Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill vs. Orange County
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
~ViLi_Chan~
aбе хора и двата сериали са супер бозави.То не е ОТХ то не ОС със изключително глупавия 4 сезон..А ОТХ с 5 сезона!!!!!
Ама ОС ми е носталгия..всеки обича глупости smile.gif ...И все пак гласувах ОТХ, защото почнах да го гледам, когато бях 7ми клас..и да гледам го вече...не помня от колко време.
t0ni
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif OTH RLZ бееее blush.gif
Br00ke
Много харесвам О.С. , но не мога да го сравнявам с OTH .. Просто OTH е филмът , който промени живота ми .. филмът който гледам винаги когато съм тъжна .. просто най - хyбавият филм за мен :]
The_Man_Of_Steel
ОС разбира се...та те хората видяха че като започна да умръзва и го спряха а ОТХ нямат спирка-развалиха го с 5 сезон а сега пък и шести как нямат срама
vesko_oth_fen
One Tree Hill

РАЗБИРА СЕ !!! !!!
RafaPoiree
One Tree Hill естествено.О.С е малко като Дързост и Красота за млади.
Nida
Изкуствен ми идва O.C, сравнявайки го с Три Хил.
nelito_91
O.C. го развалиха още преди да умре Мариса, а след като я махнаха и вече ми стана съвсем безинтересно dry.gif , а OTH няма равен!!!!! 4.gif wub.gif
poLyto
ОТН определено
Mim_s
На мен пък ОС никога не ми е буил интересен,докато с ОТХ се запалих мнг бързо wink.gif
Caribbean_girl
Естествено,че ONE TREE HILL 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
fenkanabrooke
То се подразбира. ONE TREE HILL e най- якия сериял на светааа!!!! 10.gif 4.gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif
or1g1nal
Цитат(Caribbean_girl @ Apr 23 2008, 19:20) *
Естествено,че ONE TREE HILL 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif

Абсолютно съм съгласна wink.gif
Black Shadow`
Аз лично съм за ОТХ rolleyes.gif Някакси нещата тук са по земни от гледна точка на това,кой как живее.В ОС всички бяха някви супер богати и малко или много в/у това се върнеше сериала(къщи,коли и прочие).Но се пак и ОТХ взеха малко да го развалят с тоя 6ти сезон ама карай ще го преживеем.
Rock
честно казано не знам какво да кажа, отх почна да става беинтересен,а ОС имаше толкова забавни неща в първите три сезона.със Сет даже и Райън,раздвоен сам и не знам за кой да гласувам
hrivetoo
ONE TREE HILL wub.gif
RoX My SoX
Гласувах с и двата еднакво, защото ОС беше първия сериал по който се зарибих, ама така... Да гледам по 10 серии на ден, да мисля непрекъснато ами сега какво ще стане?
Е последния сезон беше грандиозен провал, но все пак го обичам.
А ОТХ си е уникален и винаги ще бъде (=
Ne7WoRK
One Tree Hill но преди да разбера за него любимият ми сериал беше The O.C. но вмомента любимият ми сериал е One Tree Hill и го смятам за по-добър от The O.C. но преди смятах The O.C. за най-добрия и аз като Roxanne смятам че повече ми харесва One Tree Hill повече ми харесва защото по-скоро съм го гледал и ...
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
отх определено..
unbreakabl3
Фенка съм и на двата сериала. Преди да чуя за ОТН, много обичах ОС. Беше ми интересен и т.н. Ама после нещо взе много да затъпява. Сега ОТН ми харесва повече, изгледала съм и 5те сезона и още ми харесва, очаквам с нетърпение 6ти. ОС не може да се сравнява с този филм. Не е толкова велико..
Bodyguard
ONE TREE HILL
ZuZka yeah
Иска ли питане?! One Tree Hill! (макар и да съм гледала съвсем малко от the о.с., не ми е привлякал интереса) .

PayTon__
Преди да се запаля по Трий хил , Ориндж Каунти ми беше любимия сериал и затова не мога да избирам и двата ги харесвам еднакво. biggrin2.gif
moni_hs
ОТН
elitu
Харесвам повече ОТХ.
BubiJ
Ихааа оспорвана битка..и все пак в момента съм на вълна OTH wink.gif
moni_hs
Цитат(BubiJ @ Aug 8 2008, 21:16) *
Ихааа оспорвана битка..и все пак в момента съм на вълна OTH wink.gif

18.gif One Tree Hill - 80.15% ..... Orange County - 7.16% не мисля, че е оспорвано, иначе и аз съм за ОТН rolleyes.gif
Marissa Cooper
The O.C. Forever wink.gif
MaRiAaA
OTH Forever...O.C Sucks!
allnitess
One Tree Hill
naley_
тук съм категорична- One Tree Hill 1eyeb[1].gif
traiana
Гласувам с две ръце и два крака за ОТХ biggrin2.gif ..Според мен много по-добър сериал от О.С rolleyes.gif ..
mak3-l0ve
Цитат(traiana @ Aug 25 2008, 18:28) *
Гласувам с две ръце и два крака за ОТХ biggrin2.gif ..Според мен много по-добър сериал от О.С rolleyes.gif ..

badbaby22
И аз съм 100% за ОТХ, въпреки че и аз съм гледала само няколко серии от О.С., но те ясно защо...някои герои ми са супер антипатични и някак си няма я същата динамака, каквато е в ОТХ. Освен това О.С. не е толкова поучителен сериал, случките нямат нищо общо с тезо от реалния живот, а в ОТХ е точно обратното! worthy.gif
Simple love
Аз лично съм гледала и двата сериала...и смятам че One tree hill е много по - добър от ОС ... в One tree hill засягат много по-жажни неща от голямата любов на двама тийнейджъри ... Пък и от Тии Хил можеш да научиш много повече за живота ...
ralichka_21
ОТХ е много по разнообразен откъм персонажи, сюжетни линиии и музика....Попринцип бях фенка на ОС и като чух за ОТХ си мислех, че не струва...но 1я епизод и всичко се промени...
sladur4etyyy
Аз харесвам и двата ,но ако трябва да избирам определено бих избрала ОТХ,защото той е по-динамичен,по-заплетен и от всеки епизод можеш да си извлечеш някаква поука.Въобще мисля че просто стои на по-високо ниво.Но иначе обичах да гледам и О.С.
ESPERO
The O.C. Просто перфектния сериал, като изключим последния сезон е доста близък с живота на 1 завършващ тийнейджър. А и OTH не съм го гледал никога, пък честно казано не мисля и да го гледам biggrin2.gif Не че нещо, ама гледам тук обсъждате сезон номер 6. Малко ми напомня дързост и красота, и въобще филм целящ единствено бюджет, където разтягат локуми. Това разбира се си е мое лично мнение, което въобще може да не е вярно, но нямам вече време за толкова обемист сериал като него. Така че давам си гласа за Квартала на богатите и Сет Коен tongue.gif
Plamie
Преди бях голяма фенка на The O.C., не че сега не съм, де, ама преди просто бях полудяла. Сега покрай целия интерес към ОТХ ми стана интересно и мисля да започна да го гледам. И двата сериала са еднакво добри, но просто са различни. Аз обаче си гласувах за Ориндж... rolleyes.gif

sugarcult
Цитат(ESPERO @ Sep 20 2008, 17:32) *
The O.C. Просто перфектния сериал, като изключим последния сезон е доста близък с живота на 1 завършващ тийнейджър. А и OTH не съм го гледал никога, пък честно казано не мисля и да го гледам biggrin2.gif Не че нещо, ама гледам тук обсъждате сезон номер 6. Малко ми напомня дързост и красота, и въобще филм целящ единствено бюджет, където разтягат локуми. Това разбира се си е мое лично мнение, което въобще може да не е вярно, но нямам вече време за толкова обемист сериал като него. Така че давам си гласа за Квартала на богатите и Сет Коен tongue.gif

Ужасно съгласна съм. Първо, естeствено гледах о.с.-то, после се запалих по ОТН и не признавах никой друг сериал, но 6 сезона?! Драми, трилъри, криминалета?! Къде е свежото, забавното, младежкото.. - животът не е просто захаросана любов.. Та, тъй като 5 сезон ми беше ужасно скучен и ненужен, започнах от 1ви сезон на О.С. и се влюбих. И дори смея да твърдя, с всеки сезон нататък ставаше все по-добър, дори и когато всеобщата любимка (и най-антипатичната ми героиня) Мариса умря.

Но ОТН може да научи много от О.С. със заглавието на последния епизод - The end is not near. It's here.
Marissa Cooper
Цитат(sugarcult @ Sep 20 2008, 22:36) *
Цитат(ESPERO @ Sep 20 2008, 17:32) *

Ужасно съгласна съм. Първо, естeствено гледах о.с.-то, после се запалих по ОТН и не признавах никой друг сериал, но 6 сезона?! Драми, трилъри, криминалета?! Къде е свежото, забавното, младежкото.. - животът не е просто захаросана любов.. Та, тъй като 5 сезон ми беше ужасно скучен и ненужен, започнах от 1ви сезон на О.С. и се влюбих. И дори смея да твърдя, с всеки сезон нататък ставаше все по-добър, дори и когато всеобщата любимка (и най-антипатичната ми героиня) Мариса умря.

Но ОТН може да научи много от О.С. със заглавието на последния епизод - The end is not near. It's here.

Поне някой да е съгласен с мен за The O.C.
щастливката
Нова съм към ОТХ, но определно ми харесва. Още съм едва на втори сезон, а вие сте къде къде вече на 6-ти. Но О.С. съм го гледала от 1 до 4 сезон и ми харесва много. Хареса ми това, че поне в един филм главната актриса умря unsure.gif макар, че то е било в течение на обстоятелствата, защото вече не е искала да играе, но както и да е . И двата сами по себе си много ми харесват!
mR.DiSCo
Оринджа е баси пумията , само някои серии стават за гледане . Абе ОТХ РЛЗ БЕЕЕЕ!@!
ZuZka yeah
Всъщност сега като започнаха постепенно да съсипват Трий Хил, вече и аз се колебая дали Ориндж Каунти не е по-добър.
UnL1m1t3d
ае много плюете О.С що не се замислете че повечето фенове на ОТХ първо са гледали О.С и когато е свършил са почнали да гледат ОТХ щото ако не беше О.С може би почти никой нямаше да знае за ОТХ в БГ
Верно е че 4-тия сезон на О.С беше боза но 1-ви 2-ри и 3-тия бяха на страшно високо ниво по това говореше и гледаемоста на сериала по света имаха около 9 мил. за 1-вия сезон а 3-тия мисля че имаше 6 мил. реитинг който ОТХ даже не може да мечтае за такава гледаемост(мисля че най-добрия им сезон имаше 3 млн. зрители)
Също така що не се замислите защо О.С няма почти никаква връзка с живота на нас "простите хора"някой от тоя форум да има парите да си копува скъпи коли или някакви дрехи или роклички.
А и вижте телевизиите който се излачват FOX и CW.FOX е можеби най комерсиалната телевизия да не мислите че ОТХ щеше да има повече от 1 сезон в FOX даже щяха да го спрът на 13-тата или още по зле на 8-мата серия щото ще е загуба на време и естествено на пари.А ако О.С беше излъчван по CW щеше да има най-малко 10 сезона.
Въобще разберете че О.С направи сериалите с тиин присъствие интересни.
ESPERO
Цитат(UnL1m1t3d @ Sep 26 2008, 05:16) *
ае много плюете О.С що не се замислете че повечето фенове на ОТХ първо са гледали О.С и когато е свършил са почнали да гледат ОТХ щото ако не беше О.С може би почти никой нямаше да знае за ОТХ в БГ
Верно е че 4-тия сезон на О.С беше боза но 1-ви 2-ри и 3-тия бяха на страшно високо ниво по това говореше и гледаемоста на сериала по света имаха около 9 мил. за 1-вия сезон а 3-тия мисля че имаше 6 мил. реитинг който ОТХ даже не може да мечтае за такава гледаемост(мисля че най-добрия им сезон имаше 3 млн. зрители)
Също така що не се замислите защо О.С няма почти никаква връзка с живота на нас "простите хора"някой от тоя форум да има парите да си копува скъпи коли или някакви дрехи или роклички.
А и вижте телевизиите който се излачват FOX и CW.FOX е можеби най комерсиалната телевизия да не мислите че ОТХ щеше да има повече от 1 сезон в FOX даже щяха да го спрът на 13-тата или още по зле на 8-мата серия щото ще е загуба на време и естествено на пари.А ако О.С беше излъчван по CW щеше да има най-малко 10 сезона.
Въобще разберете че О.С направи сериалите с тиин присъствие интересни.

Определено съм много съгласен. Просто той постави началото и вдигна летвата. Другите подобни сериали, които се народиха след това и в момента са просто продължение на създадения нов стил в кинопродукцията.
lori9bonboni
Определено Трий Хил..Ориндж Каунти е прекалено заплетен, лигав и героите в него са тъпи... huh.gif wink.gif dry.gif
back`to`black
Аз харесвам и двата.Но докато One Tree Hill се запази интересен, последният сезон на OC си беше провал.
Burn.In.Hell
One Tree Hill
Naley ;]
При One Tree Hill интереса ми към сериала се запази от 1 до 6 сезон .. докато OC ми доскуча още в началото на 1 сезон и другите сезони въобще не съм ги поглеждала (с изключение на момента когато Мариса умира biggrin2.gif ). При One Tree hill във всеки сезон и всеки епизод има нещо свежо нещо ново ... С две ръце съм за него smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.