Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill vs. Orange County
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
VeRonICa^^
И двата сериала са много готини,но аз харасвам повече One Tree Hill !!!
Buffy_Naley
Цитат(VeRonICa^^ @ Jul 27 2007, 14:42) *
И двата сериала са много готини,но аз харасвам повече One Tree Hill !!!

2thum[1].gif на едно мнение сме 2thum[1].gif
TvOeTo_MoMi4E
Иска ли питане -> ONE TREE HILL
mixmaxshow
Само OTH.Това е баскетбола.
♥Didito♥
OTH RULZZZZZZZZ
sophia__
и двата мн си ги обичам,но ОТХ някак си ми е по-любим от О.С.
shokolina86
Просто няма място за сравнение. One tree hill FoReVeR
fNatic.
Ако имаше Prison Break щеше да е той ,но в случая ОC
Sensimilla
One Tree Hill
ОС тръгнах да го гледам... изгледах първи сезон и ми писна... ОТХ не можех да спра да го гледам biggrin2.gif
georgi_hp
O.C го гледах по едно време,ама честно казано ми бешше баси тъпия филм,аз гласувах за TH по пречината че тва ми е любимия сериал,а и ако ги сравним 2-та сериала O.C ми изглежда като пълна бозаааааа!!!

САМО ONE TREE HILL!!! 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif
f0rgy
O.C.
П.С.Евала,тоя дето е пуснал темата е мн безпритрастен...пуснете я в ОЦ траздела да видим дали дървото ше спечели...

O.C го гледах по едно време,ама честно казано ми бешше баси тъпия филм,аз гласувах за TH по пречината че тва ми е любимия сериал,а и ако ги сравним 2-та сериала O.C ми изглежда като пълна бозаааааа!!!

TH-Tokio Hotel 15.gif 15.gif 15.gif
aria
O.C. в началото беше интересен,но после мноого затъпя.Третия сезон едвам съм го изгледала,а края беше от тъп по тъп.А ОТН си е върхът.Има действие и е интересен.Има смисъл в него.
dqvol4eto94
OTH!!!
LockedHeart
Цитат(aria @ Sep 28 2007, 20:24) *
O.C. в началото беше интересен,но после мноого затъпя.

Съгласна съм. Все още се боря с трети сезон. Така и не мога да го догледам. wacko.gif
gabiafrodita
Ами да ви кажа 4естно съм 4ела много спорове относно това кой сериал е по-добър о.с. или one oth.На мен и двата ми харесват стра6но много.От o.c любимият ми персонай е самър, а от one tree hill Брук.Смятам 4е двете си прили4ат много.За това са и любимите ми актриси.Едната разлика м/у двата сериала според мен е 4е аз ли4но харесвам мариса от о.с.а пейтън не я харесвам особено дайе хи4!
n3s1
На мен и О.С. ми харесва,но OTH ми е любим.Едно,че има повече динамика във филма,друго,че героите са ми много по-симпатични,и трето ОТН според мен е по-съдържателен и поучителен.. smile.gif
Physalis
ОТН ми харесва повече, защото:

- те кара да се замислиш за най-важните неща,

- може да накара много хора да посегнат към книгите, които се цитират в него,

- на хората вече не им се гледат филми, за богати, защото отдавна разбраха, че да си богат не е чак толкова хубаво.

Но определено си признавам, че е малко разводнен.

Но от друга страна О. С. е 3 пъти по-разводнен и даже на моменти ме изнервя и минава доста време преди да го гледам отново.

А и най-важното rolleyes.gif - О. С. дори не съм си го изтеглила, а го гледам само по ТV.

heili
Гласувах за One Tree Hill просто този сериал ми е на сърцето и ужасно много си го обичам и за мен винаги ще е номер 1 и всичко в него ми е на сърце...обичам си го rolleyes.gif smile.gif
Mr. Winchester
Цитат(f0rgy @ Aug 18 2007, 20:20) *
O.C.
П.С.Евала,тоя дето е пуснал темата е мн безпритрастен...пуснете я в ОЦ траздела да видим дали дървото ше спечели...

Цитат

TH-Tokio Hotel 15.gif 15.gif 15.gif

Много акъл голямо нещо

ПС нешо по темата гласувах за ОС въпреки че свърши и че четвърти сезон беше голяма боза си остава по добър от Трий Хил
marti_89_76
На мене двата сериала ми харесват страшно много,но гласувах за The O.C.,защото ако трябва да изразя с проценти,то той е 51% за О.С. и 49% за OTH.
hip_hop^girl
Винаги The O.C. , макар че обожавам ОТН никога не съм го харесвала повече от The O.C. макар че ОТН не съм го гледала съвсем до края, но не мисля, че някога ще ми харесва повече. The O.C. Номер едно завинаги, а ОТН малко след него.
heili
One Tree Hill smile.gif
Corazoncito=)
Такаа,да се разпиша и в тази темичка.Аз гкасувах,че и двата филма ми харесват еднакво.Ам,какво да кажа,както каза някой и двата филма си приличат доста,но се и различават много.Абе каша и половина biggrin.gif
mixmaxshow
One tree hill е изпълнен със всичко - спорт, драма, екшън,докато в ОС има само драма и е много скучен.Затова тука съм единодушен One Tree Hill
dEniChka
Цитат(heili @ Nov 13 2007, 18:24) *
One Tree Hill smile.gif

Намбьр Уан !! biggrin2.gif
miim4eto
Цитат(n3s1 @ Oct 22 2007, 14:59) *
На мен и О.С. ми харесва,но OTH ми е любим.Едно,че има повече динамика във филма,друго,че героите са ми много по-симпатични,и трето ОТН според мен е по-съдържателен и поучителен.. smile.gif

Абсолютно вярно! Само OTH 4.gif
lopezche
Няма да пиша по тази тема, защото мога да го пражя до утре... blush.gif Просто е превъзходен и уникален...
One Tree Hill is the best
Mr. Winchester
OTH става с всеки сезон по як докато ОС ставаше по тъп с всеки изминал сезон въпреки това може би с 5% го харесвам повече от ОТХ
^FANTAZIA^
И двата еднакво ...
burn4e
няма кво да говорим естествено One Tree Hill the best
K1llerAngel
И 2та серияла са яки но The O.C е по як
PayTon_
One Tree Hill ме кефи повече.Много харесвах 1-ви сезон на О.С.,по-нататък сериала ми ставаше все по-скучен,а когато Мариса умря - спрях да го гледам.
evetobee
Значиии аз съм гледаца всички серии и на 2-та сериала и мога да кажа, че нямат нищо общо!!! (освен първоначалната идея може би...) Признавам си че в началото харесвах О.С., но това беше преди да съм гледала ОТН... За О.С. най-добрия сезон беше първия - след това се изчерпаха... 3 беше супер тъп, а 4-тия направо уби целия сериал.... sick1.gif sick1.gif sick1.gif

Докато при ОТН изобщо не е така - сериала е много динамиче има страшно много промени, страшно много хубави и лоши неща и нямам думи да опиша как ми въздейства... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
dizzence
Не бях очаквала, че One Tree Hill"ще ми допадне повече.Този сериал държи в напрежение почти през цялото време.Почти няма скучни и безмислени епизоди!
LylY
И двата,трудно ми е да избера....
ludoto_mimi
Цитат(Neithen @ Jan 19 2008, 18:20) *
Bate kak moe da pita6 takoa ne6to v fen sait na oth mi to mn qsno 4e si4ki 6e kaat oth na li za tva e na oth sita a ne na oc

Писането на кирилица е задължително!! Прочети Правилата!
djesito
Естесвено ОТХ!Това е най-якия сериал толкова много ме кефи.........
AirHos7ess
ами аз гласувах за О.С. щото съм го гледала целия и е невероятен! от ОТХ съм гледала няколко епизода от 1вия сезон и 3те епизода от 5тия и мн мн мн ми харесва ... смятам да си дръпна всички сезони и така може би ще преценя по-добре
thefox691
Смятам, че ОТН е далеч по-добър от О.С., без да засягам феновете на последния.... cool.gif

В ОТН действието е по-динамично, събитията са по-реалистични, почти няма повторения на действия и грешки, както е при О.С. О.С. прилича по-скоро на сапунена опера, и може да те хване саклет докато чакаш действието да се развие. За разлика от него, ОТН е много динамичен и интригата е непрекъсната. Освен това, персонажите са доста по-интересни, а и самият актьорски екип е по-добре подбран .. cool.gif

pinko_z
И The O.C. е доста добър ама не може да се равнява с One Tree Hill!!!!
LimonkaTa`
One Tree Hill много ясно. Тва Orange County не го понасям, все пак е конкуренция на любимият ми сериал. Въпреки, че не може да му стъпи на малкия пръст, но ...
The_Storm
One Tree Hill над всичко!!!
Gossip_Girl
Честно казано гласувах за ОТХ филма е много по стоиностен ,готин и поучителен от квартала.Сцените са доста по добре замислени във всяка от тях има замисъл .Историята доста се доближава до живота на реалните тийнове показва живота такъв какъвто е безпрекалено преиграване.Замисъла е по истински и нетолкова блудкав и лигав показва реални неща които могат да се случат и на нас.Продължавам с актъорите те са талантливи страхотни всеки си играе ролята перефектно и всеки си е на мястото . ОС стана тип сапунка невиждам нищо реално в него или нещо което да ни е от полза в живота .Виждам само драми и сълзи и нищо друго.Единствените хора заради който зяпах понякога този филм са Рейчал и Адам и двамата бяха най-нормалните персонажи.Другите преиграваха.Съжалявам най-вероятно ще ме нападнете и ще кажете какво пък общо има поуката във един филм и защо толкова не харасвам квартала.Ще се обоснова че поуката е много важна защото така хората и особено ние тийновете виждаме реалния живот не онзи който в квартала например като Мариса се надруса виждаме нормалните сцени от нашето ежедневие незнам за вас но лично на мен този филм много ми помогна да израстна като характер .Втората прицина е че уж квартала твърдяха че идеята им е да покажат живота на тийновете да до известна степен стана но доста тъпо чрез неща които биха се случили рядко и то само на някви си лигави богаташчета.Съжалявам ако съм засегнала някой обаче това е моето мнение и ще каза че не държа някой да е на мойто мнение просто лично за мен ОТХ е доста по добре замислен от ОС и като филм и като актъорски и въобще.
joo_92
Според мен OTH е много по-хубав,защото разглежда нещата много по-задълбочено отколкото О.С..Освен това и актьорите са по-добри,музиката е по-хубава,а диалозите и мислите са един път!!! biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
az.
Без да съм гледал О.С. мога да кажа ,че ОТХ е по-добър.
Althaea
Мерцедес или Москвич?
Така ми изглежда анкетата. (:
Marissa Cooper
Глаувах за The O.C., защото това е може би един сериал, който прекалено много се доближава до мен, до начина ми на живот, до приятелите ми. Прилики откривам много и между мен и някои от персонажите на филма-Мариса например(опс,не по пиене и разни други простотии,които правеше,както и странното и семейство).

Не мога да кажа кой от двата повече ми харесва,защото The O.C. е меко казано една епоха от живота ми, ОТХ-друга,но е след The O.C.

Сериалите като цяло са прекалено различни,имат някои допирни точки,но имат и много различия,идеята им е различна.

The O.C. разказва историята на Раян..Всички я знаем.Разглежда проблемите на тийновете като Сет,проблемите на Мариса с разведените родители,гадната и майка,пиенето,наркотиците,спасението във всичко това,вечните депресии..смъртта.Разкрива живота на елита на обществото,всички жертви в името на това да си сред членовете на "Квартала на богатите"..Как се справяш с проблемите.Приятелствата,предателствата от всички,дори от собственият си брат.

И в ОТХ има такива моменти,но е направен по-друг начин.Не се обръща като че ли такова внимание на материалните неща,коли,пари,тузарски партита,купони,има си и интригите и мислите и всичко останало..Направен е по-реален,по-обикновен в този смисъл,че липстват тези неща.Може би дори малко по-въздействащ.Засягат моменти и истини,за които почти всеки човек се е замислял,поне веднъж в живота си!Дава отговори на често задавани въпроси.Но все пак на мен ми липсва това,което го има в The O.C.,в сравнение с него ОТХ ми изглежда малко сив,понякога.Няма ги хубавите дрехи и т.н.

Кой от двата ми харесва повече? Бих казала The O.C., защото това съм аз....А може би по-равно.

И двата сериала са си достатъчно добри и не намирам нужда за сравнение.. blush.gif
Nornyana
Определеноо трий хил не мисля че има място за сравнение с тая боза o.c. happy.gif
veseto_2402
Гледала съм и двата но определено ОТХ повече ми допада някакси имам повече общо със случките в него smile.gif smile.gif
Jordan
и аз все така не мога да си обясня, при тва положение, защо ОС набра тооооооолкова много фенове.
ОТНто е прекалено добър, за да бъде модифицитан по някакъв начин от нашите телевизии 18.gif и му се разваля магията сигурно...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.