Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Juno
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Adorkable
Juno

Трейлър : IMDB , YouTube
Режисьор : Джейсън Рейтман

Актьорски състав : Елън Пейдж, Майкъл Сира, Дженифър Гарнър, Джейсън Бейтман, Дж.К. Симънс, Алисън Джани, Рен Уилсън, Камерън Брайт

IMDB : IMDB

Световна премиера : 25.12.2007

Държава : САЩ / Канада / Унгария

Година : 2007

Времетраене : 96 минути

Резюме : Сблъскана с проблемите на непланираното забременяване, младо момиче (Елън Пейдж) взима много необичайно и странно решение относно нейното все още неродено дете.

Лично мнение: Ами какво мога да кажа,след като това е един от филмите,които те оставят без думи.И това,че е комедия,не бива да ви притеснява.Горещо го препоръчвам на всички.

Линк към zamunda.net : Zamunda
divata_airis
Ол, да това много искам да го гледам...Беше в номинациите за Златен Глобус и малко съм гледала по реклами, та отворили ми се възможност си го дърпам.
Gossip Girl
Много приятен филм. Имах високи очаквания за него и определено се оправдаха. Даже май вече не ме е страх от Елън Пейдж, започнах да я харесвам.
Надявам се да си получи наградите, защото го заслужава.
ПП. Майкъл Cера и Джейсън Бейтман винаги ли играят заедно? И тук и в Arrested Development..
sulu
Дa като Роб Шнайдър и Сандлър- единият няма комедия, без другия да е гест-стар.
А по темата-отдавна го дебна и го гледах още като излезе- не беше лош, добър хумор и беше що-годе реалистичен до колкото мога да преценя за такава ситуазия.Добра беше ролята на Елън Пейдж, ако не се лъжа тя играеше в Х-мен.Като цяло го препоръчвам филма.
ПС: За мен най-изненадващо се оказа, че въпросната Пейдж е на цели 20години, а наистина не изглежда на повече от 16 години biggrin.gif
vasinka_{P}
Филма много ми хареса, наистина стойностен, надявам се да вземе Оскар, филма си заслужава worthy.gif
divata_airis
Гледах го най-накрая,още вчера, ама шемета му с шемет е забравил да удари един комент.
Много свежо филмче, в начало се хилих истерично когато пред клиниката за аборти...Джуно е опасна...В крайна сметка ми хареса, макар да очаква малко повече, много малко, ама...("Не очаквай нищо и няма да бъдеш разочарован" са казали хората) Но не бях разочарована...останах с добри впечатления. Самата играна Елън Пейдж много ми хареса...Въобще аз филма заради нея почнах да го гледам де, щото нещо ме е подкефила по неясни причини...Гледами се и The Tracey Fragments ама ще го търся в някой от чуждоезичните торенти. Обаче се отплеснах - та филмчето е много симпатично, отпускащо, забавно...
ludoto_mimi
Много хубав филм! Страшно много ми хареса, току-що го изгледах.
Препоръчвам го горещо. Няма да съжалявате. smile.gif
**Sophia**
Сладко филмче.И на мен много ми хареса. rolleyes.gif
Препоръчвам ви го..
vivata123
Невероятен, заинтригуваш, докосващ филм..
Наистина останах очарована. wub.gif
Не че съм се съмнявала в Елън де..
rolleyes.gif
ThePinkDuck
Ей това се казва изпълнение достойно за Оскар номинация. Елън Пейдж просто беше страхотна. Аз си мислех, че в Hard Candy се справи отлично, ама тука ме разби. Майкъл Сира беше изумителен. Жестока роля направи. Филма е супер, страхотен саундтрак, великолепна история и супер каст. Препоръчвам на всеки. mrgreen[1].gif
Tedds
Много хубаво филмче.След като прочетох коментарите ви,реших да си го дръпна и не съжелявам.Останах очарована blush.gif Струва си да се гледа филма smile.gif
Катeто
Филмчето е супер smile.gif МНого ми хареса сюжета и актъорите бяха страхотни rolleyes.gif Елън Пейдж не бях я гледала никъде,но опредлеено ми направи добро впечатление worthy.gif Теглете няма да съжалявате 4.gif
Estell
Определено не съжалявам, че си го дръпнах! Това е един наистина прекрасен филм! Наистина си заслужава номинациите и ще се радвам, ако спечели награди!
Devil^Rose^^
"Любовта идва след възпроизвеждането" - priceless laugh.gif
E определено беше нещо свежо happy.gif струва си да му отделиш време.
Шепот и прах'
Един от най-свежите филми, които съм гледала през последните 2 години..
Елън си е страхотна, още в Hard Candy се забеляза това..
А саундтрака на филма е божествен.. С удоволствие ще повторя, потретя, че и нататък филма..
tedi27
Много яко, свежо филмче и с послание за тийновете.
^HiLaRy_DuFF
Здравейте!Може ли някой да ми даде линк за филма,че този в замунда не ми се отваря.
susito
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 2 2008, 02:00) *
Ей това се казва изпълнение достойно за Оскар номинация. Елън Пейдж просто беше страхотна. Аз си мислех, че в Hard Candy се справи отлично, ама тука ме разби. Майкъл Сира беше изумителен. Жестока роля направи. Филма е супер, страхотен саундтрак, великолепна история и супер каст. Препоръчвам на всеки. mrgreen[1].gif

нямам какво друго да добавя...освен,че гледах филма 3 пъти(за 3 дена,1 след друго) ...уникален e worthy.gif ..ся като стана дума,пак си го пускам biggrin2.gif
_Sunshine_
Хубав филм.
Типичните тийн проблеми са представени едва ли не по комичен начин. Харесва ми. И саундтрака е страхотен. <3
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.