Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Оne Tree Hill 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
Menna

Айде сега измисляйте историйки wink.gif

ПС:Какво прави моето мнение тук в тази тема? smile.gif
Nasi
Аууу много интересно ще стане!!!
На Люк, по-точно на Чад косата му е порсанала и сега изглежда супер.
а за нея не знам какво да кажа.
Лукас и Брук forever!!!
Menna
QUOTE(Nasi @ Dec 30 2005, 01:15 PM) *

Лукас и Брук forever!!!

10.gif 10.gif Аз ще добавя Насето рулззззззз 4.gif 10.gif 10.gif
eL
Като го гледам това момиче гледам ме навежда само на 1 мисъл ... със сигурност не му е роднина 10.gif Остава да е някоя бивша изгора ... ама blink.gif ... колко жени му станаха на тоз нашия Люк ... Брук , Пейт , Рейчъл .... и сега това чудо happy.gif ... щастливец 10.gif
Jordan
бе то, че не е роднина на Люк не е ами...някое бивше гадже ще да е...или поня някое приятелка от младините...
като я гледам така...последното момиче, което не беше бяло...беше лесбийка...сега ако тая и тя е... 3.gif ще бъде много яко 4.gif ще се влюби в Пейтън, тя пък ще открие, че всъщност си пада и по жени...и нещата "Люк-Пейтън" отиват на кино 18.gif (...и айде написах сценария за трети сезон...)
еми то пък време някой нов персонаж да влезе във филма, отдавна никой не се беше появявал...хм...откакто Феликс и Ана(май така се казваше) си заминаха ей така... shocking.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 03:19 PM) *

бе то, че не е роднина на Люк не е ами...някое бивше гадже ще да е...или поня някое приятелка от младините...
като я гледам така...последното момиче, което не беше бяло...беше лесбийка...сега ако тая и тя е... 3.gif ще бъде много яко 4.gif ще се влюби в Пейтън, тя пък ще открие, че всъщност си пада и по жени...и нещата "Люк-Пейтън" отиват на кино 18.gif (...и айде написах сценария за трети сезон...)
еми то пък време някой нов персонаж да влезе във филма, отдавна никой не се беше появявал...хм...откакто Феликс и Ана(май така се казваше) си заминаха ей така... shocking.gif

happy.gif я да не ми разбиваш надеждите Jordan biggrin2.gif Добре че Mark Schwahn е далече и не може да те чуе ... Усещам аз че искаш да видиш тази новата да се целува с Пейтън rolleyes.gif biggrin.gif ...
Съжелявам обаче, че трябва да те разочеровам, но тая интрига с "лизбийската" работа е вкараха вече ... а Марк няма да си позволи като теб да повтаря неща в сценария 4.gif
Все пак ... що пък да не се влюби в Маут ...или в Тим ХАха 18.gif
Jordan
еми време е Лукас да осъзнае колко много харесва момчета...и да започне да сваля "Маут" 18.gif
ще стане много яко...ето..пак аферата "Лукас-Пейтън" става невъзможна... blink.gif
ма поне пък Люк може да намери истинската любов след като разбере, че за него жените не представляват толкова голям интерес, колкото мъжете biggrin2.gif
Пък за Тим...аз отдавна го подозирам това момче...като го гледам как се навърта покрай Нейтън...и покрай останалите де...
Ааа оная татуировка с херовимчето изби рибата обаче,а... 3.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 04:30 PM) *

еми време е Лукас да осъзнае колко много харесва момчета...и да започне да сваля "Маут" 18.gif
ще стане много яко...ето..пак аферата "Лукас-Пейтън" става невъзможна... blink.gif
ма поне пък Люк може да намери истинската любов след като разбере, че за него жените не представляват толкова голям интерес, колкото мъжете biggrin2.gif
Пък за Тим...аз отдавна го подозирам това момче...като го гледам как се навърта покрай Нейтън...и покрай останалите де...
Ааа оная татуировка с херовимчето изби рибата обаче,а... 3.gif

хмм ... не мога само да си обясня що толкова настояваш "аферата Лукас и Пейтън" да изчезне ... кажи направо че си фен на Брук и Лукас .. какво се скатаваш biggrin.gif Ако смяташ че ще вдигам лозунги "Подкрепете крехката ,почти незабележима любов на Л&П" жестоко се лъжеш 10.gif Аз си харесвам и Брук с Люк (чак и рима има happy.gif ) ... просто Пейтън и Лукас са ми слабост (и поотделно, и заедно biggrin2.gif )
Таа .. Jordan ... много объркани сценарии предлагаш ... но пък щом толкова настояваш някой от всичките все пак да е "гей"..... представи си само колко време ще им трябва на героите от филма да се отърсят от шока и да възприемат Лукас като такъв ... колко време се стара да си гради имиджа biggrin.gif (почти цял сезон може да изгубиш, в обяснения за прозренията му mrgreen[1].gif ) ... но пък Тим .. той наистина е съмнителен ... но не мисля че някой ще му обърне кой знае какво внимание ... дори и травестит да се окаже 10.gif ... малко се отклонявам вече ... 16.gif 18.gif
Jordan
Ееееееее ма глупости сега PMS( 1 (4).gif ), не съм против Лукас и Пейтън...даже в началото бях против идеята Лукас да се сближава с Брук, щото ми изглеждаше, така да се каже, смотана...и си бях за Лукас и Пейтън щото много си ходят и си приличат по много неща. Ма сега, тка се стекога нещата, че си ги харесвам и с Брук... biggrin2.gif
Аз просто така си говоря понякога... blink.gif
Но най-искрено заявявам, че не съм против Пейтън и Лукас! unsure.gif
Колкото до сценариите ми...ми що да са объркани, всичко може да стане в две серии:
Първата: Лукас сънува една нощ как целува...да речем...Маут(и тъй сме тръгнали с него) и хоп, събужда се и решава, че харесва мъже...останалата серия се запълва от други неща.
Втора серия: Споделя на брук, че си пада по мъже, тя плаче известно време, после казва "О, Люк разбирам те..винаги можеш да разчиташ на мен...бла, бла...". След тва споделя и на приятеката си Пейтън за осъзнаването си. Така научават и останалите, и хоп...всичко е готово.
А,а...кажете, че нямам фантазия 18.gif Трябва да кандидатствам за екипа на Марк...ще измисля много яки серийки... 4.gif
Devil^Rose^^
И така понеже забелязах че имате доста интересни идеи за сценария и какво може да се случи в сериала реших да предложа да направим нещо изцяло наше happy.gif (някакъв вид Фен Фикшън) Всеки ще напише по нещо и накрая ще го зглобим в един разказ.
Приемам предложения за начало wink.gif ....защото на мен ми трудно да започна , незнам от каде wacko.gif
Nasi
Прочетете тази история, няма да съжалявате:

Tiny Little Fractures...Deep Dark Crevices
So basically it's where they are now except Brooke didnt sleep with Chris. Well at least Lucas didnt catch them.It's almost christmas time.
General
Characters: Haley James, Lucas Scott, Peyton Sawyer, Brooke Davis, Nathan Scott - Genres: Angst, Romance - Rating: Not Rated - Warnings: none - Chapters: 22
Published: 11/24/05 - Updated: 12/29/05 - Completed: No
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 05:23 PM) *

Ееееееее ма глупости сега PMS( 1 (4).gif ), не съм против Лукас и Пейтън...даже в началото бях против идеята Лукас да се сближава с Брук, щото ми изглеждаше, така да се каже, смотана...и си бях за Лукас и Пейтън щото много си ходят и си приличат по много неща. Ма сега, тка се стекога нещата, че си ги харесвам и с Брук... biggrin2.gif
Аз просто така си говоря понякога... blink.gif
Но най-искрено заявявам, че не съм против Пейтън и Лукас! unsure.gif
Колкото до сценариите ми...ми що да са объркани, всичко може да стане в две серии:
Първата: Лукас сънува една нощ как целува...да речем...Маут(и тъй сме тръгнали с него) и хоп, събужда се и решава, че харесва мъже...останалата серия се запълва от други неща.
Втора серия: Споделя на брук, че си пада по мъже, тя плаче известно време, после казва "О, Люк разбирам те..винаги можеш да разчиташ на мен...бла, бла...". След тва споделя и на приятеката си Пейтън за осъзнаването си. Така научават и останалите, и хоп...всичко е готово.
А,а...кажете, че нямам фантазия 18.gif Трябва да кандидатствам за екипа на Марк...ще измисля много яки серийки... 4.gif

Е то да не става така бе Jordan ... нали е сериал .. какво ще ги правим женките ... ако зависеше от теб сигурно всички щяха да обърнат резбата ... с тоя сценарии дето си го намислил, ще загубиш половината си аудитория ...(но пък от др.страна ... ще имаш подкрепата на хомосексуалистите 4.gif )
Щом харесваш Люк и Пейтън като двойка ... постарай се да се сетиш за мен като правиш сериите ... поне за една ги събери(виж колко съм непретенциозна) rolleyes.gif ...
P.S. Toва за ПМС .. 18.gif хаха ... разби ме ... няма да го приемам лично , докато не престанеш да ми се връзваш biggrin2.gif .. и аз просто така си говоря 4.gif затова симпатизирам на Пейтън smile.gif ама с тия твои грешни сигнали дето ги пускаш всеки би си помислил че не ги харесваш ...извинявай за грешния извод blush.gif както и да е ... пак се отплеснах .. нямам намерение да разводнявам толкова темата ... 10 серия наближавааа 3.gif (само след 2 седмици dry.gif ) ....
Ralna
QUOTE(Nasi @ Dec 30 2005, 06:10 PM) *

Прочетете тази история, няма да съжалявате:

Tiny Little Fractures...Deep Dark Crevices
So basically it's where they are now except Brooke didnt sleep with Chris. Well at least Lucas didnt catch them.It's almost christmas time.
General
Characters: Haley James, Lucas Scott, Peyton Sawyer, Brooke Davis, Nathan Scott - Genres: Angst, Romance - Rating: Not Rated - Warnings: none - Chapters: 22
Published: 11/24/05 - Updated: 12/29/05 - Completed: No

Мерси Насе, ще го прочета, тва да не е онзи "епизод" за който беше разказвала?
Jordan
ам то вече написах сценария за 3ти сезон в темата за Лукас и Пейтън unsure.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 30 2005, 06:21 PM) *

Е то да не става така бе Jordan ... нали е сериал .. какво ще ги правим женките ... ако зависеше от теб сигурно всички щяха да обърнат резбата ... с тоя сценарии дето си го намислил, ще загубиш половината си аудитория ...(но пък от др.страна ... ще имаш подкрепата на хомосексуалистите 4.gif )
Щом харесваш Люк и Пейтън като двойка ... постарай се да се сетиш за мен като правиш сериите ... поне за една ги събери(виж колко съм непретенциозна) rolleyes.gif ...
P.S. Toва за ПМС .. 18.gif хаха ... разби ме ... няма да го приемам лично , докато не престанеш да ми се връзваш biggrin2.gif .. и аз просто така си говоря 4.gif затова симпатизирам на Пейтън smile.gif ама с тия твои грешни сигнали дето ги пускаш всеки би си помислил че не ги харесваш ...извинявай за грешния извод blush.gif както и да е ... пак се отплеснах .. нямам намерение да разводнявам толкова темата ... 10 серия наближавааа 3.gif (само след 2 седмици dry.gif ) ....

Просто се шегувах, понеже знам че ги харесваш като двойка, не ми се връзвай много 18.gif
Ма защо пък да загубя аудитория...най-много да спечеля. Все пак това ще се яви като едно голямо разнообразие, пък и няма всички да обърнат резбата я. Само Люк...не съм казал, че Маути ще му отвърне на чувствата 4.gif
Пък иначе за сириите...ми ще се сещам за теб...той Лукас периодично може да ходи при Пейтън...примерно да преспива у тях щото майка му е хомофобка... 18.gif и докато преспива могат да правят разни неща...
примерно да рисуват или да слушат музика заедно, нищо друго... 1 (4).gif
Ама ти само гледай какво ще стане в 10ти епизод...драснах аз на WB два-три реда и ще видиш как Лукас ще обърне резбата януари 18.gif
ПП-Тва за ПМС...сетих се в последсвие и много ми стана смешно, и реших да видя как ще реагираш 18.gif
ПП2-Ей, хора, ще ви пиша като ме вземат в WB да им пиша сценариите. Ще ви пратя и автографи даже 4.gif

1 (4).gif
bigarmhug.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 06:54 PM) *

Пък иначе за сириите...ми ще се сещам за теб...той Лукас периодично може да ходи при Пейтън...примерно да преспива у тях щото майка му е хомофобка... 18.gif и докато преспива могат да правят разни неща...
примерно да рисуват или да слушат музика заедно, нищо друго... 1 (4).gif
Ама ти само гледай какво ще стане в 10ти епизод...драснах аз на WB два-три реда и ще видиш как Лукас ще обърне резбата януари 18.gif
ПП-Тва за ПМС...сетих се в последсвие и много ми стана смешно, и реших да видя как ще реагираш 18.gif
ПП2-Ей, хора, ще ви пиша като ме вземат в WB да им пиша сценариите. Ще ви пратя и автографи даже 4.gif

1 (4).gif
bigarmhug.gif

HAha smile.gif Ма на тебе значи трябва да ти дадат някаква награда за остроумие biggrin2.gif ... нещо ми се струваш мн. надъхан да я спечелиш 15.gif ... само че за съжаление ... воабще не си ти този , който ще решава при кого да спи Лукас ... и аз искам да си ти , че да си те манипулирам тука ама ....на sad.gif
Ми то като е тръгнало така ... по-хубаво недей ни разваля сериала 14.gif ... използвай насъбраните си впечатления ...и земи напиши някой книга 10.gif .. може да събереш тълпа от развратни привърженици ... гаранция че ще стане бестцелър 4.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 06:51 PM) *

ам то вече написах сценария за 3ти сезон в темата за Лукас и Пейтън unsure.gif

Мой човек ... не е в папката на Лукас и Пейтън , а в тази на 10 серия 10.gif ... и моля те недей и там да вкарваш някакви теории .... 4.gif ако си мераклия направи нещо ... както каза Devil^Rose^^ .. Фен Фикшън и ни дай да го видим biggrin.gif С радост ще го коментирам smile.gif
Nasi много ти благодаря за историйката .... почва да я чета 3.gif worthy.gif
Jordan
що бе, що да развалям сериала, само ще го направя още по-интересен 18.gif
За книга...ами...съмнява ме "остроумието" ми да стигне чак до там та да напиша книга... wacko.gif
Ох, да идва най-сетне 10ти епизод, че ще изперкам вече...или ще взема книга да пиша-"ОТН 2-продължението" ohmy.gif (колко умно happy.gif )
Ей, ПМС, с тея дяволчета дето ми ги пускаш...ще видиш ти като отида в WB..ще направя и Пейтън лесбийка... 18.gif 15.gif 15.gif 15.gif Ще се окаже, че е имала тайна връзка с...с Ерика Марш, тя за тва зарязала Устата... 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif
Nasi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 30 2005, 07:15 PM) *

Nasi много ти благодаря за историйката .... почва да я чета 3.gif worthy.gif

няма да съжаляваш, написана е много добре, и все още не е завърешена, аз нямам търпение да видя какво ще стане.

ПС: Като няма епизоди си чета такива истории и има много интересни нещица. biggrin.gif
ludoto_tedi
хаххах тва за Пейтън е Ерика Марш беше яко.ама моля те остави малко Пейтън и Лукас и измисли и за някой друг например Брук.ти майче много искаш някой от геройте да обърне резбата а??tongue.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 07:18 PM) *

ще видиш ти като отида в WB..ще направя и Пейтън лесбийка... 18.gif 15.gif 15.gif 15.gif Ще се окаже, че е имала тайна връзка с...с Ерика Марш, тя за тва зарязала Устата... 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 30 2005, 07:35 PM) *

хаххах тва за Пейтън е Ерика Марш беше яко.ама моля те остави малко Пейтън и Лукас и измисли и за някой друг например Брук.ти майче много искаш някой от геройте да обърне резбата а??tongue.gif

Еми понеже с ПМС се заговорихме за Люк и Пейтън и за тва така.
Ми какво ли за Брук...какво да я правим милата, айде няма да я правим лесбийка 18.gif.
Значи за Брук имам нещо по-хубавко, за което все съм си мечтал. Брук я искам с Маути wub.gif
Аз ги бях сватосал вече в серията "The unopened letters to the world" когато Маут видя посланието на брук и тя каза "След 50 години се виждам омъжена за президента/сенатора(или квот беше там) Макфадън, който вие сигурно знаете като Устата...". Та от тая серия аз направо вече ги виждах като двойка, ама... mad.gif тя Брук се захвана с оня идиот Феликс и отиде на кино всичко.
Та значи двамата можеха да се съберат в следващите серии, когато Маут и призна, че той е хвърлил камък по колата й...и тн и тн...и сега вече в трети сезон щяхме вече да се наслаждаваме на една прекрасна любоооооов.... 4.gif
От тук следва и благоприятното за ПМС, че Лукас щеше да е свободен и щеше да отиде при Пейтън... 3.gif
Е, да ама това е продължението без да включвам горните ми продължения как Лукас ще осъзнае че е хомосексуален... 18.gif
Nasi
Jordan много ми е интерсно какво си замислил за Хейли и Нейтънconfused.gifconfused.gifconfused.gif Моля те кажи.

а и за Дан biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jordan
QUOTE(Nasi @ Dec 30 2005, 07:59 PM) *

Jordan много ми е интерсно какво си замислил за Хейли и Нейтънconfused.gifconfused.gifconfused.gif Моля те кажи.
а и за Дан biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

blink.gif Аз цяла вече ли ще пиша сценария на тоя сериал...не мога да си науча от вас 18.gif (шегувка blush.gif )
Емииииии я да включим гениалния си мозък...дай първо за Дан, че ми е по-лесен...
Ми значи Дани бой щяхме да го направим добър, т.е щеше да задобрее след като получи сърдечния удар. Щеше да реши, че наистина държи на семейството си и обича Деб и синовете си. Ама щеше да е твърде късно щото Деб щеше да го зареже и да го обрече на мъки поне 5 серии 1 (4).gif (колко гадно, но така му се пада, малко мъка и за него). От там пък Деб щеше да си намери един готин любовник, от който Дан да ревнува страшно много и все пак...всико ще е свършило, понеже Деб не го оби4а...и така...Дан щеше да остане без жена си, без Нейтън, само с Лукас, който да привле4е с леарствата за сърцето му...но скоро и той щеше да се разкара от къщата и Дан да остане сам сами4ък...след като Деб го потпалва в края на 2ри сезон никой не отива при него в болницата...Дан се 4увства толкова самотен, 4е запо4ва да се извинява на вси4ки за допуснатите грешки...и тн, тн...стана прекалено като в приказва-"И вси4ки заживели щастливо..."
За Нейтън и хейли...ми не двамцата какво да ги правим...миииии не знам. При тях нещата са си добре, той Нейтън ще просто на хейли и ще си бъдат едно прекрасно семсйтво. Да не забравя да спомена, 4е ще си имат и бебе... 3.gif Постпенно Хейли може да прави по някое и друго пар4е в местното студио и така да изкарва пари4ки за фемилото.... rolleyes.gif
Nasi
Много мъки си му подготвил на Дан biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 30 2005, 07:15 PM) *

Мой човек ... не е в папката на Лукас и Пейтън , а в тази на 10 серия 10.gif ... и моля те недей и там да вкарваш някакви теории .... 4.gif ако си мераклия направи нещо ... както каза Devil^Rose^^ .. Фен Фикшън и ни дай да го видим biggrin.gif С радост ще го коментирам smile.gif

4акам да запо4неш ти, аз ще допродължа 3.gif
_HriS_TinA_
Хахахахах 18.gif добре бе Мистър Богато Въображение , Кефиии6 4.gif 10.gif 4.gif особено тва за беб4ето и как тя 6те припе4елва от песните си...хммм те май се опитаха да ни с промото за януари но ние не се хва6тамев много ясно туку виж се окаже истина dry.gif ...неее не мисля хихик wink.gif
Jordan
Много ли?! blink.gif Той пове4е от това заслужава даже...
мислех да добавя, 4е толкова ще се от4ае, 4е ще се самоубие ама викам да не ставам толкова краен... mad.gif
ludoto_tedi
браво на теб.супер измисли ги всички.супер браво особено за бебенцето на двамата сладурковци!
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 30 2005, 08:37 PM) *

браво на теб.супер измисли ги всички.супер браво особено за бебенцето на двамата сладурковци!

4.gif кажи, че не съм за WB,а... 4.gif
Трябва да кандидатствам за сценарист... rolleyes.gif
ludoto_mimi
Тцтцтц... вие съвсем сте се побъркали, тука от 2 снимки измислихте цял сезон, че и повече 18.gif 18.gif 18.gif
Иначе мене тая мадама не ме кефи biggrin2.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 08:56 PM) *

4.gif кажи, че не съм за WB,а... 4.gif
Трябва да кандидатствам за сценарист... rolleyes.gif

hehe biggrin2.gif докато ме нямаше колко си натворил ....Браво , браво 13.gif ... вдъхновяващи са ... направо почвай самостоятелна продукция 4.gif ... ще ти бъда спонсор ... като направиш продължението biggrin.gif
Само че явно и в мен , както стана с Пейтън ... има 2 човека 2083[1].gif тааа .... питах ПМС-а и той има едно условие ... Лукас и Пейтън заедно 57.gif )
Jordan sorry ... не бях аз ...сърди се на ПМС-а 5angel[1].gif
eL
QUOTE(Nasi @ Dec 30 2005, 07:27 PM) *

няма да съжаляваш, написана е много добре, и все още не е завърешена, аз нямам търпение да видя какво ще стане.

ПС: Като няма епизоди си чета такива истории и има много интересни нещица. biggrin.gif

Ммм супер Наси ... май и мен ще зарибиш ... мн. е интересно наистина 3.gif biggrin2.gif
rusi4kata^
Jordan май май си гледкал много филми,а? 10.gif и то с тия хомосексуални и не знам си какви се досещам какви точно филмчета си гледал 18.gif аз се чудя защо повечето ти постове са след 12 часа....хахаха еее няма е тва беше бъзик blush.gif дано не се обидиш нещо biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Jordan
rusi4kata^, хаха, гледам аз филми, всякакви, да ти препоръчам нещо? 1 (4).gif

QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 30 2005, 09:49 PM) *

hehe biggrin2.gif докато ме нямаше колко си натворил ....Браво , браво 13.gif ... вдъхновяващи са ... направо почвай самостоятелна продукция 4.gif ... ще ти бъда спонсор ... като направиш продължението biggrin.gif
Само че явно и в мен , както стана с Пейтън ... има 2 човека 2083[1].gif тааа .... питах ПМС-а и той има едно условие ... Лукас и Пейтън заедно 57.gif )
Jordan sorry ... не бях аз ...сърди се на ПМС-а 5angel[1].gif

ми творя я, катонямам друга работа...кво да правя...
ми да почвам кастинг тогава, щом ти ще спонсорираш...ама продължение на сериала ли ще правим или нова продукция с нови актьори?Щото тва с новите актьори... unsure.gif по-добре да подкупим нашите хора да дойдат в нашия си сериал 1 (4).gif
Пък и щом вече си намерих и спонсори...супер, ще има пари, с които да платим на всички да дойдат при нас 1 (4).gif
За Лукас и Пейтън...щом ще си спонсор, няма как, ще ги съберем wub.gif Ще се примиря, че Лукас ще остане хетеро...но пък нищо чудно някой нов да влезе или пък Дан да обърне резбата 18.gif Ще се изгавря с него...ама си мисля, че тва с задобряването му не е добра идея. То всичко ще стане прекалено хубаво, няма да има кой да им трови живота на хората...не става, трябва да има едно гаднярче... 1 (4).gif
Ще се посъветвам с ПМС biggrin2.gif
ludoto_mimi
!!!
Хорааааааа mrgreen[1].gif
Слушайте сега. Ония измислици от другата тема ще ги преместя тук и ще ви помоля да не пишете вече там, а да продължавате да мислите хетеро и хомо и всякви там историйки wink.gif biggrin2.gif

!!!

ЕДИТ: Аз вече ги преместих 18.gif
Jordan
Хубаво беше така да стане biggrin2.gif
solenka
Лелеле! Тоя сериал само с обратни го направихте! Тц тц тц. biggrin.gif Обаче за бебешока на Нейт и Хейли ме кефи! biggrin2.gif
Jordan, наистина имаш голямо въображение! biggrin.gif
Jordan
ма то не ми е интересно сам да си пиша. Давайте и вие.
Ей, айде да направим продължение на трети сезон по серии...би били интересно 4.gif
FrAgMaKeR
Доста интересни идеи, но защо не се опитате да смените малко насоката, да смените малко жанра, нещо малко Sci-Fi, Fantasy и дори Horror 15.gif Давам само малко идейки, без да се задълбочавам, че като нищо ще написа не само продължение на сезон 3, ами и още 10-тина сезона нататак biggrin2.gif

Примерно:

1.) Дан е застрелян от Деб, и уж умира.. но трупа му изчезва.. след това той е в ада и сключва сделка със Сатаната и се връща на земята в тялото на някоя супер яка мадама за да плете интриги и да си отмъщава на всички.. да прави зло на всички и да се базика с простосмъртните wink.gif И понеже всъщност е мъж, да спи с момичета, т.е. да е лесбийка.. 15.gif Ама отгоре на всичко да може да чете мисли и да влияе на хората и да ги прави да правят простотии, например Нейтън да преспи с тоя Тим, който го определихте да е гей 16.gif и Хейли да ги завари на калъп и разни такива..

2.) В Трий Хил каца НЛО и красив извънземен принц се влюбва с Брук.. освен него неговите охранители си харесват Пейтън и Хейли и понеже имат суперспособности ги обсебват напълно.. но освен това неговата зла полусестра (на извънземният принц, също извънземна) идва да го търси за да го убие и да вземе трона на Протос (така се казва планетата им) обаче НЕйтън и Лукас се влюбват в нея и почват да се съревновават за вниманието и.. да си правят разни мръсни номера.. и разни такива неща все в тая насока..

3.) Този ще е малко по крими. Пейтън пак е сама и майка и умира.. И започва да се друса, да смърка кока и да се събира с някви наркомани.. И понеже и свършват парите престрастява Хейли, която издава албум и се замогва, обаче Нейтън се опитва да я спаси, но същевременно преспива с Пейтън когато се е напил от мъка по жена си, апък тя пак си е надрусана и забременява и почва да го изнудва че ще каже на Хейли и той и цъка пари, обаче Лукас разбира и го намразва и помага на Пейтън и бебето, но заради това къса с Брук, като се събира с Крис Келър, който пък след катастрофа губи гласа си и неможе да пее, но пък взима милиони от застраховката си и почва бизнес с Дан, който вкарва в затвора Деб, а съочастника и Кийт е убит от Дан при опита си да го убие.. Същевременно Карън се жени за тоя милионера и забременява на стари години.. но той взима зелена карта и почва да прави мръсни номера на Дан и съдружника му Келър.. те губят много пари и влизат в бизнеса с наркотици.. 4.gif

Имам още много идей, но по скоро ме насочете в една посока, за да се концентрирам както трябва над нея.. 10.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 1 2006, 05:47 PM) *

3.) Този ще е малко по крими. Пейтън пак е сама и майка и умира.. И започва да се друса, да смърка кока и да се събира с някви наркомани.. И понеже и свършват парите престрастява Хейли, която издава албум и се замогва, обаче Нейтън се опитва да я спаси, но същевременно преспива с Пейтън когато се е напил от мъка по жена си, апък тя пак си е надрусана и забременява и почва да го изнудва че ще каже на Хейли и той и цъка пари, обаче Лукас разбира и го намразва и помага на Пейтън и бебето, но заради това къса с Брук, като се събира с Крис Келър, който пък след катастрофа губи гласа си и неможе да пее, но пък взима милиони от застраховката си и почва бизнес с Дан, който вкарва в затвора Деб, а съочастника и Кийт е убит от Дан при опита си да го убие.. Същевременно Карън се жени за тоя милионера и забременява на стари години.. но той взима зелена карта и почва да прави мръсни номера на Дан и съдружника му Келър.. те губят много пари и влизат в бизнеса с наркотици.. 4.gif

Аааааа страхотно е worthy.gif .... и в съ6тото време доста отка4ено , но пък има6 гениални идей леле как можа да го измисли6 вси4ко това то и аз съм си съ4инявала разни работи оба4е това е WOW ...от трите варианта си избрах този за6тото е най-реален другите бяха като за някоя фантастика ,но и те не бяха ло6и просто вси4ко наи-добре се вързва с този вариант леле 6те ми е мъ4но за Пейтон наркоманка при това бременна и от4аяна , но пък Lucas й помага biggrin2.gif хихи "LOVE " rolleyes.gif( сега съм настроена на романти4на вълна за6тото преди малко гледах THE NOTEBOOK ако наякой о6те не го е гледал да го гледа пък и аз без тва разбрах за него от OTH когато Bevin направи тетрадката на Skils леееееееееле как се отнесох 10.gif ) .....та мом4е -o6те веднъ6 браво тва е просто 6едьовър wink.gif

P.S - отиди в WB и замести Mark направо biggrin2.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 1 2006, 08:27 PM) *

Аааааа страхотно е worthy.gif .... и в съ6тото време доста отка4ено , но пък има6 гениални идей леле как можа да го измисли6 вси4ко това то и аз съм си съ4инявала разни работи оба4е това е WOW ...от трите варианта си избрах този за6тото е най-реален другите бяха като за някоя фантастика ,но и те не бяха ло6и просто вси4ко наи-добре се вързва с този вариант леле 6те ми е мъ4но за Пейтон наркоманка при това бременна и от4аяна , но пък Lucas й помага biggrin2.gif хихи "LOVE " rolleyes.gif( сега съм настроена на романти4на вълна за6тото преди малко гледах THE NOTEBOOK ако наякой о6те не го е гледал да го гледа пък и аз без тва разбрах за него от OTH когато Bevin направи тетрадката на Skils леееееееееле как се отнесох 10.gif ) .....та мом4е -o6те веднъ6 браво тва е просто 6едьовър wink.gif

P.S - отиди в WB и замести Mark направо biggrin2.gif

Това беше за 2 минути на прима виста smile.gif Значи да разбирам, че държите на реалистичноста.. много драма, много тайни, обрати, любов, омраза, възходи, падения.. от всичко да има, но най-вече динамика и неочаквани изненади.. Готово, утре ще напиша няколко епизода и като се прибера след 2 дена ще ги споделя с вас 4.gif
_HriS_TinA_
Ооооооооооо супер 10x wink.gif

P.S - 2 min 3.gif леле 4овек какво прави6 о6те тука заминавай хихи стани сценарист някъде,призван си ..... biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif Аааааааа жестокоsmile.gifТоя третия вариант беше по-яко щото някак беше по-риъл...дай нещо малко по във връзка с филма...то така хептен се отдалечи от сюжета...ма дай някоя лесбийка или гей...трябва да има някаква такава интрига.
Примерно Тим се влюбва в Маут, който е наркодилър, но тъй като Маут не е гей и използва Тим, за да му купува стоката. rolleyes.gif
Така като съм тръгнал се оказва, че второто Аз на Пейтън-Ангела на Смъртта, си пада по жени...и се налага Пейтън да търпи редовно свалки с момичета, защото Ангела на Смъртта взема надмощие над тялото й... biggrin.gif
Айде към WB.... rolleyes.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Jan 1 2006, 09:38 PM) *

второто Аз на Пейтън-Ангела на Смъртта, си пада по жени...и се налага Пейтън да търпи редовно свалки с момичета, защото Ангела на Смъртта взема надмощие над тялото й... biggrin.gif

Аааа не да се разберем Пейтон не е лезбиика милата не искам да я набеждавате пък било то и второто и аз ...ако 6те правите лизбиики и гейове се обърнете към останалите герои ехеиии колко много има wink.gif
Jordan
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 1 2006, 10:51 PM) *

Аааа не да се разберем Пейтон не е лезбиика милата не искам да я набеждавате пък било то и второто и аз ...ако 6те правите лизбиики и гейове се обърнете към останалите герои ехеиии колко много има wink.gif

то все едно ще я убиваме...ама вие заради Лукас сигурно...
е все пак говоря за второто Аз на Пейтън...тя Истинстака пейтън ще си е гетеро и ще си е с Люки... blush.gif
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 1 2006, 10:51 PM) *

А така ... с теб съм Хрис 4.gif biggrin.gif Пейтън няма да си я бутате ... и без да е лезбийка милата си има достатъчно проблеми ...(но пък защо ли Jordan толкова настоява да е лезбийка ... усладили са му се моментчетата , в които Ана проявяваше "интерес" към Пейтън ...и кой знае ? сигурно си е скубел косицата от яд 0027[1].gif че тя не й отговори на чувствата(само да не ми се обидиш ПАк wink.gif ...нищо лично ... просто наблюдения 4.gif biggrin2.gif )
Версията на FrAgMaKeR ме зашемети ... мн. си добър бре worthy.gif ... хайде чакам епизодите ... якото е че в твоя случай няма строго определени двойки , защото е малко нереално всички да са безкрайно влюбени един в друг 10.gif ... и тия схеми ... малко се поуплетох wacko.gif хех smile.gif Същински Куентин Тарантино 4.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jan 2 2006, 12:24 AM) *

(но пък защо ли Jordan толкова настоява да е лезбийка ... усладили са му се моментчетата , в които Ана проявяваше "интерес" към Пейтън ...и кой знае ? сигурно си е скубел косицата от яд 0027[1].gif че тя не й отговори на чувствата(само да не ми се обидиш ПАк wink.gif ...нищо лично ... просто наблюдения 4.gif biggrin2.gif )

Еее глупостииииии....първо, няма за какво да ти се обиждам, и спри да казваш "дано не ми се обидиш", не се обиждам чак толкова лесно biggrin2.gif ...
Пък за Ана..еми аз не вярвах така или иначе Пейтън да й отвърне на чувствата...все пак тя си е отявнена хетеросексуална...не съм забелязал да заглежда момичета happy.gif
Просто искам нещо по-така да стане във филма...малко по-нетрадиционно...не че толкоз държа Пейтън да стане лесбийка...не че филма не е уникален ама все пак...би станало още по-яко rolleyes.gif
Може пък да стане транссексуална и да си смени пола... 18.gif 4part[1].gif
(тука вече се шегувам 18.gif )
Nasi
Нещо ми стана и реших да разгледам темите от по.задните страници и попаднах на тази.
прочетох я отначалото и се посмях доста. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Хора имате супер идейки...вземете да ги продължите, за да ни е весело докато няма нови серии.
ludoto_tedi
найстина мисля че е време някои темички да се посъживят и да пуснем фантазията си на свобода и да продължаваме да се забавляваме.А замисляли ли сте се защо толкова бързо се сприятелиха Брук и Рейчъл?Брук защо го превърна в толкова голям проблем(историята си Пейтън) може би защото си е търсила причина да се раздели с Лукас и да му каже че са с Рейчъл ГАДЖЕТА хахаххаха (чак аз ен си вярвам) а Рейчъл нали е казала нещо на Купар може да е това и той за това да и казва че трябва да поговорят на тая тема при положение чеж Рейчъл е бременна !!! хахахаххахаххаххах biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.