Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
aladin
1.Stargate SG-1

2.Smalville

3.Andromeda
Pra Sonhar
От изброените по-горе филми любими са ми "The O.C.", "OTH" и "Friends".
lyubenski
Аз лично прекалено луд фен на Приятели и въшреки че едно 90 % от изборените сериали са наистина мнг интересни и хубави , не мога да не не добавя, че Приятели е завършен сериал излячен в 10 сезона и все още е номер 1. Повечето сериали напоследък набират супер интересно начало и впоследствие стават на боза (лично мнение Лост) . Надявам се ,че няма да последват същата участ прекрасни сериали като Призън Брейк и ОТХ
dimi87
Много харесвам О.C.
Ледено_момиче
ОТХ форевър smile.gif
Adrift
Женени с деца и Ало Ало biggrin.gif biggrin2.gif
akashy_87
Най най сред всички сериали са OTH и Prison Break!!!!
sydney
моите са много wacko.gif wacko.gif wacko.gif One Tree Hill ,Charmed,Smallville,Angel,Buffy,Alias,Lois & Clark:The New Adventure Of Superman / знам че е старичко но е КЛАСИКА biggrin.gif biggrin.gif /,Friends,Joey само за тези се сещам blush.gif blush.gif blush.gif
seduction_55
1.CSI: Las Vegas / Miami / NY
2.One Tree Hill
3.Nip/Tuck
4.Lost
Това са от изброените.Иначе също харесвам Missing и The inside.
Хейли
Най-любиите ми сериали са One Tree Hill и Prison Break това са велики сериали няма други като тях уникални са 4.gif 4.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
~●R@Li●~
One Tree Hill 4.gif е любимият ми сериал 2thum[1].gif
storm
Никога не бих се сетил, ако не беше споменала тук, в тази тема 18.gif.
seduction_55
QUOTE(Joro @ Jul 31 2006, 03:10) *

Никога не бих се сетил, ако не беше споменала тук, в тази тема 18.gif.

На мен обаче не ми е лубимия,ама някой ако ми види подписа ще остане с такова впечатление. 18.gif 18.gif
CSI: Las Vegas / Miami / NY e номер 1 4.gif
DaniEl
One Tree Hill си е №1 4.gif Обичам си го icon_peace.gif
tsvetan93
Любимият ми сериал е Ало Ало. 4.gif 4.gif 4.gif
nicky811121
Първата вълна smile.gif
ТинтириМинтири
Prison Break
tzvetka
На мен любим сериал по принцип ни е Имението,а от тези Smallville.
kasis
CSI: Las Vegas / Miami / NY

почти не пропускам сериите им smile.gif
Bloody_Tears
ONE TREE HILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLL
AWLAYS AND FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
lemmy
Strange Days at Blake Holsey High, но не много хора са чували за него (в превод е Училище черната дупкаwink.gif)
DeSeRt^RoSe
ONE TREE HILL 4.gif 4.gif
XtCrAvE
Prison Break.
Abruzzi
Призън Брейк и Бригада са ми любимите сериали.Най-задълбочени,интересни,с най-добра актьорска игра и перфектен сюжет.А и са напълно в мой стил.
vitiq
Много е тъпо да кажеш само един сериал... не мога да определя кой ми е любимия... в анкетата гласувах за Friends , One Tree Hill и Prison Break също са велики 4.gif
Refuse
Засега любимия ми сериал е Бягство от затвора естествено много сам се зарибил сега такмо го дажат и по НОВА ТВ biggrin.gif
3pacalypse Now
Prison Break
Infernum
Каквото и да си говорите, The X-Files е номер 1 !!! 4.gif

Тоя филм преди беше хит /за времето си/. biggrin.gif
Bloody_Tears
(Infernum @ Nov 5 2006, 16:12) *

Каквото и да си говорите, The X-Files е номер 1 !!! 4.gif

Тоя филм преди беше хит /за времето си/. biggrin.gif

Наистина е страхотен филм.Преди и аз много го обичах. biggrin.gif
p0l43t0
Аз съм доста зарибена по 3 от изброните сериали...Prison Break,One Tree Hill,LOST...Но най-най си е Призъна 4.gif Иначе харесвам и Приятели,Отчаяни съпруги,О.С... smile.gif
cveti_2907
На мен любимия ми е One tree hill. Просто още от първата серия ме грабна! smile.gif Супер е!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Mod Edit: За в бъдеще пиши на Български. В този форум шльокавицата не се толерира.
radkill
Ами сега вече и аз нямам много време за TV, но преди много ми харесваше"Военна прокуратура", но го спряха, и сега се опитвам да си го намеря от някъде, но не мога, намерих само първи сезон, ако някой знае ще съм му много благодарен. rolleyes.gif

Mod Edit: За в бъдеще пиши на Български. В този форум шльокавицата не се толерира.
mishkata_eli
моят е One Tree Hill и Veronica Mars 4.gif страхотни са smile.gif
Jolly_GirL
Моите са Prison Break и One Tree Hill
kalin4eto_
Prison Break и One Tree Hill, повече One tree hill smile.gif хихихи Мисля, че си личи smile.gif
CheerFuL-F
гласувах за OTH,но иначе и др.са ми любими -The O.C,Prison Break,Lost,CSI
**Sophia**
Моят любим сериял е определено OTH!Той е супер!Всички които са го гледали знаят това!Актъорите са сладки и воабще всичко е направено както трябва!
striikar
1.OTH
2.Prison Break
3.HEROES
4.LOST
5.OC
всичките тези ги гледам + още няколко, но най-любими са ми първите 2 естествено smile.gif
DeSiNCeTu
Любими са ми били OC (защото това беше първия сериал, който гледах), Prison Break, като имаше само един сезон, но сега след като съм изгледала толкова сериалчета, и въпреки че адски много го развалиха от половината на 4-ти сезон нататък, все пак си гласувам за One Tree Hill worthy.gif . Някакси съм се пристрастила към него, беше голяма работа, особено първите три сезона, че още си ме държи, и продължавам да го гледам. Иначе харесвам и другите, които гледам biggrin2.gif
SweetDreams
Най-много си ми харесва Prison Break - това е сериала номер едно наистина...никога до сега не съм скучала докато го гледам 4.gif Другият сериал, който много харесвам, и за който бих гласувала ако не беше Бегството е One Tree Hill - страшно филмче 3.gif Иначе и Приятели и, нз дали го имаше, Ясновидката Тру wink.gif
siska
Естествено че One tree hill! happy.gif това е най-хубавия сериал той е може би най-близък до реалния живот на повечето младежи.Ето The.O.C например е добро сериалче, но я няма магията и си остава просто поредния сериал. Е поне за мене е така.
Просто One tree hill е супер biggrin.gif 4.gif
Justin
Моите са:
1. The X-Files(№1 на всички времена!)
2. Prison Break
3. War At Home
4. Malcolm
^mileto^
Моите са няколко: One Tree Hill, Veronica Mars, Grey's anatomy, The OC, Lost, Prison Break и Heroes!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Всичките ме кефят адски много и кой ми е най-любим и аз не мога да преценя!
striikar
Аз чесно казано незнам вече кой ми е любимият ... просто започнах да следя доста сериали и сичките ми харесват много, но OTH поне засега си остава най-добрият за мен. Иначе сериали като Heroes, Prison Break, OC, Smallville, Lost, Jericho също са много добри сериали и не са хич за изпускане. Просто тая година ще имам всеки ден да си гледкам по едно сериалче smile.gif
niveto
Любимите ми сериали са "Veronica Mars" и "One tree hill"!Върха са!
Също така гледам и харесвам "The O.C.","Prison break","Desperate housewives"!
dreamyyy
Моят любим сериал ОТХ. Грабна още от първата серия и изгледах първите 3 сезона и първите 8 серии от 4 сезон за една седмица. biggrin2.gif
Просто той най-много се доближава до всекидневието ми, проблемите ми и реалността.Много са причини те, заради който ми харесва.Една от тях е, че почти всяка серия започва и свършва с цитат от някой известен автор или философ или просто с мисли на героите в сериала.
ALeX4e7y^
Иска ли питане

One Tree Hill is the best!
tzvetka
Само и единствено от тези Smallville!Ама и Вероника Марс ми е интересн, но не е като Smallville!
Sniper
Аз гласувах за One Tree Hill. Но също любими са ми: 24, Friends, The O.C., CSI: Las Vegas / Miami / NY, Joey, Lost, Married With Children, Prison Break, Grey's anatomy, Alo Alo, Всички обичат Реймънд, АЛФ, Напълно непознати, Малкълм. rolleyes.gif
CraZy`HoT`SexY`F
OTH и виждам ,че не само на мен ми е любим!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.