Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LuffchY
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
LuffchY

Години: 18
Тегло: 54кг
Височина: 1,67см
Очички: Сиво-синьо-зелени (Хората май пъстри им викат..)
Зодия: Между Лъв и Дева .. happy.gif
Местожителство: Ямбол
Семейно Положение: Свободна птичка
Прякор: Коте, Лъвчо
Работа: Ученик .. в последствие дай боже студент
Как ми викат: Гале, Галка, Коте
Любим стил музика: Мммммм ... труден въпрос .. няма определен жанр, който да харесвам. Определям по настроения wink.gif

Домашни любимци: Нямам sad.gif

Характер: Труден. Обичам много да споря .. дори и да не съм права. Не умея да се сърдя на хората дълго. Малко съм конфликтна понякога може би .. Обичам да се забавлявам и да щурея, но настроението ми може за секунди да се промени в ядосано, тъжно или нещо подобно.
Хобита: Хмм .. пеенето по цял ден вкъщи брои ли се? Да, обичам да си пея. Не съм особено добра в това, но това не ми пречи особено wink.gif Съответно обичам да слушам и музика много.
Обичам разходки в парка в приятна компания. Обожавам да снимам природата или небето(и не само). Това ми е нещо като страст. Естествено и в това не съм особено добра, а и фотоапарата ми си е любителски.
Това е за мен, не ми хрумва какво още да кажа rolleyes.gif
aria
Добре дошла! smile.gif
Niksana
Цитат(LuffchY @ Feb 1 2008, 18:01) *
Характер: Труден. Обичам много да споря .. дори и да не съм права. Не умея да се сърдя на хората дълго. Малко съм конфликтна понякога може би .. Обичам да се забавлявам и да щурея, но настроението ми може за секунди да се промени в ядосано, тъжно или нещо подобно.

Познато нещо smile.gif и аз съм същия.
Иначе добре дошла!
vasinka_{P}
Добре дошла при нас. Желая ти приятно прекаване в форума biggrin2.gif
ladysunshine

[/quote]
Мдам и аз съм така wink.gif Ина4е добре дошла във форума 10.gif
LuffchY
Хехе smile.gif Благодаря =)
Отдавна съм регистрирана, но до скоро само четях из форума и не бях писала .. smile.gif
hristin4e
"Който пее, зло не мисли" казали хората wink.gif
Свястно момиче ми изглеждаш, добре дошла! tongue.gif

п.с. хаха добре дошла - по рано и от мен си във форума 16.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.