Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
andoo
Моя лубим сериал определено е "One Tree Hill"!!Аз играя баскетбол и един фриенд ми каза 4е главните герои били баскетболисти.Така една вечер седнах да го гледам и...стигнах до 2ри сезон на следва6тата сутрин biggrin2.gif biggrin.gif Историята е много пленява6та!Който не го е гледал-знаете ква ми е препораката!! \\//
kingsize-4eto
One Tree Hill естествено!Този сериял е най-близкия с реалния живот...Повечето серияли ти показват какво би било най-най-хубавото,а ОТХ е реален сериял,показват неща които може да ти се случат както на теб така и на твой близък...Някакси е по-различен и пълен с неочаквани сцени...този филм е ВЪРХА wink.gif
A_l_e_x
Всъщност три са ми любимите сериали: Lost,Smallville и One tree hill,но Lost за мен е върха worthy.gif
ludoto_mimi
Не съм писала тук, но съм гласувала. Явно съм направила грешката да гласувам за ОТХ преди две годинки, когато ставаше за нещо.
Все пак, сега определено съм за Grey's Anatomy, но него го няма в списъка. biggrin2.gif
The Black Dragon
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 17 2007, 11:47) *
Явно съм направила грешката да гласувам за ОТХ преди две годинки, когато ставаше за нещо.

5.gif 5.gif 5.gif
Аз затва гласувах за 24 да ми е мирна главата biggrin2.gif

Сега към темата мога да добавя и Friday Night Lights, Heroes, Prison Break, The War At Home и Dirt biggrin2.gif
stormbreaker
Има няколко сериала , които цепят мрака..., но моят фаворит си остава The X-Files.
Иначе други добри сериали са:
*Тя и Той
*Prison Break
*War at Home
*Malcolm
*Beast Wars и ALF( като малък винаги бях пред телевизора , когато ги излъчваха)

И общо взето това са. 10.gif
DjuDju
Моите са Charmed и One Tree Hill!!! rolleyes.gif Също така в последно време много се кефя на Lost и Veronica Mars(новите серии)...няма как да изпусна Prison Break и Heroes
^^BIG`smile^^
Гласувах за О.С., защото освен че супер много ме кефи, е единствения с малки изключения който съм гледал а и супер много ми харесват някои от главните герои в филма 4.gif
MaLkIq_MuKi
Моя е на 100% SMALLVILLE!
vikihill96
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Feb 28 2007, 14:10) *
Моя е на 100% SMALLVILLE!

1000 % процента Smallville.Другите изброени също в по-голямата си част са много добри,но Smallville-"This is the serial of steel for the man of steel".
Desire
Prison Break 4.gif
Titan
Heroes wink.gif

ПП. 400 ПОСТА ЙЕЕЕЕ!!! biggrin2.gif
VanIcHka
Няколко са : One Tree Hill , Prison Break , О.С , Veronica Mars , и Lost
yoana_23
Цитат(redmadman @ Jun 15 2005, 17:14) *
Аз харесвам най много Lost просто този сериал ме плени нямам търпение да излезне втори сезон

Моят любим сериал е "Contra Viento Y Marea" biggrin2.gif rolleyes.gif blush.gif
Gossip Girl
Аз харесвам One Tree Hill, Prison Break, Veronica Mars, Smalville, но гласувах за ОТХ
LoveOneBoy
One Tree Hill wub.gif
qwe123
Може и да съм писала в тая тама,ама не помня,така че... mrgreen[1].gif
Моите любими сериали са ОТХ,АЛФ,ОК,Изгубени и Женени с деца,Сабрина също ме кефи,а и Напълно непознати.На повечето съм им гледал всички епизди и са worthy.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
lady_iz
Prison Break
Heroes
Fixer
Аз гласувах за Married with children (Женени с деца) въпреки, че и някой от останалите много ги харесвам.
vasinka_{P}
One Tree hill на първо място, след това Prison Break, Lost, The O.C., Dawson's Creek, CSI : Las Vegas
Konspin
Женени с деца тоя сериал ме кефи много И е един от лобимитеми сериали.Когато мога го гледам
pussy^^
ОТХ естествно 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Iva7
Най-много ми харесва сериала Розуел.Това е най-страхотния сериал който сам гледала до сега.А главния герой ееееееееех нямам думи.
Adorkable
Лост 8.gif .Няма сериял или филм на който толкова много да му се чудя на загадките.Невероятен ,наистина.Другите два -Veronica Mars и Heroes си делят второто място happy.gif .
Adskata
Friends как иначе...за мен тва е най-добрия сериал...най-любимия ми...
Justin
Polly``
еее така е гадничко, защото ми се иска да гласувам поне за няколко филма, но в края на краищата гласувах за "The O.C."! той остана след като ги броих на онче бонче rolleyes.gif
naleyforevar
гласувах за отх,въпреки че и Вероника Марс е страшно готин сериал!!! 4.gif 4.gif 4.gif
DerEinzige
Досиетата Х /The X-Files/
Това е сериалът! worthy.gif
toto_1
Определено в момeнта ми е One Tree Hill но и другите мн ги харесвам.Сега защо-ами можеби защото това са нещата от реалния живот и е мн блиско до него smile.gif.Ако мага да попитам къде е "Дързост и Красота" това е страшна съпунка без край,любимия ми сериал 18.gif
`BruKas`
според мен
Отх е най-хубавия сериял които някога съм гледала .Не отри4ам 4е съм гледала и О.С ноо той просто не може да се сравни по никакъв на4ин с отх ....Героите на отх някакси саа реални смисъл правят това което всъщност се слу4ва с ви4ки на тяхната възраст.аа в квартала на богатите простоо не можехх смисаал някак си ми беше нереално имам предвид 4е не всекиии е толкос богат и има техния живот...В отх у4австват и едни от любимите ми актиори..
Tedds
One tree Hill 4ever!Много добър сериял,изключително интересен и там са най-готините актьори,гледала съм и О.С. но стравнение с ОТХ е пълна боза според мен,макар че бях доста запалена по О.С.,но ОТХ е върха!
::Brooke::Davis::
One Tree Hill за мен си е перфектният сериал! Вече четири сезона и не ме е разочаровал! Невероятен е! Супер готин , интересен и най-важното има много неща от реалния живот!
Gossip Girl
Гласувала съм за ОТХ, макар, че още тогава беше започнал да избозява съвсем леко. Сега бих си променила гласа за Supernatural. В момента не намирам по-добър сериал.
~Chεεry~
ОТН!
miladima
HOUSE MD worthy.gif
.Innocence.
The O.C. 4.gif
candy
При мен са три-ОТХ,The O.C.и друг(Ясновидката Тру)
HorroR
F.R.E.N.D.S. and The O.C.
PoLiTy'
Най-много ми харесва Prison break.След това Lost и OTH smile.gif
ladysunshine
Аз гласувах за Отх и никак не съм изненадана, че за него има най-много гласове. Сериалчето е супер. А на второ място ми е Квартала на богатите. Много си го обичам тоя филм, но гласувах за Отх, защото сега много съм се зарибил апо него, а и Квартала на богатите свърши
Sensimilla
Приятели! Този сериал направо ме завладя. Изгледах десете му сезона за 1 месец и вече съм ги гледала по 3-4 пъти и пак са ми смешни. Бъзиците, начина на игра на актьрите - всичко е перфектно. Винаги ме кара да се усмихна и винаги, когато ми е гадно ме кара да се почувствам по - добре smile.gif

Други любими сериали са ми Малкълм, One Tree Hill,Сексът и Градът и Войната в къщи happy.gif
brooke_scott
ОТХ няма място за спор wink.gif
ChiHuaHua
Аз пък още не съм гласувала по простата причина, че трябва да избирам между 4-те си най-любими сериала и съм на нещо като кръстопът biggrin.gif харесвам ги по различен начин и не мога да ги сравнявам.. така че пас от мен за сега wink.gif
Sensimilla
Ммм сетих се и за друг сериал, който много харесвам. "Утрешен Всетник" happy.gif
fNatic.
Prison Break е пълен с изненади много ме кефи happy.gif
dEniChka
One tree hill много ясну wink.gif
marti_89_76
Най-много харесвам-"The O.C.".Той ми е любимия сериал и актьорите са много готини. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
След него са:"Prison Break","Lost","CSI-Las Vegas". smile.gif smile.gif smile.gif
Mrs.Ackles
"Supernatural" worthy.gif Но иначе "ОТН" и "Nip/Tuck" също спадат към любими! happy.gif
TheUnknown
Dr. House worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.