Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кристин Крюк - Филмография
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
toho
Snow White / Снежанка (2001)

## Режисьор : Каролин Томсън

## В ролите : Кристин Крюк, Миранда Ричърдсън, Карин Коновал, Том Ирлин .

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2001

## Времетраене : 103 минути

## Резюме : Пътуващ из студената и мразовита зима, вдовец баща заедно с бебето си на име Снежанка(Кристин Крюк/ позната ни като-Лана Ланг от Смолвил), съживява чрез сълзата си паднала на снега- дух, който му изпълнява три желания.Едното е това да има царство, но царство не върви без кралица.Но кралицата завижда че Снежанка е по-красивата от нея и чрез магия се опитва да се отърве от Снежанка!Приютена от седем забавни и добродушни джуджета в гората, Снежанка трябва да надвие злата си мащеха и да възтържествува доброто и любовта!Правена по книгата-Снежанка и седемте джуджета, тази фентъзи класическа приказка ще ви разсмее, трогне и завладее!

Zamunda.Net

________________________________________________________________________________

Legend of Earthsea / Легенда за Землемория (2004)

## Режисьор : Robert Lieberman

## В ролите : Shawn Ashmore,Kristin Kreuy,Isabella Rossellini,Danny Glover,Chris Gauthier,Jennifer Calvert,Mark Hildreth,Alan Scarfe,Alessandro Juliani,John Tench

## Държава : USA

## Година : 2004

## Времетраене : 90 минути

## Резюме : Когато светът Землемория родил хиляда и един острова,Безименните първенци управлявали чрез зли сили, поглъщайки планетата.Жриците заповядали, от вярата им да се изкове мощен амулет,който поддържал мирът в Землемория . Безименните първенци били заключени дълбоко в храмът на остров Атуан. Но амулетът се счупил и злото,бавно завладявало света...Оцеляла само вярата на Жриците , те се молели да опазят портата и да задържат далеч Безименните първенци.Едно старо пророчество вещае появата на млад магьосник, който някой ден ще се появи, за да възстанови амулета и да донесе траен мир в земите на Землемория.

Zamunda.Net

________________________________________________________________________________

Partition / Разделение (2007)

## Режисьор : Вик Сарин

## В ролите : Джими Мистри, Кристин Крук, Нийв Кембъл

## Държава : Канада, Южна Африка, Великобритания

## Година : 2007

## Времетраене : 116 минути

## Резюме : „Разделение” пресъздава индийските събития от 1947 г. Режисьор на филма е Вик Сарин, който е и негов сценарист, заедно с Патриша Фин, а главните роли се изпълняват от Джими Мистри и Кристин Крук.

Решен да избяга от опустошенията на войната, 38-годишният Джиан Синг (Джими Мистри) напуска Британската индийска армия и се оттегля, за да води уединен живот. Скоро обаче неговият спокоен свят е хвърлен в смут, когато той неочаквано се оказва отговорен за живота на едно 17-годишно момиче, напуснало семейството си след преживяна трагедия.

Неусетно Джиан се влюбва в уязвимата Насийм (Кристин Крук), която отвръща на любовта му. Трогателна и епична история, заснета сред невероятни екзотични пейзажи, която разказва за битката на една невинна любов да оцелее в свят, изпълнен с омраза.

Zamunda.Net

Edit: Кристин е участвала и в EuroTrip но там се появи за 5 минути, затова не съм го добавил.
sonofsparda
Аз по принцип не съм особено впечататлен от филмографията на Кристин. Добра актриса е обаче Снежанка sucks, Землемория също, Partition ще го видя скоро, дано да е по-добър. Много обаче чакам новия Street Fighter и искрено се надявам след време да не помня Кристин основно като Лана Ланг от Смолвил, щото това sucks even more. wink.gif
lex's_girl
Да, не е кой знае какво кариерата й, но да се надяваме че тази година ще има драматична промяна с предстоящия й филм. Въпреки че на мен много ми хареса Снежанка, даже много повече от анимацията, много или прекалено беше по-близък филма до оригинала emoticon1 (6).gif В еurotrip също беше доста добра smile.gif
♥Didito♥
Гледала съм я само в Снежанка и сега в Смолвил. Харесва ми как играе, дано да участва и в други филми...
sonofsparda
Първа снимка на Кристин като Чън-Ли в новия филм за Street Fighter:

sonofsparda
Промо постер на Street Fighter: The Legend Of Chun-Li:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.