Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Oceanic 6 - шестимата оцелели?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Теории
divata_airis
Ами както всички видяхме в първи епизод от новия сезон, когато спипаха Хърли той каза " Аз съм един от Oceanic 6". Откоето всеки здраво мислещ човек си прави съответния извод, че явно от острова (за голямо съжаление) са се измъкнали само 6 души. Със сигурност знам за трима - Джак, Кейт и Хърли....но кои са останалите?
Нека да видим всеки какво смята по тоя въпрос biggrin2.gif

П.П. Не съм сигурна, че мястото на темата е тук и ако не е много се извинявам blush.gif
pretty_girl
Дам,между другото от както Хърли го каза аз се пробвах да си ги представя за мен те са: Джак,Кейт,Хърли,Клеър най-вероято с бебето(по мой спомен Дезмънд,каза на Чарли,че е видял как тя и бебето отлитат с хеликоптер,а неговите видения до сега все се сбъдват,е разбира се съществува вероятност и да го е излъгал,но не ми се вярва) бих добавила и Сойър или Люк защото в края на трети сезон стана ясно,умрелият е мъж без семейство,който познават и Кейт и Джак(като се замисля то и Хърли може да е).Убедена съм,че следващата седмица няма да мисля така,но засега този списък ми изглежда логичен.

ps съжалявам ако някъде съм сбъркала с фактите
brooke_scott
Цитат(pretty_girl @ Feb 1 2008, 22:48) *
Дам,между другото от както Хърли го каза аз се пробвах да си ги представя за мен те са: Джак,Кейт,Хърли,Клеър най-вероято с бебето(по мой спомен Дезмънд,каза на Чарли,че е видял как тя и бебето отлитат с хеликоптер,а неговите видения до сега все се сбъдват,е разбира се съществува вероятност и да го е излъгал,но не ми се вярва) бих добавила и Сойър или Люк защото в края на трети сезон стана ясно,умрелият е мъж без семейство,който познават и Кейт и Джак(като се замисля то и Хърли може да е).Убедена съм,че следващата седмица няма да мисля така,но засега този списък ми изглежда логичен.

ps съжалявам ако някъде съм сбъркала с фактите

дам, съгласявам се напълно, както писах и в темата за епизода най-верятно са тези и евентуално Саид на мястото на някой друг huh.gif но според мен няма да е той
divata_airis
Ами аз си мисля, че Джон няма да иска да си тръгне от осрова, ако ще с кука да го теглят...По-скоро е Сойер е тоя в ковчега...но пък тогава Кейт с кого е останала, дето така я държи под контрол - той от оцелелите ли е или не?
БТв и аз съм на мнение че Клеър вероятно се е спасила, точно заради Дез...И като казах моя любимец, искрено се надявам и той да се измъкнал...все пак Пени го търси под дърво и камък...
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:52) *
Ами аз си мисля, че Джон няма да иска да си тръгне от осрова, ако ще с кука да го теглят...По-скоро е Сойер е тоя в ковчега...но пък тогава Кейт с кого е останала, дето така я държи под контрол - той от оцелелите ли е или не?

Не, според мен Сойър си е жив и е с Кейт, а тоя в ковчега за мен е Лок, щото нямаше никой на погребението и само Джак отиде и той се държа странно wink.gif
divata_airis
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 22:54) *
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:52) *

Не, според мен Сойър си е жив и е с Кейт, а тоя в ковчега за мен е Лок, щото нямаше никой на погребението и само Джак отиде и той се държа странно wink.gif

Дам, дам и това е възможно...Щото някъде четох, че когато Джак държи в ръката си оня вестник в края на трети сезон и там се виждало буквата Джей, демек отново или е Джон или Джеймс...
НЗ защо се сещам за Саид....той дали се е спасил...щото не ми се ще да се е спасил - много нали хард пичага е, ама да си седи на острова, да измъчва белите мечки и да бичи дъски с Русо 18.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:58) *
НЗ защо се сещам за Саид....той дали се е спасил...щото не ми се ще да се е спасил - много нали хард пичага е, ама да си седи на острова, да измъчва белите мечки и да бичи дъски с Русо 18.gif

тва много ме изкефи mrgreen[1].gif и да се надяваме че Джей-то е Джон,щото не искам Сойър да умира unsure.gif
divata_airis
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 23:00) *
тва много ме изкефи mrgreen[1].gif и да се надяваме че Джей-то е Джон,щото не искам Сойър да умира unsure.gif

Ами аз лично ми е друдно да си представя как са качили Лок на въртолет или там нещо друго и са го измъкнали - трябва да е бил в безсъзнание, което е постижимо де...
Така като гледам стигнахме пак до кривата круша...Джак, Кейт, Хърли и Джей-то...Други предполагаеми?
Накакъв шанс за Дез (аз все още държа и той да се измъкне)
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 23:10) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 23:00) *

Ами аз лично ми е друдно да си представя как са качили Лок на въртолет или там нещо друго и са го измъкнали - трябва да е бил в безсъзнание, което е постижимо де...
Така като гледам стигнахме пак до кривата круша...Джак, Кейт, Хърли и Джей-то...Други предполагаеми?
Накакъв шанс за Дез (аз все още държа и той да се измъкне)

и Клеър заради видението. А другите са 2 Джейта, като Лок е бил в безсъзнание като са го качвали mrgreen[1].gif
Enchanted
Ами,за мен са това,просто не ми се предполага за останалите,тези който за който ние дори нямаме мъничка сламка за която да се хванем:Хръли,Кеит,Джак
макар че в Lost,никога не можем да бъдем сигурни каква е истината,кое е измислица на нечие въображение и кое реалност....
divata_airis
Обаче съм на мнение, че двойките няма да се спасят...нали Сън и Джин и Бърнард и Роуз и там др, ако има че не се сещам...Жалко наистина...Според мен са се спасили шест, пък другите като нищо си кибичат на острова.
The_Man_Of_Steel
Ами не мога да знам точно кои са но мога да предполагам и мисля че Джон Лок няма да напусне острова за нищо на света понеже го е страх да не остане инвалид отново. Клеър се е измъкнала според мен защото така беше предсказал Дезмънд и бебето ако го броим ама ако са се измъкнали те няма как да не го броим ако не се е измъкнала Клеър. Не знам защо никой не спомена Джин и Сън -така де тя толкова се надява че ще роди бебето си в болница /прави мръсно на Клеър biggrin2.gif / А, аз не мисля че Саид ще напусне острова все пак той спомена че би дал живота си да изведе хората от острова. Сойър също може да се е спасил щото все пак с кой ще ходи Кейт когато дадоха флашфоруърда в 3ти сезон освен ако не си е хванала някой др.

Неочаквано си променям мнението и мисля че са се спасили Сойър, Бърнърд и Роуз

така де все пак те бяха тези които останаха с Джак въпреки че не се връзва това че Хърли е спасен след като тръгна с Лок но все пак съжалява така че може би тези които бяха с Джак се спасили и това е което ми хрумва.
ViruZzZ
Всъщност да не забравяме, че Сън може да умре smile.gif
The_Man_Of_Steel
Също е вариант. Ако Сън умре точно заради това може вместо Сън и Джин да се спасят Бърнърд и Роуз
ViruZzZ
4 са сигурни - Хърли, Кейт, Джак, Клеър , ако бебето не се зачита , тогава остават двама, ам досега не знам дали някой е мислил за Джулиет.Нали в нулевия епизод се казва, че Джак и Джулиет са се сближили именно заради това, че и двамата искат да избягат от острова.Не мисля, че ще има други оцелели двойки освен Джак/Джулиет и Кейт/Сойър smile.gif
divata_airis
Абе нз защо си мисля че СОйер няма да се спаси, ще се жертва заради Кейт, щото си пада по нея...Накрая ще се наредят така нещата, че на него ще му се наложи да се жертва...и ще остане на острова в най-добрия случай, в най-лошия ще отнесе некой куршум заради нея.
Enchanted
Цитат(ViruZzZ @ Feb 2 2008, 19:20) *
Не мисля, че ще има други оцелели двойки освен Джак/Джулиет и Кейт/Сойър smile.gif

Дам,с тази разлика,че Джак и Джулиет е трудно да се наречат двойка,аз сега се замислих за предположението на ViruZzZ относно Джулиет/Джак и го подкрепям...
The_Man_Of_Steel
Абе може да ви разваля кефа ама аз не се сдържах влезнах в един сайт за спойлъри и вижте The Oceanic 6 are Sun, Jin, Kate, Jack, Hurley and Sayid

който иска да го чете... ViruZz, ккакво ще кажеш още ли си убеден за някои wink.gif

P.S. тва ми разби теориите за Бърнърд, Роуз и Сойър
divata_airis
Ъм, ще видим накрая кои ще се окажат...АЗ не искам Сън да излиза - си седи на острова, да си ражда там (ако успее въобще)...За оня садисиста да не говорим, аз по-горе писах какво да прави на острова.
The_Man_Of_Steel
Сигурно е че ще е така който не го вярва да ми пише ЛС да му дам линк към сайта да види!
ViruZzZ
Ахх т'фа беше гадно, ама все пак още си не вярвам на 100% :
1.В 3 сезон Дезмънд каза, че винаги предсказанията му се сбъдват
2.Мда divata_airis е права ако остане жива след раждането да излиза wink.gif
3.По тая теория явно Кейт ще си има нова звезда в живота ...
ladysunshine
Зна4и Сойър не е сред оцелелите shocking.gif Абе да, стига бе... Ама аз доколкото разбрах 6 са се спасили, а другите са на острова. А пък и нали 4арли като се явяваше и казваше на Хърли, 4е трябва да се върне, а Джак каза, 4е няма да се връща и някви такива. Та на мен ми се струва, 4е остатъка са на острова и оцелелите тр да се връщат да ги спасят. Нз то епизод беше абсолютно объркан...
divata_airis
Да, бе той нали и Джак в края на трети сезон нещо напъваше и той да се връща, че са направили грешка викаше и тем подобни...Вероятно е станало нещо - един вид, нали като спасителните експедиции - тръгват няколко да доведат още помощ другите стоят и чакат...Ама ако е нещо такова е супер тъпо, щото др си кибичат на острова...
И явно идеята на Лок да се покрият в изоставените къщи на Другите не е била много добра, защото нали Хърли каза, че не е трябвало да тръгва с него...Ама сега пък - той се е спасил...
И бтв размишлявах върху това в спойлера и намерих по пътя на логита нали, че не е вярно, тъй като - Джак отиде на погребинието на някой с Джей...а от това в спойлера там е само един и той си има семейство, а нали уж умрелия нямал никого, затова и никой не отишъл на погребението...От това мога да кажа, че или логиката ми куца или спойлерите...
ViruZzZ
Край аз съм жестоко разочарован ;[[[[ явно the_man_of_steel се оказа прав ;[[[ вече и в lost-bg го има инфото, а и за спойлерите са от достоверен източник тъй че ... wacko.gif
brooke_scott
аз ся като се замисля логично е както каза divata_airis в едно от предишните мнения, Сойър да се жертва за Кейт и следователно не се е спасил. А за Джин и Сън и аз не се бях замисляла, ама хубаво като ще се спасяват да се спасяват, макар че аз лично предпочитам Клеър и бебока да се спасят. Джак и Хърли са ясни, ама Саид според мен няма работа навън dry.gif Ей чакайте ние хубаво разнищихме това (със спойлерите) ами тогава мистериозния мъж от погребението на което ходи Джак, кой е? От тия само Джин е с Джей, ама той си има семейство и т.н. така че най-вероятно не е от острова или аз изпуснах нещо?
Enchanted
mad.gif
Как ме е яд за Сойър и Клеър...
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Feb 3 2008, 16:18) *
mad.gif
Как ме е яд за Сойър и Клеър...

и мен, те двамата са ми любимци
pretty_girl
И на мен хич не чи харесва тоя спойлер,както divata_airis каза няма логика.Обяснението ще е доста сложничко,имайки предвид всичките грешни намеци,които ни дадоха.
The_Man_Of_Steel
Ето за всички които не вярват http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/w...-oceanic-6.html шестимата оцелели, а от един друг форум вижте какво мнение дадоха

Цитат
Някъде бях прочел че всичко е в главатана Хърли , няма Океаник 6 , няма остров , няма изгубени ... Другаде пък четох че е Джак е на погребението на Лок , доста луди идеи wink.gif , както съм писъл някаде в предните постове дори и самите актьори не знаят какво ще стане в сериала , защото се снима на парче / сцена за сцена /

това наистина звучи интересно, представяте ли всичко това да е било в главата на Хърли, също много добър вариант..А пък щом самите актьори не знаят значи и сценаристите не знаят какво да направят накрая,обаче ако това се окаже в главата на Хърли ще е супер

п.с. ако не вярвате и на по- горе посочения сайт влезте във форума на лост-бг.ком спойлъри там има някъде из страниците пишеше същото.

brooke, аз също не бих предположил че точно Саид ще е един от Океаник 6
brooke_scott
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 3 2008, 17:13) *
Ето за всички които не вярват http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/w...-oceanic-6.html шестимата оцелели, а от един друг форум вижте какво мнение дадоха

Цитат
Някъде бях прочел че всичко е в главатана Хърли , няма Океаник 6 , няма остров , няма изгубени ... Другаде пък четох че е Джак е на погребението на Лок , доста луди идеи wink.gif , както съм писъл някаде в предните постове дори и самите актьори не знаят какво ще стане в сериала , защото се снима на парче / сцена за сцена /

това наистина звучи интересно, представяте ли всичко това да е било в главата на Хърли, също много добър вариант..А пък щом самите актьори не знаят значи и сценаристите не знаят какво да направят накрая,обаче ако това се окаже в главата на Хърли ще е супер

п.с. ако не вярвате и на по- горе посочения сайт влезте във форума на лост-бг.ком спойлъри там има някъде из страниците пишеше същото.

много ще е тъпо ако е само в главата на Хърли
The_Man_Of_Steel
Цитат(brooke_scott @ Feb 3 2008, 17:23) *
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 3 2008, 17:13) *

Цитат

много ще е тъпо ако е само в главата на Хърли

ами може и да е, но пък за тези които не са чели спойлъри ще е супер неочаквано. Но все пак цял сериал и то шест сезона в който Хърли сие представял... То тогава трябваше да се казва сериала не "Изгубени"
ами "Hurley's imagination" mrgreen[1].gif не, не вярвам да го направят така сценаристите, но моето мнение е че може би Океаник 6 е в главата на Хърли все пак човекът има доста голямо въображение измисли си цял приятел и вида му си измисли smile.gif
ladysunshine
Ако накрая на филма се окаже някоя тъпотия от типа на "всичко е в съзнанието на Хърли" или "самолета не се е разбил а някой просто сънува" ще е супер ама супер тъпо. Няколко сезона чакаш мистерията да се разкрие и вече си мислиш, че ще е кой знай колко гениално измислено и накрая няква такава тъпотия. Малко ме съмнява да го направят така, ще бъде много разочароващо...
ViruZzZ
Съмнявам се, че ще бъде само в главата на Хърли dry.gif Първо така ще стане главен герой и второ ще бъде адски тъпо /както каза Сианна/. А в спойлерите даже пишеше, че Джак, Кейт и Саид са били сигурни, че ще са от оцелелите blink.gif
ПП.Steel ти не си ли имал въображаем приятел уе 18.gif
divata_airis
Ами то нали си имаше и такъв епизод, където въображаемия приятел на Хърли, май беше Дейв му каза че те дори не са катастрохфирали и тем подобни...Ама Либи го убеди, че оня го лъже...Колко му е и сега да е така.
The_Man_Of_Steel
Не знам това каза че е чел един от друг форум ама и на мен не ми се вярва да стане така.

П.П. ViruZzZ, какво е това обръщение - steel (стомано) mrgreen[1].gif 18.gif
the_mouse
Деймън и Карлтън казаха, че до края на седми епизод (Ji Yeon) ще е ясно кои са Oceanic 6 и от края на този епизод става ясно, че Джин не е от тях, затова остават:
Джак, Кейть, Саид, Хърли, Сън и Аарон smile.gif
The Black Dragon
Цитат(the_mouse @ Mar 15 2008, 12:09) *
Деймън и Карлтън казаха, че до края на седми епизод (Ji Yeon) ще е ясно кои са Oceanic 6 и от края на този епизод става ясно, че Джин не е от тях, затова остават:
Джак, Кейть, Саид, Хърли, Сън и Аарон smile.gif

Да, ама Арън го "водят" за дете на Кейт, а не за един от 6-цата wink.gif То май даже не се знае, че той е от острова. Иначе една моя теория - 1000% другите не са умрели, а са на острова и чакат да ги спасят или не искат да ги спасяват. А може и Клеър да се е спасила, ама да се крие, щото иначе ше и вземат детето. Нали подписа документи за осиновяването му.
the_mouse
Хмм, да сигурно не са умряли както казваш или са останали на острова или са се скрили, но няма кой друг да е от Oceanic 6, след като Деймън и Карлтън казаха "До края на седмия епизод ще знаете кои са от Oceanic 6, след това направо ще ви дадем списък ако има колебания" smile.gif
ioanka_vt
Така може да ми се скарате малко, че мястото на въпроса ми не е тук...но не намерих каде другаде. Чудя се знаем, че оцелелите от Океаник са 6-ма, знаем, че те са: Джак, Кейт, Саид, Хърли, Сун ..... мисля, че Бен не се зачита, защото той не беше в самолета а и бебчето също...защото е .... бебче rolleyes.gif кой е 6-тият или аз нещо пропускам нещо или просто още не знаем smile.gif
matilde
Така. От промото за 9 епизод аз разбрах следното, че действително 6-тимата оцелели са:
Кейт
Арън
Джак
Саид
Хърли
Сън

/показаха ги 6-тимата все пак и казаха - "как ли са се измъкнали от острова"... нещо такова де.

Но според мен след като са се измъквали или междувременно е станало нещо ужасно на острова /експлозия, огазяване или не знам там какво/, но според мен Океаник 6 смятат, че всички на острова са избити и затова са всички тези лъжи и т.н. Нямам друго реално обяснение.
ViruZzZ
Цитат(matilde @ Apr 4 2008, 13:45) *
Но според мен след като са се измъквали или междувременно е станало нещо ужасно на острова /експлозия, огазяване или не знам там какво/, но според мен Океаник 6 смятат, че всички на острова са избити и затова са всички тези лъжи и т.н. Нямам друго реално обяснение.

Aз не мисля така, защото Джак накрая на 3ти сезон нали искаше да се върне на острова защо би се върнал ако не заради тях confused.gif
matilde
Да, съгласна съм, че явно има нещо неясно. Но все пак нещо ужасно се е случило на острова, защото преди това Джак твърдеше "Не, не бива да се връщаме на острова". Кейт Твърдеше същото. Но после Джак реши друго и твърдеше "Трябва да се върнем".
Пък и каква би била причината да твърдят, че всички са мъртви, ако действително не мислеха така.
Пък и както видяхме в 8 епизод - Сън действително мисли, че Джин е умрял!
Има сериозна причина поради която всички лъжат и така натък, пък и те лъжат, че от катастрофата са останали само 8 оживели... /нали така каза Джак в съда/.

Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 23:32) *
Ами както всички видяхме в първи епизод от новия сезон, когато спипаха Хърли той каза " Аз съм един от Oceanic 6". Откоето всеки здраво мислещ човек си прави съответния извод, че явно от острова (за голямо съжаление) са се измъкнали само 6 души. Със сигурност знам за трима - Джак, Кейт и Хърли....но кои са останалите?
Нека да видим всеки какво смята по тоя въпрос biggrin2.gif

П.П. Не съм сигурна, че мястото на темата е тук и ако не е много се извинявам blush.gif

Да, а другите спасени са Сън, Саид и Арън /детето на Клеър/
Това са 6-мата, които поаказаха във flash forward-ите
the_mouse
Да, до края на сезон 4-ти мисля, че ще видим какво точно е станало, че Джак иска да се самоубие и да се върне на острова и да се надяваме ще разберем и защо лъжат smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.