Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Michelle Williams
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
**Sophia**
Michelle Williams

Биография:

Мишел Уилямс e родена на 9ти Септември 1980 год.Когато била на 9,семейството и се приместило в Сан Диего,Калифорния.През 1997 година(16 год.) тя спечелила "Robbins World Cup Trading Championship",същата която и баща и спечелил през 1987 год.Тя получила допълнителна роля,включително и "Jessica Lange-Michelle Pfeiffer",филма-"A Thousand Acres" и през 1998 филма "Halloween: H20".През 1998 год.тя изиграла една от главните роли в сериала " Dawson's Creek".Тя играла Джен Линдлеи за цели 6 сезона.

Личен живот:
Мишел беше сгодена за автралииският актьор Хийт Леджър и родила тяхната дъщеря,Матилда Роуз Леджър на 28 Октовмри 2005 год. в Ню Йорк.Кръстникът на Матилда е Jake Gyllenhaal,а кръстница- Busy Philipps.На 2-ри Септември 2007 год. "People.com" съобщи че Уилямс и Леджър сарешили да се разделят след 3 годишна връзка.

"I think the lovely lady standing to the left of me is the greatest gift I've been given from Brokeback Mountain, for sure.
That and the lovely little lady that's waiting for us at home," -Heath Ledger

“She’s the perfect mum!.” – Heath

"I have two great loves in my life — my family and my work," – Michelle Williams

“I’ve been in love with many women and I am in love with the most beautiful woman right now” - Heath Ledger

Лично мнение:Ами,сладка е.Когато играеше в "Крагът на Доусън",не ми харесваше особено,но сега мн се е променила,и е мн хубава.
Не съм гледала много филми с нея,но мисля че е добра актриса.Има мн хубави черти и е мн симпатична.

Фенове:
brooke_scott
Пффф тая съм я гледала само в Dawson's Creek и там ми беше една от най-антипатичните, ако не и най-антипатичната. Не ми хареса нито външно, нито като актриса ме грабна, абе нещо й куца...Хийт милия кво се е объркал с нея dry.gif
divata_airis
Героинята и от кръга на Доусън супер много ме нервеше беше баси парцала...сори ако има фенове, ама тя все саполива ту тук ту там...Иначе съм я гледала в един филм, който дори няма да спомена...щото беше много зле и не ми хареса особено. Но наистина се е променила (вече не е саполива- хахаха)- Не сериозно...много симпатична е станала, дано и играта и да се подобрила...
ThePinkDuck
Ох леле когато Джен умря в Кръгът на Доусън бях нереално нещастна. За мен тя беше най-талантливата от каста на сериала. Има талант и в "Планината Броукбек" се справи страхотно с ролята си. Номинацията и за Оскар беше напълно заслужена. Гледала съм я в интересни филми и винаги е успявала да изгради достоверни образи. Мисля, че я очакват настина голямо бъдеще и още по-красиви и силни роли.
vasinka_{P}
Гледала съм я само в Кръгът на Доусън и Планината Броубек, но мисля че е много талантлива, има хляб в нея smile.gif
Menna
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 29 2008, 12:43) *
Ох леле когато Джен умря в Кръгът на Доусън бях нереално нещастна. За мен тя беше най-талантливата от каста на сериала. Има талант и в "Планината Броукбек" се справи страхотно с ролята си. Номинацията и за Оскар беше напълно заслужена. Гледала съм я в интересни филми и винаги е успявала да изгради достоверни образи. Мисля, че я очакват настина голямо бъдеще и още по-красиви и силни роли.
То освен да го копирам, друго не остана. Ти всичко каза, което имах да казвам! biggrin2.gif
eragon16
Мишел е голяма сладурана, жалко че скоро не сме я виждали във филм.
**Sophia**
SeMiNi
ами аз не съм гледала нищо с нея,освен някоя и друга серия на Кръгът на Доусън.. и Планината Броубек.И наистина в последния страшно много ми хареса играта и ,особено в един момент.. : ) ,а иначе по външен вид също мисля че е мн хубава..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.