Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ret_dani
Гласувам за One Tree Hill! Той ми е любимият!
D-Simon
Незнам колко хора са го гледали но Method&Red много ми хареса 4.gif
common_sense
one tree hill!!! 4.gif супер добре!!!

IPB Image
The Shaman
Приятели и CSI разбира се.
ThePinkDuck
За момента следя с интерес One Tree Hill и Supernatural!!!Обаче любимия ми сериал си остава Gilmore Girls!!!В него има много хумор , готини лафчета , приятелства , емоции и всичко по равни количества!Ама не е много чесно че ги има Приятели като възможност , защото те са си класика и всички им се кефим!!!
The Shaman
Приятели.
K1llerAngel
лост е номер 1
common_sense
определено ОТН!!! 3.gif честно казано до сега не съм се кефила на друг филм толкова много, дано не е моментно.... blink.gif имаче и други имам любими, но не чак толкова. happy.gif
amd
Женени с деца
Приятели
Изгубени
Ало-Ало
Зайнфелд
Само за снимка
Bullseye
Как така в анкетата не е включен най-якият сериал: PRISON BREAK?
FrAgMaKeR
QUOTE(Bullseye @ Dec 11 2005, 01:30 AM) *

Как така в анкетата не е включен най-якият сериал: PRISON BREAK?

Правена е доста одавна още преди да се започнe Prison Break затова. Трябва да се ресетне класацията и да се добавят други заглавия..
Anelia™
The O.C.
RoXXy_
е да де ...то сега са доста, като на първо място е One Tree Hill
aама като бях малка даваха Алф, който беше супер разбиващ сериал...и ми е останал в главата angel_not.gif
Nasi
One Tree Hill
Sexy`kart0f4o
Изгубената Настя. Много як сериалл 18.gif
gandalf
приятели и продължението джоуи много ясно biggrin.gif
common_sense
QUOTE(Sexy`kart0f4o @ Dec 18 2005, 10:55 AM) *

Изгубената Настя. Много як сериалл 18.gif

подкрепям те, това наистина е мн стойностен сериал... 18.gif също искам да добавя и Дързос и Красота. Хайде, фенове на ДиК събудете се и дайте глас!!! време е светът да научи за нас... 18.gif biggrin2.gif
Buhti4ka
Охх, много ми беше трудно да избера. За мен №1 е Friends 2thum[1].gif
Но въпреки това гласувах за X-files, защото никога не бих могла да забравя колко бях запалена по този сериал навремето.
Иначе в момента съм на тема One Tree Hill, Lost и Prison Break.
Eli_Baby
Ми то тия почти сичките са много готини ама на мен най-си ми харесва ОТХ 4.gif И затва гласувах и за него smile.gif
arlekin
Ало,Ало много яка комедия.
toti_barabata
Любимите сериали са ми комедийните и за това подреждам тях!Иначе може да се каже че БРИГАДА ми е любимия сериал!Сега ша почвам да гледам LOST май и той ша е доста хубав!

1.Женени с деца
2.Приятели
3.Алф
4.Реймънд
5.ДЖОУИ
ACCEPT
ИЗГУБЕНИ
Iveto^
biggrin2.gif Здравейте!!!Лично на мен историйката ми допада доста,пък и много от събията е вероятно да ти се случат в реалния живот.Актъорите са добри.....какво повече от това smile.gif
aLexa```
Какво по-добро от Friends i One Tree Hill smile.gif , но като бях малка убожавах Breaker High ... не знам дали го знаете, но е просто невероятен =) пак ми се иска да го гледам sad.gif ааа и сега мисля да почна да гледам един .. ех забравих му името но все едно :П хихи smile.gif
Menna
One Tree Hill
BuFeRcHo
Фмомента се зарибявам да гледам LOST но иначе повечето смешни сериали ма кефат например Малкъм. ПРИЯТЕЛИ , АЛФ , Женени С Деца и т.н. smile.gif
LSS
от тези, които дават в момента по телевизиите:
"Женени с деца" и "Алф"
Victoria
Смолвил е номер едно. smile.gif
Други хубави са Приятели, Джоуи (който май ще го спират, но не знам кога), Казвам се Ърл, Малкълм (вече не ми се струва толкоwа интересен, но пак бива).
spown
Явно само аз ще поткрепя Stargate-нещо ново за този тип сериали.
Също така Battlestar Galaxtika и Star Trek.Но аз съм си маняк на тема фантастика,така че гласъ ми е ясенsmile.gif
drugariaBrigadiR
Бригада на мен ми хареса 4.gif
kostianev
НА мен ми е Ориндж Каунти ! smile.gif и 3-те сезона
scandalous_girl
Любими са ми: One Tree Hill,CSI,Prison Break,O.C(горе-долу),Friends... smile.gif
EyesWideShut
ами "One Tree Hill" доста ме грабна, но "Приятели" си е класика
OTH_fenka
0106[1].gif Аз гласувах за One tree hill, защото наистина ми харесва. Героите се готини и винаги е интересно.Някой не го харесват защото е много заплетено, но според мен точно тва е готиното. 2thum[1].gif
toti_barabata
Любимия ми сериал ми е Бригада
Faber
женени с деца и в. марс smile.gif
**ASTERIX**
АЛФ! Друго не следя ( аз рядко гледам и телевизия де обаче за Алф винаги smile.gif
The Black Dragon
Тва са ми най-любимите worthy.gif

Twin Peaks
Friends
24
Lost
One Tree Hill
^^HeLa^^
One Tree Hill, The O.C, Friends 4.gif това са ми най-любимите
^^HeLa^^
One Tree Hill, The O.C, Friends 4.gif това са ми най-любимите
<Radost>
[size=7][color=#CC0000]ONE TREE HILL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2thum[1].gif
never_mind
Шшшшшшшшш тоя Prison break маже wacko.gif wacko.gif wacko.gif ...
marauder
One Tree Hill, Lost, Prison Break и BattleStar Galactica !
Highlander
CSI-Las Vegass Това мисля че е най-готиния сериал които съм гледал.
~*Haley*~
От новите One Tree Hill e на върха на класацията ми и The O.C.(той е малко след ОТНsmile.gifа иначе завинаги ще си останат Friends и Sex&The City!!!
Melissa
От изброените ми харесват The X-Files, Friends и Nikita. Иначе други любими са ми Malcolm, Ally Mc'Beal, Tru Calling, ER. smile.gif
striikar
One Tree Hill е най-добрият ,просто нема по-хубав иначе с удоволствие следя Lost и с недоволствие wink.gif - O.C. а сега само да ми минат класните и почвам и Smallvile
DcShOeCoUsA
Мен лично ме кефят сериалите "От местопрестаплението","Бъфи убицата на вампири" и "Лас Вегас". biggrin.gif
3pacalypse Now
CSI,Orange county И най вече Prison Break!!!
Ali8
Аз гласувах за OTH за6тото според мен е най-якия от изброените.Иначе съм фен и на O.C.
и LOST 4.gif 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.