Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Don't Dream It's Over"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Zorfitoo0
Офф, дано Хейли да сънува! Никак не ми се иска Нейтън да и изневери с някоя ку*ка като Кери. mad.gif Ама ако наистина се случи Нейт си вкарва голяяям автогол, а за Кери да не говорим....Хейли направо ще я метне през прозореца. biggrin2.gif 18.gif

Ам аз да отбележа......само на мен ли Линдзи ми е адски противна??? 14.gif Не мога да я търпя! Мисля, че вече и е време да си ходи и Лейтън пак да се завърнат. wink.gif 10.gif
Sway
Хипотетично, ако бях аз, не бих набила Кери, а Нейтън. Кери к'во е виновна в случая? (като изключим очевидното, че сваля женен мъж)? Нейтън е човека който трябва да "удържи фронта". Все едно де, сън е това вероятно..
BaRbInCeTo
Цитат(Zorfitoo0 @ Feb 1 2008, 16:01) *
Офф, дано Хейли да сънува! Никак не ми се иска Нейтън да и изневери с някоя ку*ка като Кери. mad.gif Ама ако наистина се случи Нейт си вкарва голяяям автогол, а за Кери да не говорим....Хейли направо ще я метне през прозореца. biggrin2.gif 18.gif

Ам аз да отбележа......само на мен ли Линдзи ми е адски противна??? 14.gif Не мога да я търпя! Мисля, че вече и е време да си ходи и Лейтън пак да се завърнат. wink.gif 10.gif

не си единствена и на мен ми е страшно противна това нейно някак си хладнокръвно държание и има преголямо самочувствие нз обаче с какво покритие толкова е сигурна че ще запази Лукас и не иска да повярва че рано или късно пак ще има Лейтън(може пък да не я харесвам щтото е на мястото на Пейтън,но при всички положения ми е страшно противна)
neohl
Цитат(BaRbInCeTo @ Feb 1 2008, 17:23) *
Цитат(Zorfitoo0 @ Feb 1 2008, 16:01) *

не си единствена и на мен ми е страшно противна това нейно някак си хладнокръвно държание и има преголямо самочувствие нз обаче с какво покритие толкова е сигурна че ще запази Лукас и не иска да повярва че рано или късно пак ще има Лейтън(може пък да не я харесвам щтото е на мястото на Пейтън,но при всички положения ми е страшно противна)

не бих казал, че е сигурна, че ще запази Лукас... Иначе нямаше да го пита безброй пъти "Трябва ли да се притеснявам за НАС"... Тя си го знае вече, но дали ще се случи ще видим тепърва!
Brooke
На мен пък промото ми харесва,вижте какъв интерес предизвика.Макар ,че това е доста често срещана сюжетна линии във филмите-бавачката заема мястото на майката ,а в някой случаи и на съпругата. dry.gif
Но пък Хейли я предупредиха всички да не взима готина бавачка,а рисунката на Джейми си беше повече от нормална.Малките деца много бързо се привързват ,а с бавачката прекарват доста време заедно.
А вече какво ще става с Нейтън и бавачката не знам,ама тя определено си хареса това семейство и доста бързо отне всичките привилегии на Хейли.Ще чакаме и ще видим какво ще стане rolleyes.gif
ludoto_mimi
Аз още от началото се чудя - няма ли толкова една детска градина там? shocking.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 1 2008, 18:22) *
Аз още от началото се чудя - няма ли толкова една детска градина там? shocking.gif

18.gif да бе верно и аз тва си мислех по едно време, за кво и е бавачка, не може ли да го прати на градина mrgreen[1].gif
macinci
Аз съм склонна да вярвам че тва в леглото може да се случи..само че е нещо безобидно и точно тогава обаче Хейли ги хваща..се пак трябва да има малко интрига smile.gif а за Линдзи мен не ме дразни добро момиче е ..ама искам Люк да се събере с Пейтън smile.gif
The_Man_Of_Steel
Все пак "Don't Dream It's Over" е заглавието да се надяваме че сънува...
pinko_z
А да аз много рядко се замислям над заглавието! Съгласен съм с теб The_Man_Of_Steel !!!
Adorkable
Аз си мисля,че е нещо като "Не си мечтай,семейството ти вече е разбито".Все пак dream означава и мечта.Но не искам да разделят Нейли,те и няма,просто са се сетили,че някой може да хване за въдицата и да си помисли,че нещо ще стане.Според мен наистина Кери и Нейтън си играят в басейна,но за другото не знам.
Пък и да не взимаме заглавието тооолкова навътре mrgreen[1].gif .
FaLLOuTbOy
Незнам как може да си помислите дори и за момент, че това е истина след като Нейли са сърцето на ОТХ. Марк го знае и не е толкоз глупав, че да ги раздели или най-малкото - да ги скара заради една бавачка. Това няма да стане, просто е монтаж с цел да предизвикат интерес dry.gif
-The~G!rl~Fr0m~Mars-
И аз си мисля , че сънува(данооо) Заглавието наистина може да се тълкува по два начина:1)Не сънувай , че е свършило(в този вариант това в леглото между бавачката и Нейтън е сън) или пък 2)Не си мечтай,свършило е(в този случай Хейли разбира ,че вс е свършило тоест каскадите на Нейтън в леглото може да са истина)Има и трети вариант: бавачката да се сваля на Нейтанчу и да го е натиснала.Лично аз си мисля (а и силно се надявам) да е първотот,че е само сън.Дано-защото това е единствената двойка която нямаше някакъв триъгълник(е Крис Келър да но ...)Толкова за Нейли worthy.gif Лукас се спречква с Пейтън заради държанието и към Линдзи-еми нормално мога да кажа ,все пак трябжа да защитава гаджето си.Брук за 167590378775873 път ще се изяви като уникална личност и стархотна приятелка-точно това ме кара да си мисля че няма да има Брукас повече dry.gif Както каза Брук-вече не са в гимназията.Мисля си,че Брук изпитва все още нещо към Лукас,но просто осъзнава,че това е грешно..тя обича Пейтън и поставя щастието на приятелката си над нейното...не е онова партимомиче а е зряла и разумна.Брук се доказа като един страхотен персонаж-кой не мечтае за такава приятелка? 4.gif Стига толкова,че се отнесох.. blush.gif
Катeто
И аз се надявам Хейли да сънува,тъкмо Кари ми беше станала много симпатична unsure.gif Иначе за това,че Лукас се спречква с Пейтън ,ама и той не знае какво иска-в четвърта серия изревнува нещо Пейт,сега пък и се кара 9.gif

The_Man_Of_Steel
А аз дави кажа от епизоди насам си мисля че ще стане нещо между Кари и Нейт май ще имаме скоро нова двойка - Кнейт или Нери worthy.gif макар че наистина Нейтън доста обича Хейли за да и изневери така без да го е срам в къщата blink.gif
apophis
от толкоз години и е верен не е бил с друга ...ся да видим какво ще направи smile.gif новото си е ново
Jordan
всяко следващо мнение с надежда Хейли да сънува ще бъде изтрито!!!
А темата- closed до 5ти mad.gif
Пишете само ако имате какво да кажете!
BaRbInCeTo
може да се отнася и за Лукас и Пейтън заглавието че всичко е свършило
pinko_z
Малко ме съмнява все пак на промото само за Хейли и семейството й става въпрос! 2thin[1].gif
lovely
е сега няма кво да се лъжем, тая Кари е перфектна и то във всяко едно отношение! Не знам как един мъж може да не й се изкефи, а дали Нейтън освен това ще предприеме и нещо друго ..кой знае! Аз лично се съмнявам..макар 4е ако има някое леко флиртче ще е забавна интрига smile.gif и ще е интересно и да видим какво ще направи Хейли , за да покаже че това си е нейна територия..ако изобщо се появи такава нужда smile.gif smile.gif
Ani4ka81
и аз мисля че сънува, но да ви кажа още с появяването на тази т.нар. готина бавачка, която е направо идеална или поне такава я представят, мислих че ще стане нещо такова, в смисъл че ще завъртят интрига в тази насока, просто беше супер ясно...

А що се отнася до заглавието едва ли е за тях двамката, по скоро като чета какво пише, може би за Пейтън и Лукас, за което аз лично бих била много разочарована, винаги съм билаи съм за тази двойка, но те голяма драма го направиха..
Menna
One Tree Hill S05E06 HDTV.XviD-2HD @ Zamunda.Net
One.Tree.Hill.S05E06.HDTV.XviD-2HD @ Arena.BG
One Tree Hill S05E06 HDTV XviD-2HD @ Mininova.ORG

Music:
The New Amsterdams - "Hughes"
Kate Voegele - "No Good"
Earlimart - "Happy alone"
Matt Shwachman - "Side of the Road"
Jet - "Are You Gonna Be My Girl"
Michelle Featherstone - "Looking For Love"
Mike Wolpe - "The Subtle Labyrinth"
Oliver Future - "Vision"
Kustoo - "Get Your Hands Up"
Griffin House - "Better Than Love"
Band Of Horses - "No One's Gonna Love You"
VeRonICa^^
Охоо,епизода е излязал,веднага си го тегля,мерси за линковете smile.gif
Bloody_Tears
Много ми е мъчно Люк и Пейт sad.gif А тая бавачка тъпа не мога да я понасяяяяяям 14.gif
CiNdEreLLa``
Това беше най-якият епизод от този сезон, поне за мен smile.gif Имаше в него нещо от стария ОТХ, което ми хареса много smile.gif А Пейтън ... няма да я коментирам. .. супер арогантно държание ......
lyubenski
Сцената между Пейтън и Лукас беше една от интензивните като цяло за целия сериал досега smile.gif. Много добре беше изиграна от Хилари! Надявам се да стигнат много надалеч с цялата тази афера с бавачката, защото е много изтъркана за мен. Както и да епизода беше доста добър smile.gif.
Red Lotus Flower
Сега и аз тегля епизода,нямам търпение да го гледам^^
Като чета обаче коментарите май Пейтън се е изложила?? О.о
brooke_scott
Цитат(Red Lotus Flower @ Feb 6 2008, 10:24) *
Сега и аз тегля епизода,нямам търпение да го гледам^^
Като чета обаче коментарите май Пейтън се е изложила?? О.о

нормално mrgreen[1].gif
аз я изтеглих серийката, но няма да имам време да я гледам, затова попревъртях и Пейтън наистина си се изложиха, само ми хареса там с Виктория пред бутика като защитаваше Брук
VeRonICa^^
Изгледах епизода и просто,беше страхотен.Виктория е една сухарка с никакви чувстава mad.gif ,много я мразя,а за Кари да не говорим,направо така исках да се удави накрая biggrin2.gif ,че...Пейтън се изказа доста добре и каза всичко необходимо.Джейми,сладур както винаги blush.gif .Миа и Куентин,има още доста неща да вършат и така.Нейли са супер,както винаги.Връщам си думите за предният епизод,защото това беше най-добрият епизод до сега и очаквам следващият да е още по добър!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
hristin4e
Според мен този епизод беше много силен. rolleyes.gif
Сцената между Лукас и Пейтън направо ме разтърси отсякъде... Разревах се... dry.gif
А последната част с Брук и майка й също ми беше много тъжна... unsure.gif sad.gif

Зарадвах се на Куентин (незнам дали така се пишеше), харесаха ми думите които Мия каза на Пейтън. И Маут май вече ще се съвземе и по-добре... надявам се, защото тази неговата шефка ме дразни ужасно много. Общо взето в епизода нямаше слаба част smile.gif Асистентката на Брук ме разсмя като каза "О не, онзи готиния от вечерта на отварянето на бутика и се скри под масата" , а Брук хаха - уникално беше 16.gif
Джейми беше много сладък, но "nanny"-то ми лази по нервите... знаех си аз, че така ще стане. rolleyes.gif Мисля, че Нейтън и Хейли няма да имат проблеми заради нея, но ще видим wink.gif /Пък и нали в Fast Forward Нейтън каза "Haley and Nathan will be together" - за ся не съм почнала да се притеснявам за тях.
Ииии това беше средата на сезона... Още толкова остана - саааамо 6 серийки... huh.gif жалко unsure.gif

П.С. току що прочетох и поста на ladysunshine и се сетих, че забравих да напиша, относно Пейтън/Линдзи - някои си мислят, че те двете ще се заобичат.. като се има предвид миналото на Лукас и Пейтън няма начин това да стане. Абсолютно нормално е според мен. rolleyes.gif

и пак П.С. Джейми с китара -> колко е сладък само (rock)
ladysunshine
Изтеглих си епизода оба4е няма да имам време да го гледам. От това, което гледах на промотата голяма работа като Линдзи е 4ула Пейтън и е разбрала какво мисли за нея. Тя Линдзи кво си въобразяваше, 4е ще стане приятелка с Пейтън ли? Много хора на мястото на Пейтън ще постъпят по нейния на4ин тоест няма да харесват Линдзи щом харесват Лукас примерно. И може и да не ви се вярва, но е така при голяма част от хората, казвам го от лично наблюдение. Брук харесва Линдзи просто, защото вече не е влюбена в Лукас. Така че не мисля, 4е това, 4е Пейтън не харесва Линдзи е нещо кой знай колко ненормално. Замислете се и може и на вас да ви се е слу4вало да не харесвате някое гадже на мом4е, което вие харесвате
miim4eto
наистина много силен епизод нямаше излишна сцена всяка ти повлиява по определен начин за най-хубава сцена няма спор че беше тази на Лейтън а колкото до бавачката AR15firing.gif
brooke_scott
аз пък мисля, че Пейтън се държи ужасно незряло, а Брук си обича Лукас просто тва че не го показва пред другите и не се набива на очи не означава нищо. Според мен Брук е много по-порастнала от Пейтън и колкото и да я дразни че Линдзи или който и да е е с момчето което обича тя, няма да го покаже по такъв начин като Пейтън. Страшно тъпо се държеше. Ся С както ми го каза, че аз (примерно) както не харесвам гаджетата или момичетата свързани с момчетата които харесвам било същото като Пейтън, еми извинявайте ама не е така, щото първо аз съм на 15, а тя на 25 и се смята че е мн зряла и т.н. и второ аз никога не бих го показала, щото мойто не е да ги мразя чак, ами си злобея и тва си е нормално wink.gif Някак си не ми изглежда нормално жена на 25 години да се държи като тийнейджърка, ако на вие го приемате, браво.
Adorkable
Всъщност Пейтън(в серияла)е на 21-22.
А това,че някои хора смятат,че Пейтън е незряла е въпрос на гледна точка wink.gif.
Катeто
Аз сега си тгеля епизодчето и нямам търпение да го зигледам и със субове.И това,че Пейтън не е зряла е тъпичко rolleyes.gif Още когато бяха в гимнязията Пейтън си беше много зряла за възрастта,аре да умрат толкова хора пред очите ти и точно майка ти ,да видим ти няма ли да си объркан unsure.gif И да не харесва Линдзи,аз до сега да съм и разбила устата честно mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
Като чета повечето коментари и се ядосвам така ,че няма да чета повече.Абе хора с всеки изминал ден ме отдалечавате от тоя форум.Мисляте както трябва !!!15 годишна тръгнала да ми говори кое е зряло и кое не е... Колко вода има да ти изтече още ...Айде да ен ставам рязка....Тая Брук... не я мисляте кой обичала и кой не а кво показват.Ама тя го била обичала ... яяя..... angry.gif 1iangr[1].gif dsnc0033[1].gif
girl_from_hell
хаха теди аз мисля, че тука все по гениални хора пишат така че съм се отказала да чета за дане се ядосвам вече smile.gif иначе епизодчето... ммм на мен ми беше някво тъжничко
CiNdEreLLa``
Пейтън не само, че е незряла (според мен), но е и егоистка и в този епизод го доказа по доста убедителен начин wink.gif
infernalgirl
Епизодът беше много интересен! Леле, като видях как Пейтън крещи на Лукас само shocking.gif !
Намерих две песнички от епизода. Ето линкове

The New Amsterdams - "Hughes"
Kate Voegele - "No Good"
Menna
Matt Shwachman - "Side of the Road"
Michelle Featherstone - "Looking For Love"
Mike Wolpe - "The Subtle Labyrinth"
Kustoo - "Get Your Hands Up"
Griffin House - "Better Than Love"

Благодаря за двата линка, сега ще ги добавя в началния пост. smile.gif
ludoto_mimi
Още не съм го гледала, но хвърлих един поглед на музиката и някой трябва да каже на Марк да престане да използва едни и същи песни. dry.gif "Looking For Love", "Are You Gonna Be My Girl"... за трети път.
girl_from_hell
субтитрите One Tree Hill- 05x06

благодарение на papy2000
The_Man_Of_Steel
Епизода го изгледах и това което ми направи лошо впечатление е:

1. Пейтън продължава да се държи незряло (което много ме нерви)
2. Продължават само да подкачват Лейтън ама да не ги събират
3. Тая бавачка не мога да я търпя как се върти около Нейтън (май сънищата на Хейли ще се сбъднат) бавачката наистина го харесва
4. Много ме ядосва оная гадна физиономия на Куинтън
5. Започва да ме дразни много Маут който няма намерение да се подстриже не стига че има големи джуки ами и косата не се сеща да си подстриже
6. Виктория много ме дразни все пак тя нарече "недостатъчно умна" дъщеря си

Нещата, които ми направиха добро впечатление са по-малко, но няма как да не ги отбележа понеже не трябва да отбелязваме само негативното:

1. Хареса ми как Пейтън "се озъби" на Виктория.
2. Лукас: Пейтън има голямо сърце, Линдзи: Върви с голямата й уста 18.gif
3. Линдзи с всеки епизод ми харесва все повече, а Пейтън все по-малко (въпреки че съм Лейтън-фен)
4. Епизода също имаше нещо от предишните сезони и много ми хареса като цяло
*BringMeToLife*
Супер готино епизодче rolleyes.gif .. ТАя Кери ли е Кари ли е .. леле много ме дразни това момиче..сякаш нарочно го прави това .. Ще ми обува тя панталоните на Нейтънчо докато Хейли я няма.. пхааа .. Виктория адски ми е гадна и тя.. Какво сънуваше Брук,какво стана .. думи нямам! ТАкава майка на никого не пожелавам.. sick1.gif Куентин и тоя ме дразни .. Честно незнам и не ме интересува Лукас с коя е .. Според мен той не заслужава нито Брук,нито Пейтън.. А btw Кери е новата Рейчъл biggrin2.gif само дето тая се сваля само на Нейтънчо,докато оная на всички .. нищо пак си приличат biggrin.gif
ludoto_mimi
Доста скучна серия. Имаше 2-3 интересни момента, другото ме отегчи. Даже прескачах сцените с Маут. huh.gif
StepToMe
малеее, тая кари ли е к'ва е била голяма коза бе...напрао само един чук от хейли и трябва, пък дано влезе в правия път dry.gif а за пейтън - разбираемо честно казано, лукас е доста тъп..аз винаги съм била привърженичка на пейтън и пак си оставам..аз ако бях не щях да замервам лукас с книги и да казвам, че не харесвам линдзи ми всичките щях да ги изпозаколя biggrin.gif пък и хейли квото се застъпила, се събират вече, семейства работи, вечери..не подкрепи малко приятелката си ми ше ходи след задните части на оная...
Катeто
Като цяло серията ми се стори доста скучна-имаше два три хубави момента-като бяха в басейна Нейт и Кари имаше напрежение,Лейтън като се караха и Джейми разбира се rolleyes.gif А и супер много ме изкефи как Пейт защити Брук от оная змия и след това Брук като каза да не я наричат нейна майка,браво на момичето worthy.gif worthy.gif
♥Didito♥
Беше инетересно като изключим тъпите сцени с Маут dry.gif Оставам си на мнението, че Брук е най-истинска от всички. Просто тая Бичтория не заслужава да е нейна майка. Дъщеря ти идва при теб и въпреки, че си се държала като кучка през цялото време тя ти казва "Обичам те и те ценя" и ти и` казваш все тая dry.gif оф драми, драми...Пейтън много ме зарадва като се опълчи с/у Виктория. Лейтън то е ясно, че ще ги съберат.
Nathan1111
Мале много яка серийка определено много ми хареса много е интересен момента с бавачката и Нейтан как го сваля само
The_Man_Of_Steel
На мен честно казано ми харесаха всичките епизоди от пети сезон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.