~ViLi_Chan~
Mar 10 2008, 12:31
aбе хора и двата сериали са супер бозави.То не е ОТХ то не ОС със изключително глупавия 4 сезон..А ОТХ с 5 сезона!!!!!
Ама ОС ми е носталгия..всеки обича глупости

...И все пак гласувах ОТХ, защото почнах да го гледам, когато бях 7ми клас..и да гледам го вече...не помня от колко време.
Br00ke
Mar 22 2008, 15:35
Много харесвам О.С. , но не мога да го сравнявам с OTH .. Просто OTH е филмът , който промени живота ми .. филмът който гледам винаги когато съм тъжна .. просто най - хyбавият филм за мен :]
The_Man_Of_Steel
Mar 22 2008, 16:27
ОС разбира се...та те хората видяха че като започна да умръзва и го спряха а ОТХ нямат спирка-развалиха го с 5 сезон а сега пък и шести как нямат срама
vesko_oth_fen
Mar 22 2008, 21:30
One Tree Hill
РАЗБИРА СЕ !!! !!!
RafaPoiree
Mar 23 2008, 01:23
One Tree Hill естествено.О.С е малко като Дързост и Красота за млади.
Изкуствен ми идва O.C, сравнявайки го с Три Хил.
nelito_91
Mar 31 2008, 23:49
O.C. го развалиха още преди да умре Мариса, а след като я махнаха и вече ми стана съвсем безинтересно

, а OTH няма равен!!!!!
На мен пък ОС никога не ми е буил интересен,докато с ОТХ се запалих мнг бързо
Caribbean_girl
Apr 23 2008, 18:20
fenkanabrooke
Apr 23 2008, 19:10
or1g1nal
Jun 1 2008, 14:48
Цитат(Caribbean_girl @ Apr 23 2008, 19:20)

Абсолютно съм съгласна
Black Shadow`
Jun 2 2008, 07:41
Аз лично съм за ОТХ

Някакси нещата тук са по земни от гледна точка на това,кой как живее.В ОС всички бяха някви супер богати и малко или много в/у това се върнеше сериала(къщи,коли и прочие).Но се пак и ОТХ взеха малко да го развалят с тоя 6ти сезон ама карай ще го преживеем.
честно казано не знам какво да кажа, отх почна да става беинтересен,а ОС имаше толкова забавни неща в първите три сезона.със Сет даже и Райън,раздвоен сам и не знам за кой да гласувам
hrivetoo
Jun 3 2008, 10:02
ONE TREE HILL
RoX My SoX
Jun 4 2008, 18:17
Гласувах с и двата еднакво, защото ОС беше първия сериал по който се зарибих, ама така... Да гледам по 10 серии на ден, да мисля непрекъснато ами сега какво ще стане?
Е последния сезон беше грандиозен провал, но все пак го обичам.
А ОТХ си е уникален и винаги ще бъде (=
Ne7WoRK
Jun 14 2008, 22:33
One Tree Hill но преди да разбера за него любимият ми сериал беше The O.C. но вмомента любимият ми сериал е One Tree Hill и го смятам за по-добър от The O.C. но преди смятах The O.C. за най-добрия и аз като Roxanne смятам че повече ми харесва One Tree Hill повече ми харесва защото по-скоро съм го гледал и ...
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Jun 15 2008, 16:54
отх определено..
unbreakabl3
Jul 3 2008, 23:49
Фенка съм и на двата сериала. Преди да чуя за ОТН, много обичах ОС. Беше ми интересен и т.н. Ама после нещо взе много да затъпява. Сега ОТН ми харесва повече, изгледала съм и 5те сезона и още ми харесва, очаквам с нетърпение 6ти. ОС не може да се сравнява с този филм. Не е толкова велико..
Bodyguard
Aug 1 2008, 17:39
ONE TREE HILL
ZuZka yeah
Aug 1 2008, 19:39
Иска ли питане?! One Tree Hill! (макар и да съм гледала съвсем малко от the о.с., не ми е привлякал интереса) .
PayTon__
Aug 1 2008, 19:40
Преди да се запаля по Трий хил , Ориндж Каунти ми беше любимия сериал и затова не мога да избирам и двата ги харесвам еднакво.
moni_hs
Aug 6 2008, 09:45
ОТН
Ихааа оспорвана битка..и все пак в момента съм на вълна OTH
moni_hs
Aug 8 2008, 21:59
Marissa Cooper
Aug 9 2008, 13:18
The O.C. Forever
MaRiAaA
Aug 9 2008, 21:05
OTH Forever...O.C Sucks!
allnitess
Aug 12 2008, 09:46
One Tree Hill
naley_
Aug 13 2008, 19:21
тук съм категорична- One Tree Hill
traiana
Aug 25 2008, 17:28
Гласувам с две ръце и два крака за ОТХ
..Според мен много по-добър сериал от О.С
..
mak3-l0ve
Aug 28 2008, 16:29
badbaby22
Sep 6 2008, 16:34
И аз съм 100% за ОТХ, въпреки че и аз съм гледала само няколко серии от О.С., но те ясно защо...някои герои ми са супер антипатични и някак си няма я същата динамака, каквато е в ОТХ. Освен това О.С. не е толкова поучителен сериал, случките нямат нищо общо с тезо от реалния живот, а в ОТХ е точно обратното!
Simple love
Sep 10 2008, 20:37
Аз лично съм гледала и двата сериала...и смятам че One tree hill е много по - добър от ОС ... в One tree hill засягат много по-жажни неща от голямата любов на двама тийнейджъри ... Пък и от Тии Хил можеш да научиш много повече за живота ...
ralichka_21
Sep 12 2008, 20:48
ОТХ е много по разнообразен откъм персонажи, сюжетни линиии и музика....Попринцип бях фенка на ОС и като чух за ОТХ си мислех, че не струва...но 1я епизод и всичко се промени...
sladur4etyyy
Sep 20 2008, 11:50
Аз харесвам и двата ,но ако трябва да избирам определено бих избрала ОТХ,защото той е по-динамичен,по-заплетен и от всеки епизод можеш да си извлечеш някаква поука.Въобще мисля че просто стои на по-високо ниво.Но иначе обичах да гледам и О.С.
ESPERO
Sep 20 2008, 17:32
The O.C. Просто перфектния сериал, като изключим последния сезон е доста близък с живота на 1 завършващ тийнейджър. А и OTH не съм го гледал никога, пък честно казано не мисля и да го гледам

Не че нещо, ама гледам тук обсъждате сезон номер 6. Малко ми напомня дързост и красота, и въобще филм целящ единствено бюджет, където разтягат локуми. Това разбира се си е мое лично мнение, което въобще може да не е вярно, но нямам вече време за толкова обемист сериал като него. Така че давам си гласа за Квартала на богатите и Сет Коен
Plamie
Sep 20 2008, 21:02
Преди бях голяма фенка на The O.C., не че сега не съм, де, ама преди просто бях полудяла. Сега покрай целия интерес към ОТХ ми стана интересно и мисля да започна да го гледам. И двата сериала са еднакво добри, но просто са различни. Аз обаче си гласувах за Ориндж...
sugarcult
Sep 20 2008, 21:36
Цитат(ESPERO @ Sep 20 2008, 17:32)

The O.C. Просто перфектния сериал, като изключим последния сезон е доста близък с живота на 1 завършващ тийнейджър. А и OTH не съм го гледал никога, пък честно казано не мисля и да го гледам

Не че нещо, ама гледам тук обсъждате сезон номер 6. Малко ми напомня дързост и красота, и въобще филм целящ единствено бюджет, където разтягат локуми. Това разбира се си е мое лично мнение, което въобще може да не е вярно, но нямам вече време за толкова обемист сериал като него. Така че давам си гласа за Квартала на богатите и Сет Коен

Ужасно съгласна съм. Първо, естeствено гледах о.с.-то, после се запалих по ОТН и не признавах никой друг сериал, но 6 сезона?! Драми, трилъри, криминалета?! Къде е свежото, забавното, младежкото.. - животът не е просто захаросана любов.. Та, тъй като 5 сезон ми беше ужасно скучен и ненужен, започнах от 1ви сезон на О.С. и се влюбих. И дори смея да твърдя, с всеки сезон нататък ставаше все по-добър, дори и когато всеобщата любимка (и най-антипатичната ми героиня) Мариса умря.
Но ОТН може да научи много от О.С. със заглавието на последния епизод - The end is not near. It's here.
Marissa Cooper
Sep 20 2008, 22:15
Цитат(sugarcult @ Sep 20 2008, 22:36)

Цитат(ESPERO @ Sep 20 2008, 17:32)

Ужасно съгласна съм. Първо, естeствено гледах о.с.-то, после се запалих по ОТН и не признавах никой друг сериал, но 6 сезона?! Драми, трилъри, криминалета?! Къде е свежото, забавното, младежкото.. - животът не е просто захаросана любов.. Та, тъй като 5 сезон ми беше ужасно скучен и ненужен, започнах от 1ви сезон на О.С. и се влюбих. И дори смея да твърдя, с всеки сезон нататък ставаше все по-добър, дори и когато всеобщата любимка (и най-антипатичната ми героиня) Мариса умря.
Но ОТН може да научи много от О.С. със заглавието на последния епизод - The end is not near. It's here. Поне някой да е съгласен с мен за The O.C.
щастливката
Sep 22 2008, 14:01
Нова съм към ОТХ, но определно ми харесва. Още съм едва на втори сезон, а вие сте къде къде вече на 6-ти. Но О.С. съм го гледала от 1 до 4 сезон и ми харесва много. Хареса ми това, че поне в един филм главната актриса умря

макар, че то е било в течение на обстоятелствата, защото вече не е искала да играе, но както и да е . И двата сами по себе си много ми харесват!
mR.DiSCo
Sep 24 2008, 12:18
Оринджа е баси пумията , само някои серии стават за гледане . Абе ОТХ РЛЗ БЕЕЕЕ!@!
ZuZka yeah
Sep 24 2008, 14:22
Всъщност сега като започнаха постепенно да съсипват Трий Хил, вече и аз се колебая дали Ориндж Каунти не е по-добър.
UnL1m1t3d
Sep 26 2008, 04:16
ае много плюете О.С що не се замислете че повечето фенове на ОТХ първо са гледали О.С и когато е свършил са почнали да гледат ОТХ щото ако не беше О.С може би почти никой нямаше да знае за ОТХ в БГ
Верно е че 4-тия сезон на О.С беше боза но 1-ви 2-ри и 3-тия бяха на страшно високо ниво по това говореше и гледаемоста на сериала по света имаха около 9 мил. за 1-вия сезон а 3-тия мисля че имаше 6 мил. реитинг който ОТХ даже не може да мечтае за такава гледаемост(мисля че най-добрия им сезон имаше 3 млн. зрители)
Също така що не се замислите защо О.С няма почти никаква връзка с живота на нас "простите хора"някой от тоя форум да има парите да си копува скъпи коли или някакви дрехи или роклички.
А и вижте телевизиите който се излачват FOX и CW.FOX е можеби най комерсиалната телевизия да не мислите че ОТХ щеше да има повече от 1 сезон в FOX даже щяха да го спрът на 13-тата или още по зле на 8-мата серия щото ще е загуба на време и естествено на пари.А ако О.С беше излъчван по CW щеше да има най-малко 10 сезона.
Въобще разберете че О.С направи сериалите с тиин присъствие интересни.
ESPERO
Sep 26 2008, 10:39
Цитат(UnL1m1t3d @ Sep 26 2008, 05:16)

ае много плюете О.С що не се замислете че повечето фенове на ОТХ първо са гледали О.С и когато е свършил са почнали да гледат ОТХ щото ако не беше О.С може би почти никой нямаше да знае за ОТХ в БГ
Верно е че 4-тия сезон на О.С беше боза но 1-ви 2-ри и 3-тия бяха на страшно високо ниво по това говореше и гледаемоста на сериала по света имаха около 9 мил. за 1-вия сезон а 3-тия мисля че имаше 6 мил. реитинг който ОТХ даже не може да мечтае за такава гледаемост(мисля че най-добрия им сезон имаше 3 млн. зрители)
Също така що не се замислите защо О.С няма почти никаква връзка с живота на нас "простите хора"някой от тоя форум да има парите да си копува скъпи коли или някакви дрехи или роклички.
А и вижте телевизиите който се излачват FOX и CW.FOX е можеби най комерсиалната телевизия да не мислите че ОТХ щеше да има повече от 1 сезон в FOX даже щяха да го спрът на 13-тата или още по зле на 8-мата серия щото ще е загуба на време и естествено на пари.А ако О.С беше излъчван по CW щеше да има най-малко 10 сезона.
Въобще разберете че О.С направи сериалите с тиин присъствие интересни.
Определено съм много съгласен. Просто той постави началото и вдигна летвата. Другите подобни сериали, които се народиха след това и в момента са просто продължение на създадения нов стил в кинопродукцията.
lori9bonboni
Oct 3 2008, 19:02
Определено Трий Хил..Ориндж Каунти е прекалено заплетен, лигав и героите в него са тъпи...
back`to`black
Oct 11 2008, 21:32
Аз харесвам и двата.Но докато One Tree Hill се запази интересен, последният сезон на OC си беше провал.
Burn.In.Hell
Nov 2 2008, 11:56
One Tree Hill
Naley ;]
Nov 17 2008, 18:42
При One Tree Hill интереса ми към сериала се запази от 1 до 6 сезон .. докато OC ми доскуча още в началото на 1 сезон и другите сезони въобще не съм ги поглеждала (с изключение на момента когато Мариса умира

). При One Tree hill във всеки сезон и всеки епизод има нещо свежо нещо ново ... С две ръце съм за него
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.