Ааааа, не! Всичко друго, но
не и КАРИ с НЕЙТЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back off, B*TCH!
gabiafrodita
Jan 30 2008, 11:09
Ми сиг. Хейли си представя или сънува защото не ми се вярва Нейтън така да постъпи.Ако найстина е така той ще е голям кретен...............
{`BrukaS`}
Jan 30 2008, 11:28
И според мен Хейли сънува,защото ако имаше нещо такова нямаше да го пуснат в промото,щяха да го запазят в тайна за да е пълна изненадата
*BringMeToLife*
Jan 30 2008, 11:34
Сигурно т'ва дето си играят във водата се е случило ,а другото в леглото Хейли го сънува .. Незнам..Дано да не ги разделят,че ще бъде ...
ludoto_mimi
Jan 30 2008, 11:35
Този епизод определено ще е интересен. Дали е истина?
in4e7o
Jan 30 2008, 11:55
До сега всички епизоди бяха инересни, но този определено ще го чакам с нетърпение.И според мен случката в басейна е реална,но това в леглото с Нейтам и Кари - може би Хейли сънува.
BaRbInCeTo
Jan 30 2008, 12:00
и аз си мисля че Хейли сънува или си представя
Jordan
Jan 30 2008, 12:33
I Knew It!

Знаех си аз, че бавачката е твърде подозрителна...даже и да е сън това пак нещо не ми вдъхва доверие въпросната персона
miim4eto
Jan 30 2008, 12:50
още от самото начало я подозирам тая. Някак си прекалено мила беше че да е истина. Дано подозренията ми останат неоправдани и това да е само сън че ще има
®SlowDownBaby
Jan 30 2008, 12:54
"Не сънувай, че всичко е свършило" - сигурно Хейли просто сънува.
A_l_e_x
Jan 30 2008, 12:56
ХАХАХАХА,промото е много яко скалъпено. Все едно някой ще се хване,че Нейтън се целува с Кари
dessity
Jan 30 2008, 14:27
И според мен Нейт не би направил такова нещо-но бавачката ще направи нещо според мен .Много е подозрителна.Чакам епизода с голямо нетърпение
zuzito
Jan 30 2008, 14:47
Е,не!Просто не е истина!!!

Нейтън и Хейли преминаха през толкова неща заедно и не се разделиха,сега някаква си бавачка да проваля семейството им...

Не вярвам Нейтън да е способен на това,ако го е направил,жалко...Ще видим.
apophis
Jan 30 2008, 15:24
нямам търпение до тази серия промото бе перфектно.Съмняваме хейли да хване Нейтън и Кари можеби е сън.И на мен ми изглеждаше прекалено мила но да видим дали Нейтън ще и се поддаде.Все пак е по цял ден при енго докато хейли я няма>
Айде бе хора, стегнете се?! Много ясно, че всичко е измишльотина. Не им ли свикнахте на тия промота?
Няма начин Нейтън да иска да целува друга жена, освен Хейли.
Ядоса ме това : "...loves your family more than you" WTF??BulLShiT
moni_hs
Jan 30 2008, 16:08
обаче тва тая ако е казала наистина на джейми че предпочита тя да му е майка е б*хти шматката.дано сичко да е само сън щот иначе ще е много гадно спрямо сички.много се надявам нищо от тва промо да не е истина или да е само сън и нищо повече!малее чакам с нетърпение другата сряда обаче някой знай ли дали ще е тогава щото нали в сайта на CWtv пишеше че тия вторник и сряда ще давата ОТН??
BaRbInCeTo
Jan 30 2008, 16:22
Нейтън не е толкова тъп че да прецака сичко ,а бавачката нямам против нея стига да не прави нищо което не е сварзано с работата и. а един въпрос не по темата някой ще ми каже ли точно как се превежда clothes over bro's защото днеска в епизода Виктория го каза на Брук когато говориха за брака и не разбрах кво има предвид.Каза нещо от рода it's clothes over bro's
moni_hs
Jan 30 2008, 16:25
имаше впредвид че ТОВА(клоутс оувър брос) е по-важно любовта за което изобщо не е права
Velsis
Jan 30 2008, 16:36
Разбира се , че Хейли сънува. След като ги е видяла да се боричкат в басейна ( което пак си е много ^^ ) започва да се притеснява и сънува кошмари как Нейтън се натиска с Кари. Невъзможно е след всичко преживяно и след непрекъснатото потаряне на Нейтън , че семейството му е най-важно сега , да се случи нещо такова.
Просто искат да привлечат вниманието с нещо ...
Иначе епизода изглежда хубав.
rali4kata
Jan 30 2008, 16:59
Очертава се да е интересно!Само Нейли не бяха разделяли.Ако го направят ще бъде ужасно!
Хмм...интересно промо,Хейли определено сънува,но все пак ще си има повод затова.След страхотния пети епизод явно и този ще е такъв
gabci3
Jan 30 2008, 17:50
Права бях като се самнявах в бавачката от самото начало,ама това е гадно неможе да разделят Нейт и хеили та те са перфектната двоика.
vasinka_{P}
Jan 30 2008, 18:34
Малииии, още съм в шок от видяното в промото

И аз си мисля че Хейлс сънува, просто мисля че Нейтън не е способен да и причини това, особено след като имат и дете. Просто до сега нещата се нареждат перфектно, ще бъде много тъпо ако всичко се провали. С нетърпение чакам да излезе следващия епизод.
♥Didito♥
Jan 30 2008, 18:49
Тая к***а Кари от самото начало ме дразни

пак няква психопатка.
Епизода ще е много интересен, но според мен Хейли сънува, че Нейтън целува Кари
не знам дали това в момента е сън или не , но ако не стане сега ще се случи в бъдеще - тази бавачка не случайно е там от самото начало се знаеше че ще се случи нещо подобно .. въпросът е дали ще е в този епизод или в по следващите
`BruKas`
Jan 30 2008, 19:45
На мен винаги ми е била съмнителна тази Кари...Но не вярвам да стане нещо чак толкос сериозно че да раааздели Нейли..
djesito
Jan 30 2008, 20:19
Дааа ще е много гадно ако се разделят и Нейли!Поне те да си останат заедно!А тая Кари и на мен не ми се струваше толкожа добра,колкото изглежда!
last_unicorn
Jan 30 2008, 20:23
според мен Кари си е добро момиче, просто се оказа в семейството им в много неподходящ момент.
от друга страна, ако това, което Хейли вижда не е сън, единственото обяснение е Кари да е натиснала Нейтън на леглото, което опровергава симпатиите ми към нея
^^HeLa^^
Jan 30 2008, 21:34
Какво ли има въобще да дискутираме толкова много 100% Хейли сънува случката в леглото защото е видяла как се забавляват в басеина. Сигурна съм, че няма да има чак такава драма каквато от промото се опитват да ни втълпят, все пак тези промота са нагласени именно заради това да те накарат да се заинтригуваш и да очакваш с нетърпение следващия епизод, който е чак следващата седмица, а нали трябва да има за какво да си мислиш и да се тревожиш през тази цяла седмица
LimonkaTa`
Jan 30 2008, 23:31
Дано наиситина сънува и да си отвори очите, че те с Нейтън едвам се събраха пък сега пак пречки. Вече става банално.
savi-fly
Jan 31 2008, 07:18
Хейли и Нейтън останаха единствените,които не бяха разделяли до сега,разбира се,че трябва да стане и там някаква драма,няма как просто.А бавачката изглеждаше добричка.Аз си знаех,че ще има някаква плетеница с нея още,когато Хейли каза на Линдзи,че трябва да е луда да наеме готина бавачка...тц тц развалиха хубавата двойка
Цитат(savi-fly @ Jan 31 2008, 07:18)

Хейли и Нейтън останаха единствените,които не бяха разделяли до сега,разбира се,че трябва да стане и там някаква драма,няма как просто
Разделяли са се. Не си ли гледала 2-ри сезон?
The_Man_Of_Steel
Jan 31 2008, 10:06
Супер промо направо ме хвърли в тъч но не ми се ще да разделят Нейли те са супер а може и да не е сън
rooney_ivan
Jan 31 2008, 16:19
Слад като отпаднаха няколко герои явно не им стигат сторилаин-и и затова може би ще разделят Хейли и Нейтън до края на сезона както в сезон 2 Хейли целуна Крис Келър и сега може да стане нещо подобно ама с Нейтан и на Хейли да се наложи да прощава
pinko_z
Jan 31 2008, 17:06
Малеееее изгледах промото как може ве тая смотана Кери

?!? Аааааааааааа ще я
НЕЙЛИ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!!!!!!!!!!!!
bo7evka
Jan 31 2008, 18:28
Това беше повече от сигорно, че ще се случи. Милите сценаристи нямат кво да измислят и айде малко да се по целува с бавачката. Б*СИ само ще развалят хубавата двойка, въпреки че това може да е само някво втълпление на Хейли, която се си мисли, че може да и изневери и само си ги представя заедно.
Според мен промото заблуждава.. или поне така се надявам, защото иначе ще стане голяма сапунена драма около Нейтън и Хейли
pinko_z
Jan 31 2008, 19:37
pretty_girl
Jan 31 2008, 19:41
Взе да става интересно..Дори и Хейли да сънува,все пак интригата около Кари и Нейт си остава,ясно е че нещо е подбудило такъв сън.Още от 4 епизод си знех,че рисунката не е просто рисунка,нито случайност и че бавачката ще създаде проблеми на Хейлс..
Nathan1111
Jan 31 2008, 19:52
pinko_z
Jan 31 2008, 20:22
Аууу верно бе! Дано, дано, дано, дано да сънува!!!!
Nathan1111
Jan 31 2008, 20:25
dessity
Jan 31 2008, 20:28
Много ще е гадно да ги раздели-от началото си знаех че рисунката ще създаде проблеми.Но според мен Нейт няма да направи такова нещо,поне може да се надяваме
VeRonICa^^
Jan 31 2008, 20:52
С нетърпение очаквам следващият епизод
Промото е страхотно и според мене е сън.
Няма защо сега,Марк да прави незнам си какво за да разделя Нейли
Ще очаквам малко Брукас (има да си чакам
)
pinko_z
Jan 31 2008, 22:09
Лукас се спречква с Петън, заради държанието й спрямо Линдзи.Това също ще е доста интересно .....
PoLLyTo0o
Jan 31 2008, 23:50
Хахахахха, със сигурност Хейли сънува или нещо подобно, няма начин Нейтън и тая Кери да са наистина в леглото..хахаха..аз си знаех, че тая Кери по някакъв начин ще заеме мястото на Хейли и пак ще има драми..ама нали трябва да има интрига де
BaRbInCeTo
Jan 31 2008, 23:50
Цитат(pinko_z @ Jan 31 2008, 22:09)

Лукас се спречква с Петън, заради държанието й спрямо Линдзи.Това също ще е доста интересно .....

да наистина това ще е интересно особено как заварши мин. серия Брук като го пита дали още я обича и той не мойа да кайе нищо ще видим дали ще има подобен разговор пак
Цитат(BaRbInCeTo @ Jan 30 2008, 16:22)

Нейтън не е толкова тъп че да прецака сичко ,а бавачката нямам против нея стига да не прави нищо което не е сварзано с работата и. а един въпрос не по темата някой ще ми каже ли точно как се превежда clothes over bro's защото днеска в епизода Виктория го каза на Брук когато говориха за брака и не разбрах кво има предвид.Каза нещо от рода it's clothes over bro's
"Clothes over bro's" буквално означава "Дрехите над момчетата", т.е. модната линия е по-важна от момчетата
PiToMeN
Feb 1 2008, 15:05
Не сънува, дано има женски бой, че иначе почна да заприличва на евтина сапунка
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.