В One Tree Hill изигра различни роли - на любяща майка, на наркоманка, прелюбодайка ( спа с Кийт ), до някаква степен убийца ( подпали Дан ). Като цяло какво ви е мнението за нея?
П.П. Не видях тема за нея, ако има пробелем, затворете темата.
Gossip_Girl
Feb 9 2008, 09:39
ами в началото ми беше доста приятна но постепенно взе да ме дразни.
heili
Feb 9 2008, 17:34
ами не знам като цяло не беше лоша ..в смисъл от самото начало ми беше симпатична и ми харесваше леко но после постепенно не знам почна да ме дразни особено като се пристрасти към хапчета и алкохол и не само това но забрави за нейт и мислеше за себе си ..това неми хареса в нея
The_Man_Of_Steel
Feb 17 2008, 15:28
Много забавна особено когато се ка4иха с Керън да пръскат сас спрей Дан'с пикчър... и после не помна на кой дрехите помогнаха да се измъкнат като им падна стълбата мен мн ме кефеше жалко че така изчезна и не казаха кфо е станало..
fenkanabrooke
Apr 24 2008, 17:42
Много е готина, красива и сексапилна, със страшно чувство за хумор.
leyton_oth
Apr 25 2008, 21:54
мн я харесвам !!! so sexy
j_7k_l0
Apr 26 2008, 13:27
Хаха Деб е много забавна и готина. Наистина ми беше гадно за нея, когато Нейтън и каза, че иска да се махне от живота му след като бутна Хейли. Яко е, че се завърна
В първи сезон ми харесваше много,как защитаваше Нейтън,абе беше си добра майка.От трети някъде като започна да взема хапчета,опита да убие Дан,взе да ме дразни и и не и обръщах много внимание,понякога дори не гледах нейните сцени във филма,В четвърти акто се върна накрая там с оръжието беше много яка А като баба /лудата баба Деб/ много ме кефи...Извън героинята и,актрисата ми харесва,играе добре,пък е и красива
moni_hs
Aug 6 2008, 09:05
Голям образ е сега да видим какво ще стане с нея и Скилс или пък Бъко
elitu
Aug 10 2008, 17:45
Ако играеше ролята на любяща майка и съпруга филмът нямаше да е същия.Голяма е скица тази Деб.
traiana
Aug 16 2008, 09:56
Ooo,много си я харесвам Деб ..когато взимаше хапчетата,ми беше много гадно за нея,ама слава богу,се оправи де!Иначе е голяма скица..винаги е в комични ситуации,винаги се смея с нея! А в епиздоа със Скилс,направо нямам думи,спуках се от смях.Да видим дали ще излезе нещо между тях двамата..Ааа..и си е много секси!!
traiana
Aug 20 2008, 14:13
Хора,моля ви кажете в "Скъпа смалих децата" Барбара коя роля играеше?! Гледала съм филма отдавна,а пък и тогава още не съм я знаела и не ми е направила голямо впечатление ..Моляя,кажете!!
lkjhgfds
Aug 21 2008, 10:04
Цитат(traiana @ Aug 20 2008, 14:13)
Хора,моля ви кажете в "Скъпа смалих децата" Барбара коя роля играеше?! Гледала съм филма отдавна,а пък и тогава още не съм я знаела и не ми е направила голямо впечатление ..Моляя,кажете!!
Тя играеше една от главните роли не е имало серия ,в която Барбара да не участва.Играеше майката на децата.А някъде бях чела,че в този сериал е срещнала съпругът си,което би следвало да е мъжът й там.
HiLaRy`DuFf{}
Aug 21 2008, 10:21
Хубава жена е Деб ... и в ОТХ много секси баба
traiana
Aug 21 2008, 11:52
Цитат(lkjhgfds @ Aug 21 2008, 11:04)
Тя играеше една от главните роли не е имало серия ,в която Барбара да не участва.Играеше майката на децата.А някъде бях чела,че в този сериал е срещнала съпругът си,което би следвало да е мъжът й там.
A откъде мога да дръпна сериите + субтитри?
fenkanabrooke
Aug 21 2008, 11:59
Цитат(traiana @ Aug 21 2008, 12:52)
Цитат(lkjhgfds @ Aug 21 2008, 11:04)
A откъде мога да дръпна сериите + субтитри?
Сериялът е вече доста стар и едва ли ще го намериш в някой бг тракер, потърси в някой чуждестранен. Успехи.
Djindja
Aug 22 2008, 22:16
Мн е луда тая жена..
mak3-l0ve
Aug 30 2008, 00:10
Ооо уникалната е тая Деб .. Няма да забравя като с Дан си правиха номера и тя се появи по бельо на нещо като пресконференцията на Дан .. с чаша уиски в ръка и пред всички каза "Ооо скъпи, виж колко готин ми изглежда задника в това" Или на 5-тия РД на Джейми като се сваляше с клоуна ;dd да не забравяме, че в 6 сезон ни очаква доооооста интересна връзка със Скилс .. Другият ми любимец и там ще има яко смях
също тряа да отбележим, че изглежда супер добре за жена на 46 години
badbaby22
Sep 12 2008, 13:52
Еййй много ме кефи нани Деб! Много енергична, красива е забавна. Когато Дан се кандидатира за кмет, му правеше много яки номерца!
naley_
Oct 4 2008, 18:39
Деб е уникална.Баба,бавачка,гадже,майка МЕЧТА Толкова съм се смяла на разни случки с нея ..
traiana
Oct 4 2008, 21:10
Цитат(naley_ @ Oct 4 2008, 19:39)
Деб е уникална.Баба,бавачка,гадже,майка МЕЧТА Толкова съм се смяла на разни случки с нея ..
С една дума-многофункционална М/у радвам се,че в епизодите досега от новия сезон участва повечко..Определено разведрява обстановката! ..
Oliver_Fenka
Oct 4 2008, 21:18
Деб.Деб е невероятен персонаж.Имаше момент,когато адски ме дразнеше,но сега ми е фаворит.Толкова се забавлявам с нея И това със Скилс беше жестока идея.Смях,смях.И как Джейми му вика "дядо Скилс"
mR.DiSCo
Oct 5 2008, 21:17
Деби Дебинсън си кърти от сякъде.Особено периода 5-6 сезон ( е 6-ти още в начаЛОто )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.