Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-доброто аниме за 2007 година
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
melkor
Малко е късно за тази анкета, но все пак. Според вас кое е най-доброто аниме за изминалата 2007 година?
ViruZzZ
Хмм... трудно колебаех се между DMC и Шипудена, но в крайна сметка избрах Шипудена.За мен то е 100 пъти по добро от Наруто, битките са по-хубави и няма филъри worthy.gif . А DMC също кефеше само, че не знам, поне при мен малко не му достига да е по-добро от Шипудена biggrin2.gif
smallville_f
Цитат(ViruZzZ @ Feb 2 2008, 11:19) *
Хмм... трудно колебаех се между DMC и Шипудена

Може би щото само тях си гледал от изброените mrgreen[1].gif Честно, голяма част от аниме феновете в тоя форум не са гледали повечето от гореизброените. Не че аз съм ги гледала всичките де. Но може би имам малко по-реална преценка. mrgreen[1].gif Колебая се между DtB, Heroic Age и Karas... Но май клоня към Карас, заради външния вид на анимето. Ще помисля още малко и може пък да гласувам за Darker Than Black happy.gif Пък Heroic Age друг път ще го поркрепя 18.gif
ViruZzZ
Цитат(smallville_f @ Feb 2 2008, 12:59) *
Цитат(ViruZzZ @ Feb 2 2008, 11:19) *
Хмм... трудно колебаех се между DMC и Шипудена

Може би щото само тях си гледал от изброените mrgreen[1].gif

Не, заглеждах ссе по Claymore и Shana ама не ми харесаха 18.gif
melkor
Лично аз адски много се колебая затова ще запазя гласа си за по-нататък. До момента фаворитите ми са KARAS и Claymore. Но все още не съм изгледал втория сезон на Higurashi който може и да наколни към него (ако е като първия 15.gif ).
Titan
Оле Боже... шипудена нямал филъри, аз само заради филърите спрях да го гледам...
Втория сезон на шана го удря на романс, Myself;Yourself можеше къде къде по-добре макар, че е доста сполучливо аниме, много е добро. Но се спрях на Zero no Tsukaima. smile.gif
VeRonICa^^
Наруто Шиподена естествено worthy.gif worthy.gif worthy.gif
dwigga
Naruto Shipuuden - Това може и да е най-лошото, ама най-доброто няма да е. Четете мангата.

Bakuretsu Tenshi: Infinity - Това беше OVA междудругото и все пак не е нищо особенно.

Murder Princess - Много ми хареса. Балансирано в 6 епа с хубав екшън и интересно фентъзи.

Seto no Hanayome - Супер свежа комедийка, със готин арт, но пак не е най-доброто.

Heroic Age - Спрях го след 2рия епизод... Въобще не ми хареса.

Claymore - Анимето определено е добро. За жалост доста го разводниха по средата на сериала. По едно време беше страшно безинтересно. Въпреки това очаквам продължението с нетърпение, дано да е скоро.

Seirei no Moribito - добро фентъзи с красив арт и въпреки това немога да кажа, че е най-доброто.

Darker Than Black - един от малкото хубави екшъни през 2007. Добър екшън и интересн сюжет.

Shakugan no Shana II - Най-голямото ми разочарование за годината. Страшно глупав sequel.

Devil May Cry - Демони, глави, кръв, крайници... да ама къде отиде сюжета confused.gif Изложиха се.

Higurashi no Naku Koro ni Kai - Интересно беше... Рядко харесвам продължения и това е едно от тях. btw ще има 3ти сезон тази година wink.gif

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi - Чесно казано не ми покри очакванията. Главния елемент този път не беше тази интересна комедия, а наблегнаха на дълбоката драма, което въобще не отива на анимето. Най-много ми хареса от всичко ОСТ-а. Ще видим какво ще направят с 3тия сезон.

Shigurui - Добро е. Взели са много реални факти и са се водили от историческото минало на Япония. Има много брутални сцени и арта е много добър също. И все пак нещо липсваше...

KARAS - От всички изброени тук, може би KARAS е най-доброто. Наистина едно много добро фентъзи. Само че KARAS стартира през 2005г. и не е за тази класация въпреки, че завърши през 2007. wink.gif

Appleseed: Saga Ex Machina - Ами за съжаление само японската аудитория са имали възможност да го гледат до сега... Като излезне DVD-рипа тогава бих говорил за него. sad.gif

Clannad - Много добър Slice of Life... Изключително приятно за гледане. Най-доброто сред посочените тук.

Myself; Yourself - Страхотна драма, показваща ни реални проблеми от живота. Сюжета е много интересен, а ОСТ-а е невероятен. Най-добра драма, може би...

Byousoku 5 Centimeter - Makoto Shinkai. Това би трябвало да е достатъчно, но все пак : Умопомрачителен арт. Невероятна история, просто е невероятно.

Имаше и много други добри заглавия като Nodame Cantabile, Minami-ke и Lovely Complex.

melkor
Цитат(dwigga @ Feb 4 2008, 04:17) *
KARAS - От всички изброени тук, може би KARAS е най-доброто. Наистина едно много добро фентъзи. Само че KARAS стартира през 2005г. и не е за тази класация въпреки, че завърши през 2007. wink.gif

Appleseed: Saga Ex Machina - Ами за съжаление само японската аудитория са имали възможност да го гледат до сега... Като излезне DVD-рипа тогава бих говорил за него. sad.gif

Вярно е че началото на KARAS не е миналата година, но последните три епизода на OVA-та излезнаха тогава, така че смятам че може да влезе в категорията.
Относно Appleseed - всички го чакаме да излезе. Сложих го в анкетата, тъй като все пак можеше някой да го е гледал, което означава че щяхме да го помолим да го сподели с останалите. wink.gif
dwigga
Цитат(melkor @ Feb 4 2008, 15:01) *
Цитат(dwigga @ Feb 4 2008, 04:17) *

Вярно е че началото на KARAS не е миналата година, но последните три епизода на OVA-та излезнаха тогава, така че смятам че може да влезе в категорията.
Относно Appleseed - всички го чакаме да излезе. Сложих го в анкетата, тъй като все пак можеше някой да го е гледал, което означава че щяхме да го помолим да го сподели с останалите. wink.gif

Прогледнато така, може и да ти се струва логично, аз само ти казвам че номинациите за една награда трябва да са започнали от 01.01.200*г. до 31.12.200*г.

Иначе за Appleseed бих казал, че търсиш доста изобритателни начини, за да го гледаш happy.gif Не че на мен не ми се иска де.
Няма начин. Ще чакаме американци.
Titan
Като гледам тая класцийка... всеки си гласува за тоя шипуден, защото друго не е гледал и хич не го боли... Айляк.
melkor
Моя глас отиде за Claymore. Така и не ми остана време да изгледам повечето неща, но пък за сметка на това от тези които бях гледал Claymore ми направи най-добро впечатление.
Titan
Абе като цяло бива, даже доста. Аз съм доволен. biggrin.gif Ама, като че ли, таз година по-добре. tongue.gif Лично мнение.
Tomahawk
Claymore
galdoka
и аз гласувах за Claymore
dragon_girl
Naruto Shipuuden 13.gif 13.gif 13.gif
smallville_f
Хохо малко късно.. и все пак гласувах за Darker Than Black... Искаше ми се и за Appleseed: Saga Ex Machina да гласувам... ама... Както и да е, вотът е даден... А Наруто Шипуден започва да съква все по-яко и по-яко... ^^
Titan
Той отдавна си е сък... след 20-ти еп само фийлъри гледам. Може мангата да е добра, но анимето съкс и въобще не е за тая класация...
K1llerAngel
От Аниметата само Шипудена глеам така че //
Titan
^ ето по тази логика Шупудена има толкова гласове... :@ :@ :@ ^ ^ ^ ^
|| || || || ||
Tomahawk
Титане , не се ядосвай бе , те губят ;]
dwigga
Цитат(melkor @ Feb 2 2008, 01:43) *
Малко е късно за тази анкета, но все пак. Според вас кое е най-доброто аниме за изминалата 2007 година?

И доста по-късен отговор и все пак...
Като цяло 2007 беше слаба година, но естествено се очертаха няколко заглавия.

Та бих ги подредил така:

Най-добро Аниме: Byousoku 5 Centimeter

Най-добър Филм: Stranger -Mukou Hadan-

Най-добър Екшън: Darker Then Black

Най-добър Мека: Tengen Toppa Gurren Lagann

Най-добра Драма: ef - a tale of memories.

Най-добър Романс: Lovely Complex

Най-добър "Житейски": Nodame Cantabile

Най-добро Фентъзи: Seirei no Moribito

Най-добри Ужаси: Shigurui

Най-добро Стортно: Major 3rd.

Най-добър Арт: Byousoku 5 Centimeter

Най-добър ОСТ: Tengen Toppa Gurren Lagann

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.