VeRonICa^^
Jul 27 2007, 13:42
И двата сериала са много готини,но аз харасвам повече One Tree Hill !!!
Buffy_Naley
Jul 27 2007, 14:07
Цитат(VeRonICa^^ @ Jul 27 2007, 14:42)

И двата сериала са много готини,но аз харасвам повече One Tree Hill !!!
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
на едно мнение сме
TvOeTo_MoMi4E
Jul 27 2007, 16:03
Иска ли питане -> ONE TREE HILL
mixmaxshow
Aug 9 2007, 12:03
Само OTH.Това е баскетбола.
♥Didito♥
Aug 9 2007, 17:35
OTH RULZZZZZZZZ
sophia__
Aug 9 2007, 22:31
и двата мн си ги обичам,но ОТХ някак си ми е по-любим от О.С.
shokolina86
Aug 10 2007, 17:48
Просто няма място за сравнение. One tree hill FoReVeR
fNatic.
Aug 10 2007, 17:50
Ако имаше Prison Break щеше да е той ,но в случая ОC
Sensimilla
Aug 11 2007, 11:16
One Tree Hill
ОС тръгнах да го гледам... изгледах първи сезон и ми писна... ОТХ не можех да спра да го гледам
georgi_hp
Aug 18 2007, 19:03
O.C.
П.С.Евала,тоя дето е пуснал темата е мн безпритрастен...пуснете я в ОЦ траздела да видим дали дървото ше спечели...
O.C го гледах по едно време,ама честно казано ми бешше баси тъпия филм,аз гласувах за TH по пречината че тва ми е любимия сериал,а и ако ги сравним 2-та сериала O.C ми изглежда като пълна бозаааааа!!!
TH-Tokio Hotel
O.C. в началото беше интересен,но после мноого затъпя.Третия сезон едвам съм го изгледала,а края беше от тъп по тъп.А ОТН си е върхът.Има действие и е интересен.Има смисъл в него.
dqvol4eto94
Oct 3 2007, 21:16
OTH!!!
LockedHeart
Oct 3 2007, 23:59
Цитат(aria @ Sep 28 2007, 20:24)

O.C. в началото беше интересен,но после мноого затъпя.
Съгласна съм. Все още се боря с трети сезон. Така и не мога да го догледам.
gabiafrodita
Oct 22 2007, 13:54
Ами да ви кажа 4естно съм 4ела много спорове относно това кой сериал е по-добър о.с. или one oth.На мен и двата ми харесват стра6но много.От o.c любимият ми персонай е самър, а от one tree hill Брук.Смятам 4е двете си прили4ат много.За това са и любимите ми актриси.Едната разлика м/у двата сериала според мен е 4е аз ли4но харесвам мариса от о.с.а пейтън не я харесвам особено дайе хи4!
На мен и О.С. ми харесва,но OTH ми е любим.Едно,че има повече динамика във филма,друго,че героите са ми много по-симпатични,и трето ОТН според мен е по-съдържателен и поучителен..
Physalis
Oct 23 2007, 08:47
ОТН ми харесва повече, защото:
- те кара да се замислиш за най-важните неща,
- може да накара много хора да посегнат към книгите, които се цитират в него,
- на хората вече не им се гледат филми, за богати, защото отдавна разбраха, че да си богат не е чак толкова хубаво.
Но определено си признавам, че е малко разводнен.
Но от друга страна О. С. е 3 пъти по-разводнен и даже на моменти ме изнервя и минава доста време преди да го гледам отново.
А и най-важното

- О. С. дори не съм си го изтеглила, а го гледам само по ТV.
Гласувах за One Tree Hill просто този сериал ми е на сърцето и ужасно много си го обичам и за мен винаги ще е номер 1 и всичко в него ми е на сърце...обичам си го
Mr. Winchester
Oct 24 2007, 18:36
Цитат(f0rgy @ Aug 18 2007, 20:20)

O.C.
П.С.Евала,тоя дето е пуснал темата е мн безпритрастен...пуснете я в ОЦ траздела да видим дали дървото ше спечели...
Цитат
O.C го гледах по едно време,ама честно казано ми бешше баси тъпия филм,аз гласувах за TH по пречината че тва ми е любимия сериал,а и ако ги сравним 2-та сериала O.C ми изглежда като пълна бозаааааа!!!
TH-Tokio Hotel

Много акъл голямо нещо
ПС нешо по темата гласувах за ОС въпреки че свърши и че четвърти сезон беше голяма боза си остава по добър от Трий Хил
marti_89_76
Oct 27 2007, 20:30
На мене двата сериала ми харесват страшно много,но гласувах за The O.C.,защото ако трябва да изразя с проценти,то той е 51% за О.С. и 49% за OTH.
hip_hop^girl
Nov 1 2007, 11:38
Винаги The O.C. , макар че обожавам ОТН никога не съм го харесвала повече от The O.C. макар че ОТН не съм го гледала съвсем до края, но не мисля, че някога ще ми харесва повече. The O.C. Номер едно завинаги, а ОТН малко след него.
One Tree Hill
Corazoncito=)
Nov 23 2007, 20:41
Такаа,да се разпиша и в тази темичка.Аз гкасувах,че и двата филма ми харесват еднакво.Ам,какво да кажа,както каза някой и двата филма си приличат доста,но се и различават много.Абе каша и половина
mixmaxshow
Nov 24 2007, 13:27
One tree hill е изпълнен със всичко - спорт, драма, екшън,докато в ОС има само драма и е много скучен.Затова тука съм единодушен One Tree Hill
dEniChka
Nov 24 2007, 15:16
Цитат(heili @ Nov 13 2007, 18:24)

One Tree Hill

Намбьр Уан !!
miim4eto
Nov 24 2007, 15:42
Цитат(n3s1 @ Oct 22 2007, 14:59)

На мен и О.С. ми харесва,но OTH ми е любим.Едно,че има повече динамика във филма,друго,че героите са ми много по-симпатични,и трето ОТН според мен е по-съдържателен и поучителен..

Абсолютно вярно! Само OTH
lopezche
Dec 2 2007, 13:28
Няма да пиша по тази тема, защото мога да го пражя до утре...

Просто е превъзходен и уникален...
One Tree Hill is the best
Mr. Winchester
Dec 15 2007, 14:04
OTH става с всеки сезон по як докато ОС ставаше по тъп с всеки изминал сезон въпреки това може би с 5% го харесвам повече от ОТХ
^FANTAZIA^
Dec 29 2007, 23:20
И двата еднакво ...
burn4e
Dec 31 2007, 10:50
няма кво да говорим естествено One Tree Hill the best
K1llerAngel
Dec 31 2007, 11:23
И 2та серияла са яки но The O.C е по як
PayTon_
Jan 9 2008, 22:24
One Tree Hill ме кефи повече.Много харесвах 1-ви сезон на О.С.,по-нататък сериала ми ставаше все по-скучен,а когато Мариса умря - спрях да го гледам.
evetobee
Jan 11 2008, 21:13
dizzence
Jan 13 2008, 04:15
Не бях очаквала, че One Tree Hill"ще ми допадне повече.Този сериал държи в напрежение почти през цялото време.Почти няма скучни и безмислени епизоди!
И двата,трудно ми е да избера....
ludoto_mimi
Jan 19 2008, 19:06
Цитат(Neithen @ Jan 19 2008, 18:20)

Bate kak moe da pita6 takoa ne6to v fen sait na oth mi to mn qsno 4e si4ki 6e kaat oth na li za tva e na oth sita a ne na oc
Писането на кирилица е задължително!! Прочети Правилата!
djesito
Jan 19 2008, 20:26
Естесвено ОТХ!Това е най-якия сериал толкова много ме кефи.........
AirHos7ess
Jan 20 2008, 14:55
ами аз гласувах за О.С. щото съм го гледала целия и е невероятен! от ОТХ съм гледала няколко епизода от 1вия сезон и 3те епизода от 5тия и мн мн мн ми харесва ... смятам да си дръпна всички сезони и така може би ще преценя по-добре
thefox691
Jan 21 2008, 23:39
Смятам, че ОТН е далеч по-добър от О.С., без да засягам феновете на последния....

В ОТН действието е по-динамично, събитията са по-реалистични, почти няма повторения на действия и грешки, както е при О.С. О.С. прилича по-скоро на сапунена опера, и може да те хване саклет докато чакаш действието да се развие. За разлика от него, ОТН е много динамичен и интригата е непрекъсната. Освен това, персонажите са доста по-интересни, а и самият актьорски екип е по-добре подбран ..
pinko_z
Jan 25 2008, 13:14
И The O.C. е доста добър ама не може да се равнява с One Tree Hill!!!!
LimonkaTa`
Jan 30 2008, 23:48
One Tree Hill много ясно. Тва Orange County не го понасям, все пак е конкуренция на любимият ми сериал. Въпреки, че не може да му стъпи на малкия пръст, но ...
The_Storm
Feb 3 2008, 13:52
One Tree Hill над всичко!!!
Gossip_Girl
Feb 8 2008, 19:45
Честно казано гласувах за ОТХ филма е много по стоиностен ,готин и поучителен от квартала.Сцените са доста по добре замислени във всяка от тях има замисъл .Историята доста се доближава до живота на реалните тийнове показва живота такъв какъвто е безпрекалено преиграване.Замисъла е по истински и нетолкова блудкав и лигав показва реални неща които могат да се случат и на нас.Продължавам с актъорите те са талантливи страхотни всеки си играе ролята перефектно и всеки си е на мястото . ОС стана тип сапунка невиждам нищо реално в него или нещо което да ни е от полза в живота .Виждам само драми и сълзи и нищо друго.Единствените хора заради който зяпах понякога този филм са Рейчал и Адам и двамата бяха най-нормалните персонажи.Другите преиграваха.Съжалявам най-вероятно ще ме нападнете и ще кажете какво пък общо има поуката във един филм и защо толкова не харасвам квартала.Ще се обоснова че поуката е много важна защото така хората и особено ние тийновете виждаме реалния живот не онзи който в квартала например като Мариса се надруса виждаме нормалните сцени от нашето ежедневие незнам за вас но лично на мен този филм много ми помогна да израстна като характер .Втората прицина е че уж квартала твърдяха че идеята им е да покажат живота на тийновете да до известна степен стана но доста тъпо чрез неща които биха се случили рядко и то само на някви си лигави богаташчета.Съжалявам ако съм засегнала някой обаче това е моето мнение и ще каза че не държа някой да е на мойто мнение просто лично за мен ОТХ е доста по добре замислен от ОС и като филм и като актъорски и въобще.
joo_92
Feb 11 2008, 15:38
Без да съм гледал О.С. мога да кажа ,че ОТХ е по-добър.
Althaea
Feb 21 2008, 20:26
Мерцедес или Москвич?
Така ми изглежда анкетата. (:
Marissa Cooper
Feb 27 2008, 22:44
Глаувах за The O.C., защото това е може би един сериал, който прекалено много се доближава до мен, до начина ми на живот, до приятелите ми. Прилики откривам много и между мен и някои от персонажите на филма-Мариса например(опс,не по пиене и разни други простотии,които правеше,както и странното и семейство).
Не мога да кажа кой от двата повече ми харесва,защото The O.C. е меко казано една епоха от живота ми, ОТХ-друга,но е след The O.C.
Сериалите като цяло са прекалено различни,имат някои допирни точки,но имат и много различия,идеята им е различна.
The O.C. разказва историята на Раян..Всички я знаем.Разглежда проблемите на тийновете като Сет,проблемите на Мариса с разведените родители,гадната и майка,пиенето,наркотиците,спасението във всичко това,вечните депресии..смъртта.Разкрива живота на елита на обществото,всички жертви в името на това да си сред членовете на "Квартала на богатите"..Как се справяш с проблемите.Приятелствата,предателствата от всички,дори от собственият си брат.
И в ОТХ има такива моменти,но е направен по-друг начин.Не се обръща като че ли такова внимание на материалните неща,коли,пари,тузарски партита,купони,има си и интригите и мислите и всичко останало..Направен е по-реален,по-обикновен в този смисъл,че липстват тези неща.Може би дори малко по-въздействащ.Засягат моменти и истини,за които почти всеки човек се е замислял,поне веднъж в живота си!Дава отговори на често задавани въпроси.Но все пак на мен ми липсва това,което го има в The O.C.,в сравнение с него ОТХ ми изглежда малко сив,понякога.Няма ги хубавите дрехи и т.н.
Кой от двата ми харесва повече? Бих казала The O.C., защото това съм аз....А може би по-равно.
И двата сериала са си достатъчно добри и не намирам нужда за сравнение..
Nornyana
Mar 3 2008, 21:10
Определеноо трий хил не мисля че има място за сравнение с тая боза o.c.
veseto_2402
Mar 9 2008, 17:36
Гледала съм и двата но определено ОТХ повече ми допада някакси имам повече общо със случките в него
и аз все така не мога да си обясня, при тва положение, защо ОС набра тооооооолкова много фенове.
ОТНто е прекалено добър, за да бъде модифицитан по някакъв начин от нашите телевизии

и му се разваля магията сигурно...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.