Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Деб Скот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
LimonkaTa`

В One Tree Hill изигра различни роли - на любяща майка, на наркоманка, прелюбодайка ( спа с Кийт ), до някаква степен убийца ( подпали Дан ). Като цяло какво ви е мнението за нея?

П.П. Не видях тема за нея, ако има пробелем, затворете темата.
Gossip_Girl
ами в началото ми беше доста приятна но постепенно взе да ме дразни.
heili
ами не знам като цяло не беше лоша ..в смисъл от самото начало ми беше симпатична и ми харесваше леко но после постепенно не знам почна да ме дразни особено като се пристрасти към хапчета и алкохол shocking.gif и не само това но забрави за нейт и мислеше за себе си ..това неми хареса в нея dry.gif
The_Man_Of_Steel
Много забавна особено когато се ка4иха с Керън да пръскат сас спрей Дан'с пикчър... и после не помна на кой дрехите помогнаха да се измъкнат като им падна стълбата мен мн ме кефеше жалко че така изчезна и не казаха кфо е станало..
fenkanabrooke
Много е готина, красива и сексапилна, със страшно чувство за хумор.
leyton_oth
мн я харесвам !!! so sexy wink.gif
j_7k_l0
Хаха Деб е много забавна и готина. Наистина ми беше гадно за нея, когато Нейтън и каза, че иска да се махне от живота му след като бутна Хейли. Яко е, че се завърна happy.gif
Катeто
В първи сезон ми харесваше много,как защитаваше Нейтън,абе беше си добра майка.От трети някъде като започна да взема хапчета,опита да убие Дан,взе да ме дразни и и не и обръщах много внимание,понякога дори не гледах нейните сцени във филма,В четвърти акто се върна накрая там с оръжието беше много яка 4.gif А като баба /лудата баба Деб/ много ме кефи...Извън героинята и,актрисата ми харесва,играе добре,пък е и красива smile.gif
moni_hs
Голям образ е сега да видим какво ще стане с нея и Скилс или пък Бъко 18.gif
elitu
Ако играеше ролята на любяща майка и съпруга филмът нямаше да е същия.Голяма е скица тази Деб. 18.gif 18.gif 18.gif
traiana
Ooo,много си я харесвам Деб blush.gif ..когато взимаше хапчетата,ми беше много гадно за нея,ама слава богу,се оправи де!Иначе е голяма скица..винаги е в комични ситуации,винаги се смея с нея! biggrin2.gif А в епиздоа със Скилс,направо нямам думи,спуках се от смях.Да видим дали ще излезе нещо между тях двамата.. Ааа..и си е много секси!! 10.gif blush.gif
traiana
Хора,моля ви кажете в "Скъпа смалих децата" Барбара коя роля играеше?! unsure.gif Гледала съм филма отдавна,а пък и тогава още не съм я знаела и не ми е направила голямо впечатление blush.gif ..Моляя,кажете!!
lkjhgfds
Цитат(traiana @ Aug 20 2008, 14:13) *
Хора,моля ви кажете в "Скъпа смалих децата" Барбара коя роля играеше?! unsure.gif Гледала съм филма отдавна,а пък и тогава още не съм я знаела и не ми е направила голямо впечатление blush.gif ..Моляя,кажете!!
Тя играеше една от главните роли не е имало серия ,в която Барбара да не участва.Играеше майката на децата.А някъде бях чела,че в този сериал е срещнала съпругът си,което би следвало да е мъжът й там.
HiLaRy`DuFf{}
Хубава жена е Деб ... и в ОТХ много секси баба biggrin2.gif
traiana
Цитат(lkjhgfds @ Aug 21 2008, 11:04) *
Тя играеше една от главните роли не е имало серия ,в която Барбара да не участва.Играеше майката на децата.А някъде бях чела,че в този сериал е срещнала съпругът си,което би следвало да е мъжът й там.

A откъде мога да дръпна сериите + субтитри? blush.gif rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(traiana @ Aug 21 2008, 12:52) *
Цитат(lkjhgfds @ Aug 21 2008, 11:04) *

A откъде мога да дръпна сериите + субтитри? blush.gif rolleyes.gif

Сериялът е вече доста стар и едва ли ще го намериш в някой бг тракер, потърси в някой чуждестранен. Успехи.happy.gif
Djindja
Мн е луда тая жена.. biggrin2.gif biggrin2.gif
mak3-l0ve
Ооо уникалната е тая Деб .. biggrin2.gif
Няма да забравя като с Дан си правиха номера и тя се появи по бельо на нещо като пресконференцията на Дан .. с чаша уиски в ръка и пред всички каза "Ооо скъпи, виж колко готин ми изглежда задника в това" mrgreen[1].gif 18.gif 18.gif 18.gif
Или на 5-тия РД на Джейми като се сваляше с клоуна ;dd
да не забравяме, че в 6 сезон ни очаква доооооста интересна връзка със Скилс biggrin.gif .. Другият ми любимец biggrin.gif и там ще има яко смях 18.gif

също тряа да отбележим, че изглежда супер добре за жена на 46 години smile.gif
badbaby22
Еййй много ме кефи нани Деб! biggrin.gif
Много енергична, красива е забавна. happy.gif
Когато Дан се кандидатира за кмет, му правеше много яки номерца! 18.gif
naley_
Деб е уникална.Баба,бавачка,гадже,майка МЕЧТА biggrin.gif
Толкова съм се смяла на разни случки с нея .. biggrin2.gif
traiana
Цитат(naley_ @ Oct 4 2008, 19:39) *
Деб е уникална.Баба,бавачка,гадже,майка МЕЧТА biggrin.gif
Толкова съм се смяла на разни случки с нея .. biggrin2.gif

С една дума-многофункционална 18.gif
М/у радвам се,че в епизодите досега от новия сезон участва повечко..Определено разведрява обстановката! biggrin2.gif ..
Oliver_Fenka
Деб.Деб е невероятен персонаж.Имаше момент,когато адски ме дразнеше,но сега ми е фаворит.Толкова се забавлявам с нея biggrin.gif И това със Скилс беше жестока идея.Смях,смях.И как Джейми му вика "дядо Скилс" laugh.gif
mR.DiSCo
Деби Дебинсън си кърти от сякъде.Особено периода 5-6 сезон ( е 6-ти още в начаЛОто biggrin2.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.