Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 03:30)

Мда, Брук може да е израстнала от тъпа купонджийка до момиче, създало собствена марка и компания- но задаваш ли си въпроса как стана това? Мама Виктория осъществи тази мечта. Ако не беше Мама Виктория брук още щеше да продава тениски с рисунките на Пейтън. И все още не съм видял как точно се е опълчила на майка си...така като гледам все още Виктория контролира "сбъднатата мечта" на Брук.
А Пейтън, разносвачката на кафета, при нея картинката е съвсем друга. В Трий Хил тя остави куп разрушени илюзии и реалности. Все си куфарчето- САМА, и отиде да се БОРИ- САМА, за онези върхове, от които Мама Виктория спусна въженце на дъщеря си и я издърпа, за да стане НЕЩО. Разнася кафе, писма, остави се да бъда тъпкана и подценявана- но НИКОГА не предаде себе си. Не предаде характера си, вярата си, убежденията си. И ДА! Вярвам, че ВИНАГИ е обичала Лукас, и Тогава и Сега. Защо съдим Пейтън за случилото се с връзката им? Защо не погледнем малко отстрани нещата. Какъв му беше зора на Лукас толкова да се женят? Беше му гаранция за вечна любов ли тоя пръстен, какво? И като получи- НЕ-то, вече реши, че е дошъл края на света и се предаде. Трябва ли да си спомняме колко пъти разиграва ту Брук- ту Пейтън в предните сезони? Кога въобще Лукас е знаел какво иска? Хубаво го каза Пейтън "Предложение, което беше в следствие на някаква несигурност, която никога не успях да разбера"
Тъпа, тъпа беше реакцията на Лукас. Обвини Пейтън? Обвини Пейтън?

Защо точно? Защото със сълзи на очи го убеждаваше колко го обича, но все още не е готова за брак? Уау! Каква грешка!
Примерна ситуация: Вие сте на 23-24, тъкмо сте завършили висшето си образование, искате да се реализирате, имате планове за живота си. Имате си и гадже. Един ден, out of the blue, пристига той/тя с пръстен в ръка? Какво, ще се омъжите/ожените?! Айде бе!
И да, отново Пейтън беше права като каза, че Лукас се е отказал от тях. Ако толкова той държеше на връзката им щеше да изчака, да се съобрази с нея. А не сега да я обвинява за собствените си грешки.
Още в началните епизоди всички видяхме колко много все още Пейтън Обича Лукас, че го е обичала през всичките години.
Какво прави Линдзи в тази картинка? Ау, милата жена, дайте да се помолим за нея, щото е убава.
Като за финал на това- сцената с Л&П беше повече от разтърсваща. тя си беше направо мозъкозавихряща. Адски динамична, енергична, емоционална.
Мнение за бъдещето ли? Мисля си, че Лукас както винаги ще оака нещата. Ще се ожени за Линдзи, после ще реши, че пак обича Пейтън, ще нарани Линдзи...и така докато не свърши сериала. Винаги съм бил на страната на Лукас, но просто Пейтън е по-правата в случая.
Ясно е, че Лукас все още си я обича...ако не я обичаше въобще нямаше да ходи да говорят двамата. Всичко си е кат бял ден...все още подовзирам обаче, че ще направи някоя глупост.
И да, и аз ще кажа- кви са тея глупости за Брукас? Брукас умряха ехеее...откога, откога. Брук все още обичала Лукас- WTF?!
[/b]
е, баси, нямаше да пиша дълъг пост...
Браво, Джордан.
Не знам момък ли си или девойка......Аз съм отдавна регната в този форум, но не пиша, само чета понякога. Голям фен съм на сериала, гледаме го с мъжа ми за 4-ти път. Аз съм на 24, той е 27. С това по никакъв начин не искам да подценявам мненията и коментарите на по-младите от нас. Нормално е тийнейджърите да гледат по по-различен начин на нещата. Да се вживяват повече в някои неща и да искат бавачката да пукне.
Съгласна съм, че още с появта й стана ясно какво ще се получи. Аз имам 5-месечно бебе и никога не бих си наела млада и готина бавачка.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Къде й е умът на Хейлс?
Относно сцената м/у Пейтън и Люк - съм съгласна на 100% с Джордан. Видяхме, че ранният брак на Нейли беше пред разруха, защото Хейлс реши да последва мечтата си след като съдаде семейство. Не беше гаранция, че ако беше офейкала по турнета преди това, щяха да се оженят после с Нейтън. Но това е животът! Дан беше казал в една от сериите, че в даден момент всеки прави някакъв избор. Ще добява към това, че после всеки си носи последствията /добри или не/ от този избор....
Искам да вмъкна, че една от основните причини, поради които гледам този сериал и той ми е толкова любим, е, че е много истински. Хората не са диви и щастливи във всеки момент от живота си. Хората правят грешки, хората не успяват понякога да преглътнат гордостта си, хората са понякога слаби, понякога страхливи.....
И да, едва ли Брук /която ми е любимката в сериала/, без парите на майка си, на 21 години щеше да има преуспяваща компания....
И още нещо, думите, които каза Пейтън на Люк, бяха повече от верни, повече от истински. А замерянето с книги.....разплака ме....Пейтън беше огорчена до безсилие...