Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4х01: "The Beginning of the End"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4х01: "The Beginning of the End"

Убедени, че спасението е близо, оцелелите са несигурни дали да вярват на предупреждението на Чарли за техните потенциални спасители. Групата от приятели и врагове трябва да продължи да работи заедно срещу лошото време и съдбата си ако искат да останат живи. Но както откриха през 90те дена на острова, опасността е зад всеки ъгъл и тези, на който си мислеха, че могат да се доверят, се превръщат в тяхни врагове. Дори и героите имат тайни.

Airdate: 31.1.2008 (В Интернет на 1 Февруари, Петък)

Promo @DarkUFO
Sneak Peak 1 @DarkUFO
Sneak Peak 4-5 @DarkUFO

Субтитри: lost.s04e01.hdtv.xvid-xor.rar (@lost-bg.com, 10x to firefly)

Промо снимки: Link
Зад кулисите: Link

Видео podcast

Download:
Lost S04E01 HDTV XviD-XOR @Zamunda.NET [349.72 MB]
Lost S04E01 HDTV XviD-XOR @Arenabg.com [349.72 MB] | [Subs]
Lost S04E01 720p HDTV x264-CTU @Zamunda.NET [1.07 GB]

Официално инфо:
"Lost" stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O'Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Актьори гости: Dominic Monaghan като Charlie Pace, Sam Anderson as Bernard, L. Scott Caldwell as Rose, Blake Bashoff as Karl, Tania Raymonde as Alex, Mira Furlan as Rousseau, Lance Reddick as Arthur Stevens, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Marsha Thomason as Naomi.
Режисиран от Jack Bender.
ABCMEDIANET

Кадри от епизода:
И сегаа някои интересни кадри от епизода! (източник: DarkUFO.blogspot.com)
Щракнете върху всяка от картинките за уголемяване.

Кой вижда на стола, когато Хърли поглежда през прозореца на къщата на Джейкъб? от chitowncubs
Да, точно така! Това е Кристиън Шепърд, бащата на Джак!
Както казаха сценаристите, той е мъртъв, но дали това не е едно от превъплъщенията на Черния дим? А дали това е Джейкъб? Или и двете?

Какво има на картината в къщата на Джейкъб? от chitowncubs

Хмм, кое е това куче? Винсънт?

Окото на Джейкъб? от chitowncubs

Какво пише ръката на Чарли във видението на Хърли? от DarkUFO
Да! Точно така - THEY NEED YOU

Какво се вижда в отражението на водата във всички постери и промо клипчета за сезон 4? от chitowncubs

Прилича на хоризонта на някой град, спекулира се, че това е Лос Анджелис, където се снимат повечето от flash forward-ите.

Коментари по вече излезлия епизод тук
pretty_girl
Тъкмо го пуснах да се тегли,направо треперя от нетърпение!Сигурна съм,че ще е страхотен старт...
brooke_scott
оо аз след малко го пускам, щото сега Supernatural е на дневен ред, така че Lost ще поизчака малко wink.gif но мн се радвам че е излязал новия епизод biggrin.gif
FrAgMaKeR
Има го и в арената - http://arenabg.com/details.php?id=aa0a372f...aef8d6f4a30b42f
Също така и някакъв нулев епизод дето май е резюме на предният сезон - http://arenabg.com/details.php?id=b4a779dd...a7298cfc7414908

Нямам търпение да го гледам.. тогава и ще коментирам smile.gif
the_mouse
Епизодът вече излезе! В първия пост има линкове, отивам да го гледам wink.gif

edit:
Преди малко го изгледах. Супер серия беше - отново постави много въпроси!
Имахме още един flash forward този път с Хърли и Джак!

Хърли спомена нещо от типа " Аз съм един от Oceanic 6!"
Явно това са спасените, които са станали известни след това....
Но както стана ясно не се отразва добре на всички психически....
А видението с Чарли? Какво имаше в предвид с "Знаеш, че имат нужда от теб!"

И сегаа големият въпрос - кои са хората на кораба?
Ще разберем в следващата серия, а както в промото се вижда човека с парашута казва:
Rescuing your people can't say it's your primary objective

И очевиднто този флаш форуърд се развива преди предния, защото Джак е без брада и спомена, че иска да си пусне такава. Все още обаче смята, че не трябва да се връщат, какво ще го накара да си промени мнението? Нещо, свързано с погребението?
ioanka_vt
Изглежда наистина интересно...аз сега го тегля ама мисля да изчакам суб. защото аз на бг не го разбирам....камо ли на английски :}
FaLLOuTbOy
Епизода беше върха. Толкова много въпроси и се чудя кога ли ще ни отговорят... wacko.gif
The_Man_Of_Steel
Много ми хареса епизоди с футуроспекцията на Хърли гледах го преди 2 часа ама чак сега намерих време да коментирам, радвам се Кейт тръгна с Джак а не със Сойър и Лок.Освен това явно е направила правилния избор защото поне така казва Хърли щом се извинява на Джак в флашфоруърда. Интересно наистина много мистерии и загатки остави епизода. Също ме изкефи когато Хърли се стресна и видя Лок 18.gif а0бе изобщо супер епизодче чакам другия петък с нетърпение

ПП няма ли някакво промо/спойлери за сл. епизод
advokata
фдгдфгсг! biggrin2.gif

Излезна сериала най-накрая!!! Чаках го от... от... 1 година. biggrin2.gif
Току що го изгледах епизода. Имам само една единствена малка критика - епизода има край. biggrin2.gif
Brooke
Ако пък разбрах нещо от този епизод blink.gif Чувствам се като блондинка в момента 18.gif .
Като цяло беше хубав епизод,но като се има предвид ,че го чаках толкова много време,каквото и да ми бяха пуснали щях да съм доволна.
Общо взето определено останаха много въпроси и се появиха още повече.Например : как така Хърли тръгва с Лок ,а после и той е от спасените и защо сега не искат да се връщат ,а после искат и изобщо загадките от края на предния сезон си останаха.И с тези връщания и отивания напред,трябва бая да се вглеждаш във всеки детайл и всяка дума ,за да разбереш ,кое преди кое е (както това с брадата на Джак ).
А колко ми е мъчно за Чарли не е истина,тайничко все се надявах,че някак си е оцелял и ще се появи,ама май няма да се получи ;(.А за останалите неща ,ще изчакаме и ще видим smile.gif
the_mouse
Добавихме и субтитрите wink.gif
brooke_scott
Мене тоя епизод само ме обърка още повече, нещо не беше много добре като за начало. Вярно че те кара да гледаш и следващия , ама нито разбрахме за лодката, добри ли са лоши ли са, нито Хърли що вижда Чарли и въобще както каза вече Brooke чувства се като блондинка biggrin.gif Само не разбрах тая Кейт как може да остане с Джак, не трябва ли да е със Сойър??? А и нито една сцена нямаха заедно, абе на тия хора кво им става, искам си Скейт-а mad.gif Пак ревах за Чарли, всеки път като го споменаваха, абе ужас, и като казаха на Клеър беше много тъжно....Аз дори само заради Чарли бих тръгнала с Лок.
The_Man_Of_Steel
наистина много жалко за Чарли а иначе се надявам да има ДжЕйТ - вярно че много загатки все още не са изяснени но нали все пак това е ЛОСТ - скоро ще ни пуснат някакво жокерче и ще можем само да гадаем, колкото до Хърли, наистина се чудя как се е измъкнал като тръгна с Джон,а иначе да се вгледам в някои детайли днес гледах епизода 3пъти като плюс това превъртах на някои места и ви съветвам и вие да пробвате smile.gif за да разберете някоя тайна 18.gif ахахахах /ако има такава/ Относно Чарли наистина много исках да е жив но след като но след като четох че ще се появи само като гост не се надявах,въпреки че много ама много ми харесваше този персонаж,а аз се надявам че на много хора им липсва smile.gif както беше казал Деймън в интервюто на the mouse много се чудя как всички тръгнаха след Лок като дойде пред всички тях и застреля Наоми.Много се радвам че Хърли и Дезман продължават с това пич/брат. smile.gif мн са яки ,а пък Хърли като каза на Бърнърд че иска да скочи във водата и май на Бърнърд му стана смешно и му вика да скача,Соййър пък не остана при Кейт,ами тръгна с Лок и вика правя както винаги съм правил- Оцелявам пф,значи толкова я обича smile.gif ама аз пък и съм за Jate този епизод беше много хубав ПП направете една анкета ако може да оценяваме аз за този епизод лично бих дал 5/5 smile.gif защото това е ЛОСТ- и ако нямаше загатки нямаше да е интересно
FrAgMaKeR
Хем е било грешка за Хърли да тръгне с Лок, хем съжалява че е напуснал острова.. по-късно и Джак съжалява в предишния флашфоруърд.. кой са добрите, който са лошите.. това е въпроса. Епизода ми хареса.. искам още smile.gif
pretty_girl
Просто не схващам как при тоя сериал все се получава така,че колкото повече гледаш толкова повече се объркваш,толкова повече въпроси и загатки възникват и в крайна сметка нищо не разбираш.Разбира се епизода много ми хареса,тва с къщата,която виждаше Хърли много ме заинтригува тва същата къща дето Бен води Джак ли беше или съм в грешка?Честно казано очаквах повече екшън и по-малко диалог,защото в крайна сметка въпросите от финала на 3 сезон си останаха.Флаш форуърда беше може би най-интересното според мен и особено момента с Чарли. Надявам се следващият епизод да даде някой друг отговор и в стил Лост да стане нещо неочаквано...
divata_airis
Ооо...И аз да се отчета...Първо моята слабост - Чарли...И аз като съфорумничките си плачках, само като го кажеха, ама леле Доминик беше много готин с тия очила tongue.gif Да не се отплесвам...Ми начи мене не ме вълнува толкова защо Кейт остана с Джак, а не със Сойер беше ми ясно че ще направи подобно нещо...повече ме вълнува какво имаше предвид Чарли под - "Знаеш, че имат нужда от теб!"...Това какво трябва да значи, че на острова има още народ, тъй като Хърли и накрая каза на Джак, че е трябвало да се върнат...И най-интресното, които са тия шестима оцелели от полет 815. ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ....Начи имаме си:
- Джак
- Хърли
- Кейт
- Мистериозни мъж, на чието погребиние ходи Джак

АЗ нз защо си мисля, че и Клеър се е спасила, щото нали Дез имаше видение...Сойер може би? (бтв май трябва да отворя да се отвори отделна тема за разискване само на този въпрос, защото нз за вас ама на мен ми е супер интересно)
Сега общо за епизода - хареса ми, толкова го чаках че и туршия да ми показваха на екрана щях да се радвам...Всички така ми липсваха, че няма накъде. И да съвсем в духа на сериала епизода остави повече въпроси, отколкото отговори...Точно затова още го гледам...но ако накрая не им дадат отговори на вс въпроси ще си изкризя вените от яд, че не знам 18.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:01) *
И най-интресното, които са тия шестима оцелели от полет 815. ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ....Начи имаме си:
- Джак
- Хърли
- Кейт
- Мистериозни мъж, на чието погребиние ходи Джак

АЗ нз защо си мисля, че и Клеър се е спасила, щото нали Дез имаше видение...Сойер може би? (бтв май трябва да отворя да се отвори отделна тема за разискване само на този въпрос, защото нз за вас ама на мен ми е супер интересно)

еми добре ще е да има отделна темичка wink.gif А иначе аз мисля че са се спасили: Джак, Хърли, Сойър, Кейт и вероятно Лок и още някой дето нз кой. И то не се оповавам на кой знае какво, ами защото те още от началото си бяха най-главните, а ся сетих може би Саид да е другия, че той повече го даваха или както каза divata_airis Клеър unsure.gif
pinko_z
Хора имам някои неща да ви питам smile.gif надявам се да си дадете мнението!
1.Значи на края на трети сезон когато бяха на летището с Кейт, Джак каза, че се качвал на всеки самолет и се молел да падне и т.н., а в началото на четвърти сеозон (в края на първи епизод) когато го даваха в салона с Хърли и Хърли му каза нещо от сорта на: "той иска да се върнем", а Джак каза "никога няма да се върнем". Първо се молел да се върне а сега "никога няма да се върнем" ?
2.Цитат: - Мистериозни мъж, на чието погребиние ходи Джак
Някой може ли да ми поясни за това че аз не забелязах в този епизод Джак да ходи на погребение или не си спомням ли какво ??
3.Кой беше този човек на края на епизода дето скочи с парашута, че свърши така мистериозно. И аз мисля, че съм го виждал някъде ама .... даже малко ми заприлича на Чарли ... вече незнам какво да си мисля!
4.Според вас как се спасили хората нали уш не бил на Пени кораба и т.н. и т.н. пък са се махнали от острова? Ами онези дето тръгнаха с Лок, примерно за Хърли се разбра със сигурност, че се е спасил. Нали уш отидоха с Лок, за да не напускат острова ??
5.Цитат: АЗ нз защо си мисля, че и Клеър се е спасила, щото нали Дез имаше видение..
За кое видение става въпрос тука? Аз не си спомням Дезмънд да е имал видение свързано с Клеър да се спасява.
6.Също и мен много ме заинтригува какво имаше предвид Чарли като каза на Хърли: "Знаеш, че имат нужда от теб!"

Ако имате някоя догатка я споделете smile.gif
3pacalypse Now
Най-малумния сериал на всички времена колкото повече гледаш - все по-малко разбираш ... Сигурно е трик на продуцентите за правене на още сезони дано накрая направят добър финал , защото за момента смятам , че това е най-голямата боза за всички времена ... сапунка е мека дума ..
The_Man_Of_Steel
Цитат(pinko_z @ Feb 2 2008, 03:14) *
1.Значи на края на трети сезон когато бяха на летището с Кейт, Джак каза, че се качвал на всеки самолет и се молел да падне и т.н., а в началото на четвърти сеозон (в края на първи епизод) когато го даваха в салона с Хърли и Хърли му каза нещо от сорта на: "той иска да се върнем", а Джак каза "никога няма да се върнем". Първо се молел да се върне а сега "никога няма да се върнем" ?
Някой може ли да ми поясни за това че аз не забелязах в този епизод Джак да ходи на погребение или не си спомням ли какво ??
3.Кой беше този човек на края на епизода дето скочи с парашута, че свърши така мистериозно. И аз мисля, че съм го виждал някъде ама .... даже малко ми заприлича на Чарли ... вече незнам какво да си мисля!
4.Според вас как се спасили хората нали уш не бил на Пени кораба и т.н. и т.н. пък са се махнали от острова? Ами онези дето тръгнаха с Лок, примерно за Хърли се разбра със сигурност, че се е спасил. Нали уш отидоха с Лок, за да не напускат острова ??
5.Цитат: АЗ нз защо си мисля, че и Клеър се е спасила, щото нали Дез имаше видение..
За кое видение става въпрос тука? Аз не си спомням Дезмънд да е имал видение свързано с Клеър да се спасява.
6.Също и мен много ме заинтригува какво имаше предвид Чарли като каза на Хърли: "Знаеш, че имат нужда от теб!"

Ами Джак когато искаше да се върне на острова беше с брада а това е преди това, а кой е оня мъж дето ДЖАК е бил на поглебениетоо
brooke_scott

Добре, почвам подред:

1. По мое мнение флашфоруард-а в 1еп. на 4ти сезон се е случил преди този от края на 3ти сезон wink.gif така че мисля че Джак по-късно е осъзнал че трябва да се върне, а и там беше няккъв наркоман и щеше да се самоубива, имаше брада, а в новия флашфоруард си беше нормален.
2. Точно в последния епизод на 3ти сезон на флашфоруард-а Джак ходи на погребение на някой, където той беше единствения отишъл и затва почнахме да се чудим кой е и дали е някой от острова и т.н.
3. За човека с парашута аз не съм го виждала, но не е Чарли wink.gif
4. Ами може би са се спасили по-късно и по друг начин, надявам се това да го разберем скоро.
5. Когато Дезмънд и Чарли отидоха до станцията "Огледало" той му каза, че е видял Клеър и бебето на хеликоптер и че за да се случи това трябва да слезнат долу и съответно Чарли да умре, той и затова Чарли го удари и слезе той.
6. По това последното нямам коментар, обаче няма и как да имам като то беше от новия епизод, а предполагам натаък ще разберем. И не мисля че има кой да ти отговори, освен може би сценариста на Lost wink.gif
ViruZzZ
Най сетне worthy.gif Епизода беше супер (тая седмица сериалите се изпреварват кой ще бъде по-хубав biggrin2.gif ) ..
Така флашовете бяха много добри, особено тея на Хърли, явно нещо е станало и е започнало да му се превижда Чарли wacko.gif , после обаче когат дойде негъра и го пита от какво е избягъл и къде са другите, все едно иска нещо от тях blink.gif , Джак беше супер в тоя епизод, само дет не повярва на Кейт,но нещата се оправиха, после във флаша дет каза, че никога няма да се върне на острова, ам явно после си е променил мнението щом и Кейт кара да дойде с него, Кейт и тя беше супер, същата решителна персона си е, и не се подведе по Сойър, а Сойър коп*лето гадно, нали уж я обича що не остана с нея dry.gif явно гледа само за него си тая измет, Лок явно го е страх да се махне от острова, сигурно е заради краката му или когато Бен му каза, че е тясно свързан с острова...
Шестимата оцелели мисля, че са :
1.Джак (показаха ни го )
2.Кейт (нея също)
3.Хърли (...)
4 и 5 .Клеър и бебето й (Дезмънд го предрече)
6.Сойър (в края на 3 сезон когато Джак беше при Кейт и я молеше да се върне с него, тя накрая нали му казва, че трябва да тръгва, защото ако ТОЙ разбере, следователно трябва и двамата да го познават, или е Сойър или е някоя нова звезда, която Кейт е срещнала след острова...)
А сега се сетих във флаша на Хърли и Джак, Хърли му каза "ТО иска да се върнем" кое е това то confused.gif
ПП.Дали негъра работи за компания дето иска да убият шестимата дет са се завърнали confused.gif
pinko_z
Цитат(brooke_scott @ Feb 2 2008, 10:50) *

Добре, почвам подред:

1. По мое мнение флашфоруард-а в 1еп. на 4ти сезон се е случил преди този от края на 3ти сезон wink.gif така че мисля че Джак по-късно е осъзнал че трябва да се върне, а и там беше няккъв наркоман и щеше да се самоубива, имаше брада, а в новия флашфоруард си беше нормален.
2. Точно в последния епизод на 3ти сезон на флашфоруард-а Джак ходи на погребение на някой, където той беше единствения отишъл и затва почнахме да се чудим кой е и дали е някой от острова и т.н.
3. За човека с парашута аз не съм го виждала, но не е Чарли wink.gif
4. Ами може би са се спасили по-късно и по друг начин, надявам се това да го разберем скоро.
5. Когато Дезмънд и Чарли отидоха до станцията "Огледало" той му каза, че е видял Клеър и бебето на хеликоптер и че за да се случи това трябва да слезнат долу и съответно Чарли да умре, той и затова Чарли го удари и слезе той.
6. По това последното нямам коментар, обаче няма и как да имам като то беше от новия епизод, а предполагам натаък ще разберем. И не мисля че има кой да ти отговори, освен може би сценариста на Lost wink.gif

Много благодаря много неща ми станаха ясни! worthy.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(ViruZzZ @ Feb 2 2008, 11:15) *
А сега се сетих във флаша на Хърли и Джак, Хърли му каза "ТО иска да се върнем" кое е това то confused.gif

Аз незнам дали се сещаш, но мисля, че в 3ти сезон когато Бен заведе Джак в онази къща където живее "господаря, създателя" на острова. Бен говореше на Джак за него в среден род - "то", че от там.Същото това "то" го показаха в този епизод когато Хърли се изгуби в джунглата. Поне така си мисля аз.

Кейт, Джак, Хърли, Клеар и бебето и мъжа който е починал - тези ще са спасените smile.gif
the_mouse
Обикновено когато казват ТО имат предвид островът, а към Джейкъб се обръщат с ТОЙ smile.gif
И само една корекцийка - Бен заведе Лок, не Джак в къщата на Джейкъб wink.gif
FrAgMaKeR
Хърли май видя Джейкъп обаче, едва ли е халицюнирал нещо такова случайно?
brooke_scott
абе вие Арън броите ли го като един от шестимата оцелели, щото аз мисля че не се брои, смисъл то си е малко бебе и винаги е в комплект с Клеър biggrin.gif
The_Man_Of_Steel
Ами аз съм гледал няколко снийк пийка и този човек СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ЧАРЛИ а може би оня Джордж на който Наоми се обади, а и той каза че е там за да ги спаси и пита ти ли си Джак.
Вируззз,и аз мразя Сойър,ъж обича Кейт, авинаги гледа него си... Какво правиш
- Същото което правя винаги,Кейт -оцелявам.И не щя да остане с Кейт. ахаха дано има Джейт скоро,щото не мога да понасям Скейт сори за феновете на Скейт,иначе вече има превю на втори епизод ето за тези които искат да го гледат http://www.youtube.com/watch?v=Gq0rb8v9UQw качеството е поносимо smile.gif

Едит: ето още едно превю http://www.youtube.com/watch?v=40gZqy10pLE
Enchanted
Много ми допадна серията,чак сега успях да я гледам и какво да кажа,освем,че толкова се заплетох в сюжета,сценария и каквото още се сетите,че предполагаемо ще сънувам Lost...това е в кръга на шегата,сега сериозно,мога да кажа,че сценаристите отново са си свършили перфектно работата,карат ме да чакам всеки следващ епизод с голямо нетърпение!

the_mouse
Добавих още мноого инфо и снимки от серията в първия пост smile.gif
- Видео подкест
- Кадри от епизода
- Още линкове за сваляне - HDTV версия
Да, човекът на стола е бащата на Джак, но това вероятно е превъплъщение на Джейкъб!
Ако се вгледате, ще видите че на ръката на Чарли пише THEY NEED YOU
ViruZzZ
Оле the_mouse с тея кадри направо ме разби worthy.gif не се бях толко задълбочено загледал, но вярно човека дет го видяха в къщата прилича на бащата на Джак, а за картината щом малкия ш се появи защо не и кучето му happy.gif
ПП.Най сетне ще гледам 4х00 biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
О леле наистина тея кадри ме разбиха,the mouse нямам ърпние до следващя епизод. Какви мистериии
the_mouse
Снимките не са правени от мен, аз ги събирам от различни сайтове, като винаги се старая да посоча източника wink.gif

edit: добавих още една снимка с оща интересна загадка - какво се вижда в отражението на водата във всички промота на 4-ти сезон? smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(ViruZzZ @ Feb 2 2008, 17:22) *
човека дет го видяха в къщата прилича на бащата на Джак

Също така прилича и на бащата на Клер и дядото на Арън. smile.gif Наистина прилича.. но просто ще стане твърде омотано да е той.. unsure.gif
the_mouse
Че това си е той, то се вижда ясно - просто Черният дим (Джейкъб вероятно) може да се превъплъщава в хора, както се видя в последния мобизод So It began от серията мини епизоди Missing pieces, той е накарал Винсънт да отиде при Джак и да го събуди, там в началото на първата серия на LOST (season 1), защото "имал работа за вършене".
bgy
Като за начало на сезона, епизодът си беше хубав. Много странно ми се стори, когато оня от лудницата каза на Хърли, че някакъв го наблюдава и този някой се оказа Чарли. shocking.gif Ако наистина черният дим може да добива образ, значи да го разбираме, че може той (димът) да съществува извън острова? Е, може да се допусне, че Хърли е халюцинирал и лудия... все пак тука всичко е възможно. blink.gif
Относно футуроспекцията смятам, че е след тази от финала на трети сезон. Той Джак си спомена, че иска да си пусне брада.

Джак: Мисля да си пускам брада.
Хърли: Ще изглеждаш странно, пич. (субтитрите са от kurli)

Ще видим какво ще стане по нататък, но май Бен е прав, че тези от хеликоптера не са добри... unsure.gif
sulu
Според мен точно те са си добри(от хеликоптера).Виж че Хърли каза, че съжелява, че е отишъл с Лок, значи тези на хеликоптера ще се опитат да спасят нашите.Но въпроса е какво ще се случи, когато отидат да вземат останалите от джунглата.Едва ли ще ги заражат на тоя остров, 100% процента ще поискат да ги вземат с тях(Джак и Кейт) и ще се върнат за останалите.Е там според мен ще стана големия сакътлък и от онази ситуация ще се спасят въпросните шестима,не знам така си мисля аз wink.gif
bgy
Цитат(sulu @ Feb 5 2008, 17:49) *
Според мен точно те са си добри(от хеликоптера).Виж че Хърли каза, че съжелява, че е отишъл с Лок, значи тези на хеликоптера ще се опитат да спасят нашите.

Има логика! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.