^EmPiRe^GiRl^
Jul 16 2006, 19:18
Ми гласувах 4е и двата ми харесват еднакво, не мога да избера кои ми харесва пове4е, за момента е Оne tree hil , оба4е като се замисля не мога да преценя
Mrs.Ackles
Jul 17 2006, 19:20
С две ръце "ONE TREE HILL"

О.С. също е много добър сериал, но според мен ОТХ е по-смислен и повече ме кефи!
С две ръце и два крака за One Tree Hill
The O.C. е таква бозаааа.. не мога да го понасям този сериал! Много от приятелите ми го харесват и реших един ден да видя и аз за какво става въпрос и казвам ви съвсем сериозно, че 15 мин. съм го гледала и заспах!!!
Адски тъп е! След това на няколко пъти съм се насилвала да го гледам, ама не става... не ми е интересен
*PeyT*
Jul 17 2006, 22:15
sladuranka
Jul 24 2006, 23:09
QUOTE(Estell @ Jun 10 2006, 20:21)

Първоначално бях голяма фенка на ОС. Изгледах всичките сезони и много се разочаровах от края на третия сезон... После започнах да гледам ОТН и определено ме заплени много повече

Сериала е много по-добър и гласувах за него с две ръце

Все пак ще продължа да гледам ОС, но определено ОТН ми е присърце повече.
При мен се получи абсолютно същото. Първо бях невероятна фенка на О.С. , докато не изгледах първите епизоди от 3-и сезон - чисто и просто РАЗОЧАРОВАХ СЕ

. Щом дойде лятото и отдавна бях изгледала О.С. започнах с ОТХ, е може би предполагате за кое гласувах
ОТХ - РУУУУУУУУЛЗ
Mai4et0
Jul 25 2006, 16:52
One tree hill.Хиляди пъти по-добър е от The O.C.
DemonoiD
Jul 25 2006, 17:38
Аз гласувам за One Tree Hill според мен Orange Country има само един хубав сезон и това е първия след това започна да става доста скучничко .
Torrie
Jul 25 2006, 21:34
преди време бях луда фенка на ОС, но нещо по средата на 2 сезон ми затъпя и започнах да гледам и ОТХ, който междо другото страшно ми хареса, 3 сезон от ОС изгледах 2 серии и ми стана адски тъп, докато ОТХ ми стана любим...общо взето според мен сега ОС стана...боз, а ОТХ е все по-добръ и по-добър, предполагам се сетихте, че съм за ОТХ
KaRaMeL_
Jul 25 2006, 22:11
One Tree Hill
Вече с чисто сърце мога да кажа, че това е по-добрият сериал. ОС ми изглежда в момента прекалено бозав, без никакъв смисъл - само лукс, купони и тук таме някой проблем. Докато в ОТН е заложено повече на смисъла за един филм, да изживееш и ти сериала.
Deska```
Aug 29 2006, 13:41
И аз определено съм за One Tree Hill.
Съгласна съм с теб KaRaMeL.. в One Tree Hill се описват проблеми,които са и в истинския живот и може да се каже,че дори е поучителен ..Аз не съм гледала много О.С.,но от тези серии които съм гледала без съмнение One Tree Hill е по-добрия!
~●R@Li●~
Aug 29 2006, 13:45
Still^Frame``
Aug 29 2006, 23:17
p0l43t0
Sep 5 2006, 22:51
One Tree Hill...има много мисъл във филма,по-реален...а и О.С. стана бозав нещо
DeSeRt^RoSe
Sep 12 2006, 12:21
OTH разбирасе
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
тоя сериал няма равен просто
{HoNeY}
Sep 12 2006, 12:23
One Tree Hill с две ръце!!!
Нека никой фен да не се обижда, обаче ОС ми е адски тъпо...
Unforgotten`Feeling`f
Sep 12 2006, 13:19
One Tree Hill си е супер, много по - смислен и интересен от Квартала на богатите.
Нямало е и миг, в който да ми омръзне, нямало е и миг, в който да ми изтъпее, ОТХ е завладяващ и само него го признавам за номер 1
GaBiTo
Sep 12 2006, 17:19
Еми аз понеже гледам и двата сериала едновременно и на двата чакам 4 сезон ама за One tree Hill тръпна повече.Квартала на богатите някакси не ме грабна толкова колкото One tree Hill.В О.C се разправя за някакви си богаташчета ,които и те незнаят какво искат и някакси не е интересно.One tree Hill е много по-завладяващ и интересен.Затова САМО ONE TREE HILL!!!!!!!!!!!
^HiLaRy_DuFF
Sep 12 2006, 20:26
Много ясно че ОТН!Най-хубавият сериал!
pesho93
Sep 17 2006, 15:30
sophia__
Sep 19 2006, 19:12
гласувах за и 2та по равно-отскоро започнах да гледам ОТН,сега съм стигнала до 4ти еп.2ри сезон-доста се запалих,но и 2та си ги харесвам много
Heaven's a Lie1
Oct 12 2006, 15:02
Гледала съм и двата сериала, но веднага мога да преценя. Аз харесвам повече Ориндж Каунти, при One Tree Hill всичко наистина е чудесно, има много интрига ( типично за всеки сериал), но му липсва едно нещо ... Сет!

seduction_55
Oct 12 2006, 15:49
Да но One Tree Hill си има Лукас,който е много по-готин от Сет
Heaven's a Lie1
Oct 12 2006, 16:15
Е, аз не съм съгласна.
Лукас?
Лукас може би е хубав ( в това няма да споря ), но единственото което притежава това е външността. През последният сезон се държи много безхарактерно, не знае какво иска, не знае какво търси. И да призная, не ми харесват и решенията кои взима.
...
Сет?
Сет е герой с характер, герой с чувство за хумор! И, е сладур!
Виж, имах друго впредвид в предишното мнение. При ОТХ нещата са твърде сериозни, интригата е твърде дълга и понякога ненужна. Като казах "... липсва Сет" имах предвид че липсва смях! Ориндж Каунти е просто смях, забавляваш се ... смееш се! И това ми харесва и това очаквам от хубавите сериали. Да, нека да има интриги .. но да има и нещо различно.
nadezhda_had
Oct 12 2006, 17:53
One Tree Hill влюбихсе в този сериял не мога да спра да го гледам,и Orange County съм гледала но не ме задържаше така на екрана
{`BrukaS`}
Oct 12 2006, 19:13
И аз съм така!Всяка една серия на One Tree Hill съм я гледала по 20 пъти поне и не ми писва!Напротив става ми все по-интересно! А Orange County също е интересен,но не намирам допирни точки в живота си с него!
`FoRbiDDeN pLeAsuRe`
Oct 12 2006, 19:58
И аз съм за One Tree Hill. Още с първия епизод ме грабна
Гласувам и за двата сериала разбира се!преди бях луда фенка на О.С и продължавам да съм но и ОТH е много стабилен какато каза някой по-горе и двата имат неща които ми допадат много нз и аз дълго се 4удех по 1 време оба4е твърдо и двата!!!!!!!!
Лукас?
Лукас може би е хубав ( в това няма да споря ), но единственото което притежава това е външността. През последният сезон се държи много безхарактерно, не знае какво иска, не знае какво търси. И да призная, не ми харесват и решенията кои взима.
...
Сет?
Сет е герой с характер, герой с чувство за хумор! И, е сладур!
ЕВАЛА ЗА ТОВА МНЕНИЕ Heaven's a Lie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напълно те подкрепям!!!!!!!!!!!!!!
Ест че OTH

!!!
ALeX4e7y^
Nov 4 2006, 18:06
Изка ли питане

??ONE TREE HILL е номер ЕДНО
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 13:13
Oпределено OnE TrEe HilL
CheerFuL-F
Nov 8 2006, 16:02
OTH естествено много повече ме кефи...
kalin4eto__
Nov 10 2006, 13:55
ОTH!!!!
aablagov
Nov 11 2006, 01:47
QUOTE(joro @ Aug 26 2005, 22:30)

Аз пък не гласувах за нито един от двата , защото не ги харесвам изобщо , особено Ориндж Каунти много е бозав и нереален , честно казано от One three hill съм гледал прекалено малко , за да изказвам мнение . но от това което съм видял не е нищо особено , разбира се това си изяло мое мнение , просто не са ми по вкуса , за Ориндж...мнението няма да си го променя , защото дори и героите са ми супер апатични че и антипатични , с изключение на Лелята на Сет , в това отношение другия сериал е по-добър , като напредна още със сериите на Оne tree Hill пак ще пиша може и да ми хареса нещо , знае ли човек .

Не че искам да се заяждам .....Но One Tree Hill има досто общо сьс деиствителноста не че нещо...Няма какво да спора но One Tree Hill ....e мноо по яко от O.C Нека бадьм реалисти..
Syleena
Nov 13 2006, 19:30
OТН е по-як.Гледам и 2та като на ОС съм до сериите които вървят сега- 4ти сезон,а на ОТН съм на 2ри сезон и въпреки това ми харесва много повече.ос-то позатъпя вече-поне за мен.а отн все още ми е интересен
sofi7o
Nov 13 2006, 22:28
При всякакви положения ОТХ е номер 1 а О.C. ми е чак на 3 позиция според мен Вероника Марс е по хубав
One Tree Hill е доста по-интелигентен и смислен

Мисля, че няма място за сравнение
QUOTE(h0ney @ Nov 14 2006, 01:05)

One Tree Hill е доста по-интелигентен и смислен

Мисля, че няма място за сравнение

*AdDiCTeD*
Nov 26 2006, 20:13
Хохохо .. ОПРЕДЕЛЕНО Уан трий хил... това е филм, с който можеш да плачеш, да се смееш, да откриваш себе си в героите... пък О.С. - 4 сезона едно и също + някоя и друга жестока драма. Боза отвсякъде.
**Sophia**
Nov 30 2006, 16:28
Преди време когато още не знаех за One tree hill,харесвах.....но сега определено избира без никакви колебания ONE TREE HILL
SeMiNi
Nov 30 2006, 17:37
Определено повече ми харесва One Tree Hill.Гледала съм и Orange County,но в One Tree Hill актьорите са много добри и изцяло филмът е много реален...
~Bruk~
Nov 30 2006, 20:49
Преди време бих казала One tree hill..но сега след 4 сезон мога да кажа че все пак си харесва ОС повече

ОТХ ми беше любим, обожавах го, но просто от онзи филм който ми хареса нещо следа няма

Имам чуството че се превръща в една драма сапунка лека полека..наистина чат-пат издокарват някоя яка серия, но като цяло нещо му куца..2 и 3 сезон ми харесваха много, нещо 4 ми е скучен

А Ос не мога да кажа,че има някаква страшна история, с която ме грабва..просто първи сезон беше много готин, беше различен филм..2 и 3 не бяха интересни, но ми беше приятно да ги гледам най-вече заради Сет и Съм

А сега 4 сезон определено ми е по-интересен от Отх
Е One Tree Hill естествено, но от време на време като няма какво да правя гледам и OC, и сега такмо скучаех и гледам аз и какво да видя, в тази серия, която дават сега Мариса е облечена в точно същата рокля като на Хилари тук ->
Jolly_GirL
Nov 30 2006, 21:43
One tree hill,O.c. почна да ми става много тъп и няма никакво напрежение

, докато при One tree hill всяка следваща серия е по интерестна от предната и те зарибява
kalin4eto_
Dec 1 2006, 10:15
Определено One tree hill, OC винаги е едно и също докато в OTH... Почнаха да стават ужасни неща , неочаквани обрати.. И е много по интересен.. В ОС всичко е предвидимо!
fantoma89
Dec 1 2006, 17:50
OTH,Heroes,Prison Break,Lost това са най-най-яките сериали правени някога!!!!!!!А за The O.C. ли това е АБСОЛЮТНА БОЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И двата сериала си имат свойте наитина чудесни моменти, но лично според мен тези моменти са доста повече в One Tree Hill и за това гласувах за него
Secretly
Dec 4 2006, 23:23
One Tree Hill естествено

мн по интересен е от ОС .ОС стана боза..
^mileto^
Dec 5 2006, 08:15
One tree hill

ПО принцип си харесвам и OC, но сега нещо 4 сезон е нешо много заспал без Мариса!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.