Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Meet the Spartans
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Meet the Spartans

The Bigger the Hit, The Harder They Fall

Трейлър
Режисьор: Джейсън Фрийдбърг & Арън Селтцър
Сценаристи: Джейсън Фрийдбърг (оригинален сценарий) & Арън Селтцър (оригинален сценарий)
Световна премиера: 25.01.2008
Жанр: Комедия / Пародия
IMDB
Актьорски състав: Шон Магуайър, Кармен Електра, Кен Давитиан, Кевин Сорбо, Метод Мен
Ревю: Всичко от 300 през Терминатора та чак до Шрек. Грозната Бети, Призрачният Ездач и какво ли още не. Пародия в епични размери.
Лично мнение: Пародия, просто пародия... проста пародия? Незнам ама ще го гледам, защото обичам такива кретении. mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Очаквам го с нетърпение.. smile.gif
angel_girl
Мдааа, наистина голяма простотийка. Става за гледане с приятели и ако сте в дооста лигаво настроение.
Обаче Кармен ме кефи!
$windle
Кух е филма, но имаше 3-4 смешни сцени, както каза angel_girl - става за гледане с приятели ако сте в лигаво настроение smile.gif Аз не бях много в такова.

П.П. Задължително трябва да сте гледали филма 300 преди да гледате този.
f0rgy
http://zamunda.net/details.php?id=116176

Иначе за пореден път като чета коментари из замунда и форуми се отчайвам от народа...като вида коментар от рода на "това не може да се сравнява с Такситата,Дюс Бигалоу,Разходка с лодка,Бели мадами" и направо незнам...няя се научи народа че филми като тоя,Epic Movie,"страшните" филми и всяка друга пародия от тоя тип не разчитат на същия хумор като гореизброените филми...За мен и тоя филм и Epic Movie ще са по-добри и смешни от някои от така наречените "класически" комедии...
The_Man_Of_Steel
Охооо, този филм пак ще е някаква подигравка (в случая с 300). Нещо подобно на Страшен филм поредицата, Епичен филм и Романтичен ще да е, непременно ще се види... А и участва Кармен Електра и Кевин Сорбо 4.gif. Само да излезе един по-добър релийз, че не обичам да гледам с TELESYNS
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.