Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ali8
ONE TREE HILL е моя фаворит иначе гледам LOST, O.C и supernatural 4.gif 4.gif 4.gif
Mimi
One tree hill. smile.gif Супер сериал.И The O.C. не е лош. smile.gif
Damien
"дързост и красота" Е НОМЕР 1.Един много готин сериал направоо може вместо евро футбол да има букмейкърски пунк какво ще се случи в следващия сериал biggrin.gif Шегата на страна Hellsing 4.gif серийте са много зарибени нищо че са анимация съпер много къртят! Всеки може да си ги свали от локалните сайтове найстина си заслужават!
girl_from_hell
Оne tree hill за мен е най-доброто сериал4е
The Black Dragon
Хаха почти всички от списъка и ми беше супер трудно да избера само един. Гласувах за 24, но веднага след него са Lost, One Tree Hill, Friends, както и Twin Peaks
OTH_fenka
One tree hill и Veronica Mars И двата са много интересни, грабват вниманието от 1я епизод. 4.gif
JaDaKisS
Prison Break за мен се нарежда след Приятели.. даже ги слагам на едно място просто и двата сериала са много яки ! biggrin.gif blink.gif
mirka
Гласувах за "Приятели",защото този сериал никога няма да ми омръзне 4.gif .One Tree Hill ,Alias,Las Vegas,CSI: Las Vegas,Veronica Mars също са ми едни от любимите smile.gif
mirka
QUOTE(melkor @ Jun 9 2005, 08:43 PM) *

Alias - в момента въртят втори сезон по Канал 1 (вторник, сряда и четвъртък от 20:50). Сериала е суупер як.

Еее,още някой да харесва Alias woohoo.gif !Браво!!! 4.gif
senatora
Най-великия сериал 24
А други които ме зарибяват, т'ва са: АЛФ, Приятели, CSI, и имаше един много забавен дет го даваха едно време по ТВ-то, мисля че се казваше "Напълно непознати" (братчеда Лари и Балки) 18.gif 18.gif 5.gif 5.gif
Devil_Wish
Хе, то едно да е любимото ми сериалче, но сега ще спомена само "Бригада", "Prison Break", "CSI" и "The Inside"
~Bruk~
One tree hill, veronica mars, The O.C(въпреки че в момента е доста воднисто актьорите си ми харесват rolleyes.gif rolleyes.gif )
julian_79
моите любими сериали са "АЛФ" и в последно време "invasion" и "surface"
unvisioble
Любимият ми сериал е "Sex and the city"("Сексът и градът"). IPB Image Тъй като него го нямаше в анкетата,гласувах за другия ми любим - "Приятели".
Passionatelly desire
The O.C.
mean_girl
"Сексът и градът" и "Приятели" blush.gif
Mar4eto
QUOTE(~Bruk~ @ May 3 2006, 22:15) *

One tree hill, veronica mars, The O.C(въпреки че в момента е доста воднисто актьорите си ми харесват rolleyes.gif rolleyes.gif )

Абсолютно!!! smile.gif Това са филмите които си обичам най-много rolleyes.gif
BAUAR
п.п. Малко ще ви лагва докъто отвоги но иначе са супер :-)) и ще видите кои са ми любимите ми сериали :-)

Сериалите, които си заслужават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат гледани !!!!

1. °•®•° BATTLESTAR GALACTICA °•®•°
IPB Image
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
2. °•®•° STARGATE ATLANTIS °•®•°
IPB Image
3. °•®•° LOST °•®•°
IPB Image
4. °•®•° 24 °•®•°
IPB Image
5. °•®•° FARSCAPE °•®•°
IPB Image
6. °•®•° ALF °•®•°
IPB Image
sydney
One Tree Hill tongue.gif tongue.gif tongue.gif в изброените сериали има много които ми харесват но моят победител е One Tree Hill:)smile.gifsmile.gifпросто ме плени когато го гледах за първи път
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Ами от излизането му до сега съм адски зарибена по...One Tree Hill...естествено за мен тфа е наи якия сериал..а скоро почнах Lost и тои не е лош... biggrin2.gif
M!7ko0o0ooo
О.C Is The BesT !
James towel keeper
ONE TREE HILL rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif - най-доброто нещо правено някога, другите сериали пасти да ядат!!! 18.gif
VERONICA MARS - за тези които обичат загадките, малко криминале - невероятна история.... rolleyes.gif
toti_barabata
Бях писал нещо в тая тема ама не помня какво точно.Сега обаче мога да кажа че PRISON BREAK e най-якия сериал който съм гледал до сега!
downlow
Женени с деца ! Ал Бънди рулира ! happy.gif
montoya_743
Alo Alo , Fawlty Towers i ALF
unitec
24-няма друг като него! 4.gif
_chocolate_girl_
За "Приятели" няма спор.Но моят фаворит е "PRISON BREAK" (Бягство от затвора) worthy.gif worthy.gif worthy.gif ,който не го е гледал да го гледа повярвайте ми заслужава си 8.gif 1eyeb[1].gif
renegade1990
Някой сати ли се за "ALLO ALLO" на мен ми харесва smile.gif
cyber4o1912
Любимите ми сериали са 4 smile.gif
Това са One Three Hill , Orange County , Married With Kids и Реймънд smile.gif
също така и Приятели и Ало Ало но първите са ми фаворитите smile.gif
DesiTo
Точно любим нямам, но харесвам:
One Tree Hill
Las Vegas
Friends
Lost
Nip/Tuck
Veronica Mars
Prison Brea
Supernatural
fenka_lucas_i_brooke
OTH 10.gif 10.gif 10.gif
и....ОС blush.gif
^^HeLa^^
ONE TREE HILL - always and forever worthy.gif
ZzoOoMeR
The Orange County
Friends
Alo Alo
Married with children
2 man and half
darma i grek
LOST
sq mislq da gledam "Prison break" 4e 4uh dobti ne6ta za nego...
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
PBF
Prison Break
Lost
Stargate Atlantis
brooke*
труден избор!двоумях се м/у one tree hill и приятели,но все пак се спрях на friends-това ще си остане класика за вечни времена! 10.gif
brooke*
one tree hill и приятели!преди няколко дни почнах да гледам и prison break та ще видим дали ще стане и той един от любимите ми сериали!
fernando_T
Prison Break
One tree hill
DreamY
= One Tree Hill =
= The O.C =
= AlF =
= FriendS =
AZDEAZ
Grey's anatomy
PBF
Prison break
Lex
Нямам точно "Любим сериал", но следя:
  1. One Tree Hill
  2. Smallville
  3. Supernatural
  4. South Park
  5. Lost (понякога)
advokata
  • Приятели
  • 24
  • Изгубени (LOST)
poohcho
Сериалът, който никога няма да ми омръзне да гледам е "Приятели" smile.gif
Следващите в списъка са "От местопрестъплението" - Маями и Лас Вегас, "Профайлър" и изобщо почти всички с тази тематика wink.gif Също "Спешно отделение".
Напоследък се зарибих по ОТХ, но немога да кажа, че чак ми е любим. Става за гледане.
Zaio
1.Friends
2.Joey
3.One tree hill-новият ми най-любим biggrin2.gif
4.Stargate Atlantis worthy.gif
5.SG-1
6.The war at home-супер як и смешен сериал но го дават май само по HBO (от рода на "Женени с деца" но съвременен вариaнт)
7.Lost
8.ER
9.ALF
4.gif
bonbonco
Има много интересни сериалчета, но моите любими са О.С. , Приятели , От Местопрестъплението,Женени Със Деца.Има и други ,но тези са по-запомнящи се! biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
the o.c.,one tree hill,summerland,friends,brigada
spown
По принцип съм любител на фантастиката,и тъи като не мога де се огранича само в един любим сериалsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Star Trek TNG
Star Trek Enterprise
Star Trek Deep Space
Battlestar Galactica
Единствено изклучение от този жанр,прави и Lost-които не ми е по малко любим от горе изброенитеsmile.gif
<Radost>
След ONE TREE HILL, любим сериал ми е PRISON BREAK
Silver`eye
Lost много ми харесва,но поради паузата м/у сезоните новата ми занимавка е One Tree Hill worthy.gif
Pra Sonhar
Да видим може би O.C., Приятели, OTH, Само за снимка и др не се сещам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.