Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честита Нова Година
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
vIkToRsHeFa
Преместих постовете от тук във тази тема: за да са на едно място : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3647 че станаха адски много. Поздрави и честито на всички фенове на сериала специално и от мен smile.gif (малко остана до следващата серийка януари е вече...) mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
Хихихи Мерсииииииииии, 4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА И НА ТЕБ И НА ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ !!! 4part[1].gif Да, Януари е ве4е доживяхме го и този епизод wink.gif
Nathan
Честита Нова Годинааа smile.gif)))

Да сте много щастливи и обичани.smile.gif
ludoto_tedi
хора честита нова година пожелавам ви много здраве щастие любов и нека всички ваши мечти да станат реалност.вярвайте в чудесата защото найстина съществуват! tongue.gif
Jordan
Ейййй хора, Честита Нова Година и от менsmile.gif Вси4ко найхубаво ви пожелавам и нека това да бъде поуспешна година за вси4ки ниsmile.gif
ПП.как прекарахте снощи? 4.gif
Мен ако бе цепи главата, нямам глас, болят ме краката, врата....ужас wacko.gif
Roben
Честита Година на всички - новите епизоди ги чакаме. biggrin.gif
Апещ Дзверо
Честита Нова Година на всички!!!
Попътен вятър и много щастие!!! 2bye[1].gif 4bira[1].gif
ludoto_mimi
Честита Нова Година и от мен smile.gif Много здраве, щастие и любов на всички 4.gif 4bira[1].gif
Devil^Rose^^
За много години happy.gif На всички много здраве , щастие и успехи през новата 2006 ! 2thum[1].gif
solenka
За много години на всички! 4.gif Бъдете здрави и винаги усмихнати и минавайте през трудностите на живота с високо вдигната глава!
Айде - остана още малко време до новата серия. 4potrivam[1].gif
ThePinkDuck
Честита Нова Година на всички!Нека всичко хубаво случило ви се през изминалата бъде като бледа сянка пред всичко хубаво което ще ви се случи през тази! 5daga[1].gif
rusi4kata^
Ч.Н.Г и от мен smile.gif smile.gif smile.gif пожелавам ви най-вече здраве,а то всичко останало ще си дойде самичко 4.gif
Haley
Честита нова година и от мен! biggrin.gif biggrin.gif Пожелавам ви всичко най най-хубаво и тва е.Друго просто не мога да се сетя,като се има на предвит,че още ме държи алкохола blush.gif
The Shaman
Честито на всички...
Eli_Baby
Честита нова година на всички!!! 4.gif
Nasi
Честита Нова Година и от мен!!!!!

Пожелавам ви всичко най-хубаво!! Много щастие, здраве, късмет, любов и много усмивки!!!!!!
Menna
Честита Нова Година и от мен 10.gif ,с пожелание за много незабравими моменти и сбъднати мечти 4.gif 4.gif 10.gif !!!
Jordan
Menna, споменах те в новогодишната си реч...т.е след нова година де 18.gif
Сега се сетих...май и Пейтън_Сойър...да... 18.gif
Държах реч специално за това, колко обичам ОТН и целия форум biggrin2.gif
Едвам ме изтърпяха unsure.gif
Amidala
Честитка на всички и от мен !а бтв ние да знаем нещо друго освен Януари за 10 епизод ! имам предвид ясно януари , но 31.01 пак е януари?? някои може ли да ми каже кога излиза тоя епизодconfused.gifconfused.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Amidala @ Jan 3 2006, 12:41 AM) *

Честитка на всички и от мен !а бтв ние да знаем нещо друго освен Януари за 10 епизод ! имам предвид ясно януари , но 31.01 пак е януари?? някои може ли да ми каже кога излиза тоя епизодconfused.gifconfused.gif

1. Нищо не разбрах blink.gif
2. Ако ще питаш нещо за 10 епизод, има си тема за него, и предполагам това, което питаш го пише там wink.gif
^Mim0zKa^
Честита Нова Година на всички!Желая ви много здраве.щастие и ЛЮБОВ и много късмет през 2006!А за 10 епизод ....чакам го с нетърпение! smile.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 3 2006, 12:33 AM) *

Menna, споменах те в новогодишната си реч...т.е след нова година де 18.gif
Сега се сетих...май и Пейтън_Сойър...да... 18.gif
Държах реч специално за това, колко обичам ОТН и целия форум biggrin2.gif
Едвам ме изтърпяха unsure.gif

18.gif 18.gif 18.gif Ще да е било интересна реч,не ще и дума 10.gif 10.gif 10.gif
Аз си допълвам пожеланията за поне още един сезон на сериала 10.gif (то този не е свършил още,но..... 10.gif )
Narlot
казаха ми,че това е последния сезон.Какво ще правя като свърши? 18.gif
rusi4kata^
QUOTE(Narlot @ Jan 4 2006, 03:36 PM) *

казаха ми,че това е последния сезон.Какво ще правя като свърши? 18.gif

стига беееееееееееее...не може да бъде 1crying[1].gif не искам,трябва да има още,не може само толкова малко.... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 5 2006, 02:34 AM) *

стига беееееееееееее...не може да бъде 1crying[1].gif не искам,трябва да има още,не може само толкова малко.... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

Не са малко. Всеки уважаващ себе си тийн-сериал не трябва да има повече от 3 сезона, защото се превръща в тъпа боза biggrin2.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 5 2006, 12:47 PM) *

Не са малко. Всеки уважаващ себе си тийн-сериал не трябва да има повече от 3 сезона, защото се превръща в тъпа боза biggrin2.gif

Хихих добре,ама все пак искам още 10.gif като свърши трябва да почвам да гледам Дързост и красота или пък...кви бяха....3-ма братя и 3 сестри 10.gif хаха сигурно ще е мн интересно нали 18.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 5 2006, 02:06 PM) *

Хихих добре,ама все пак искам още 10.gif като свърши трябва да почвам да гледам Дързост и красота или пък...кви бяха....3-ма братя и 3 сестри 10.gif хаха сигурно ще е мн интересно нали 18.gif

споккк няма да ти се наложи да си толкова драсти4на опитай с Gilmore Girls или Prison Break или пък Veronica Mars..има толкова много но въпреки вси4ко като One Tree Hill няма друг wink.gif леле ама в тема 4НГ кви не6та по4нах да пи6а.... 16.gif
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 5 2006, 02:34 PM) *

споккк няма да ти се наложи да си толкова драсти4на опитай с Gilmore Girls или Prison Break или пък Veronica Mars..има толкова много но въпреки вси4ко като One Tree Hill няма друг wink.gif леле ама в тема 4НГ кви не6та по4нах да пи6а.... 16.gif

хаха малко се отплеснахме,ама бутаи 10.gif ммм гилмор гърлс вече се опитах да го дръпна,но нещо не се дава лесно blink.gif хиляда пъти се опитах,ама не тръгва и не тръгва sad.gif както и да е да не говорим повече в тая тема за това,че да не ни се скарат blush.gif извиняваме се wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.