Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Rise and fight

Трейлър
Режисьор: Уве Бол
Сценаристи: Дъг Тейлър (сценарии) & Джейсън Рапапорт (история)
Премиера в България: 14.12.2007
Жанр: Екшън / Приключенски / Фентъзи
IMDB
Актьорски състав: Джейсън Статъм, Лили Собиески, Джон Рийз-Дейвис, Рон Пърлман, Клеър Форлани, Кристана Локън, Матю Лилард, Рей Лиота
Ревю: Мъж на име Фармър поема на път за да спаси отвлечената си съпруга и да отмъсти за смъртта на синът си. Две престъпления извършени от Кругите, раса от войни-животни контролирани от злият Галлиян.
Лично мнение: Започвам с това, че на Джейсън Статъм никак не му отива да е с меч в ръка. Той си е роден да играе смъртоносни роли, но с пистолет в ръка. Кристана Локън за пореден път в епичен филм и както винаги блестяща. Останалата част от каста също е супер готин и се справя добре. Филма не е нищо особенно, но на мене ми хареса. Имаше си своите моменти. mrgreen[1].gif
sulu
Вчера си го изтеглих и мислех да го гледам, но уви включих го и беше с руско аудио и ужасно качество и ще се наложи да чакам по-добър релийз sad.gif Иначе изглежда интересен, но с изтъркан сюжет
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Jan 29 2008, 19:02) *
Вчера си го изтеглих и мислех да го гледам, но уви включих го и беше с руско аудио и ужасно качество и ще се наложи да чакам по-добър релийз sad.gif Иначе изглежда интересен, но с изтъркан сюжет

Ама какво ше чакаш, в замундата си е със супер качество. mrgreen[1].gif
Изтъркан до болка ама има яки мелета. mrgreen[1].gif
vikihill96
Абе честно казано си мислех, че Уве Бол и този път е прее.ал тотално работата, ама за мое учудване филма не беше лош. Както каза и ThePinkDuck - не е нищо особено филма, но пък има и къде, къде по-лоши филми от него. Единственото, което направо ми изстърга нервите беше ужасяващия саундтрак и озвучаване на филма. Не знам заради релийза или наистина си е така, но музиката беше ужасяваща. То дори ромския оркестър на Гриша Ганчев би се справил с озвучаването бе да му се не види(нищо против оркестъра де, имам предвид по-скоро, че дори техния стил музика по.би вървял отколкото тази развалена латерна, която сякаш я режеха на парчета с лък за цигулка biggrin2.gif biggrin2.gif ). Но филмът наистина си имаше своите моменти. Особено момента с въжето над пропаста и "безпроблемното преминаване" на Рон Пърлман...доста смешен момент happy.gif happy.gif !!! Абе не е лошо филмчето, но то попринцип и като се замисля, след "Властелина" трудно някой фентъзи филм би ме грабнал лесно blush.gif !!!
$windle
Много ме разочарова, много изтъркан, скучен... Яд ме е че дадох 12 долара да го гледам на кино!
Gossip Girl
ОМГ, Властелина на пръстените!
В средата на филма разбрах защо всичко ми се струва до болка познато: Фармър-Арагорн, кроги-орки, горски духове-елфи, Мерик/Гилиан-Гандалф/Саруман, Елора-Галадриел, битката от гората-битката при двете кули, и тн. и тн.
Този филм е ужасно жалък, евтин и пошъл, с плосък сюжет и страхотни актьори. А музиката беше просто невероятна-като нокти по черна дъска.
K_f_R
ем играта си е по добра :>,и както някой каза имаше си свойте моменти ;>
GeRiTo0o
Цитат(Gossip Girl @ Feb 2 2008, 14:30) *
ОМГ, Властелина на пръстените!
В средата на филма разбрах защо всичко ми се струва до болка познато: Фармър-Арагорн, кроги-орки, горски духове-елфи, Мерик/Гилиан-Гандалф/Саруман, Елора-Галадриел, битката от гората-битката при двете кули, и тн. и тн.
Този филм е ужасно жалък, евтин и пошъл, с плосък сюжет и страхотни актьори. А музиката беше просто невероятна-като нокти по черна дъска.

На същото мнение съм.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.