING OFF THE ISLAND, ON ABC'S "LOST"

"The Economist" - Locke's hostage may be the key to getting off the island, so Sayid and Kate go in search of their fellow castaway in an attempt to negotiate a peaceful deal, on "Lost," THURSDAY, FEBRUARY 14 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O'Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Ken Leung as Miles, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Mira Furlan as Danielle Rousseau, Marsha Thomason as Naomi, Armando Pucci as Italian man and Thekla Reuten as Elsa.

"The Economist" was written by Edward Kitsis & Adam Horowitz and directed by Jack Bender.
ABCmedianet

Коментари по вече излезлия епизод тук
pinko_z
Ихааа вече и за трети и епизод доста информация .... the_mouse worthy.gif worthy.gif worthy.gif
the_mouse
Добавени линкове към промотата за епизода.

Хърли: "Are you (going to kill us)?"
Майълс: "Not yet...."

Или както се казва OMG!
ViruZzZ
lol чак сега видях промотата shocking.gif Явно ще имаме нови гости на острова wacko.gif
the_mouse
Хайде да ви е честита новата серия, пускам тегленето след малко ще коментирам smile.gif
Download:
Lost s04e03 hdtv xvid-xor@Zamunda.NET [349.61 MB] NEW!
The_Man_Of_Steel
Сега го свалям, после като намеря време ще го гледам и ще коментирам wink.gif
FrAgMaKeR
Ау, наистина страхотен епизод. Малко шпионски стил.. тоя Саид вярно, че беше свързан с ЦРУ в миналото си има опит в тия работи, но каква е точно връзката му с Бен.. тепърва ще се разбере.. и тези с гривничките хм. smile.gif Малко го бяга позабравили този перносаж последните епизоди, но сега много хубаво го връщат в играта с този флашфоруърд.
the_mouse
Постнах субтитрите в първия пост:
Субтитри: Link (от dandio и subs.unacs.bg) NEW!

както и HDTV качество на епизода smile.gif
Lost s04e03 hdtv xvid-xor@Zamunda.NET [1.07 GB]
The_Man_Of_Steel
Уау, чак сега успях да гледам епизода

На Саид му отива като наемен убиец 4.gif Сойър май нещо не е вред не иска да се маха от острова, Хърли много ме издразни като измами така Кейт, Сайд и Майлс... накрая ще се разбере че не му е донесло тва нищо добро
the_mouse
Мдам, то както се вижда в промотата Лок започва да ги действа много сериозно smile.gif
Хаха, голям смях беще като Русо бута Саид с пушката и му казва "Нищо лично, Саид" 18.gif
Или пък като Саид каза, че не се сърди на Хърли (а трябваше biggrin.gif) и той му отговаря:
"Пич, като те видях как изви врата с онова брейк движение (финалната серия на трети сезон), по-добре да седя зад теб " 5.gif

Другото интересно нещо е защо Саид работи за Бен и какво имаше в предвид като каза "За да предпазиш приятелите си...."

Иии още по-интересното - експериментът на Фарадей - има часова разлика между острова и външния свят?
Също така защо напомни на пилотът да следва точния курс, по който са минали на идване към острова, явно само от едно място може да се влиза 2thin[1].gif
Estell
Цитат(the_mouse @ Feb 15 2008, 21:16) *
Иии още по-интересното - експериментът на Фарадей - има часова разлика между острова и външния свят?
Също така защо напомни на пилотът да следва точния курс, по който са минали на идване към острова, явно само от едно място може да се влиза 2thin[1].gif

Това на мен ми стана най-интересно. Излиза, че на острова времето тече по-бавно. Това сигурно е обяснението и защо Уолт е пораснал. Само не знаем за какво пък му е да се връща?
FaLLOuTbOy
Аааа! Казах ли ви, че Саид ще е един от спасените 10.gif. И на всичкото отгоре ще му е шеф wacko.gif. Кейт, Джак, Хърли, Саид. Другите 2ма са или Клеар и бебето или Джин и Сън. Ще видим. Искам да покажат пак Джейкъб worthy.gif
ViruZzZ
Доста добър епизод worthy.gif
Саид доста добре беше ппреставен, обаче само на мен ли ми се стори или гласа от слушалката беше на Бен confused.gif Сцената когато напускаше острова беше много яка, а ако на острова времето минава по бавно, значи Уолт е на кораба им unsure.gif Сигурен съм, че Кейт не е искала да остане излъгали са Саид или Саид лъже Джак dry.gif А Саид каза, че Те вече знаят, че той им е по петите дали тези Те имат нещо общо с Океаниците, а и Бен явно държи с нещо другите Океаници и затова и Саид работи за него... Оффф след всеки епизод идват все повече и повече тайни biggrin2.gif
advokata
Здравейте!!!

Значи , още сутринта гледах сериала. И както винаги - УНИКАЛЕН СЕРИАЛ!!!!
Имам вече огромна критика.
Значи , в предишните сезони , даваха миналото на актьорите , а сега... взеха да дават бъдещето.
Доказателство:
Когато Сайд играеше голф , онзи пичага дойде при него и почнаха да говорят.
Сайд изведнъж каза аз БЯХ един от оцелелите на полетът 815...
И ми стана чудно...
A_l_e_x
Много се радвам,че епизодът беше за Саид,но вече взех да се изнервям-писна ми да се появяват по 5-6 нови загадки във всеки епизод и нито една,подчертавам нито една,от старите,да се разкрива. Сценарисът или има някъв супер гениален план за сериала,или хич незнае какво прави. Струва ми се,че всичко ще се струпа в последните 2 серии и ще е супер мизерия.
Иначе епизода беше много як. Саид за трети път губи жената,която обича. Тази Елза се оказа бая кучка де. Кейт и Сойер бяха супер сладички. Най интресно беше с разликата във времето,31 минути-уау.
Estell
По-скоро минутите бяха 5-6 защото на единия хронометър пишеше 24 мин, пък на другия 31.
Надявам се Дезмънд да се върне, за да могат най-накрая да са си заедно с неговата Пенелопе.
the_mouse
Цитат(advokata @ Feb 15 2008, 23:20) *
Здравейте!!!

Значи , още сутринта гледах сериала. И както винаги - УНИКАЛЕН СЕРИАЛ!!!!
Имам вече огромна критика.
Значи , в предишните сезони , даваха миналото на актьорите , а сега... взеха да дават бъдещето.
Доказателство:
Когато Сайд играеше голф , онзи пичага дойде при него и почнаха да говорят.
Сайд изведнъж каза аз БЯХ един от оцелелите на полетът 815...
И ми стана чудно...

Ами да, то още края на третия сезон беше в бъдещето (flashforward), даже и първата серия на този сезон за Хърли....

Estell, единият часовник показваше 2:45:03 а другия 03:16:22

UPDATE: Ето видео подкеста за тази серия:
Видео podcast NEW!
The_Man_Of_Steel
Щом времето на острова тече по-бавно това означава че Уолт и Майкъл са се измъкнали и защо им е да се връщат? А и те защо даже като са се измъкнали не пратиха помощ confused.gif

ПП: advokata, ти чак сега ли разбра че дават героите в бъдещето, biggrin.gif ко не беше разбрал в 3ти сезон поне би трябвало да се досетиш когато Хърли каза в 4.01 че е е един от Океаник 6
the_mouse
Времето не тече по-бавно, а със закъснение, поне като предложение го казвам де...
Ако течеше по-бавно щеше да изостава все повече и повече прогресивно, а по-вероятно е да има някаква часова разлика просто wink.gif
Enchanted
Хареса ми епизода!
Хмм,Сайд наем убиец и то не на кой да е,а на Бен,нямаше да о повярвам,ако не го бях видяла с очите си biggrin2.gif ...Кейт остана със Сойър,но за мен трябваше да се върне при Джак,що се отнася до времето и неговото "забавяне",аз предполагам,че има някакво пречупване или бариера на острова,който както знаем е пълен със странности.Интригата и развръзката стават все по-големи и по-големи с всесяка изминала серия smile.gif
Поклон пред сценаристите!
The_Man_Of_Steel
Аз си мисля, че задачата на Саид е да убие хората от организацията, която ги е търсила на Острова и мисля, че шефа на тази организация е оня черния дето беше при Хърли в лудницата...
hip_hop^girl
Жестоко от сякъде ! Това със Саид и Бен и с приятелството беше супер първата мисъл , която ми мина през главата като видях германката беше - тая мацка колко прилича на Шанан ама после пак се оказаха тъмните истории на Саид. И накрая пак само Сойер е прав Кейт няма къде да отиде и защо да се връща и не само Кейт.
bgy
Епизодът се беше хубав. Пъзелът постепенно ще почне да се нарежда. rolleyes.gif
Някъде в нета четох, че всъщност островът е в паралелна на нашата вселена. Когато в миналия сезон даваха епизода
NOT IN PORTLAND, където отведоха Джулиет на острова, има един знак наподобяващ пясъчен часовник. (Х с чертички отгоре и отдолу). Та мисълта ми е, че може би наистина това предположение е вярно, тъй като оня физика (не му запомних името) им каза да следват само и единствено маркировката на връщане.
Ако наистина шефа на "спасителите" е онзи черния, как Бен разбра, че тези, които са на кораба, не са онези за които се представят? Луда работа. mrgreen[1].gif Можем само да мислим и да гледаме следващите епизоди. shocking.gif
ViruZzZ
А може би не са в паралелна вселена, а около острова има поле, заради което се появи мечка на сред екватора, а сигурно има и само един път за влизане и следователно един за излизане. За съжаление това са само догадки wacko.gif
divata_airis
Ма леле, майко аз пак опуснала...Кога го гледах тоя епизод - мин седмица, утре друг идва ама аз сега ще коментвам тоя - заплес, нищо друго не мога да кажа в своя защита...Та за епизодчето, хареса ми...Само дето не исках това садискично чудо Саид да излиза от осторова...Обаче въобще не очаквах, че и женката ще се се окаже като него...Това накрая за шефа, точно преди да го покажат и аз викам "Това е само Бен"...Ма баси диването е, честно...Пак се измъкна- прибиха го от бой, ама хайде сега...Ей, обаче Дез се измъкна, това ми стига...Юпи!!!И разбрах защо той не е сред шесте от Океаник - ми че той не е бил на Океаник...човека си дойде с яхта на кораба, така че...той се измъкна, доволна...ДА можеше обаче да дойде при мен, не при Пени...*въздиш* Мечти...Нямам търпение да видя новия епизод утре.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.