Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gone Baby Gone
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
divata_airis

Everyone Wants The Truth... Until They Find It.

Жанр: Драма, криминален, мистерия
Година: 2007г.
Линкове:IMDd,Официален сайт на филма
Трейлър: ТУК
Режисьор: Бен Афлек
В ролите: Кейси Афлек, Мишел Монаган, Морган Фрийман, Ед Харис, Джон Аштън, Ейми Райън, Ейми Мадисън.
Награди: Номиниран е за тазгодишните оскари и има още 14 спечелени награди и още 4 номинации в различни категории.
Резюме: "Gone Baby Gone" е дебюта на Бен Афлек като режисьор и е базиран на романа но Денис Лехейн (Dennis Lehane) "Mystic River." Филмът представя задълбочен поглед към разследването на загадъчното изчезване на малко момиче. Двама млади частни детективи (Кейси Афлек и Мишел Монаган) са наети да се заемат със случая и много скоро разбират, че нищо не е такова каквото изглежда. В крайна сметка те ще пожертват всичко – тяхната връзка, здравия си разум и дори собствения си живот, за да открият изчезналото момиченце.
Лично мнение: Още не съм гледала този филм, но вече съм се навила достъчно, че да го направя...По принцип историята ми е малко банална, но само добри отзиви получава филчето, така че вярвам няма да ме разочарова.
За сваляне: ЗАМУНДА
Скриншотове:

ThePinkDuck
Много, ама много хубав филм. Просто се разтопих на него. Историята само изглежда банална, но няма нищо такова. Филма е много силен и много интересен. Бен Афлек за пореден път ми доказа, че се справя по-добре зад камерата отколкото пред нея. Страхотна режисура, дебют - мечта. Каста се справи отлично с достоверното представяне на героите. След края на филма не може да не се замислиш какво би направил в подобна ситуация и какво всъщност е най-важното...
sulu
Mного добър филм.Наистина те кара да се замислиш и да порасъждаваш.Бях малко резервирана относно брата на Бен Афлек, но като гледам Кейси се справи повече от отлично с поверената му роля.В крайна сметка беше дебюта на Бен зад камера и беше просто задължително, главния актъор да си изиграе ролята както трябва.
Морган Фрийман също направи добра роля, въпреки че почти не му беше обърнато внимание, все пак накрая те кара да се замислиш за начина, по който ти би постъпил.
Единственото, което ме подразни ( за пореден път осрано от българска страна) е заглавието.Не знам дали е така и за тези, които още не са го гледали, но заглавието разкрива малко или много от сюжета, не може ли просто веднъж да си го преведем както си е по английски му???Интересно ми е дали във филма като казват "She's gone baby,gone" ще го преведат "Жертва на спасение ".
divata_airis
Начи тоя филм го гледах след като му пуснах ревюто и мога да кажа, че не останах излъгана филма наистина е много добър. Аз лично бих постъпила като героя на Кейси, сто процента накрая щях да постъпя по този начин, макар да знам че нещата няма да са по-различни от очакваното и че всички ще се против това ми решение, аз просто ще знам че това е правилното, това е моето. И наистина егати превода на заглавието, ама пък ако го преведеш буквално се губи някак основното във филма...Както и да е. Филмчето е добро, Кейси беше много секси през цялото време (shame on me) и историйката беше хубава. В едно предаване някаква женка каза относно филма - "Бен я сти стой зад камерата, че повече те бива" 18.gif, та викам да се съглася с нея.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.