Aми приятели си е най-добър , но тъй като вече свърши , сега аз давам гласа си за CHARMED за всички почитатели на сайънс фикшън го препоръчвам засега са излязли първите седем сезон , аз съм свалил новия седми сезон от разни торенти и го качихме в movies.hu , но силно ви препоръчвам да го гледате - сега ще ъплоаднем и другите 6 сезона а другата година и 8 като излезе ето давам ви няколко снимки на героините да видите че ако не зараи друго поне красиви жени ще гледате
phoebe Piper Prue Paigeи в седми сезон Charisma Carpenter -
Charisma picна второ място слагам Smallville , аз като върл фен на science-fiction нямаше как да проспусна да го гледам (btw субтитрите на Кларк Кент , бяха много точни 10х че ги е направил) , но в него не ми харесва това , че накрая когато хванат `лощия` никога не обясняват какво е станало , а излизат с нещо от рода на : -Няма да наранява никого !
като се има на предвид способностите , които притежаваха повечето от тях , ми е трудно да повярвам че затвора или лудницата ще ги спрат
немога и да не обърна внимание на спешно отделение - подозирам че няма рейтинг заради жанра му - твърде далеч от комедията , а понякога и леко натоварващ , но истината е че филма има прекалено дълбок смисъл и всекидневната борба за живот , която се демонстрира всъщност показва много за човешката природа , намен лично доста неща ми бяха полезни от този филм , така че заслужава си и той