Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Линдзи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
A_l_e_x
Какво ще кажете за новата двойка? Аз мисля,че има нещо гнило в Линдзи,но съм пристрастна и няма да я коментирам. Мен като двойка Люк и Линдзи ме дразнят толкова адски много,че няма как да го опиша-след 4 бурни сезона и незнам какви интриги,се появи тая мадама и вече ще има сватби,глупости... mad.gif
CiNdEreLLa``
Според мен Лукас не е искрен с нея и честно казано това е нещото, което ме "дразни" най-вече. Иначе ми изглежда много точна мадама и не мисля, че заслужава такова отношение wink.gif
brooke_scott
на мен мн ми харесват заедно, мисля че са сладки и много повече ме кефят от Лейтън wink.gif надявам се Лукас да не прецака нещата и с Линдзи, но да видим
ladysunshine
Цитат(A_l_e_x @ Jan 30 2008, 13:03) *
[ Мен като двойка Люк и Линдзи ме дразнят толкова адски много,че няма как да го опиша-след 4 бурни сезона и незнам какви интриги,се появи тая мадама и вече ще има сватби,глупости... mad.gif [/b]

Много то4но казано и мен мн ме дразни. Но аз си искам Лейтън и тая Линдзи само се набутва където не и е мястото и прецаква нещата. Ина4е е хубава актрисата не мога да отрека. Ама на нея каква и е ролята в целия филм??? Тя е гаджето на Лукас и дотам. Отвреме на време се споменава, 4е е редакторката, за да не забравим кво прави там. Ако имаше някаква по-важна роля бих могла да я нюкоментирам, ама така мога да я коментирам само като гаджето на Люк
heili
на мен честно казано линдзи ми е сипматична и ми харесва но някак си като двойка с Люк неми харесват ...не знам мисля че люк нещо не е напълно откровен с нея..пък и мн ми се иска люк да е с пейтън sad.gif
Катeто
Линдзи по прицип е много готина,но няма място при Лукас.Всички видяхме,че сърцето на Лукас принадлежи на Пейт и обратното blush.gif
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Jan 30 2008, 13:33) *
  я коментирам само като гаджето на Люк

Еми те всички така и викат. Е момичето на Люк, ноо подробности.
А иначе на мен са ми много сладки заедно. Но и аз като CiNdEreLLa`` съм на мнение, че Люк за пореден път не е искрен и не знае какво иска. И ще я прецака м
ного яко. Е пред почитам Линдзи пред Пейт. Но всички знаем, че може би накрая ще бъде с Пейт. Иначе Сиянна ролята на Линдзи е да бави нещата повече между Люк И Пейт и да създаде някаква интрига. Явно Марки Марк обича любовните триъгълници. 
angel_girl
Той Люк НИКОГА не знае какво иска. laugh.gif
Иначе Линдзи е сладур, но не е за Лукас. Абе фенове сме си повечето(да не кажа всички) на старите двойки. Кой на Брукас, кой на Лейтън.
Ама ся пак ще има любовни многоъгълници. Единия обича другия, ама другия обича трети, пък третия 25-ти. rolleyes.gif Пак ще го разсапунисат.
*AdDiCTeD*
Лукас е най-тварещият герой в OTH, конкурира се единствено с Пейтън и съм на мнение, че не заслужава момиче като Линдзи, то Слава Богу няма и да е с нея в крайна сметка, тъй като той непрекъснато се връща при ВЕЧНАТА СИ ЛЮБОВ (да им имам любовта??) Пенчето. А Линдзи за сценаристите явно е просто заместител на Брук в триъгълника, тъй като мнооого се проточи първият.. и явно просто сменят единия "ъгъл". Надявам се да продължим да я виждаме и след края на всичко...
Колкото до тях двамата като двойка - визуално си отиват, но Лукас не е искрен никога и с никоя, така че.. не ми харесват.
chadmurray_fenka
Лукас ТРЯБВА да е с Пейтън! Линдзи трябва да си събере багажа и да отива да редактира книги в Ню Йорк, не й е мястото в Трий Хил... Лейтън 4ever!!!
The_Man_Of_Steel
тая Линдзи нещо страшно ми стана антипатична по ено време я харесвах ама и от промото като я гледам къв е звяр sick1.gif
mimizz
Защо бе laugh.gif аз умрях да се смея на крясъците и HELP HEEEEEEEELP xxaxaxxaxa
Marissa Cooper
Лукас най-много ми харесваше с Брук-като излъчване и т.н.Все пак и в реалния живот София и Чад бяха женени rolleyes.gif С Пейтън някак ми изглеждаха по-истински,но Пейтън разбира колко го обича,когато той е с друга-два пъти с Брук,сега с Линдзи.Точно това е нейната роля..Лукас ще разбере,че все още е влюбен в Пейтън,Пейтън го разбра вече и ще се съберат..
Линдзи..не я харесвам особено,има нещо гадно в нея,ще направи някоя мизерия ми се струва,да видим какво ще става!
peytoninlove
Аз искам Люк и Пейтън да се съберат!Тази Линдзи просто е излишна!Много ме дразни като се увърта около всички и се прави на много мила и готина!А и Хейли каквото я защитава.....Някой знае ли дали Лейтън ще се съберат?
veseto_2402
Уффф тая Линдзи мн ама много ме дразни mad.gif . Хич не си тичат като двойка
gabci3
Според мен е много сладка и готина,ама не е за Лукас по простата причина,че той не я обича и това е кофи за нея,може би ако се хване с някои друг
t0ni
Цитат
Цитат
Цитат(A_l_e_x @ Jan 30 2008, 13:03) *
[ Мен като двойка Люк и Линдзи ме дразнят толкова адски много,че няма как да го опиша-след 4 бурни сезона и незнам какви интриги,се появи тая мадама и вече ще има сватби,глупости... mad.gif [/b]

Цитат
Много то4но казано и мен мн ме дразни. Но аз си искам Лейтън и тая Линдзи само се набутва където не и е мястото и прецаква нещата. Ина4е е хубава актрисата не мога да отрека. Ама на нея каква и е ролята в целия филм??? Тя е гаджето на Лукас и дотам. Отвреме на време се споменава, 4е е редакторката, за да не забравим кво прави там. Ако имаше някаква по-важна роля бих могла да я нюкоментирам, ама така мога да я коментирам само като гаджето на Люк

СЪГЛАСНА СЪМ!! sp_ike.gif Leyton FOREVER!
nelito_91
Честно казано се радвам, че се разделиха. Харесвам и Лейтън и Брукас, но Чад и Линдзи не wacko.gif Нямам нищо против Линдзи, но като двойка просто не ми допадат.
RaV3n_GirL
Ауу мн е тъпо когато се появи накой друг в нов сезон и разваля вси4ко между главните както сега Линдзи.Изоб6то не ми харесват и във всяка следва6та серия исках Лукас да я зареже и да се в1рне при Пейтън...ама накрая него го прецакаха!Об6то взето по-добре 4е се маха смотаната Линдзи
club135
Ааааааааааааааааргх... искам ти темата за Линцииииииииииииииииииии! 19.gif
brooke_scott
Цитат(club135 @ Apr 4 2008, 11:40) *
Ааааааааааааааааргх... искам ти темата за Линцииииииииииииииииииии! 19.gif

ем напрай си я пак де wacko.gif най-мн пак да ти я изтрият 18.gif
mixmaxshow
Значи то още в началото си е ясно че Лукас ще бъде в Пейтън,а иначе Линдзи и Чад са хубава двойка но просто не си подхождат.
**Sophia**
Ето едно клипче за Лукас и Линдзи..
специално за малкото им фенове rolleyes.gif ,ако воабще има такива..

You And I Collide - Lucas & Lindsey

от FF

п.п .не съм го правила аз.. mrgreen[1].gif
brooke_scott
клипа ще го гледам ей сега, но графиката е мн яка happy.gif
fai7h
клипчето е хубаво и песента е мн яка rolleyes.gif в началото не харесвах Линдзи,Лейтън фен съм,обаче сега мисля,че не са толкова лоша двойка въпреки всичко.Самата актриса е мн готина happy.gif
Sway
Линдзи е прекалено готина за него.
FintiFlushka
Апф не ме кефат .. само пречи да е с Пейтън ама мисля че накрая всичко ше се опраи и ше се събере Лейтон .. чакаме 6-ти сезон да видим на кой се обажда smile.gif)
^^Brathan_4ever^^
Честно казано самата Линдзи ме кефи много точно мацка поне на мен ми допада по характер.Но не мисля че Лукас я заслужава просто защото не я обича ами е с нея от яд че Пейт не е с него поне така мисля аз.Той не я обича а просто иска да прикрие наранената си мъжка гордост .Иначе поне на мен ми харесват като двойка.
ZuZka yeah
16.gif Тая Линдзи да ми е толкова противна, хубаво че си хвана пътя... biggrin2.gif
vesko_oth_fen
Цитат(ZuZka yeah @ Jul 7 2008, 13:43) *
16.gif Тая Линдзи да ми е толкова противна, хубаво че си хвана пътя... biggrin2.gif

Зиз с тебе съм mrgreen[1].gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif само че още не си е тръгнала mad.gif
ZuZka yeah
е да, се пак е напаст, как ше ни удостои с отсъствието си... 14.gif
magi932
АБЕ ХОРААА МН СЕ ВЖИВЯВАТЕ БРЕЕЕ...АЗ СЪМ ЯКО ВМАНИАЧЕНА ПО ТОЯ СЕРИАЛ...АМА ВИЕ НЕЩО СЕ ПОБЪРКВАТЕ...КФО ЛУКАС ВИ БИЛ ВИНОВЕН НЕ КИОРИТЕ ЛИ КАК ГО РЗПЪВАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ...ОМГ...НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ЧЕ ВИНАГИ КОГАТО ТОЙ Е РЕШЕН ДОКРАЙ ДА СЕ БОРИ ЗА ЖЕНАТА КОЯТО ОБИЧА, ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, А ТЯ КОЯТО И ДА Е МН ТЪПО МУ ТЕГЛИ ШУТА...А КОГАТО ИСКА ДА НАМЕРИ ЩАСТИЕТО С ДРУГА ТО ВИНАГИ БИВШАТА ЩЕ СИ ГО ИСКА ОБРАТНО... ПЪК ДА ВИ КАЖА ВИНАГИ СЪМ МРАЗИЛА ЛЮК И БРУК КАТО ДВОЙКА ... ВИНАГИ СЪМ БИЛА ЗА ЛЮК И ПЕЙТЪН
magi932
искам да се извиня на всички че съм писала с глави букви и да знаете че не искам да прозвучи все едно крещя...наистина сори blush.gif
moni_hs
Цитат(Sway @ May 11 2008, 19:33) *

Подкрепям 4.gif 4.gif
Мая
И на мен Линзи ми е антипатична. Може би, защото след 4 сезона изведнъж се появи от нищото в 5-ти и то като приятелка на главния герой. Иначе е много сладка и хубава няма кво да се лъжем. Просто ролята й е кофти
mak3-l0ve
Категорично не я харесвам wink.gif .. нито нея, нито с Лукас като двойка .. ;] Някак си се натресе в цялата тая история .. В предните сезони са се случвали толкова много неща .. главните герои имат общо минало .. и изведнъж тая се появява и ще се жени за Лукас dry.gif
sar4etyyy
Бива
naley_
Цитат(Sway @ May 11 2008, 20:33) *

Съгласна съм biggrin2.gif Но иначе са хубава двойка,и щях да се радвам да се оженят wink.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 28 2008, 14:48) *
Категорично не я харесвам wink.gif .. нито нея, нито с Лукас като двойка .. ;] Някак си се натресе в цялата тая история .. В предните сезони са се случвали толкова много неща .. главните герои имат общо минало .. и изведнъж тая се появява и ще се жени за Лукас dry.gif

Много е повърхностно да се мисли така....Мен пък ме кефи и според мен не беше натресена...В живота нещата не винаги се развиват според първоначалния каст....нито пък както стана в измислената Лейтън любов....Линдзи беше мн готина и като характер много по-добра от Пейтън..ако щете ме "убийте с камъни"(както се беше изразил някой biggrin2.gif ) но щеше да е мн по-добре да се бяха оженеле с Лукас worthy.gif
Marissa Cooper
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Sep 27 2008, 20:42) *
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 28 2008, 14:48) *

Много е повърхностно да се мисли така....Мен пък ме кефи и според мен не беше натресена...В живота нещата не винаги се развиват според първоначалния каст....нито пък както стана в измислената Лейтън любов....Линдзи беше мн готина и като характер много по-добра от Пейтън..ако щете ме "убийте с камъни"(както се беше изразил някой biggrin2.gif ) но щеше да е мн по-добре да се бяха оженеле с Лукас worthy.gif

4.gif И аз много я харесвах.
naley_
Абе много си е свястна Линдзи 15.gif
Моето обяснение е,че не я харесвате само защото пречи Пейт и Люк да се съберат.Е,да така е ,но ако погледнете от друга страна нещата може и да не ви е толко черна в очите tongue.gif
Смисъл,съгласна съм,че не може да се появи така изведнъж и да разтърси изоснови живота в Трии Хил,по-специално да се стига до сватба ,обаче що се отнася до самата нея много си я харесвам bigarmhug.gif Помага на Лукас с книгата,обича си хората biggrin.gif Не се отнася враждебно към никого smile.gif Тогава?
Колкото до Лукас и Линдзи .. Абе готини са ,обаче явно Лейтън са по-силни biggrin.gif Но то си се виждаше ,че накрая ще се съберат,през колкото и сватби да минат 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.