Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: A Knight's Tale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
brooke_scott
A Knight's Tale

Режисьор : Брайън Хелгеланд
В ролите: Heath Ledger , Rufus Sewell, Paul Bettany, Laura Fraser, Mark Addy,Shannyn Sossamon,
Резюме : Немислимо е нелепата детска мечта на бедния Уилям Тачър (Хийт Леджър) да стане рицар да се сбъдне. Но така е само докато приятелите, съдбата, ловките измами и една изключително красива дама не го превръщат магически в доблестния рицар. Сър Улрих фон Лихтенщайн от Гелдерландия.
Държава : САЩ
Година : 2001
Времетраене : 132 минути

IMDB

Screencapture1 Screencapture2 Screencapture3
hristin4e
Хубав филм. Напомня ни, че няма нищо невъзможно. Особено ако се бориш в името на мечтите си.
girl_from_hell
много хубав филм с най- добрия актиор за мен
aria
Хубаво е филмчето...гледала съм го мн отдавна та сега си го припомних...но както казах вече в темата за Хийт,като го гледах и ми стана тъжно за него sad.gif
vasinka_{P}
Не бях го гледала, голям пропоск, много хубав филм, кара те да вярваш че няма нищо невъзможно worthy.gif
3pacalypse Now
Много хубав филм
jemma
Дам, фимчето е много хубаво!!!
divata_airis
Хареса ми как се преплели мотиви от съвремеността с тези от рицарското време...доста комично се е получило в добрия смисъл.
"Innocent"
Хиииийт, неее!
Щях да се женя за този блондин, бре 10.gif!
Но какво да се прави животът е жесток, съдбата е жестока!

Кхм та сега сериозно, смъртта му е определено загуба за филмовата индустрия.
Талант доказан във филми като "Като рицарите" и "10 неща който мразя в теб".

Колкото до филма е супер весел, струва си определено. Цялото хумористично изображение на рицарството е великолепно, преплетено е с романтично смехотворните сцени, които правят фима уникален. Да този филм.... този филм значи нещо... нещо много за мен.
club135
Недоразумение, което буди само съжалителен смях. Абсолютна загуба на време.
ThePinkDuck
А това е едно наистина голямо приключение пред екрана. Още от началото ти е ясно как ще свърши, ама пак гледаш с интерес. Има много сладък каст и прекрасна музика. Харесват ми и какви са кретени героите и как се джафкат постоянно. Момента с погребението... ааа писмото е много сладък! mrgreen[1].gif
The_Man_Of_Steel
Филмът е много хубав както и каста , R.I.P., Heath
*BringMeToLife*
Не го бях гледала ..Pреди няколко дни го даваха по Нова и там го хванах почти на края..дръпнах си го от нета и го изгледах целия.. Много добър филм worthy.gif Ревнах тук-там,но имаше и смешни моменти =) Хийт е великолепен там.. СТрашно много ми хареса happy.gif RIP again..
vikihill96
Абе филма си е страшно готин откъдето и да го погледна. Забавление, актьорски състав, абе всичко, всичко. Моментите дето съм се смяли забвалявал искрено на този филм са толково много, че да ги изброявам просто е ненужно mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Само един пример. Карат се тримцата нашите кой да язди коня до следващото градче и отнякъде изниква чисто голия Джефри Чосър (Пол Бетани) минава си най-спокойно покрай тях- "Добър ден, господа" и си отминава с бодра крачка...Всеки път като стигна до този момент и направо се размазвам от смях. А иначе отделно какво да кажа за Хийт освен само суперлативи и наистина мноого жалко, че няма повече да се радваме на неоспоримия му талант sad.gif sad.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.