Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Том Уелинг - Филмография
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
toho
The Fog / Мъглата (2005)

## Режисьор : Рупърт Уейнрайт

## В ролите : Том Уелинг, Маги Грейс, Селма Блеър, ДиРей Дейвис, Кенет Уелш, Ейдриън Хоу, Сара Ботсфърд, Коул Хепъл, Мери Блек.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : USA / Canada

## Година : 2005

## Времетраене : 100 минути

## Резюме : Китно градче на остров Антонио, в щата Орегон се готви да открие мемориален паметник на своите първооснователи - родоначалниците на фамилиите Касъл, Уейн, Уилямс и Малоун. Някъде в далечната 1871 г. благодарение на тези доблестни мъже, мизерното поселище бързо се е замогнало и процъфтява и до днес Времето е чудесно и по всичко личи, че наближаващият празник ще бъде посрещнат както подобава. Локаторът на пристанището засича някаква странна мъгла, въпреки че по небето няма нито едно облаче. Нощта наближава и Ник (Том Уелингс) двига котва за да се върне на брега, заедно с двете момичета и приятеля си Спунър (ДиРей Дейвис), които купонясват на палубата. Котвата закача нещо тежко на дъното и разравя останките на потънал кораб. На сутринта дошлите спасители откриват мъртви четиримата пасажери. Морето изхвърля на брега покрити с миди старинни вещи - огледалце, джобен часовник. Потомците на някогашните "основатели" - Елизабет (Маги Грейс), местната радиоводеща Стиви (Селма Блеър), кметът и свещеникът ще се изправят пред зловещо откритие. Благополучието на града се дължи на престъпление, извършено от техните прадеди. Призраците от миналото се връщат за да търсят възмездие.

Zamunda.Net

________________________________________________________________________________

Cheaper by the Dozen / Деца на Килограм (2003)

## Режисьор : Шон Леви

## В ролите : Хилари Дъф, Пайпър Перабо, Стив Мартин, Том Уелинг, Бони Хънт, Аштън Къчър

## Оценка в IMDB : 5.7

## Официален сайт : Линк

## Трейлър : Линк

## Държава : САЩ, Германия

## Година : 2003

## Времетраене : 98 минути

## Резюме : Невероятният комик Стив Мартин (Нагоре с краката) и телевизионната звезда Бони Хънт (Джери Магуайър) ”никога не са били по-пленителни” (Леонард Малтин, Hot Ticket) отколкото в тази забавна история за двама любящи родители отчаяно опитващи се да съчетаят професионалните си кариери с грижата за многобройна челяд.Защото децата са не по-малко, а точно 12! Подгряна от участието на млади звезди, като Хилъри Дъф, Том Уелинг и Пайпър Перабо, тази затрогваща комедия ще ви накара да се превивате от смях.

Zamunda.Net

Arenabg.Com

________________________________________________________________________________

Cheaper by the Dozen / Деца на Килограм 2 (2005)

## Режисьор : Адам Шанкман

## В ролите : Юджийн Леви, Бони Хънт, Том Уелинг, Пайпър Перабо, Хилари Дъф, Стийв Мартин, Кармен Електра

## Държава : САЩ

## Година : 2005

## Времетраене : 94 минути

## Резюме : Семейство Бейкър се завръщат! Най-любимата американска кино фамилия е отново на екран с ”Деца на килограм 2”. Но този път те се изправят срещу друг клан в решаваща междуфамилна битка. Целият актьорски екип от ”Деца на килограм” - Стийв Мартин, Бони Хънт, Хилари Дъф, Том Уелинг и Пайпър Перабо се събира отново, но към тях се присъединява ново семейство, начело с Юджийн Леви. По-голям мащаб, повече смях, безспирен екшън – и много любов са отличителните особености в новото приключение на многолюдното семейство Бейкър. В ”Деца на килограм 2” Том Бейкър (Стийв Мартин) и съпругата му Кейт се надяват да съберат цялото си семейство за незабравима лятна ваканция край езерото Уинетка, Уисконсин – дългогодишния им ваканционен дом. Но тяхното уединение бързо е унищожено, когато започват надпревара с преуспяващите членове на голяма фамилия, водена от отдавнашния съперник на Том, Джими Мърто (Юджийн Леви).

Zamunda.Net

Cheaper.By.The.Dozen.2.2005.DVDRip.XviD-LiNE
solenka
Гледала съм и трите филми. Харесаха ми. Надявам се скоро да го видя в нов филм.
The_Man_Of_Steel
Аз също съм гледал и трите и от тях най - не ми хареса Деца на кило 1
Enchanted
Aми не е много впечатляваща филмографията му,но пък е талантлив,а този талант примесен с чара му кърти мивки(не можах да се здържа biggrin2.gif )
♥Didito♥
Том е страхотен blush.gif направо толкова е чаровен, че просто ...от филмите му съм гледала само Деца на килограм, но не го помня там всъщност разбрах за него от Smallville ау страхотен е wub.gif
The_Man_Of_Steel
Аз пък деца на кило ги гледах заради него и Хилари
ViruZzZ
ООооо The Fog кръти мивки xD Филма много ми допадна, а за играта на Том нямам думи worthy.gif
The_Man_Of_Steel
м, дам мъглата е мн яко филмче
sonofsparda
Хубав е, ама оригинала. Римейка е толкова тъп, че не мога да разбера как Том се е навил да участва в подобна идиотщина. Е, Деца на килограм не са лоши обаче.
toho
Аз наскоро се бях навил да The Fog ама като видях отзивите и особенно рейтинга се отказах User Rating: 3.2/10 (10,767 votes)
sonofsparda
Аз по принцип, когато се чудя дали да гледам нещо, въобще не проверявам какво някой друг казва за него, особено тъпанарски сайт като IMDB(така смятам аз де), но тоя филм наистина е много зле. Маги Грейс радва окото и е забавно да слушам Том да вика "Шит" от време на време, ама филма е просто ужасен. Дано след като свърши Смолвил, Том да си подбира по-добре ролите. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.