Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Don't Dream It's Over"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Syleena
mimizz , [ТеDиТо] като цяло съм съгласна с вас!
Jordan, worthy.gif просто няма такива постове като твоите... Няма как да не му стане интересно на човек и да не ги изчете целите,дори да не е сългасен с теб за всичко! biggrin2.gif
Цитат
^Великите проблеми с бавачката, признайте си, си бяха ясни още откак дойде в къщата на Нейли. Няма какво да се изненадваме. Тук Марк беше предвидим.
^Дразни ме тая Виктория. Прекалено е изкуствена, може би самата актриса не става за тая роля, не знам. Преиграва просто. Искали са да вместят един нов Дан в тоя сезон, ама Дан няма как да има заместител
^Друго, друго...хареса ми Мия. Думите й за музиката, която иска да прави бяха наистина адски въздействащи, и в същото време много истински. Кат се замислиш, май е права. Трябва ни повече такава музика.
- 4.gif Всички го очаквахме това с бавачката, само че с мойте приятелки си говорихме че 4 сезона Нейли прежвяха какво ли не и останаха заедно и просто някак си сега не му е мястото да ги разделят!!! 14.gif
GABRIELA
Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 03:30) *
Мда, Брук може да е израстнала от тъпа купонджийка до момиче, създало собствена марка и компания- но задаваш ли си въпроса как стана това? Мама Виктория осъществи тази мечта. Ако не беше Мама Виктория брук още щеше да продава тениски с рисунките на Пейтън. И все още не съм видял как точно се е опълчила на майка си...така като гледам все още Виктория контролира "сбъднатата мечта" на Брук.
А Пейтън, разносвачката на кафета, при нея картинката е съвсем друга. В Трий Хил тя остави куп разрушени илюзии и реалности. Все си куфарчето- САМА, и отиде да се БОРИ- САМА, за онези върхове, от които Мама Виктория спусна въженце на дъщеря си и я издърпа, за да стане НЕЩО. Разнася кафе, писма, остави се да бъда тъпкана и подценявана- но НИКОГА не предаде себе си. Не предаде характера си, вярата си, убежденията си. И ДА! Вярвам, че ВИНАГИ е обичала Лукас, и Тогава и Сега. Защо съдим Пейтън за случилото се с връзката им? Защо не погледнем малко отстрани нещата. Какъв му беше зора на Лукас толкова да се женят? Беше му гаранция за вечна любов ли тоя пръстен, какво? И като получи- НЕ-то, вече реши, че е дошъл края на света и се предаде. Трябва ли да си спомняме колко пъти разиграва ту Брук- ту Пейтън в предните сезони? Кога въобще Лукас е знаел какво иска? Хубаво го каза Пейтън "Предложение, което беше в следствие на някаква несигурност, която никога не успях да разбера"
Тъпа, тъпа беше реакцията на Лукас. Обвини Пейтън? Обвини Пейтън? blink.gif Защо точно? Защото със сълзи на очи го убеждаваше колко го обича, но все още не е готова за брак? Уау! Каква грешка!
Примерна ситуация: Вие сте на 23-24, тъкмо сте завършили висшето си образование, искате да се реализирате, имате планове за живота си. Имате си и гадже. Един ден, out of the blue, пристига той/тя с пръстен в ръка? Какво, ще се омъжите/ожените?! Айде бе!
И да, отново Пейтън беше права като каза, че Лукас се е отказал от тях. Ако толкова той държеше на връзката им щеше да изчака, да се съобрази с нея. А не сега да я обвинява за собствените си грешки.
Още в началните епизоди всички видяхме колко много все още Пейтън Обича Лукас, че го е обичала през всичките години.
Какво прави Линдзи в тази картинка? Ау, милата жена, дайте да се помолим за нея, щото е убава. wacko.gif
Като за финал на това- сцената с Л&П беше повече от разтърсваща. тя си беше направо мозъкозавихряща. Адски динамична, енергична, емоционална.
Мнение за бъдещето ли? Мисля си, че Лукас както винаги ще оака нещата. Ще се ожени за Линдзи, после ще реши, че пак обича Пейтън, ще нарани Линдзи...и така докато не свърши сериала. Винаги съм бил на страната на Лукас, но просто Пейтън е по-правата в случая.
Ясно е, че Лукас все още си я обича...ако не я обичаше въобще нямаше да ходи да говорят двамата. Всичко си е кат бял ден...все още подовзирам обаче, че ще направи някоя глупост.
И да, и аз ще кажа- кви са тея глупости за Брукас? Брукас умряха ехеее...откога, откога. Брук все още обичала Лукас- WTF?!
[/b]е, баси, нямаше да пиша дълъг пост... unsure.gif

Браво, Джордан.
Не знам момък ли си или девойка......Аз съм отдавна регната в този форум, но не пиша, само чета понякога. Голям фен съм на сериала, гледаме го с мъжа ми за 4-ти път. Аз съм на 24, той е 27. С това по никакъв начин не искам да подценявам мненията и коментарите на по-младите от нас. Нормално е тийнейджърите да гледат по по-различен начин на нещата. Да се вживяват повече в някои неща и да искат бавачката да пукне.
Съгласна съм, че още с появта й стана ясно какво ще се получи. Аз имам 5-месечно бебе и никога не бих си наела млада и готина бавачка. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Къде й е умът на Хейлс?

Относно сцената м/у Пейтън и Люк - съм съгласна на 100% с Джордан. Видяхме, че ранният брак на Нейли беше пред разруха, защото Хейлс реши да последва мечтата си след като съдаде семейство. Не беше гаранция, че ако беше офейкала по турнета преди това, щяха да се оженят после с Нейтън. Но това е животът! Дан беше казал в една от сериите, че в даден момент всеки прави някакъв избор. Ще добява към това, че после всеки си носи последствията /добри или не/ от този избор....

Искам да вмъкна, че една от основните причини, поради които гледам този сериал и той ми е толкова любим, е, че е много истински. Хората не са диви и щастливи във всеки момент от живота си. Хората правят грешки, хората не успяват понякога да преглътнат гордостта си, хората са понякога слаби, понякога страхливи.....

И да, едва ли Брук /която ми е любимката в сериала/, без парите на майка си, на 21 години щеше да има преуспяваща компания....

И още нещо, думите, които каза Пейтън на Люк, бяха повече от верни, повече от истински. А замерянето с книги.....разплака ме....Пейтън беше огорчена до безсилие...
zuzito
Брук нямаше да успее без помощта на "мама Виктория"?! Дам,ясно,значи да приемеш помощта на майка си е нещо нередно,или да поискаш и получиш помощ,означава,че не си постигнал нищо и си се издигнал на нечий чужд гръб?!Да поискаш помощ,според мен,не е признак на слабост!Пейтън,която е толкова самостоятелна и вярна на принципите си и вярваше,че сама ще успее,не успя да осъществи мечтата си преди приятелката й да й подаде ръка.Не е героично да изгубиш всичко по пътя към сбъдването на желанията си.Пейтън реши,че не може да има Люк и мечтата си едновременно.Тя избра.Сега няма право да иска каквото и да било от Лукас,защото той беше неин и само неин,а тя сама го отдалечи от себе си.Едва ли можеш да очакваш след такива преживявания някой да те обича по същия начин,да иска и обича теб.Все пак,ако го обича толкова и е уверена в неговата искрена обич към нея,ще го остави да избере без да го притиска и да го злепоставя пред настоящата му приятелка.Що се отнася до Брукас...Това,което гледахме няма как да бъде заличено!Дори и като красив спомен,то си остава все така истинско и живо както преди...
Както и да е... Това е филм,има си сценарий,но просто откриваш себе си в някой от героите и вярваш в това,че накрая неговата приказка ще завърши с "И те заживели дълго и щастливо" и това ще ти даде надежда,че един ден и твоят край ще е такъв! happy.gif

БТВ-Jordan и Sway,супер постове! smile.gif
♥Didito♥
Зузи и Sway е не мога да го кажа по-добре просто уникални постове!
Сега не искам да пиша много...Пейтън наистина имаше Лукас, само за себе си, обаче тогава не го искаше. Сега го няма и внезапно решава, че го иска. Явно като е свободен само за нея не и` е интересен, обаче сега той е с Линдзи и Пейтън е отново в готовност да съсипва връзки ...
^^HeLa^^
След като изчетох голяма част от постовете реших и аз да се изкажа smile.gif
Серията беше много интересна с множество интересни моменти, сънищата бяха доста интересни и показаха според мен поне старховете на героите.
За Лукас незнам вече какво да кажа, той който винаги се опитва да урежда живота на другите, май в момента е най-объркан от всички, все по често го дават да гледа пръстена и да се замисля. Според мен той не обича Линдзи и ако й предложи брак това ще бъде много голяма грешка, както си пролича и в съня гледа пръстена и сънува не само Линдзи, но и Пейтън, което според мен е паказателно, че той постоянно мисли над това какво е щяло да стане ако Пейтън беше приела неговото предложение. Според мен сага когато Пейтън се върна и той я вижда, постоянно както преди си проличава несигурността му във вразката му с Линдзи(която е доста свястна и добронамерена, но някък не се вързва в компанията, всички са преживяли прекалено много без нея и тя каквото и да прави няма да се приобщи напълно). Лейтън сцената с книгите беше много силна и емоционална и според мен показа, че и двамата не са безразлични един към друг.
За Нейли ами какво да кажа за тях още в началото на сезона си пролича, че те през този сезон ще имат проблеми, Кари бавачката определено беше придвидима история от страна на сценаристите, но съм сигурна че тук нещата няма да се задъбочат, смисъл че дори и да има някакви конфликти накрая те ще бъдат преодолени. Хейли честно леко я съжалявам защото тъпо е съмнява се в Кари ревнува, но пък привидно няма за какво да се хване, защото Кари е скрита лимонка, и от тази гледна точка неуместно е да я сравняваме с Рейчъл, защото тя явно се опитваше да дразни Хейли, но то дори и няма смисъл да обсъждаме отдавна напуснали сериала персонажи.
Вкараха Дан в затвора, премахнаха най-голямото зло и го замениха(опитаха) с нов зъл родителски персонаж - Виктория. Да гано се държи, да кучка е но ако я нямаше и сериала нямаше да се развива толкова интересно, според мен нейния персонаж е не само негативен, но и до някъде тя стимулира Брук да й се опълчи и отново да видим борбената Брук, която сама се справя с проблемите, иначе ако нямаше майка си тя щеше да е единствения персонаж в новия сезон без проблеми, и просто щяхме да гледаме една депресирана от самотата Брук, а така има интрига опълчва се на майка си за да покаже, че е способна.
burn4e
тая Кари няма ли да престане да се натиска на Нейтън..почва да ме нерви вече ,не вижда ли че той е женен...helloоо!!!!
GABRIELA
Цитат(zuzito @ Feb 7 2008, 17:15) *
Брук нямаше да успее без помощта на "мама Виктория"?! Дам,ясно,значи да приемеш помощта на майка си е нещо нередно,или да поискаш и получиш помощ,означава,че не си постигнал нищо и си се издигнал на нечий чужд гръб?!Да поискаш помощ,според мен,не е признак на слабост!Пейтън,която е толкова самостоятелна и вярна на принципите си и вярваше,че сама ще успее,не успя да осъществи мечтата си преди приятелката й да й подаде ръка.Не е героично да изгубиш всичко по пътя към сбъдването на желанията си.Пейтън реши,че не може да има Люк и мечтата си едновременно.Тя избра.Сега няма право да иска каквото и да било от Лукас,защото той беше неин и само неин,а тя сама го отдалечи от себе си.Едва ли можеш да очакваш след такива преживявания някой да те обича по същия начин,да иска и обича теб.Все пак,ако го обича толкова и е уверена в неговата искрена обич към нея,ще го остави да избере без да го притиска и да го злепоставя пред настоящата му приятелка.Що се отнася до Брукас...Това,което гледахме няма как да бъде заличено!Дори и като красив спомен,то си остава все така истинско и живо както преди...
Както и да е... Това е филм,има си сценарий,но просто откриваш себе си в някой от героите и вярваш в това,че накрая неговата приказка ще завърши с "И те заживели дълго и щастливо" и това ще ти даде надежда,че един ден и твоят край ще е такъв! happy.gif

БТВ-Jordan и Sway,супер постове! smile.gif

Може би наистина Пейтън мислеше, че не може да реализира мечтата си и да бъде с Люк едновременно. Затова поиска да изчакат. Тя не му каза, че не иска да се омъжи за него, а само да изчакат. тя каза, че през нея година са се видели едва няколко пъти и изведнъж той се появява с предложение за брак.... Пейтън не успя да осъществи мечтата си за тези 4 г., да. Но опита. Никой не знае дали ще успее да направи онова, което иска в живота си, както и не знае кога ще се получи. Чудесно е, че Брук й подаде ръка, затова са и такива приятелки, допуснаха грешки и се нараниха през годините, но останах приятелки, а това е адски трудно. Не е срамно, че Брук е постигнала, каквото е постигнала с помощта на майка си. Но все пак, без нея нямаше да го постигне на 21, а може би на 31. Но... всички ние виждаме нещата по свой начин. biggrin2.gif

И да, Брук издигна над всичко, а Пейт не можа. Двете са различни характери. Не може да действат и мислят еднакво.
ioanka_vt
Първо Jordan Възхищавам ти се за тези постове просто си супер worthy.gif worthy.gif worthy.gif страшен си! Сега за Серийката... беше доста добра като за начало-Мразя тая Кери нещастна уличница!!! Така за Кери си казах мнението.Брук... стана ми много мъчно за Брук, защото от личен опит знам че е много кофти родителите ти, да ти кажат че не си свръх интелигентен... и да те подценяват, макар да не те познават.. повярваийте ми знам, че е кофти... и то много кофти... Виктория е ужасна много ми хареса като Пейтън й каза Аз съм като Брук, аз съм нямала майка също като нея... това ми изпълни душичката. Според мен Виктория е една себичка кучка! Хейли .. за нея ще кажа, че ми стана доста мъчно, защото е кофти да видиш ,че детето ти иска да бъде със скапаната бавачка, а не с теб е много кофти ... пък и тъпата Кери се опитва да съблъзни мъжа и все пак.... и горката Хейли го вижда... много странно беше ,когато най-накрая Хейли каза на Нейтън Виж дали има чудвище на терасата и Нейтън видя там Кеди.. демек чудовището mad.gif Нейтън и той нещо не ме радва...трябва да се държи по-студено с Кери... така за тях за сега спирам. Лукас... Лукас... е странен.... държи се... като... нещо странно ходи с една обича друга мисли за трета blink.gif не мога да открия точната дума... За пръв път от доста време харесвам как се държи Пейтън... как му се развика.... това трябваще да направи... не мога да ги разбера обичат се ... пък не се събират .. странни хора... wacko.gif това със сънищата беше доста добре замислено... кой остана да помисля малко... Линзи.. аз като цяло не я харесвам.... ама.... а бе не я харесвам.. ама беще много кофти като чу как Пейтън много яко и биеше майните когато бяха в студиото .... ами това е за сега. rolleyes.gif И между другото направи ли ви впечетление, че песните започват да се повтарят.. то толкова много музика има в сериала ,че тя вече е свършила Jet - "Are You Gonna Be My Girl" беше песен от 1 епизот на 1 сезон

П.П. много се извинявам ако има правописни грешки или ми се губят мисли...просто съм много изморена blush.gif
П.П. 2 Не се залъгвайте по малкото ми коментари... просто пиша рядко но много често вися в сайта ...
neohl
Доста има изписано по темата вече ... и да се повторя все пак е хубаво да си кажа мнението за епизода.. smile.gif

Прекалиха със сънищата.. по едно време можеш да си помислиш, че на края всички ще се сабудят в една стая и ще се чудят кои ги е събрал там.

Керито... какво да кажа за нея. Всеки казва "тая ще я убия" дрън дрън... Момичето си е харесала Нейтън в край на сметка никой не и е забранил да прави каквото и да било smile.gif Нейтън от своя страна е този, който същтност прави избора, защото той има какво да губи.

Малкия ще го стресират много с лошия дядо biggrin.gif

Лукас и Пейтън ми харесаха как изпуснаха парата... очакваше се вече. Прекалено дълго мълчаха като се срещаха.

Като гледам Брук съм доста сигурен, че ще се доказва на майка си. Научила е достатъчно от нея и е млада така че мечтата и все още може да бъде само нейна. Майка й вече няма да й трябва smile.gif

@Jordan - няма смисъл да се нервираш smile.gif И аз не съм написал нещо кой знае колко смислено, но в край на сметка има много хора, който просто влизат да почетат малко и накрая да напишат само едно изречение:) Верно е, че някои са доста безсмислени, но не всеки е писател все пак.
Jordan
Цитат(neohl @ Feb 7 2008, 20:01) *
Прекалиха със сънищата.. по едно време можеш да си помислиш, че на края всички ще се сабудят в една стая и ще се чудят кои ги е събрал там.

И ще видят един монитор, от който "здравейте, говори пъзела. вие не знаете защо сте тук но за всичко си има причина, и вие ще търпите последствията от грешките си" 18.gif

Цитат(neohl @ Feb 7 2008, 20:01) *
@Jordan - няма смисъл да се нервираш smile.gif И аз не съм написал нещо кой знае колко смислено, но в край на сметка има много хора, който просто влизат да почетат малко и накрая да напишат само едно изречение:) Верно е, че някои са доста безсмислени, но не всеки е писател все пак.

нищо против и едно да е изречението, но да има какво да каже. не да си личи от километри, че е написано щото ей тъй, да го има там.

Цитат(zuzito @ Feb 7 2008, 16:15) *
Брук нямаше да успее без помощта на "мама Виктория"?! Дам,ясно,значи да приемеш помощта на майка си е нещо нередно,или да поискаш и получиш помощ,означава,че не си постигнал нищо и си се издигнал на нечий чужд гръб?!

Мне, не съм казал нищо подобно. Просто всички се нахвърлиха на Пейтън как нищо не била постигнала, а аз казах, че Брук е постигнала нещо заради майка си. Това никой не може да го отрече. Реална би била възможноста Брук да разнасяше кафетата в някоя модна компания, нали?
Цитат(zuzito @ Feb 7 2008, 16:15) *
Това е филм,има си сценарий,но просто откриваш себе си в някой от героите и вярваш в това,че накрая неговата приказка ще завърши с "И те заживели дълго и щастливо" и това ще ти даде надежда,че един ден и твоят край ще е такъв! happy.gif

Е това е истината! Няма по-хубави думи просто!

И като се заговорихте за "злата" бавачка Кери...нека не я виним напълно. Хейли си я е наела такава готина, да се оправя сега. Колкото до Джейми...не е виновен той, постъпва напълно ноермално за дете на неговата възраст. Харесваш интересното и забавното, какво да направи, че бавачката прекарва повече време с него отколкото майка му?
GABRIELA, поредният ми фаворит. Прекрасни думи!
Също, каза нещо, за което не бях мислил.
"Видяхме, че ранният брак на Нейли беше пред разруха, защото Хейлс реши да последва мечтата си след като съдаде семейство. Не беше гаранция, че ако беше офейкала по турнета преди това, щяха да се оженят после с Нейтън. Но това е животът! Дан беше казал в една от сериите, че в даден момент всеки прави някакъв избор. Ще добява към това, че после всеки си носи последствията /добри или не/ от този избор...."
И какво, можем ли да не се съгласим с това? За къде бързаш с един брак когато си на 19? Би ти дал гаранция за вечна любов ли?
М, съмнява ме.

P.S.- благодаря на всички поздравления за постовете ми. Радвам се, че все пак се оценява blush.gif
PoLLyTo0o
Това беше най-интересната и странната серия, която съм гледала някога! От началото до края съм тръпнела какво ще стане..Първо да започнем с Кари - тая ми бърка в здравето !! Изглеждаше ми много мила и не очаквах да се окаже такава ку*ка..Със сигурност ще става някаква драма и там, дано само не стане банално sick1.gif Много ме накефи и скандалът м/у Пейтън и Лукас biggrin2.gif И двамата само викат, вживяват се..много признания имаше, хареса ми! Майка на Брук също не мога да я трая, тая е простооо sick1.gif sick1.gif Сигурна съм, че към последните серии и тя ще каже на дъщеря си "Обичам те" или нещо от сорта, а ся се прай на важна..Еми, това е, което ми хареса най-много в тази серия и с нетърпение чакам следващата tongue.gifP~
brooke_scott
Евала на Sway!!! Просто тоя пост едно че отговаря на всичко, което и аз си мисля, друго, че успя да се изразиш по-невероятен начин и просто е перфектен за мен. Аз нямам какво повече да добавя след нея, така че само ще си кажа накратко мнението за епизода.
На мен лично ми хареса, но не беше нищо особено. Тая Кари колкото и да ми е сладка, няма как просто пак да ми стане симпатична, загуби шансовете си...dry.gif Никога не съм ги разбирала тия хора, дето като видят, че на някой му е добре искат да го развалят. Добре, хубаво, че е добра бавачка на Джейми, ама тва, че се занимава с него не значи, че тряя и с Нейт да стане работата. Много ми падна в очите и като гледам и в следващия епизод ще пада по-долу.
Хейли милата, много трудно й беше в тоя епизод и с Бичтория и с Кари и с Куентин, абе въобще зле е работата. Тоя пич Кю е мн зле човек, добре че накрая се осъзна малко и седна сериозно да свърши нещо. Мия ми хареса в тоя епизод и в разговора й с Пейтън ми направи много добро впечатление. Та Бичтория мн ме ядоса, както и почти целия епизод. То не беше гадна с приятелите на Брук, ама тоя път беше ужасно груба и с нея. Мразя я тая жена и само допринесе за яда ми. Да не говорим пък за Пейтън и Линдзи, които не могат две думи свестни да си разменят. И Хейли нали е фр и с двете остава някъде по средата biggrin.gif Пейтън в тоя епизод хем ме накефи много, хем ме ядоса, че се държи тъпо с Линдзи. Като се скара с Виктория беше супер, най-после и тя да покаже, че е приятелка на Брук! Та някой по-нагоре беше казал, че тя поне имала смелостта да каже на Линдзи, че не я харесвала, аз пък мисля че точно не можа да й го каже в очите и за тва се получи гадно, щото тя по случайност го чу. Абе нз, ама Линдзи почва мн да ме кефи, особено като каза, че голямото сърце (на Пейтън) вървяло с голямата й уста biggrin.gif което си беше напълно и абсолютно вярно.
Брук е страхотна просто, нз как успява да си "прехапе езика" всеки път като майка й я убиди. Аз не мога така, до ся сто пъти да съм й се озъбила, макар че щеше да си има мн лоши последствия, както знам и от опит. Мн й завиждам, че има такива нерви. И в този епизод както винаги, изглеждаше невероятно красива :] И мн беше сладка сцената в бара с Оуен blush.gif Той е страшно готин и ме изкефиха на макс двамата. Надявам се да се получи нещо между тях wink.gif Другата сцена, дето руллз на макс беше където Милсънт се скри щото видя Маут и Брук като влезе Маут и му вика: "Дръпни се идва готин пич" и после само като захапа 18.gif Добре, че имаше и забавни моменти тоя епизод. Btw Дан беше мн смешен с вампирски зъби biggrin.gif
Като цяло много готино бяха напрайли преминаването от едни сцени в други като там дето: "Алис е кучка!", "Пейтън е кучка!", "Майка ти е кучка!" 18.gif мн яко се получи. И беше яко дето всички си сънуват нещо biggrin.gif Абе ставаше епизод, не беше зле wink.gif

ПП: Ся да не вземете да вземете мнението ми насериозно, аз съм от 15 годишните wink.gif та мнението ми е плоско и безсмислено
nelito0o0
Цитат(brooke_scott @ Feb 7 2008, 22:37) *
Btw Дан беше мн смешен с вампирски зъби biggrin.gif

ХахХАх Да biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif МноУ се смях biggrin2.gif ИИИии като Скилс каза на Джейми, че дядо му Дан си е заминал, защото не си е изчистил стаята 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Мноо беши сладък като каза на Нейтън:" Спокойно тате, чисто е " 16.gif 10.gif Ама Скилс си беше прав, той направо си ги манипулира 3.gif С тая сладка физиономийкаааа blush.gif 15.gif 15.gif rolleyes.gif
Adorkable
Между другото Джейми е адски пъргаво хлапе,щe обходи къщата за 10 минути mrgreen[1].gif .
И хора не забравяйте,това е само сериял,няма нужда да се вживявате.
Jordan
Цитат(brooke_scott @ Feb 7 2008, 22:37) *
ПП: Ся да не вземете да вземете мнението ми насериозно, аз съм от 15 годишните wink.gif та мнението ми е плоско и безсмислено

айде да не се правим на интересни, нали? приключихме въпроса и не е нужно да драматизирате излишно. ако си беше направила труда да прочетеш всичко, изписано щеше да схванеш ситуацията wink.gif
White_tulip
Напълно съм съгласна с казаното от Kim и Jordan !
Тази серия определено предизвика голям интерес! Само едно не ми е ясно - защо всеки след като толкова се кефи на приятелството на Пейт и Брук се опитва да изкара любимката си "по-добрата" само и единствено на базата на провалите на другата? Те са приятелки - Да!, те са различни - Да!, защо обаче трябва Пейт все да е лошата, след като и двете се опитаха да достигнат мечтите си? Едната явно е успяла, другата поне е опитала... Брук е помогнала на ПРИЯТЕЛКАТА си с пари, Пейт застана зад Брук, като я защити от майка й. И двете дават каквото могат от себе си за другата.
Относно Люк + Пейт или Люк + Брук, според мен сериялът започна с Лейтън и ми се струва, че и така ще завърши. Линдзи ми е безкрайно симпатична, разбира се не е виновна че Л и П имат минало ( с не добър край за сега ), но някак не ми се връзва в картинката, освен като приятелка на Хейлс smile.gif За разтърсващата сцена между Лукас е Пейтън няма какво повече да добавя....
За Маут - струва ми се, че мн хора го оплюха, но на мен си ми е симпатичен! Колкото до актрисата, която играе Алис просто нямам думи, нечовешки добре си играе ролята worthy.gif
Хейлс и Нейт - мисля, че Нейтън е посредата между Кари и СЪПРУГАТА СИ и просто трябва да се върне една крачка назад, за да си е наред всичко smile.gif Малчото наистина е голям чаровник и си знае как да се възползва от това mrgreen[1].gif
P.S. Струва ми се че доста хора не са разбрали замисъла на цалята "Пейт - Люк - Брук" история, поне замисъла на Марк. Мое мнение разбира се smile.gif Като цяло за мен епизода беше много силен.
Jordan
Цитат(White_tulip @ Feb 8 2008, 00:07) *
За Маут - струва ми се, че мн хора го оплюха, но на мен си ми е симпатичен! Колкото до актрисата, която

най- накрая някой да го каже. мислех, че съм сам. и аз се радвам на Маут и неговите мини появявания. мисля обаче, че трябва малко повече време да му отделят, нали уж е сред главните. dry.gif
neohl
Цитат(Jordan @ Feb 8 2008, 00:20) *
Цитат(White_tulip @ Feb 8 2008, 00:07) *
За Маут - струва ми се, че мн хора го оплюха, но на мен си ми е симпатичен! Колкото до актрисата, която

най- накрая някой да го каже. мислех, че съм сам. и аз се радвам на Маут и неговите мини появявания. мисля обаче, че трябва малко повече време да му отделят, нали уж е сред главните. dry.gif

Дам и аз не разбрах, защо толкова много негативи имаше към него smile.gif Човека си живее живота и си гони мечтите! Има си шефката в едната ръка мацката с очилата от на Брук магазина най-вероятно ще му отиде в другата ръка tongue.gif

офф// @Jordan --> доста добре си ми разбрал пост-а със стаята wink.gif
Sway
Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 02:30) *
Мда, Брук може да е израстнала от тъпа купонджийка до момиче, създало собствена марка и компания- но задаваш ли си въпроса как стана това? М
А Пейтън, разносвачката на кафета, при нея картинката е съвсем друга.

Днес се сетих, че мислех да обсъдя и това ти изказване...

...и да ти задам един ... много прост въпрос.

Пейтън в момента сама ли се справя?
Сама ли отвори лейбъла си за музика?
Сама ли го спонсорира?
Сама ли си намери студио? И офис?

Не й ли помогна точно Брук?

Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 02:30) *
Ако не беше Мама Виктория брук още щеше да продава тениски с рисунките на Пейтън.

Да кажа ли аз сега, "Ако не беше Брук, Пейтън щеше да си разнася кафетата и да подрежда дискове", както ти си се изказал по-горе за Брук относно помощта от майка й?

Ами няма да го кажа. Защото по-несправедливо нещо от това няма. Истината е, че в този живот трябва някой да ти подаде ръка... в един или друг момент, просто някой трябва да те дръпне. Друг начин няма... особено когато всичко става с пари, с много пари...

Следващият път когато иронизираш Брук, че й е помогнала 'мама Виктория', седни и си помисли не помагат ли и на любимата ти Пейтън в момента, да не кажа, че й дават всичко на готово - от нея се иска само да убеждава музиканти да работят за нея и да е ТОЧНА в преценката си за музиката, която ще се слуша.
ludoto_mimi
Let's agree to disagree. wink.gif
Никога не се случва така че всички да са доволни. Всеки иска различно и всеки е на различно мнение.
Разбирам ги Брукас феновете, че си искат тяхната двойка и не харесват Пейтън, обаче постоянното повтаряне на едно и също и нападките към любимите герои на част от форума, наистина са дразнещи. И аз не харесвам Лукас, но не говоря постоянно против него и не заяждам с Jordan (примерно), защото той му е фен. Няма смисъл да се опитвам да убеждавам хората в това, в което не вярват. Просто няма смисъл да се спори за някакви си двойки и персонажи. Това е просто сериал, колкото и да ви се струва реалистичен.
Както каза Sway - никой не може да се справи сам и има нужда от помощ. Както Брук получава помощ за бизнеса от майка си, така и Пейтън получава помощ от Брук, за да помага от своя страна на талантливи артисти като Миа.
Стига съм писала, че стана много дълго.
Jordan
Чакай малко сега, Sway. Върни се малко по-назад в темата и виж какво съм казал по въпроса за Брук. За по-лесно ще се цитирам "Мне, не съм казал нищо подобно. Просто всички се нахвърлиха на Пейтън как нищо не била постигнала, а аз казах, че Брук е постигнала нещо заради майка си. Това никой не може да го отрече. Реална би била възможноста Брук да разнасяше кафетата в някоя модна компания, нали?"
Фен-клуба на Брук реши, че най-добрата приятелка на любимката им е някаква изпаднала глупачка, която е толкова бездарна, че единственото, до което е стигнала за тея няколко години е разнасянето на кафе в музикална компания. В случая не съм обожествявал Пейтън, нито съм нападал грубо Брук, просто казах, че вашето величие над втората персона и омаловажаването на първата са доста безпочвени. Никъде не съм завявал, че не е хубаво да ти подадат ръка, или пък виждате ли- трябва всеки сам да се справя с живота си. Те са приятели, нали? Приятелите си подават ръка в трудни моменти. Преди години Брук е имала нужда от помощ, за да развие таланта си- мама Виктория, сега Пейтън има нужда от малко помощ- приятелката Брук. Какво? Казал съм нещо невярно ли, какво?
В случая не аз нападам Брук, а вие всичките се нахвърляте срещу Пейтън, и в частност Пейтън феновете.
И ти вземи пък да си провериш какво е значението точно на "иронизирам" защото не съм забелязал да съм иронизирал Брук някъде. Просто дадох реалните ситуации на двете героини. Това, че явно моята гледна точка ви се вижда крива, не е мой проблем.
Както каза Мими и някой други- всеки има гледна точка. Благодаря, но не искам някой да ме убеждава в нещо; да не говорим, че често се случва да се защитава дадена ситуация или двойка въз основа на пристрастията към дадения актьор/актриса. Някой не мислят реално, после обвиняват трезвомислещите. Говоря генерално, от наблюденията ми върху дискусиите за този сезон. Да няма пак засегнати...
Айде спираме споровете, че ще ни затворят лудите...

zuzito
smile.gif Нека да запазваме добрия тон.Наистина няма смисъл от остри реакции и обидни думи.В крайна сметка,това е НАШИЯТ,на всички,любим сериал(един от любимите,де).Героите са различни,да,но няма нищо лошо да споделим(ЦИВИЛИЗОВАНО) мниние.Точно по този начин ще разберем гледните точки на другите,с някои ще се съгласим,с други-не-РАЗЛИЧНИ СМЕ,нали?!Героите също.Обаче четейки и събирайки мнения можем да се поучим,да преосмислим някои неща и най-вече да открием нови приятели.Все пак не е ли това едно от посланията на филма-ПРИЯТЕЛСТВОТО smile.gif Това е,което аз имам и винаги ще искам да имам и ще се стремя към него =)
A_l_e_x
Най-добрият епизод просто! Не само за 5 сезон до момента,ама дори и за 4 и 5 заедно. Нямам думи. Два пъти го изгледах за 1 ден-велика работа!
Обожавам Пейтън. Никога не съм я виждала толкова силна,самостоятелна,борбена и независима психически. Отново успява да се бори,въпреки всичко,може и да няма средства сама,но нали затова са приятелите. Не че не харесвам Брук,но нима не беше Пейтън тази,която на 17 години успя да привлчене незнам колко банди в Трик? В професионално отношение тя първа успя,но това няма значение в момента.
Сцената на Лукас и Пейтън(номер 2) беше грандиозна. И ся ако някой каже,че те били банални и сладникави,па на! Толкова страст имаше в тази сцена и все пак думи на Истинската любов.
"You said we're destained to be together...You said it to the world....You said it to men"-тва ми е в топ 3 на любимите реплики wub.gif
apophis
Епизода като цяло много ми хареса
Брук и на мене ми стана мъчно как Виктория се отнася със нея Брук заслужава много повече от тая неблагодарница,хареса ми как пейтън и се опълчи.Виктория се справя много добре като заместничка на Дан
Хейли горката най накрая и стана ясно че ще има главоболия със бавачката ма тя сие виновна кой я е карал да наема сексапилна бавачка още повече като знае какво минало е имал Нейт.Нейтън ми се стори че бавно загравя че бавачката го сваля,направи ми впечатление че докато тя влизаше в басейна Нейтън въобще не я погледна( а тя бавно си потапяше краката) и по нищо не показа че го привлича.На края на епизода вече си пролича че му харесва донякаде.Съмняваме някой мъж който от толкова години да е само с една жена и да не се загледа по нещо "свежо" особено когато по цял дне кисне в къщата му.немисля че той ще рискува брака си но си личи че бавачката е изкушение smile.gif.,А тя немога да я разбера да се държи толкова подмолно и двулично,рейчъл поне беше директна и не се криеше зад невинна усмивка.Много ми хареса накрая като хейли каза 'нали няма чудовища в къщата' и дадоха кари демек тя е чудовището
Пейтън в последните епизоди въобще не ми харесва тя си е виновна че Луакас не е с нея имала е шанса и го е отрязала зада гради кариера тя постави кариерата си над любовта за сравнение Нейли бяха готови да се откажат от мечтите си само другия да е щастлив,Хейли си заряза музикалната кариера зарад нейт а той бе готов и от баскетбола да се откаже заради семейството си на това викам Любов.Пейтън немога да я разбера идва след три години и да се държи така със Лукас тя го тласна към Линдзиа се държи като ревнивата бивша приятелка.Струва ми се че пейтън осазнава колко много обича Лукас само когато той е с друга(двата пъти дето го целуна докато ходеше с брук и сега.Когато бяха заедно лесно му отряза мераците за брак и си спомни колко много значи за нея когато разбра че го губи и пак иска да се бори за него..
Линдзи все повече ми харесва като персонаж,наистина жена на място от самото начало се опита да е в добри отношения със Пейтън нищо че знае за миналото и със Люк,а пейтън през цялото време търсеше разни скрити намеци в държанието и като някаква параноичка.Влизам и в положението на Линдзи 3 години е била до Лукас били са заедно и сега се чувства застрашена от Пейтън но въпреки това не пада на нивото на Пейтън( не че не харесвам Пейтън но тия епизоди ми падна в очите).А и на пейтън донякаде и стана гадно че хейли дружи с Линдзи ми какво иска,тя е била три години до лукас следователно е бая време са били приятелки със Хейли.
Куентин страшно досаден поне да бяха избрали актйор който не прилича на маймуна....
Имах големи очаквания към този епизод и се оправдаха smile.gif с нетърпение чакам следващия
kim
Кхъм. (:

Не че ми е мястото да се бъркам тук, но понеже някакви интересни спорове се заформиха, изпитах желанието да си тупна и моето мнение по въпроса.
Подкрепям Jordan и като цяло не си давам сметка защо Sway реагира по този начин. Така или иначе, имам само няколко мнения тук, следователно ми липсва особен опит, но чета от доста време и като цяло съм забелязала, че феновете на Брук са много по-остри в изказванията си относно Пейтън (със или без Лукас в картинката), отколкото тези на Лейтън по отношение на Брукас. Когато написах, че това да имаш собствена компания, когато майка ти вечно ти пази гърба и управлява всичко, не е толкова значимо постижение, аз въобще нямах за цел да изтъквам Пейтън. Не разбирам защо в отговор на всяка критика към Брук, се отправя такава към Пейтън - като че ли целият сериал се върти около това коя е по-добра. Ами изненада - не се! Думите ми бяха провокирани от вечните коментари колко се е развила Брук, колко много била постигнала, в колко безкрайно зрял човек се била превърнала, пък Пейтън, виждате ли, била проста разносвачка на кафета. Исках само и единствено да покажа, че тези неща всъщност не са толкова трудно постигнати и е глупаво цялото това превъзнасяне и идеализиране на персонажа й. Повтарям - целта ми в никакъв случай не е да сравнявам двете, а просто да отправя мнение по отношение на великата кариера (ето това е ирония) на Брук, която всъщност далеч не е точно това, което се изкарва от разни нейни фенове. Продължавам да си удрям главата и да не проумявам защо някои хора просто не успяват да гледат обективно на нещата. Пределно ясно на всички е, че Пейтън не се справя сама, че Брук й помага, че Лукас й помага, че има куп хора до себе си. И по тази причина не видях никой да претендира колко много се е развила тя - тъкмо защото не го е направила сама. Но в края на краищата - похвално е, че опита, било то като асистент на асистента в непознат град. Положение, до което, убедена съм, много от нас изобщо няма и да стигнат на нейните години. Като че ли нейното отстояване на позициите потъна в небитието и никой не си го спомня. Ами ето какво - тя каза какво мисли пред шефа си, пред всичките служители и напусна, отстоявайки идеите си. А всичките превъзнасяния относно това колко била смела Брук... Абе, хора, Виктория й е майка, не асимилирате ли? Аз повече съм се опълчвала на моята, дето въобще не е като да ме контролира, какво остава ако правеше това, което прави тя.
Безумно е да се издига на пиедестал един герой, за сметка на друг, това е.
emoticon1 (26).gif
brooke_scott
Сега да доуточним нещо, тъй като май само аз останах с такова впечатление. Не започна ли Брук бзнеса с Виктория по време на флашбек-а преди 3 години? След като Лукас я целуна и тя се отдръпна, въпреки това че го обичаше? Тя си му каза, че по начало беше започнала да прави дрехите след като са се разделили и тогава (след целувката) тя отиде при майка си и прие предложението й за общия бизнес, списанието и т.н. А доколкото разбрах тя пак си е била известна и си е имала линията, което значи, че е успяла и без Бичтория. НЕ казвам че всичко е постигнала сама, но е била успяла и преди да направят компанията с майка си, зашото той Лукас си я бъзикаше онази вечер в Ню Йорк как била известна дизайнерка и т.н. Та малко се олях, но мисълта ми беше, че тя е успяла без майка си и след това е приела съдружието й .После че не се била опълчила според мен не е съвсем вярно, защото въпреки желанието на майка си, тя остана в Три Хил и си отвори бутика. И това, че не й се е развикала още и не си е изпуснала нервите не я прави страхливка или недостойна. Колкото и да не й харесва, тя й е майка, и Брук го знае и я уважава като такава.
Jason_Pain
Мда, аз съм на същото мнение като brooke_scott. Брук вече е имала модна линия, която се е развивала, но след като вече приема да работи с майка си, превръщат линията в световна марка. И все пак, Брук е създателката на проекта и сама го е задвижила, така че Бичтория може да си гледа работата, примерно, и да се държи поне малко като служител на дъщеря си, а не като нейн шеф wink.gif
aDiTy
и аз сам на тва мнение ( с риск пак да ми истрият коментара !) и наистина по-добре да спрем с този спор вече.
[dEs]
Тцтцт прочетох всичките мнения за спора Брук/Пейтън. Съгласна съм, че в повечето случай трябва да ти се подаде ръка, за да се издигнеш. и не става без помощ. Сега Брук помага на Пейт по късно може Брук да е в такава позиция, че Пейт да и помогне.
Ама хора това е един филм. Какви са тия спорове за герои, които са напълно измислени от сценаристите. Колкото спорове да има никога няма всички да са съгласни и да заобичат Пейтън/Брук/лукас/Линдзи и т.н. никога няма да сме на едно мнение. Всеки си има различне вкус, различни виждания за живота и т.н.
И Jordan и Sway защитават своето мнение. И поне са го защитили по наистина добър начин. Ама все пак е един филм и спорове за хора и двойки, които не съществуват са леко безмислени. Поне според мен, да не почнете сега да ме нападате.
FaLLOuTbOy
Някой може ли да намери по-добро качество на песента на Ku - Get Your Hands Up? Много е яка ама нещо качеството й куца. wacko.gif
♥Didito♥
В. напълно съм съгласна с теб!
Adorkable
Все повече се убеждавам,че някои хора ТРЯБВА да си намерят занимание 18.gif.
Разбирам,че ви харесва серияла,но имам чуството,че някои хора(само някои)се вживяват прекалено много,което в никакъв случай не е на добре 9.gif .
GABRIELA
Цитат(Adorkable @ Feb 9 2008, 18:33) *
Все повече се убеждавам,че някои хора ТРЯБВА да си намерят занимание 18.gif.
Разбирам,че ви харесва серияла,но имам чуството,че някои хора(само някои)се вживяват прекалено много,което в никакъв случай не е на добре 9.gif .

Няма лошо да се вживяваш много в сериалчето, но....
Не мога да разбера следното....на мен това ми е любимият сериал заради сюжета, заради героите, заради характерите им....всички са различни и всички ми харесват. Ако не харесвам Пейтън, Лукас и Маут /или, който и да е друг от героите/, защо изобщо го гледам. Всеки от тях е човек, който се бори за своето, който действа така, както чувства нещата. Много ме изумяват думи като "тя предпочете кариерата пред любовта..." и това за едно 19-годишно момиче, което още се лута в живота. Не виждам защо това трябва да прави Пейтън такава грешница.... Чудя се дали всяка една от девойките тук, която още учи или тъкмо е завършила и тъкмо започва работа, ще се ожени за гаджето си ей така...без колебания...животът не е толкова просто нещо. Никога не е толкова лесно да вземеш съдбоносно решешние.
heili
на мен този епизод много ми хареса rolleyes.gif хм бавачката нещо неми вдъхва доверие и ме дразни mad.gif
хм като цяло имаше много моменти на които се изкефих просто нямаше как rolleyes.gif
линдзи е готина кефи е mrgreen[1].gif но искам Люк и Пейтън да се съберат,но едва ли sad.gif дано ама не се знае нищо wink.gif Майката Брук е голяма К.... mad.gif много ме дразни тая жена като някой дявол е само мрънка и нарежда dry.gif адски тъпа и супер гадна майка е...горката брук как я търпи леле blink.gif аз ако съм направо не знам ужасна е 19.gif и на всичкото отгоре как се държи с приятелите й unsure.gif Куха надута жена нема кво повече да добавя biggrin2.gif Синът на Хейли и Нейт е голям сладурко много ме радВа адски мило хлапе направо душичка е rolleyes.gif
ani4ka_89
Това с бавачката честно казано ме издразни, въпреки че още от началото подозирах, че нещо подобно ще се случи, на Марки май пак са му свършили идеите dry.gif Тъкмо се радвах, че ще има силен сезон и тази серия леко ме разочарова. Пейтън пак я изкараха по-лоша, отколкото е.
az.
К'во ще кажете да се отклоните по темата Хейли-Нейтън-Кери и Лукас-Пейтън-Линдзи..какво ви е мнението за сънищата на малкия ,дали пък това няма да се случи по-напред ? Доста вероятно ми изглежда Дан да излезе от затвора и да насатъпят проблеми в семейството.
mimizz
Цитат(apophis @ Feb 8 2008, 21:05) *
Куентин страшно досаден поне да бяха избрали актйор който не прилича на маймуна....
Имах големи очаквания към този епизод и се оправдаха smile.gif с нетърпение чакам следващия

Не мога да повярвам, че има подобно изказване. Маймуна??? Ние да не сме в 18 век!!!???
За мен лично Куентин е баскетболната нишка в цялата работа, тъй като от основно действащо "лице", баскетболът малко бе изместен като че ли. И както и да е, Кю е готин, и тия определения, сравнения с животни просто....не стават. blink.gif
mimizz
Цитат(xana @ Feb 10 2008, 22:12) *
Ще има ли някъде промо на 7ми епизод? И кога?

Спойлерите - на друго място

http://ggbit.info/forum/index.php?s=&s...st&p=356492
White_tulip
Цитат(mimizz @ Feb 10 2008, 21:53) *
Цитат(apophis @ Feb 8 2008, 21:05) *

Не мога да повярвам, че има подобно изказване. Маймуна??? Ние да не сме в 18 век!!!???
За мен лично Куентин е баскетболната нишка в цялата работа, тъй като от основно действащо "лице", баскетболът малко бе изместен като че ли. И както и да е, Кю е готин, и тия определения, сравнения с животни просто....не стават. blink.gif

Съгласна съм с mimizz! Аз започвам да откривам доброто в Кю. Мисля, че Хейли, Люк и Нейт свършиха много добра работа, но все пак ми се струва, че най-силно влияние имаше Нейтън. Все пак той е бил най-близко до положението, в което сега се намира Куентин. Лично мен такива случки много ме вдъхновяват, хубаво е да видиш как хората се променят към по-добро и то не за 1 път в сериала (Брук, Нейт...), имам добри очаквания за Кю rolleyes.gif
oceanangel
Мисля, че привържениците на ЛЕЙТЪН сме съвсем друг тип хора, просто на светлинни години (ДАЛЕЧ НЕ ОМАЛОВАЖАВАМ ДРУГИТЕ) от почитателите на БРУКАС, и по-специално на БРУК. Значи, Брук е хубавото момиче от гимназията, което естествено има и таланти, които се опитва да развива, проблеми в семейството, нещастни връзки и т.н... Разбирам, че много момичета я обожават именно заради тази й характеристика. И това е нормално. Но съм забелязала, че феновете и са повече 13 до 16 годишни тийнейджъри, които лично по мое мнение не схващат посланията на сериала. Мясото на тази героиня е точно това - привлича тази аудитория. Естествено тя е страхотен приятел (в момента) на ПЕЙТЪН, помага й и т.н. Но някак си на мен не ми стой като силната главна героиня, ярко присъствие има, но не е това нейната роля. Тя е важна в друг аспект.
Обаче... Ако харесваш Пейтън.. хммм, си съвсем друг тип човек. Тя е много истинска, не играе роли НИКОГА. Тя е силна, защото е стигала дъното и е била на върха, защото сама защитава позицията си, която е в разрез с останалите. Дори не склонява глава пред шефовете си и напуска. Не можем да си кривим душата, че в живота не всеки ще стане модна икона. Напротив - ще разнасяш кафета днес, утре може да си вече звезда. Реалноста показва, че работа се намира трудно, че животът е скъп и това много ясно е показано. Сценаристите са намерили точния конфликт между следването на мечтата и любовта. А относно връзката и с ЛУКАС - това е за мен основата на сериала, всичко без тази любов е безмислено. И наистина не знам как да се поставя на мястото на някой БРУКАС фен, който казва, че ЛЕЙТЪН са изкуствени!!! Те са най-реалните... Всеки от тях направи грешки... Някои признати, някои -не. Но не стоят нагласени като от американска тийн комедия-романтика, където готините от гимназията са умни,щастливи ,красиви и пр... Точно затова ги обожавам.
В крайна сметка главното, което исках да кажа е, че гледаме през две съвсем различни призми, от различни вселени сме едва ли не. Имам и чувството,че феновете на Брук някак си са несигурни и малко огорчени, малко комплексирани ( не се обиждайте) и сега се опитват да се хванат за всяка дума и действие на Пейтън, за да обожествят Брук, нещо, което ние - феновете на Пейтън не правим именно защото сме различен тип хора явно - малко по-вглъбени, малко по-мрачни дори и може би идеалисти по различен начин...
И все пак - това е само моето скромно мнение
А, и JORDAN - worthy.gif
brooke_scott
не мисля, че ако харесваш Пейтън тряя да си един тип човек, а ако харесваш Брук - друг. Според мен няма значение какъв си ти. Всеки си има вкус и независи от това дали героя, който харесва оприличава на себе си или е този, на когото иска да прилича или пък съвсем различен и това го привлича. wink.gif
♥Didito♥
Значи аз ако харесвам Брук съм различен човек shocking.gif и не съм по-мрачна или нещо от сорта това кого харесваш от някакъв си сериал не те променя. Прекалено много се вживяваш. "Любовта между Пейтън и Лукас - без нея всико е безмислено ..." blink.gif
^HiLaRy_DuFF
Едно нещо не мога да разбера.Защо всеки,който си изкаже мнението и на някой не му харесва почва да се заяжда.Добре бе хора разбрахме,че искате и Брукас и Лейтън,но както се казва не получаваш винаги това,което искаш.Радвайте се на сериала и толкова.

П.С. Сори за поста знам,че не му е тук мястото,но просто не се сдържах
ladysunshine
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 11 2008, 23:06) *
Значи аз ако харесвам Брук съм различен човек

Май не разбра смисъла на различен. под различен никой не е казал ненормален. Само всеми това, че всички сме различни и точно защото всички сме различни имаме различни вкусове и препочитания. Брук и Пейтън са много различни и е нормално хората, които ги харесват да са различни по вкус и разбирания. Ти одобряваш постъпките на Брук от 1ви сезон до сега-аз пък не. Аз пък одобрявам постъпките на Пейтън, а ти не. Ето това ни прави различни. Различни в тази ситуация, в друга може да харесваме еднакви неща и да имаме допирни точни примерно.
В началото на първи сезон сериала така започна поставяйки любовта между Хейли и Нейтън и Лукас и Пейтън както и баскетбола за главно в този сериал и както и да объркваха сериала тези двойки се събираха накрая (сега ще видим какво ще стане в края на този сезон). Така според мен затова е израза:
Цитат
"Любовта между Пейтън и Лукас - без нея всико е безмислено
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 12 2008, 09:00) *
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 11 2008, 23:06) *
Значи аз ако харесвам Брук съм различен човек

Май не разбра смисъла на различен. под различен никой не е казал ненормален. Само всеми това, че всички сме различни и точно защото всички сме различни имаме различни вкусове и препочитания. Брук и Пейтън са много различни и е нормално хората, които ги харесват да са различни по вкус и разбирания. Ти одобряваш постъпките на Брук от 1ви сезон до сега-аз пък не. Аз пък одобрявам постъпките на Пейтън, а ти не. Ето това ни прави различни. Различни в тази ситуация, в друга може да харесваме еднакви неща и да имаме допирни точни примерно.
В началото на първи сезон сериала така започна поставяйки любовта между Хейли и Нейтън и Лукас и Пейтън както и баскетбола за главно в този сериал и както и да объркваха сериала тези двойки се събираха накрая (сега ще видим какво ще стане в края на този сезон). Така според мен затова е израза:
Цитат

нямах предвид, че сме ненормални wacko.gif май ти не ме разбра. исках да кажа, че може да харесваш примерно Пейтън щото е като теб или пък щото искаш да си като нея или защото е напълно различна - за мен тва са 3 напълно разл. вида хора, така че не мисля, че тия които харесват Пейтън са един тип хора wink.gif и тея които харесват Брук, Хейли или някой друг са друг тип хора.
И според мен точно защото сериала започнал с тях, не означава че трябва да свърши с тях. Щото ако е така все едно нищо не се е случило, ами е същото само че 4-5 години напред. И пак ще кажа, че за мен това
Цитат
е абсолютна глуспост и ако целя сериал беше само за това щеше да се казва "Лукас и Пейтън", "Лейтън" или "Невъзможната любов на Люк и Пейтън" wacko.gif
Devil^Rose^^
Първо ...oceanangel, добре дошла във форума smile.gif
После не мога да разбера защо brooke_scott трябва да пишеш през два поста и да натрапваш мнението си, което вече всички поне малко заинтересовани от филма и форума са прочели и ни се е запечатало до незнам си каде. Някой да напише нещо по различно и веднага трябва да му се нахвърлим и да не останем валат. Айде малко се спрете вече blink.gif
Цитат
В крайна сметка главното, което исках да кажа е, че гледаме през две съвсем различни призми, от различни вселени сме едва ли не.

А това е толкова вярно, че чак е трагично ...

От едната тема в другата, айде и тая да се затвори както е тръгнало
apophis
ще накарате и тая тема да се заключи това не е Брукас вс. Лейтън тема..
ПС:Според мен зада няма недоволни би било най добре Лукас,Брук и Пейтън да приемат исляма и Лукас да се ожени и за двете така и брукасите и лейтъните ще са щастливи smile.gif))))) mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
Добре бе просто се преместете в темата :"С кой трябва да е Лукас:Брук или Пейтън" и там си пишете през 2 мин постове.И тая тема ще се спре.НЕ се ли усещате как заради вас всеки път се спират очакваните теми и се прехвърляте на старата.Просто си променете траекторията на лафа във вярната тема и никой няма да ви мрънка повече.Ама само там!!!!
Adorkable
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 12 2008, 11:41) *
Добре бе просто се преместете в темата :"С кой трябва да е Лукас:Брук или Пейтън" и там си пишете през 2 мин постове.И тая тема ще се спре.НЕ се ли усещате как заради вас всеки път се спират очакваните теми и се прехвърляте на старата.Просто си променете траекторията на лафа във вярната тема и никой няма да ви мрънка повече.Ама само там!!!!

worthy.gif
You said it wink.gif.
Аз искам да видя мнението на хората за бавачката,дали мислите ,че Виктория ще се промени и някой друг пост за триъгълника(с Линдзи,Брук вече е аут).
Обаче вие тука го направихте на миш-маш shocking.gif .
aDiTy
Цитат(oceanangel @ Feb 11 2008, 20:28) *
Мисля, че привържениците на ЛЕЙТЪН сме съвсем друг тип хора, просто на светлинни години (ДАЛЕЧ НЕ ОМАЛОВАЖАВАМ ДРУГИТЕ) от почитателите на БРУКАС, и по-специално на БРУК. Значи, Брук е хубавото момиче от гимназията, което естествено има и таланти, които се опитва да развива, проблеми в семейството, нещастни връзки и т.н... Разбирам, че много момичета я обожават именно заради тази й характеристика. И това е нормално. Но съм забелязала, че феновете и са повече 13 до 16 годишни тийнейджъри

значи няма изобщо да намесвам Лукас , любов и ала бала . Според мен това какъв персонаж харесваш не значи,че се опреличаваш на него, нито зависи от годините на които си. И след 10 години да гледам филма пак ще си знам кои са ми по симпатични. Всеки човек намира по нещо, което да харесва и уважава в абсолютно всеки един герой било то Брук, Пейтън Линдзи.. във всеки човек се крие нещо добро така че наистина няма смисъл да се караме кои какъв е и да се обиждаме,че които харесвал някои си бил "комплексиран" за нещо си. Просто трябва да се наслаждаваме на филмчето докато го има без да се караме за глупости smile.gif (апел към всички)

относно тази реплика : " които лично по мое мнение не схващат посланията на сериала." и следващата :
" относно връзката и с ЛУКАС - това е за мен основата на сериала, всичко без тази любов е безмислено"

не смятам че любовта между Лукас и някое от всичките момичета във филма е смисъла на сериала smile.gif
да не забравяме че филма не се върти около трима души .
Иначе като цяло поста ти е хубав smile.gif

п.п надявам се поста ми да не разпали пак страстите и да се стигне до нов скандал, просто изказвам цялостно мнение smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.