Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heroes по Нова ТВ
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
ludoto_mimi

Нова ТВ започва излъчването на "Heroes" на 26-ти февруари от 21.00 ч. Вероятно ще замести "Закон и Ред", който върви сега. smile.gif
Информацията е потвърдена от телевизията.
divata_airis
Време им беше, напрово се чудех как вече не са го направили. То така де, ако те не го купят кой? Имам само опасения относно озвучаването...ма какви опасения всъщност ясно е, че няма да струва, нали ползват едни и същи. Сефте отиде акцента на Майло.
Estell
Еее идеално! От Нова определено имат вкус към хубавите сериали! Изгубени, Бягство от затвора сега и Герои. Чудя се коя ли телевизия ще пусне Supernatural?
vivata123
Ааа, върховно.. mrgreen[1].gif Не че нямам първия сезон на дискове, но все пак ще го гледам.. Обожавам този сериал. ^^
Tedds
Много хубава новина,нищо че съм го гледала,може пак да гледам,защото това сериала си е супер.Благодаря за информацията smile.gif
Miss_Duff
Страхотно.Отдавна искам да го гледам,но все не ми остава време да го дръпна. rolleyes.gif Най-накрая ще видя и аз за какво става въпрос... biggrin2.gif
brooke_scott
е най-после да го гледам и аз тоя сериал бе...хубаво е че го пускат, щото ако не бяха най-вероятно никога нямаше да почна да го гледам biggrin.gif
pretty_girl
Ам,честно казано въобще не съм учудна,очаквах го още септември,но и сега може..Радвам се,че го пускат защото ще се популяризира в бг и на бърза ръка ще се сдобия с хиляди постерчета от разните списания.Убедена съм,че Мило и Хейдън в най-скоро време ще грейнат на корицата я на Хай клуб,я на Браво,точно както стана с изгубените и бягство от затвора.Сега остава btv да пуснат Supernatural и ще се уредим перфектно.
Zepp
Цитат(pretty_girl @ Feb 1 2008, 12:48) *
Ам,честно казано въобще не съм учудна,очаквах го още септември,но и сега може..Радвам се,че го пускат защото ще се популяризира в бг и на бърза ръка ще се сдобия с хиляди постерчета от разните списания.Убедена съм,че Мило и Хейдън в най-скоро време ще грейнат на корицата я на Хай клуб,я на Браво,точно както стана с изгубените и бягство от затвора.Сега остава btv да пуснат Supernatural и ще се уредим перфектно.

Да, да, да! И аз на това се надявам силно! biggrin2.gif Аз не го очаквах, но много се зарадвах, тъй като обикновено ме мързи да си тегля епизоди и на компютъра трудно сядам да гледам филм, а така като го дават по телевизията редовно ще си го гледам! biggrin.gif Само единствения недостатък е, че дават по същото време "Животът на Браян" ... има да връткам по каналите sad.gif huh.gif
brooke_scott
Сега остава btv да пуснат Supernatural и ще се уредим перфектно.

оооо БТВ ако го пуснат толкова ще ги заобичам rolleyes.gif Дано, аз ще взема да им напиша имейлче с предложение да го пуснат mrgreen[1].gif
ladysunshine
Много се радвам, 4е го пускат. Дотогава ще изгледам и втори сезон и по4вам наново
на бърза ръка ще се сдобия с хиляди постерчета от разните списания.Убедена съм,че Мило и Хейдън в най-скоро време ще грейнат на корицата я на Хай клуб,я на Браво,

Искрено се надявам да стане така, 4е аз редовно им пиша да се сетят за Майло и Хейдън, ама за сега няма резултат.

ОМГ само тва липсва. Няма да го преживея просто 16.gif
FaLLOuTbOy
Жестоко.. ще го гледам 100%, даже и ще се опитам да зарибя някой фр biggrin2.gif Нова ТВ определено знаят какво да поднасят на зрителтие worthy.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 1 2008, 13:28) *

ОМГ само тва липсва. Няма да го преживея просто 16.gif

е не го гледай като ти пречи dry.gif
vasinka_{P}
Радвам се че ще го дават, най сетне да вида и аз за ко става въпрос, отдавна се каня да го гледам тоя сериал, ама не ми остава време biggrin2.gif А по въпроса за Superntural, него вече са го давали по Бнт но беше преди година и нещо че и повече smile.gif
nadezhda_had
Страхотна новина ,тамън исках да го гледам ,но все не ми отставаше време.Браво на Нова ,че ще го дават. smile.gif
♥Didito♥
И аз все се каня да го гледам много се радвам, че ще го дават smile.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 13:52) *
е не го гледай като ти пречи dry.gif

Аз и да го гледам и да не го гледам, пак ми пречи по други причини, които знаеш. Както и да е, няма смисъл да занимаваме форума с глупости

А за Heroes знае ли се дали са закупили и двата сезона или само пърия?
Аз започвам наново да тормозя списанията 18.gif Този път под предтекст, че вече е в БГ
brooke_scott
Еми сигурно с закупили единия, щото нали втория края на 2007 го даваха, а обикновено в БГ ги излъчват по-късно така или иначе, а и сигурно ще го озвучават ала бала.... А и да са ги купили и двата най-вероятно ще направят почивка между излъчването на първи и втори wink.gif

ПП аз спирам вече да те тормозя С бъди спокойна
sladuranka
Отдавна исках да го пуснат или по Нова или по БТВ. Много се радвам biggrin2.gif . А дано скоро и плакатче и статийки в БРАВО да завалят worthy.gif biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif .
*AdDiCTeD*
Тоя момент го очаквах biggrin.gif Мн се радвам, ще гледам 100000000 процента ;ddd
acm_pippo
Еее сетиха се най-после. biggrin.gif
Electrum
Време беше wink.gif
ще си припомня 1ви и после дано пуснат 2ри сезон .
p0l43t0
Време беше biggrin2.gif .
Не знам защо, но очаквам на Питър да сложат някакъв много гейски дублаж.. а за Хироо... 18.gif
music_girl
Супер откога чакамм! :}
The_Man_Of_Steel
Един от любимите ми сериали, нова телевизия не спира да радва, аз едва ли ще го гледам (понеже мразя български озвучения), но нека тези които са го гледали да не го пропускат...
Ne7WoRK
Първи сезон ?
*AdDiCTeD*
Цитат(Ne7WoRK @ Feb 17 2008, 17:46) *
Първи сезон ?

Ъм, кой друг? blink.gif
zh4r0naX
ае някои го записва с от тв то както бягсто от затрвора 1ви сезон
ViruZzZ
Оле кат чух дубльора на Сайлър и направо |-(
ludoto_mimi
Цитат(ViruZzZ @ Feb 28 2008, 21:51) *
Оле кат чух дубльора на Сайлър и направо |-(

Като чух дубльора на Хиро и Нейтън... 18.gif
И трябваше да си оставят "Исак", Хиро така му казва, трябваше да го запазят. huh.gif
abydos
Както винаги - отвратителен дублаж. Нима хората не могат да четат? 80% от филма се губи с тези глупости. Ако не сте го гледали - не си разваляйте удоволствието от него, просто го свалете.
Onlyshits
Цитат(abydos @ Feb 29 2008, 11:27) *
Както винаги - отвратителен дублаж. Нима хората не могат да четат? 80% от филма се губи с тези глупости. Ако не сте го гледали - не си разваляйте удоволствието от него, просто го свалете.

А вие къФ дублаж искате ?... Едно към едно със героите във филма ли ?
Mr. Winchester
нененен, тва е ужасно направо... гласовете им са на 50 годишни хора с асма.
divata_airis
ОМГ...Хиро е ужасен...Не че очаквах друго де...Сефте и на Пийти му няма готиния акцент...
abydos
Цитат(Onlyshits @ Feb 29 2008, 11:51) *
Цитат(abydos @ Feb 29 2008, 11:27) *

А вие къФ дублаж искате ?... Едно към едно със героите във филма ли ?

Дублажът е най-тъпото нещо в телевизията. Губи се половината от филма в него и в неспособността на губльорите да пресъздадат героите. Който не знае езика да саи намери субтитри, не знам защо си губят времето и парите да плащат на такива хора. Само филмите развалят.
The_Man_Of_Steel
Някой беше питал за ТВ-рип ето го:

Heroes 01x01-03
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.