Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Don't Dream It's Over"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
aDiTy
невероятна серия ! много ми хареса . Няколко неща ми правят впечатление :
1) Чета мнения ,където се споменава че Пейтън не знаела какво иска само, защото била на 20-21 . Човекът,който израстна от тъпа купонджийка , която се напива и спи със всеки - до момичето,което създаде собствена компания, опълчи се на "майка си" и в предната серия,когато можеше да спи с Лукас го отряза !!!! ТОВА Е ЗРЯЛОСТ, а не Пейтън,която цикли 3 години на едно място,позволява да я унижават и разнася кафета.Тя сама си е виновна,че мечтата и не се сбъдна пък и Лукас и предложил само брак - да не са насрочили датата на следващия ден ! едно е да си сгоден, това не значи че трябда са се ожениш след два дена, седмица или месец - не беше нужно да му отказва, можеше просто да приеме и да се оженят когато е готова . От началото на самия филм тя е едно объркано и самотно детенце, което вечно не знае какво иска от живота и до сега си остава същата поне за мен. И двамата са виновни не само Пейтън .. но за мен по-голямата вина е нейна. (сцената с книгите беше много яка), Линдзи ми се издигна в очите заради това : "Пейтън има голямо сърце " - " Да , върви заедно с голямата и уста "
2) Фен сам на Брукас, но вече се примирих с идеята че няма бъдеще за тях. Мразех Линдзи в началото на 5 сезон, но ако трябва да съм честна в момента тя ми изглежда доста по зряла и свястна от Пейтън - предпочитам да си останат заедно със Лукас, защото ТЯ беше там когато неговата мечта се сбъдна !!!
3) Относно тъпата бавачка - от самото начало беше ясно че ще стане така ... този път беше сън , но за жалост може би в следващите серии няма да бъде .. адски много ме дразни и факта че малкият се привързва към нея ...
Джейми е голям сладур .. и с тоя сън за Дан .. и гледа под леглото хаха голям образ е но го разбирам напълно biggrin2.gif
4) Кю и Маут много ме нервят ........ няма да коментирам за тях worthy.gif поклон за тях
5) Стана ми много тъжно,че когато Брук говори с майка си накрая , разговора не потръгна както в съня й , но се радвам че и се опълчи крайно време е да я елиминира от живота си smile.gif също беше яка сцената с бармана "Брук Дейвис, ще подпишете ли това ? " "За кого да го подпиша? "Можете да го подпишете за "Трик", 37 долара" rolleyes.gif това беше мноого яко
и да обобщя че малко прекалих с поста си , лично на мен серията много ми хареса smile.gif беше ми много интересна и очаквам следващата
П.С : И моля, ако някой смята че моя коментар е "мнение на 15 годишна", нека си го задържи ,защото съм доста НАД , пък и в крайна сметка и 15 годишните могат да мислят, и да имат опит smile.gif
fresh_girl
и аз също искам да изкажа моето мнение...според мен Лукас найстина е този,който се отказа от Пейтан и не пойска да я почака,не можа да я разбере,а тя беше права за себе си да иска да постигне нещо в живота си.Не смятам,че се държа и незряло в този епизод...просто се опита да му каже как се чувства и аз я подкепям..а Линдзиту не може пък всички да я харесват,толкова е тъпо,смятам че тя е тази,която преиграва и се прави на дете.
Относно Кари,мн е хубавка ама мн ме дразни...сичко което прави е умишлено и дори не мога да разбера защо го прави при полужение че Хейли се даржеше толкова добре с нея :/
chaotic
Тази седмица епизодът ми се стори малко скучен, нямаше някакво голямо развитие в сюжета и нищо особено не стана.
Не мога да критикувам нито Линдзи, нито Пейтън. Всяка си е права за себе си. Линдзи има за какво да се сърди. Може би тя също обича Лукас и не й е приятно да го вижда да прекарва толкова време с Пейтън и постоянно да се опитва да й помага. Със сигурност преувеличава малко, Пейтън не я е обидила, просто каза на Хейли, че не я харесва, което е нещо нормално - не може всеки да харесва всеки. wink.gif Но реакцията й е разбираема, все пак тя не е виновна, че Лукас обича Пейтън. От друга страна Пейтън не се държи незряло, просто е объркана, но много по-добър избор е да си каже каквото мисли, а не да се преструва примерно, че харесва Линдзи и да се държи мило с нея.
Виктория е много неприятен човек. Пейтън беше напълно права, че и двете с Брук нямат истински майки. Но е невероятно, че и двете са израснали толкова стойностни хора без истинско семейство. Добре, че отново са толкова близки и могат да разчитат една на друга. Моментите с Брук и Пейтън, когато не са скарани, са ми едни от най-любимите по принцип. happy.gif
За Нейтън и Хейли.... Много глупаво ми се струва Нейтън да е изкушен от бавачката точно в момента, в който всичко изглеждаше толкова стабилно и връзката му с Хейли заздравяваше. Кери не я разбирам, какво точно цели, но ще видим в следващите епизоди.
Маут и неговите истории сякаш са само за пълнеж и са ми най-неприятната част от епизодите.
BaRbInCeTo
Много ме изкефи Пейтън как нареди Виктория и не мисля че е незряла иначе щеше да и стане гадно когато Виктория и каза че никога не е имала майка , а как нареди Линдзи още повече ма изкефи , а тая Линзи кво очаква майна да станат първи приятелки ли???Съня на Лукас мн ме стресна а за Брук мн ми стана гадно тая тапанарка Виктория .Лейтън сцената беше супер Пейтън как го замери с книгата , а изражението на Линдзи като жидя колата на Люк беше незаменимо............
vasinka_{P}
Епизода беше перфектен, просто нямам думи. Джейми беше много сладък с тея кошмари, иде ми да го изям biggrin2.gif Мога да кажа и че сънищата бяха доста срещано явление в този епизод rolleyes.gif Хареса ми караницата между Люк и Пейтън, мисля че имаше нужда да си кажат какво мислят. И си мисля че въпреки всичко, въпреки че е още наранен от отказа на Пейтън, Лукас още я обича. Линдзи ми хареса в този епизод, просто си мисля че Пейтън се държа много грубо, не само към нея, а като цяло. Бавачката супер много ме издразни още докато бяха с Нейтън в басейна, и после като се подмазваше на Линдзи. С нетърпение чакам да излезе следващия епизод
`BruKas`
Аз първо ще кажа,че има няколко излишне във серияла и това са КАри и Виктория!АБЕ ТЕЗИ глупачки им разваллят живоота..Направоо незнам!Брук и аз съм на мнение че е най истинска от всички..Пейтан..уф днес съм разддвоена..Първо много ме изкефи как се опълчи срешу Виктория,но ме подразнии как само каза на Линдзи..а и после с Лукас като се скараха и Линдзи видя колата на Лукас.. Лейтан ще ги има за съжжаление и ми е много мъчно за Брук.. Иначе тя беше много красива този епизод smile.gifИ какво сега излиза,че тя ще бъде с Оуен?(който също ми изглежда много лош и противен)
KaDeMiEUxoTo
Еми кфо да кажа Пеитан е Мноу Мноу Тапа друго неможа да кажа стращно много ме дразни още от 3 или 4 сезон като пак се флуби у Лукас.А за Брук мноу смело постапи накрая на епизода ......... за Кери Освен че е к...а нищо немога да кажа.Аз сам фен на Брукас и затова искам да се саберат ама немисля че ще стане .......... blush.gif
BaRbInCeTo
маут+алис=аут или малис biggrin2.gif

няма ли да прайте нова тема rolleyes.gif
ludoto_mimi
Моля да запазите мненията за промото за следващия епизод за темата, когато бъде направена. Тук коментирайте само настоящия епизод.
The_Man_Of_Steel
Май май с епизодите от този сезон, феновете на Пейтън намаляват/изчезват (аз бях фен на Пейтън ама вече не мога да я понасям)
borko
5.06 Download:
One Tree Hill S05E06 HDTV.XviD-2HD @ Data.BG
KaDeMiEUxoTo

Много Си Прав в това еми не за друго щото Пейтан се праи на нз кфа ........ това е страшно тапо
♥Didito♥
Пейтън си беше най-добре с Джейк не го казвам защото искам Брук да е с Лукас, а защото винаги съм харесвала Джейтън винаги. Толкова се обичаха. Не знам обаче Пейтън все повече не ми харесва трябва най-после да разбере какво иска
brooke_scott
Цитат(aDiTy @ Feb 6 2008, 17:52) *
П.С : И моля, ако някой смята че моя коментар е "мнение на 15 годишна", нека си го задържи ,защото съм доста НАД , пък и в крайна сметка и 15 годишните могат да мислят, и да имат опит smile.gif

мерси много happy.gif най-после някой да ни зачита и нас "15 годишните" huh.gif

Цитат(♥Didito♥ @ Feb 6 2008, 19:39) *
Пейтън си беше най-добре с Джейк не го казвам защото искам Брук да е с Лукас, а защото винаги съм харесвала Джейтън винаги. Толкова се обичаха. Не знам обаче Пейтън все повече не ми харесва трябва най-после да разбере какво иска

Диди, нямам какво повече да добавя, на същото мнение съм 4.gif

ПП: Оуен мн ме изкефи и цялата сцена с него и Брук biggrin.gif
milen4eto
Епизодчето беше сравнително добро, но като че ли имаше прекалено много сънища... Еее ама много спат тея хора 1 (4).gif
Колкото до Маут аз си знаех, че Милсън ще си го хареса emoticon1 (81).gif
От целия епизод най-много ме издразни това, че тая малка гадна бавачка се меси там където не и е работата, ама и Нейтън и той какво се залисва по нея, пу пордот chair.gif
aDiTy
и нещо което не е по темата - след като не мога да си исказвам мнението за трейлъра тук, ако може направете тема където да го направим всички ..
in4e7o
Този епизод определено много ми хареса.Не смятам че Пейтан беше груба - е добре де ....може би малко с Линдзи,ама все пак и аз съм на мнение че неможе всички да я харесват.А колкото до караницата и с Лукас, сподер мен Пейтан имаше право,защото в крайна сметка не само той е наранен,а и също така много ми хареса как се развика на Виктория,която е супер голяма к***а.
Относно тая бавачка Кери започва много да ме дразни.Май най-сетне започна да си показва ноктите и това не ми харесва...Също така не ми хареса как се опита да се подмаже на Линдзи.Според мен каквото и да напрати Тази Кери , за да привлече Нейтан няма да успее......но все пак ще чакам другите епизоди с нетърпение да видим какво ще стане...... rolleyes.gif
[dEs]
В този епизод много сънища много нещо… laugh.gif laugh.gif Серията не беше динамична, макар, че се случиха две три неща. Няма да коментирам дали Пейт е незряла. Но определено не се държа по най – хубавия начин. Хейли беше права, че никой не я кара да харесва Линдзи, но поне може да се държи по мило. Втората й сцена с Люк ми хареса много. Как го замеряше със книгите. И какво си казаха и двамата. Многоооооооо драматично и даже ми стана тъжно sad.gif sad.gif Но ми стана кофти за Линдзи. Пейтън или не знае какво иска или когато разбере вече и доста късно и ще нарани някой друг. Хареса ми как се опълчи срещу „ледената кралица” и защити Брук biggrin.gif . Виктория как може да е такава кучка mad.gif dry.gif confused.gif Да обижда собственото си дете ohmy.gif ? Един път почва да се държи мило, а точно след две минути прави точно обратното… Много гадно беше това, което каза на Пейт, че си личи, че е отраснала без майка, а тя как я заби като и каза и Брук също biggrin.gif biggrin.gif . След това си помислих, че може би ще си промени отношението, но неее. Брук ми беше много сладка в този епизод. Опълчи се на майка си, това може би беше най важното. Както винаги беше много красива. Но ми стана мъчно за нея. Защо и мълчи? Ама какво я обвинявам аз седя нищо не казвам и гледам като полезно изкопаемо… Защо Хейли не покани Брук и Пейт на вечерята? Тая бавачка Кари ме дразни все повече и повече mad.gif mad.gif . Пред хората много невинна, а като са само с Нейт и си флиртува най нагло направо ми иде да 12.gif 12.gif 12.gif . Джейми беше много сладък с китара. И какъв невинен поглед извади като разговаряше със Скилс. 18.gif 18.gif 18.gif Абе голям сладур wub.gif . Нейтън и Хейли може би ще имат малко проблем с бавачката. Или поне Хейлс ще има. Иначе картинката в басейна беше като идеалното семейство хах. Линдзи почва да ми харесва все повече и повече. Големи лафове голямо нещо беше този епизод. Ноо тоя с голямата уста рулираше от всякъде хаха 18.gif 18.gif 18.gif 13.gif . Маут както винаги ми беше скучен и то много sleep.gif . Защо не махнаха него, а Бевин да беше останала. Почнах да се чудя къде ли спи майката на Брук, но днес поне ми го разясниха. И даже забелязах два гафа…. Единия беше с Хейлс, а другия с Пейт laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif . И си промених мнението за Оуен. Наистина е страшно секси wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Страшен коментар, може би най дългия ми хаха. С какви глупости се занимавам само…
ladysunshine
Първо да питам как след като Брук не го показвала вие разбрахте, че тя все още обича Лукас??? Там като даваха 3 год назад ок може и да е имала чувства към него, ама сега след като Марк не е дал да се разбере, че има чувстава вие как разбрахте? То още малко и ще стане, че вие знаете, че Брук обича Лукас, а Марк не 18.gif
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 6 2008, 19:24) *
Май май с епизодите от този сезон, феновете на Пейтън намаляват/изчезват (аз бях фен на Пейтън ама вече не мога да я понасям)

Хахах ти да не водиш статистика? По кое по-точно съдиш?

А и още нещо като станете малко по-големи (за год специално говоря) и сякаш забравяте, честе били и вие на 15 и не разбирам защо си мислите, че 15 гидшните не могат да дадат адекватно мнение и не могат да имат опит. Някой преди мен го засегна тоя въпрос и аз го подкрепям. И както каза В : най-после някой да ни зачита и нас "15 годишните"

Прави ми и едно лошо впечатление и въпреки, че повечето от нещата, които току що казах не са по темата, ще го спомена. Това, че някой потребители сте мн по-отдавна в тоя форум не означава, че сте мн повече от другите потребители и не означава, че другите потребители нямат право да си дадат мнението.
M.Davis
Усещам как ще се оформи коалиция Бавачката + Линдзи. УЖАСНО противни са ми и двете.
В сцената с Лукас и Пейтън очаквах той да получи сърдечен удар, нали не е наред със сърцето горкия.... Не,сериозно, адски силна беше...разревах се...
Нещата тепърва ще се заплитат...
The_Storm
Еми дам, Пейтън беше много груба в този епизод, но съмнявам че ще продължи все така и мисля, че просто някои хора си търсят причина да я мразят. rolleyes.gif В крайна сметка не може всичко да е розово, то така няма да е интересно. Всеки е бил гаден в дадени моменти, ама ся Пейтън да е черната овца. Наистина сцената им с Лукас беше много яка и нямам търпение да видя какво ще стане в следващия епизод. А бавачката е супер долна....... wacko.gif Нейтън както я гледаше от балкона, надявам се да не се потдаде.
kim
Абе, ей.
Почти успявам да се ядосам като чета коментари колко незряла била Пейтън. Изобщо, защо вечната тема е кой колко е зрял? Всеки персонаж до някаква степен е, до някаква не е такъв. И толкова. Но не, трябва до край да се поддържа класическият триъгълник между Лукас, Пейтън и Брук и съответно, тъй като момчето е едно, да се правят вечни съпоставки между Брук и Пейтън. Коя била по-зряла, коя била по-не-знам-си-каква. Разберете, че това съревнование между тях го няма отдавна, действието се развива в края на краищата. Най-малкото от епизода става ясно, че Пейтън е готова да защитава Брук, да преглътне обидите, които й изсипва Виктория и да я постави на мястото й. Те двете са си приятелки, обичат се, подкрепят се и това е толкова очевидно, че просто е нагло постоянно да се пише колко, аджеба, Брук била по-зряла. Имам чувството, че някои хора гледат толкова повърхностно на сериала и в края на краищата, изказвайки се по този начин забравят най-любимата ми част от него - а именно, че всеки герой е показан със своите положителни И отрицателни качества. Сега, друг е въпросът, че в последно време тъкмо Брук представят безгрешна, но в крайна сметка хайде загледайте се малко в дълбочина и вижте, че това да имаш собствена компания, когато майка ти вечно ти пази гърба и управлява всичко, не е толкова значимо постижение. Пейтън не била зряла, понеже разнасяла кафета, о да. Разнася кафета, понеже май не е толкова лесно да станеш световно известен когато си сам. По същата логика, тя би имала възможността да бъде художничка, но май реализацията на мечтите на един човек не е толкова елементарно нещо, нали? Но не, вие си съдите, раздавате разни етикети и въобще, ама ВЪОБЩЕ не се опитвате да вникнете в това, което се случва. Окей, ето, успях да се ядосам.

Така. Серията беше много приятна, въпреки, че нямаше някакво кой знае какво развитие, или напрежение. Въпреки това беше поднесена интересно, та аз съм доволна. Както и преди мисля, че писах - 5ти сезон за мен се развива наистина добре, не е прекалено блудкав, сюжетът е интересен.
По повод отношенията между Нейтън и Хейли. Бавачката ми е безкрайно антипатична, сцената в басейна откровено ме отврати. Някакси много изкуствено ми се видя и като цяло въобще не съм доволна от нея. Когато гледах промото, си мислех, че по-интересно ще я направят. Така или иначе, е хубаво, че прибавят нещо по-завъртяно около тях, защото като цяло тяхната връзка никога не е била подлагана под съмнение. Имам предвид - винаги е било ясно, че чувствата им един към друг са силни, дори когато е имало някакви проблеми. Не ми харесва самото развитие на нещата, някакси тривиално ми се вижда, но пък, съгласете се, че това би била нормалната реакция на който и да е било мъж. Реализмът му е майката. Въпреки това не мисля, че има повод да се притесняваме за тях - ще се справят и ще си имат прекрасни моменти заедно, убедена съм.
Относно пък Лукас и жените около него. Дълга тема... Виждам, че разни хора се стараят от триъгълник да го изкарат четириъгълник, но въобще не проумявам защо изобщо набутвате Брук. Ясно ми е, че бяха двойка, че като такава си имат фенове, но на тях пък трябва да им е ясно, че в момента нямат чувства един към друг и това е показано достатъчно добре. Но не, хайде перманентно да си развиваме теории колко Брук е влюбена в него и колко е велика, че си пренебрегва чувствата. Ами не, не е. Дайте си сметка, че когато си имал дълга връзка с някого и си го обичал, после винаги си остава едно по-особено чувство към този човек, но то съвсем не е любов. Разберете, мина ужасно много време от както бяха заедно, защо въобще повдигам и аз въпроса за тях не знам. Та, по мое мнение е глупаво пак да се прави класическата ситуация, в която Лукас са влюбени две жени и едната от тях отново да е Пейтън, но уви, явно така му е писано. Общата им сцена беше велика. Наистина нямам думи, за да се изразя както трябва. Брилянтна игра, мисля, че и двамата се справиха повече от идеално. Усещаха се напрежението, огорчението, ядът. Ужасно силен диалог, след това си го пусках още няколко пъти. Присъствието на самите актьори също беше великолепно, така че... Наистина придаде нещо специално на серията като цяло. Напомни ми за онази караница между Пейтън и Брук когато се сбиха и си крещяха. Отново безкрайно добро беше. Действително - браво. Колкото до самото значение... Да, ами, мисля, че вече няма никакво съмнение, че Пейтън още обича Лукас и Лукас още обича Пейтън. (: Дори самият факт, че отиде да я види е достатъчно красноречив - погледът, с който гледаше към прозореца издава всичко и всъщност е доста ключов момент според мен. Някъде из коментарите за предишния епизод бях чела в нечий пост, че в диалозите им именно в погледите се вижда всичко и заставам плътно зад тази теза. Думите на Пейтън ме накараха да настръхна, сериозно. Хареса ми цялата тази ярост, която имаше, самите им емоции. Показани са уникално добре. Много ми хареса когато му каза: "Oh yeah, out of the blue" - тъничката ирония беше страшно на място. Та, като цяло я подкрепям, разбирам я. Тя е права за себе си, в думите й имаше много истина, но също така разбирам и Лукас. Нормални човешки отношения, това е. Всъщност чрез тази случка съвсем се изясни, че тя всъщност не му е казала "не" и, че все още го обича. А момента с книгите... Ами, той е толкова велика кулминация, че наистина стоях втрещена. Много много много безкрайно много силен. По-добре не можеше да бъде. А когато Линдзи отиде и видя колата на Лукас... Нейният поглед също беше достатъчно красноречив, струва ми се. А по повод това държа да кажа, че и сравненията между нея и Пейтън също за безумни. Като персонаж Линдзи си е съвсем симпатично момиче, което обича Лукас и наистина е до него. Не става въпрос за това коя е по-. Става въпрос за това в коя е влюбен той. А това, че те двете не се харесват е пък толкова нормално, че чак изобщо не си давам сметка как може да набеждават Пейтън за злобна. Линдзи ревнува от нея и знае, че е с основание. Естествено, че не я харесва - факт. Просто знае, че не може да си позволи да се държи зле с нея и толкова. Дръж приятелите си близо, враговете си още по-близо, нали така? Репликата за голямата уста на Пейтън беше попадение, но пък на мен точно заради това тя ми хареса толкова в този епизод - защото не се притесняваше да бъде искрена, дори когато думите й не са блудкави обяснения в любов. Лейтън над всичко, ей. Пък някой спомена, че Пейтън не била до него когато мечтата му се сбъднала. Напротив, беше. И в книжарницата беше, че и всичките му книги купуваше. И то без той да знае за това. Пък мисля, че значи много, наистина много. Съжалявам, че се отнесох да пиша толкова за тях, но са ми слабост както... Предполагам си личи.
Между другото докато гледах епизода ми хрумна, че заглавието е много подходящо. "Не сънувай, всичко свърши"... Като че ли и нещата, които сънуваха всъщност бяха свършили. Малкия дето сънуваше Дан, Брук, която сънуваше хубави отношения с майка си, Лукас, който сънуваше как предлага брак на Линдзи и всъщност пак се показа, че тя е само заместничка на Пейтън... Само сънят на Хейли не ми подкрепя хрумването, но пък и в него може да се открие нещо - като например това, че сега пък тя не обръща достатъчно внимание на детето си и то иска при "другата" си майка. Абе, изморих се да пиша вече. Ако нещо пак ми щукне - ще си почеша пръстите тук.

Важното е, че епизодът беше много добър и толкова.
emoticon1 (99).gif
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Feb 6 2008, 20:11) *
Прави ми и едно лошо впечатление и въпреки, че повечето от нещата, които току що казах не са по темата, ще го спомена. Това, че някой потребители сте мн по-отдавна в тоя форум не означава, че сте мн повече от другите потребители и не означава, че другите потребители нямат право да си дадат мнението.

Съгласна съм. Специално за тази серия имаше коментари, че Пейт била не зряла и др. такива и доста грубо бяха отговорили. Но въпрос на гледна точка и на мнение. Всеки разбира епизода различно. Не могат всички да видят едно и също... а това форум все пак и всеки може да и казва мнението било то гениално или не.

Иначе За да не е много спамест поста ми... 16.gif 16.gif музиката не беше лоша, ама защо ли имам чвството, че съм чувала някой песни в други епизоди. Ама може и само чувство да е...
ludoto_mimi
Цитат(desitoo_91 @ Feb 6 2008, 20:53) *
Иначе За да не е много спамест поста ми... 16.gif 16.gif музиката не беше лоша, ама защо ли имам чвството, че съм чувала някой песни в други епизоди. Ама може и само чувство да е...

"Are You Gonna Be My Girl?" е пускана два пъти до сега - в първи сезон и в четвърти, а "Looking For Love" (Michelle Featherstone) e от втори сезон.
*PeyT*
Тъкмо се надъхах да пиша, провокирана от масата повърхностни и тъпи коментари, но след страхотното и изчерпателно изказване на kim(не за първи път сме на едно мнение happy.gif ), не виждам какво повече мога да добавя. rolleyes.gif

П.П. Радвайте се ,един километричен пост по-малко. biggrin2.gif

Едит: Не съм уточнила чии коментари ми се струват тъпи и повърхностни, така че обидени мисля, че не трябва да има. biggrin2.gif А това, че съм си позволила да използвам такива епитети, съвсем не е защото не уважавам чуждото мнение.. Всеки си има предпочитания към дадени герои и е нормално, поради тази своя пристрастност, на моменти да съди доста субективно останалите, по-неприятните му, персонажи. Всичко си има граници, обаче. Тъпо и повърхностно е да се слагат етикети и да се ръсят обиди, без никаква аргументация. Тъпо и повърхностно е също да се правят неуместни съпоставки между отдавна вече неконкуриращи се девойки с цел едната да излезе Мис Перфекшън, а другата - най-голямата кучка. biggrin2.gif Да не споменаваме пък, че то по принцип няма място за сравнение между двете.. Те са коренно различни като характери и битките, които водят, също са съвършено различни. mrgreen[1].gif Всяка си има своя път и своите цели (и колкото и да не им се иска на някои, в момента те не се преплитат, прословутият триъгълник остана в миналото ).. Добре е, че си помагат (без значение финансово или морално.. която с каквото може) , по-лесно е като имаш добър приятел зад гърба си.. wink.gif
Както и да е.. спирам дотук. smile.gif Дано ви стана ясна причината за първото изречение в този пост. mrgreen[1].gif
♥Didito♥
Цитат(kim @ Feb 6 2008, 20:48) *
Сега, друг е въпросът, че в последно време тъкмо Брук представят безгрешна, но в крайна сметка хайде загледайте се малко в дълбочина и вижте, че това да имаш собствена компания, когато майка ти вечно ти пази гърба и управлява всичко, не е толкова значимо постижение

Прочетох огромното мнение rolleyes.gif и не мога да се съглася само с това.
Според мен никой не се опитва да изкара Брук безгрешна. Все пак тя е дизайнера нали. Тва, че тъпата Бичтория не иска да остави дъщеря си намира и се държи кат най-голямата тъпанарка на земята е друг въпрос. Брук може да се справя и сама, Виктория знае, че ако я остави тя ще се научи и повече няма да и` е нужна. И защо постижението да не е значимо. В крайна сметка независимо колко усет за бизнес има Виктория, без Брук нямаше да има компания нямаше да има нищо. Тя е таланта.

иначе поста ти ми хареса много добре си се изразила и доста хм дълго mrgreen[1].gif
Tedds
Отново много добра серийка rolleyes.gif

Ще започна с Брук
Много ми стана гадно за нея,не заслужава това.Майка и е меко казано ''ужасна''.Да и каже,че не е достатъчно умна..хмм,много тъпо.И когато Брук и каза,че я обича,че я цени...Виктория ''все тая''.Иначе Брук отново си беше страхотна,както винаги.Много хубава рокля имаше.Направо се влюбих в нея biggrin2.gif Тоя Оуен,хах надутичък един.Явно ще се появи в следващите епизоди отново.И най-накрая много се накефих като реши да не се води от майка си,анай-после тя сама да взема решенията за компанията си smile.gif
Айде следват Нейтън и Хейли
Дано да не стане нещо лошо между тях.Кари е много голяма кучка,ама толкова много ме дразни вече.Ама тя кво симисли.Мале като Хейли ги видя в басейна,как не отиде да и са накара,как се натискана Нейт,там само го зарибява.А Хейли като и каза да не носи такъв бански,заради Джейми 18.gif И после Кари на всичкото отгоре да ходи да облича Нейтън (КАРИ-ОВЦА).И най-накрая каква самодоволна усмивка,ще плува гола тя,дано Хейли да я набие 19.gif 18.gif
Джейми и Скилс
А тея ме разбиват,много са забавни.Дан отишъл в затвора,защото не си е изчистил стаята 18.gif Джейми е такъв сладур и определено ползва това много добре 18.gif
Маут dry.gif
Много ме дразни.Със всеки епизод,става по-противен.Да се усети най-накрая да се маха от тая Алис.Стига ни е тормозилс тъпото си държание.
Линдзи biggrin2.gif
Ясно си беше,че Пейтън неможе да я хареса.Но тя обичаЛукас,гадно ми е за нея,защото ще бъде огрчена най накрая.То все някой ще остане недоволен де,няма как всички да са щастливи.Обаче много смешноми стана,като отива при Лукас и казва ''PEYTON IS A BITCH'' 18.gif И като видя на Лукас колата,и стана гадничко,вместо Люк да е при нея да е при Пейт,но така ще е трябва да свикне,докато най-накрая не се разделят с Лукас biggrin2.gif
Пейтън
Не и беше цветущо държанието в някои случаи.Ясно,че не харесва Линдзи,защото сега тя е с Лукас,но по тази логика не трябваше и да харесва Брук в трети,защото тогава си беше пак влюбена в него.Мисля че нещо яко я гризе,че връзката им с Лукас се е прецакала.Не мисля,че само предложението са брак е виновно да се разделят,може да е имало нещо друго,но ще видим. blush.gif Не съм Лейтън фен,но последната сцена с Лукас беше много добра.Ей тук едно голямо БРАВО за Хилари Бъртан,страхотно изигра тази сцена,останах потресена.Също много и се накефих като защити Брук пред Виктория.Много хубаво се застъпи за нея като каза ''Брук също никога не е имала майка'' нещо такова беше smile.gif
Лукас
Браво на него,че с Хейли успяха да вкарат що-годе Куинтън в пътя.Иначе други никакви впечатления за него.

П.П.Гледах промото.Е то вярно само промо,ама вече се дразня,всяко е или само за Пейтън или и за Лукас и Пейтън.Отново те са в центъра на всичко и никой не обръща внимание на другите или по-скоро на Брук.Писна ми,все пак тя е една от най-харесваните персонажи,защо няма иза нея нещо по интересно освен гадната и майка и колекцията..
Катeто
kim поздравления за прекрасното мнение,по-добре не можех да го кажа,каза всичко,което исках,но с по-хубави думи worthy.gif евала worthy.gif А по отношение на музиката и аз съм чувала песните в дръги епизоди и даже се чудих коя от къде е.При положение,че имат много як саундрак,би било по-хубаво да го разобразяват,а не да повтарят rolleyes.gif
kim
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 6 2008, 21:14) *
Цитат(kim @ Feb 6 2008, 20:48) *
Сега, друг е въпросът, че в последно време тъкмо Брук представят безгрешна, но в крайна сметка хайде загледайте се малко в дълбочина и вижте, че това да имаш собствена компания, когато майка ти вечно ти пази гърба и управлява всичко, не е толкова значимо постижение

Прочетох огромното мнение rolleyes.gif и не мога да се съглася само с това.
Според мен никой не се опитва да изкара Брук безгрешна. Все пак тя е дизайнера нали. Тва, че тъпата Бичтория не иска да остави дъщеря си намира и се държи кат най-голямата тъпанарка на земята е друг въпрос. Брук може да се справя и сама, Виктория знае, че ако я остави тя ще се научи и повече няма да и` е нужна. И защо постижението да не е значимо. В крайна сметка независимо колко усет за бизнес има Виктория, без Брук нямаше да има компания нямаше да има нищо. Тя е таланта.

иначе поста ти ми хареса много добре си се изразила и доста хм дълго mrgreen[1].gif

Позицията ми не е, че Брук няма талант, или, че без Виктория е нищо. Разбира се, това Е постижение, но просто за мен лично не е толкова значимо, колкото го изкарват някои хора. Ако сега я остави сама - ще се справи, да. Но сега всичко това е вече изградено и ще й бъде значително по-лесно. Брук е талантът, съгласна съм, но един талант не прави бизнес. Написах го просто по повод нападките срещу Пейтън и това колко непросперирала и незнаеща какво иска е тя. Пък, струва ми се, тя е съвсем подходящ пример за това как човек може да е талантлив и въпреки това да няма шанса да се реализира веднага. И също така според мен е неоспоримо, че Брук е успяла благодарение на Виктория, колкото и неприятен персонаж да е тя.

Иначе благодаря. (: И на *PeyT* също, поласкана съм, че някой изобщо се е хванал да чете. (:
CiNdEreLLa``
Офф: Ето затова спрях да пиша в този форум, по-специално в темите за ОТХ, защото уж свобода на словото и всеки има право да каже какво мисли, а накрая ставаш най-черния, защото не харесваш даден герой и 100000000 човека ти се нахвърлят като прегладнели хиени ...... и извинете ме, но забележки от сорта, че еди кой си пишел повърхностни и тъпи коментари най-малкото не е етично .....
♥Didito♥
Цитат(kim @ Feb 6 2008, 21:24) *
Брук е талантът, съгласна съм, но един талант не прави бизнес.

Да така е. Но не не мисля, че Брук е постигнала всичко заради Виктория (не споря)
Пейтън нямаше да има звукозаписна компания без парите на Брук нали =)

п.п промото яко съкс dry.gif
KaDeMiEUxoTo
еи и аз да почна да пиша браво kim постарала си се това е хубаво.Както каза ♥Дидито♥ промото suxx страшно глупаво е и е много жалко ........ няма какво друго да кажа освен че пак ще похваля kim
и [ТеDиТо] се е постарала аиде това е от мен надявам се другия епизод да е също така хубав ........

а да както сички са против бавачката така и аз сам против нея.Бавачката е тъпа и гадна .......... но се надявам сичко да OK Между Хейли и Нейтан

BaRbInCeTo
голяма боза го напрайха Лукас са жени за Линдзи тва е най-голямата простотия ся тя дойде в 5-ти епизод и ще се правят на щастливо семейство а тия сънища не мога да ги оправа вече
aDiTy
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 6 2008, 21:42) *
Цитат(kim @ Feb 6 2008, 21:24) *
Брук е талантът, съгласна съм, но един талант не прави бизнес.

Да така е. Но не не мисля, че Брук е постигнала всичко заради Виктория (не споря)
Пейтън нямаше да има звукозаписна компания без парите на Брук нали =)

п.п промото яко съкс dry.gif

нека подчертая че компанията ВЕЧЕ Я ИМАШЕ и Брук я беше създала ! Виктория се включи в бизнеса чак за разширението и списанието Б. Дейвис. Не Тя е създала компанията,а за да създадеш компания поне малко трябва да си имаш понятие от бизнес ...... п.п съгласна съм и за промото
ludoto_tedi
Абе всичко по интригата обидените "15 годишни" е заради мен.Няма да се извиня ,който каквото иска да си мисли....Не нападайте другите.

П.С:Знам ,че пак ми се разминава мнението със Пепеляшката :Извинявай мила ,не е към теб отправен упрека.Ако си се убидила съжалявам.Целувки
FaLLOuTbOy
Виктория е голяма пача, да казваш на дъщеря си че е глупава е супер .. нямам думи wacko.gif
Кари е още по-голяма пача. Ако Нейтън залитне, ще е фатално, дано я уволнят
Лукас и Пейтън бяха невероятни.. евала. Много ми хареса как Пейтън се дръжа с Линдзи.. само 1 е момичето за Лукас и това е Пейтън!
rali4kata
Една много хубава серия!Всичко беше добре!Кари и мен ме изнервя да не кажа направо че я ненавиждам!Сцкарването м/у Лукас и Пейтън беше адски жестоко!Най-лошото е че ОТХ се превръща в сапунка.Трябва да съживят малко сериийте!Виктория-какво да се каже за нея,нямам думи,да се държи така с детето си не е истина.Кари трябва да бъде понабита от Хейлс защото го заслужава.Серията си я биваше!
ludoto_tedi
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 6 2008, 22:45) *
Виктория е голяма пача, да казваш на дъщеря си че е глупава е супер .. нямам думи wacko.gif
Лукас и Пейтън бяха невероятни.. евала. Много ми хареса как Пейтън се дръжа с Линдзи.. само 1 е момичето за Лукас и това е Пейтън!

Браво.Поздравявам те!!!
sulu
Оф поредния психо/умопомрачен характер вкарват в тоя сериал.Тая Кари мияза на избягала от 4-ти километър и май е по-добре да се върне обратно там.Кво беше тва с обличането, айде то както и да е, може да се изпуснеш че Нейт е готин(то си е нормално), но да се къпеш гола не си е работа вече.Ебаси, отчаянието прави много неща, ма при тая съвсем излиза от комтрол работата.Не съм чела спойлери, но ми запомнете думите- тая ако не нападне със сатър Хейли(стил "Опасно привличане"), просто няма да е Марк.А и междудругото не го дадоха това от промота как Кери( нарочно бъркам името, така се казва една героиня от книга на Стивън Кинг и тя малко луда) казва на Джейми, че понякога цитирам : "Си представям, че си мое дете".Не знам може и да съм го изпуснала, в крайна сметка бях прекалено заета да броя острите предмети във всяка сцена с Керито. biggrin.gif
Да продължим- значи много сладки бяха Джейми и Скилс, а от нещата, които Скилс каза, че е казал на Джейми(оф ебаси словореда), та разбра се, че нещо се случило между него и Бевин.Жалко, че за него няма някой флашбак, Скилс ми е къде къде по интересен от Маут wacko.gif
Маут и шефчеката му, са ми безралични.
Лейтън, както и Брукас никога не са представлявали огромен интерес за мен, но винаги съм била на мнение, че Лук не може да избере, а трябва.
Та за Брук- са ще си понеса последствията за казаното, ма хора айде стегнете се малко-значи хубаво, талант,ала бала, но това момиче 20 години търси удобрението на майка си, търпи й глупостите.Това е някакъв комплекс, който очевидно тя най-накрая реши да промени.Те първите 4 сезона не й показаха родителите, на 18 й рожден смс не й изпратиха.Тя ако се беше замислила, щеше да останови, че майка й не е при нея, а там където е печелбата.Друг е въпроса, че свяко дете, търси одобрението на родителите си, не знам от една страна прекалява, от друга страна действията й са разбирамеи.
Пейтън- ми за мен тука тя е права- в смисъл айде честно, който ми каже. че е склонен да се ожени на 19 ще го призная.А дори да е както някой от вас каза- да се сгоди, ми то пак на 19 е доста рядко.Все пак това не са ви ромите от втори катун до ЖП релсите, не става просто.И не може всички да са романтични и сладки като Нейли wub.gif А и да не говорим, че от къде на къде Пейтън трябва да харесва Линдзи.Ми никой не може да ме задължи да харесвам този или онзи.Някои хора просто не стават за БФФ.Аз имам приятели, които не може да се понасят с други мои приятели.То не може всички да се обичаме и да пеем около лагерния огън emoticon1 (67).gif emoticon1 (44).gif
А и да попитам- някой друг забеляза ли реакцията на Линдзи, когато бяха сами с Кери, и бавачката й разправяше, че някои хора са съсдадени да са заедно...Стори ми се, че Линдзи се смути, сякаш усети, че не става въпрос за нея и Лукас confused.gif
K1llerAngel
Пак старите историй триъгълниците Хейли - Нейтън - Кери,Лукас - Линдзи - Пейтън...Иначе е интересно
-The~G!rl~Fr0m~Mars-
Току що изгледах епизода..ем не ми хареса кой знай колко-миналия ми допадна повече.Значи ето какво:
1)Пейтън преди ми харесваше повече-и стилът и характера и всичко..защото в този епизод се показа малко ку*ка инезрялапоне според мене-феновете да не обиждат,нали smile.gif)И да казва че Лукас не държал на тях..вярно е че "малко" не знае какво иска-тойпредлои тя отказа така че..какво да стане монах ли заради нея...?А и не ходи с някаква гаднярка-Линдзи е много свястна,всички я харесват и ако аз бях на нейно място изобщо нямаше да се държа така мило с Пейтън(особено това за Късметлийския бамбук дето го направи преди беше наистина мило)Еми Пейтън винаги ми е допадала...но сега вече вземам малко да не я понасям.
2)Викторияяяяяяяяяяяяяяяяяя mad.gif 19.gif 16.gif -как може да е такава таз долна к*чка...след като каза на Брук,че е тъпа Брук и каза всички тези мили думи които не заслужава и тя кво-"Все Тая"....Обаче Пейтън мн яко я постави на мястото и.
3)Кери(Кари)-еми добре поне като е к*чка да не се прави на невинно агънце-такива най-много ме нервят..сравнихте я с Рейчъл-ем поне Рейчъл не се преструваше на такава каквато не е....Мисля че Неитън доста ясно си показа в края на епизода че май се интересува от нея...което дразни..Нейли да си Нейли-таз Нани да се маха. :р

Еми това е общо....
BaRbInCeTo
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 6 2008, 22:58) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 6 2008, 22:45) *

Браво.Поздравявам те!!!

и аз!
pinko_z
Аууу как я мразя тая Кари! Да пукне дано!!!! mad.gif
3pacalypse Now
Цитат(pinko_z @ Feb 7 2008, 00:57) *

А дано biggrin2.gif
Jordan
Такам, първо да се извиня предварително на всички, които ще убидя, но ми дойде от горе, всевишния ми го продиктува.
Честно, хора, моля ви, недейте така бе, щадете форума малко. Бива ли таквиз глупости, такова нещо? До сега не съм се смял в друга тема толкова много, както сега- в тази. Бисери- колкото щеш, то си е забавно, ама да са измъжду редовете на някой хубав пост. Е, Ким, дарлинг, златце мое, вече си ми фаворитка. Нямам какво да добавя към твоето коментарче. Само един worthy.gif
Тъй, и сега да се насочим към пикантериите:
KaDeMiEUxoTo, за теб предполагам, че нямаш завършено основно образование. Просто няма друго обяснение на ужасния ти правопис. Май нямаше вярна сричка в постовете ти, които и без това бяха почти излишни навскяъде.

Цитат('ladysunshine')

Ами да ти кажа, това дето не е по темата се постарах да го разкарам, въпреки че остана още доста боклук. И какво сега, дайте всички, които сме тук от по-отдавна и сме над 18 да вземем да се засрамим, а? Как точно се имаме за нещо повече от вас? Ми може би сме нещо повече от повечето тук по това, че най-малкото- не се изказваме неподготвени с тъпи, повърхности постове почти никога. Да си забелязала масов спам от някой стар потребител? Не, не си. Да си забелязала някой от старите потребители да ръси наред плоските си изказвания? Не, и това не си. Абсолютно мога да ти гарантирам, че никой от нас не е спирал новите потребители да си изкаже мнението. Друг е въпроса как вторите го правят. Сигурно се чудите защо понякога липсват разни постове. Ми за това. Просто направи просто сравнение между постовете на едните потребители и постовете на другите потребители и сама ще си отговориш на много въпроси.
И нещо, което разчовъркахте- пустите години. Ами, знаете ли, преди време някоя потребителка се беше драчила с мен по същия въпрос, и на нея и отговори това- като минат няколко години, като станеш на 18-19-20-21-22...ще разбереш, че тези няколко години от 14-15 до 18-19... са били доста значими в развитието ти. А после- после всяка година става значима.
Цитат
Изби рибата, честно!
Горните неща да не се коментират, освен ако нямат връзка с цялостната основа на поста ви, които пък основно да се базира на серията.
Сега, когато съм леко по-спокоен да се върна на епизода.
Мда, стори ми се интересен и оригинален. Идеята със сънищата си беше оригиналната част де, друго чак толкова интересно освен тях май нямаше...освен края. rolleyes.gif
^Великите проблеми с бавачката, признайте си, си бяха ясни още откак дойде в къщата на Нейли. Няма какво да се изненадваме. Тук Марк беше предвидим. mad.gif
^Дразни ме тая Виктория. Прекалено е изкуствена, може би самата актриса не става за тая роля, не знам. Преиграва просто. Искали са да вместят един нов Дан в тоя сезон, ама Дан няма как да има заместител blush.gif
^Друго, друго...хареса ми Мия. Думите й за музиката, която иска да прави бяха наистина адски въздействащи, и в същото време много истински. Кат се замислиш, май е права. Трябва ни повече такава музика.
^Линдзи- Бамбука(Бамбуковата мома), Пейтън и Лукас.
Разбира се, като един истински Лейтън фен няма как да не отчета тези тъъънки моментчета във филма.(надявам се, че все още има хора, които не ме мразят и четат поста)
Линдзи е дразнеща. Как така идваш в една общност от хора и решаваш, че ще им станеш приятлека на всички, разнасяйки бамбук и топли кифлички?! Ма разбира се, че не става. Предлагам ви един прост пример- имате си вие една много дружна компания от приятели. Най-добри приятели сте, знаете си и кътните зъби, дет се вика. И в един слънчев ден се появява субекта Х и ви казва "на ви по един бамбук, много искам да съм ви приятелка". И кво, вие как ще реагирате? Няма да имате съмнение, подозрения, няма да я гледате под лупа какво прави ли? И после Пейтън била лошата, че се отнесе с нея така. Ма разбира се, мацката идва на нейна територия да си прави дружинка. Някак е нормално.
Като разбира се сложим факта, че тя си прави дружинка с нейното бившо гадже- Лукас....нещата се комплицират.
Колкото до това колко била зряла Пейтън...айде моля ви се, ама айде стига вече с това колко била незряла, правела детски неща..бла-бла-бла.
Цитат(aDiTy @ Feb 6 2008, 17:52) *

Човекът,който израстна от тъпа купонджийка , която се напива и спи със всеки - до момичето,което създаде собствена компания, опълчи се на "майка си" и в предната серия,когато можеше да спи с Лукас го отряза !!!! ТОВА Е ЗРЯЛОСТ, а не Пейтън,която цикли 3 години на едно място,позволява да я унижават и разнася кафета.Тя сама си е виновна,че мечтата и не се сбъдна пък и Лукас и предложил само брак

Мда, Брук може да е израстнала от тъпа купонджийка до момиче, създало собствена марка и компания- но задаваш ли си въпроса как стана това? Мама Виктория осъществи тази мечта. Ако не беше Мама Виктория брук още щеше да продава тениски с рисунките на Пейтън. И все още не съм видял как точно се е опълчила на майка си...така като гледам все още Виктория контролира "сбъднатата мечта" на Брук.
А Пейтън, разносвачката на кафета, при нея картинката е съвсем друга. В Трий Хил тя остави куп разрушени илюзии и реалности. Все си куфарчето- САМА, и отиде да се БОРИ- САМА, за онези върхове, от които Мама Виктория спусна въженце на дъщеря си и я издърпа, за да стане НЕЩО. Разнася кафе, писма, остави се да бъда тъпкана и подценявана- но НИКОГА не предаде себе си. Не предаде характера си, вярата си, убежденията си. И ДА! Вярвам, че ВИНАГИ е обичала Лукас, и Тогава и Сега. Защо съдим Пейтън за случилото се с връзката им? Защо не погледнем малко отстрани нещата. Какъв му беше зора на Лукас толкова да се женят? Беше му гаранция за вечна любов ли тоя пръстен, какво? И като получи- НЕ-то, вече реши, че е дошъл края на света и се предаде. Трябва ли да си спомняме колко пъти разиграва ту Брук- ту Пейтън в предните сезони? Кога въобще Лукас е знаел какво иска? Хубаво го каза Пейтън "Предложение, което беше в следствие на някаква несигурност, която никога не успях да разбера"
Тъпа, тъпа беше реакцията на Лукас. Обвини Пейтън? Обвини Пейтън? blink.gif Защо точно? Защото със сълзи на очи го убеждаваше колко го обича, но все още не е готова за брак? Уау! Каква грешка!
Примерна ситуация: Вие сте на 23-24, тъкмо сте завършили висшето си образование, искате да се реализирате, имате планове за живота си. Имате си и гадже. Един ден, out of the blue, пристига той/тя с пръстен в ръка? Какво, ще се омъжите/ожените?! Айде бе!
И да, отново Пейтън беше права като каза, че Лукас се е отказал от тях. Ако толкова той държеше на връзката им щеше да изчака, да се съобрази с нея. А не сега да я обвинява за собствените си грешки.
Още в началните епизоди всички видяхме колко много все още Пейтън Обича Лукас, че го е обичала през всичките години.
Какво прави Линдзи в тази картинка? Ау, милата жена, дайте да се помолим за нея, щото е убава. wacko.gif
Като за финал на това- сцената с Л&П беше повече от разтърсваща. тя си беше направо мозъкозавихряща. Адски динамична, енергична, емоционална.
Мнение за бъдещето ли? Мисля си, че Лукас както винаги ще оака нещата. Ще се ожени за Линдзи, после ще реши, че пак обича Пейтън, ще нарани Линдзи...и така докато не свърши сериала. Винаги съм бил на страната на Лукас, но просто Пейтън е по-правата в случая.
Ясно е, че Лукас все още си я обича...ако не я обичаше въобще нямаше да ходи да говорят двамата. Всичко си е кат бял ден...все още подовзирам обаче, че ще направи някоя глупост.
И да, и аз ще кажа- кви са тея глупости за Брукас? Брукас умряха ехеее...откога, откога. Брук все още обичала Лукас- WTF?!
е, баси, нямаше да пиша дълъг пост... unsure.gif
mimizz
Цитат(sulu @ Feb 6 2008, 23:11) *
А и да попитам- някой друг забеляза ли реакцията на Линдзи, когато бяха сами с Кери, и бавачката й разправяше, че някои хора са съсдадени да са заедно...Стори ми се, че Линдзи се смути, сякаш усети, че не става въпрос за нея и Лукас confused.gif

И аз си го помислих това, честно казано, и дори се надявам Линдзи да сподели с Лукас и той да развали на Кари работата...ако нещо пак раздели Нейтън и Хейли, направо няма да е честно, преживяха толкова много.

Исках да отбележа и за Линдзи, която наистина излиза като натрапница, но все пак е от доста време с Лукас и явно наистина си го обича. Според мен тя няма вина за всичките драми между Лукас и Пейтън, просто не е случила. Ама да се изкарва като някакъв дявол, мисля, че е пресилено. Фактът, че Люк просто не знае какво иска, мисля, че вече започва малко да ме изнервя. И сега пак, когато Пейтън му каза, че още го обича, макар и не директно, той избяга. Дявол го взел...

Скилс и на мен ми е много интересен, а двамата с Джейми worthy.gif хихихи Надявам се Маут скоро да се хване с помощничката на Брук, и да изкарат тая шефка от сериала, че е дразнеща много.

А Брук...ми е любимият герой и много ми се иска да и се случват хубави неща и да видим пак малко парти стил rolleyes.gif
Sway
Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 02:30) *
Предлагам ви един прост пример- имате си вие една много дружна компания от приятели. Най-добри приятели сте, знаете си и кътните зъби, дет се вика. И в един слънчев ден се появява субекта Х и ви казва "на ви по един бамбук, много искам да съм ви приятелка". И кво, вие как ще реагирате? Няма да имате съмнение, подозрения, няма да я гледате под лупа какво прави ли? И после Пейтън била лошата, че се отнесе с нея така. Ма разбира се, мацката идва на нейна територия да си прави дружинка. Някак е нормално.

Как ще реагирам ли? Напълно нормално, приятелски. Приятелите никога не са в повече, защото никога не се знае кога ще останем без някой и друг такъв. И какво - идва момиче Х и ми носи бамбук и предлага чистосърдечното си приятелство. Ако не съм най-дръпнатото, мнително и подозрително същество, смятам, че поне ще й дам шанс. И ще я опозная. Да се запознаваш с нови хора и обогатяваш с приятели е просто безценно. К'ви територии, к'ви пет лева. Ми няма да я гледам под лупа какво прави, просто няма да станем като дупе и гащи веднага, но най-нормалното нещо ще е поне да разбера що за човек е наистина.

Като разбира се сложим факта, че тя си прави дружинка с нейното бившо гадже- Лукас....нещата се комплицират.

A, това вече е друго. Говориш за съвсем друго.
Ако настоящото гадже на моето бивше гадже, към което още имам чувства иска да ми е приятелка, определено няма да я запрегръщам веднага. Но и няма да се държа с нея сякаш тя е виновна за всичко, което ми е се е случило с него. Особено ако когато сме се разделили тя още не го е познавала. Няма да я обичам, но няма и да се държа злобно с нея. Няма да й споделям живота си от-до, но и няма да я държа твърдо настрани, ако тя се опитва да ме опознае и си личи, че е свестен човек. Не е толкова трудно да се държиш като голям човек. Наистина.

И ДА! Вярвам, че ВИНАГИ е обичала Лукас, и Тогава и Сега. Защо съдим Пейтън за случилото се с връзката им? Защо не погледнем малко отстрани нещата. Какъв му беше зора на Лукас толкова да се женят?

И да, и аз ще кажа- кви са тея глупости за Брукас? Брукас умряха ехеее...откога, откога. Брук все още обичала Лукас- WTF?!

Ами обикновено хората искат да се женят, когато ОБИЧАТ.
В случая не искам да коментирам предложението му, а нещо друго. Значи Пейтън ВИНАГИ Е обичала Лукас, а Брук, която беше заедно с него 3 сезона rolleyes.gif не го обича? Показаха съвсем ясно, когато той я целуна в Ню Йорк, че тя беше супер наранена, отново объркана и супер разбита (And Lucas Scott might be the one boy I would have lost everything for...) Да, тя би оставила за него дори мечтата си. ВСИЧКО. И когато го осъзна, когато осъзна, че Лукас обича Пейтън, тя се обърна към Bitchtoria и започна да развива бизнеса си още.... зарови се в работа, за да не мисли. И отново се извиси над нещата.

A за това, че Брукас били умрели отдавна, ще ти кажа, че за мен Лейтън умряха още първи сезон, когато направиха така, че да не са заедно, Пейтън да не знае какво иска, че после да се сети, да се самосъжалява, че той вече е с Брук и т.н. и т.н. И за мен те умираха всеки път, когато Лукас целуваше Брук. Когато й казваше "pretty girl". "If you need to know why I love you, I can go on all night" . " I'm the guy for you, Brooke Davis". Когато й прости всичко и после й пишеше по едно писмо на ден в замяна на нейните... Когато й се обясняваше в любов с невероятни думи. Да, това беше невероятно. За три сезона. И не може нещо, което е градено 3 сезона, което е прекрасно, макар и фикция, да се изтрие в секундичката, в която Марк реши, че ето, Пейтън вече ще знае какво иска (не че го показва особено добре).
След любовта на Брук и Лукас, Пейтън и Лукас ми бяха толкова, толкова нагласени... измислени... НЕИСТИНСКИ... Не ми трепва под лъжичката като ги видя заедно... И въпреки това, нямам против да са заедно. Само дето пак ще има наранени заради тях. Whatever. Мисля че всички сме свикнали с това.

Мнение за бъдещето ли? Мисля си, че Лукас както винаги ще оака нещата. Ще се ожени за Линдзи, после ще реши, че пак обича Пейтън, ще нарани Линдзи...и така докато не свърши сериала.

Тук съм напълно и изцяло съгласна с теб. Той винаги като е с някоя, иска друга. И така ще си и остане. Ако си е с Пейтън пък накрая сигурно ще се влюби пак в Брук blink.gif и ще го гръмна вече...

Цитат
Винаги съм бил на страната на Лукас

Що !? blink.gif

Mоят коментар за серията ще пристигне скоро - всъщност утре, след изпита ми - последният за тази сесия smile.gif

Peace.
Jordan
Тъй, определено ти благодаря, че си изчела всичките ми драскулки толкова внимателно. Поста ти е повече от супер.
Значи, аз имам теория защо си говорим от различни планети - аз съм Лейтън, ти (явно) си Брукас. Това е. Ние гледаме през напълно различни очи нещата. и за тва никога няма да достигнем до обща точно по въпроса Лейтън, Брукас, Джейтъй(dead), и квито и още да ги имаше.
А защо бях винаги зад Лукас ли? Ами защото той винаги беше едно объркано момче, с много мечти, с много добри намерения, и винаги нещо объркваше. Все беше неразбран, все нещо не правеше както трябва. Просто...нали се сещаш, че всеки припознава в някой от героите себе си. Но...things changed...
Колкото до реалноста, успех на изпита, надявам се да се справиш. В понеделник и на мен ми е последния, и явно ще сме щастливи свободни хора biggrin2.gif
aDiTy
напълно съм съгла с поста на Sway чудесен пост .. мислех и аз да тръгна да споря, но като прочетох твоя нямам какво да добавя(почти) 2thum[1].gif и да нормално всеки да гледа по различен начин след като някой е фен на лейтън, втори на брукас, но ако наистина погледнем и трябва да сме честни Брук израстна най-много(не казвам че другите не са) ( и не го казвам защото сам фенка на брукас) Компанията Брук си я основа сама ,а чак за разширението се включи Виктория (за втори път го казвам) и то не защото Брук не може сама да я контролира, а защото майка и просто не я оставя намира и си умира да контролира живота на всички, защото по твоята логика Jordan, Пейтън създаде новата си компаниика с "паричките" на Брук или както ти казваш - на Виктория .. така че просто не виждам смисал да се спори по темата трябва всички да се уважаваме взаимно независимо от различните гледни точки

п.п и успех на всички, които имат изпити
DjuDju
хахахахаах Йордански браво страшен пост (за дългия говоря) bigwink[1].gif Общо взето си казал всичко, каквото и аз исках да кажа smile.gif ...Не знам, но на мен определено тази серия най- ми хареса от всички излезли тази година. Стана доста интересно и не ни остава друго само да чакаме следващата happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.