Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill vs. Orange County
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Хейли
И двата сериала са много хубави smile.gifНо бих казала че аз много повече харесвам Уан Три Хил 4.gif happy.gif
Amidala
OTH RLZZZZZZ!! iska li pitane wink.gif
feel_me
ами преди много ми харесваше "кварталът на богатите",но 3 сезон вече ми е тъпо,в "оне три хил" има повече движение,по-динамичен е...и в момента ми е по-интересен,но и другия е добър...
Life_is_a_Bitch
ONE TREE HILL е НОМЕР 1 погледнато от всякъде
Sunshine_Angel
One Tree Hill
Loshka
Определено ОТН.
ОС много взеха да го сбозват. Да не говорим, че никога не ми е било толкова интересно... В ОТН и актьорите са по-добри.
Summer
OTH няма равен! biggrin.gif blush.gif
SuxLose?
OTH , няма да давам обяснения , мнението ми се припокрива с това на повечето хора избрали ОТХ
striikar
В началото повече ми харесваше OC щото почнаха да го дават по БТВ а OTH не са го давали по достъпните за нас канали и дори затова феновете на OC са малко повече ,но това скоро ще се промени след като всички изгледат OTH smile.gif Аз лично след като изгледах 1ви сезон на OTH до 5 епизод така се зарибих че после до 12 епизод на 3ти сезон го изгледах за 3 дни wink.gif и якото е че всеки сезон е по-як от предишния за разлика от OC кадето всеки следващ сезон става още по-голяма боза от предишния а 3ти сезон според мен е пълна издънка ,изобщо не ме радва !!! Така че моят глас определено е за OTH smile.gif
EyesWideShut
нормално резултатът да е такъв, все пак това е форум за отх
гласувам за отх
striikar
QUOTE(EyesWideShut @ Apr 9 2006, 11:40 PM) *

нормално резултатът да е такъв, все пак това е форум за отх

да макар че и за мен OTH е многооо по-як от OC все пак тука е форум на OTH и е повече от ясно според мене кой ще спечели анкетата wink.gif както и да е ... One Tree Hill RlzZz
OneTreeHill
Сега ще ви кажа как стоят нещата.И двата сериала са много хубави.Всеки сериал е за различен тип хора.Но на мен ми харесва повече ОТH , защото не е толкова захаросан като ОC и е много по-динамичен! Еми общо взето ОТH e най-добрият сериал, който съм гледал.

OC Sucks sick1.gif , OTH Rocks!!! worthy.gif
IPB Image
3pacalypse Now
първоначално гласувах за ОТХ но сега след като почти и на двата сериала 3тите сезони са няве мога да кажа че ОТХ ми писна с множеството си интриги на ОС единствения проблем е че залагат в епизодите си на уж всичко е наред и в един момент се появява някакъв проблем и то не на главните герои а на някви където сме ги виждали 3-4 пъти .Но След като се нагледах на простотии от ОТХ и баскетболът спря .Гласувам за ОС!
striikar
QUOTE(benjamin4ooo @ Apr 12 2006, 01:21 PM) *

първоначално гласувах за ОТХ но сега след като почти и на двата сериала 3тите сезони са няве мога да кажа че ОТХ ми писна с множеството си интриги на ОС единствения проблем е че залагат в епизодите си на уж всичко е наред и в един момент се появява някакъв проблем и то не на главните герои а на някви където сме ги виждали 3-4 пъти .Но След като се нагледах на простотии от ОТХ и баскетболът спря .Гласувам за ОС!

36_11_6[1].gif 16.gif явно доста набързо си изгледал епизодите на ОТХ
piipetia
Определено гласувам за One Tree Hill. Изгледала съм всички серии до момента, който са излезли, докато
Orange County спрях да го гледам след 1 сезон. Повече няма, какво да кажа. Ясно е, нали?
3pacalypse Now
бая бавно ги гледах повярваи ми.Гледам ги още от момента когато започнаха.омрях от скука чакането на нови епоизоди и изобщо забравях кво се беше случило до момента в мачителното чакане ама въпреки това ОС според мен превъзхожда ОТХ
striikar
Чесно казано до сега никой не съм срещал ,който да харесва повече
OC от OTH
valenceto
OTH!!! 4.gif Бях лда фенка и на ОС обаче след като гледах Tree Hill...просто ОС вече ми беше скучничък що се отнася до всичките им лигавщини и тва че в един момнт са заедно,а след тва...

А аз познавам едно момиче,което си си кефи и на двата сериала,ама все още си държи на ОС smile.gif
3pacalypse Now
QUOTE(striikar @ Apr 13 2006, 08:14 AM) *

OC от OTH

значи аз съм 1вия
girl_from_hell
защото въопще немогат да се сраваняват... one tree hill е най-хубавия сериал, който съм гледала и да го сраваняваш с някакъв предртуфен измислен...

хайде да го убием с камани ихихихх smile.gif))
Buhti4ka
QUOTE(benjamin4ooo @ Apr 14 2006, 10:31 PM) *

OC от OTH

значи аз съм 1вия

18.gif Честно казано и аз не бях срещала друг, като теб досега. Но всеки си има право на мнение.
Devil^Rose^^
QUOTE(Buhti4ka @ Apr 17 2006, 04:13 PM) *

QUOTE(benjamin4ooo @ Apr 14 2006, 10:31 PM) *

OC от OTH

значи аз съм 1вия

18.gif Честно казано и аз не бях срещала друг, като теб досега. Но всеки си има право на мнение.

Aбе и аз съм срещала
OneTreeHill
OTH RulZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!
brooke*
няма питане-ОТХ! 36_1_55[1].gif
ugly_girl
Гледам паралелно и двата,но определено OTH е много,много по-хубав.Да не говорим каква боза превърнаха О.С. Току що изгледах 23ти епизод и накрая се смях-сега какво-Раян ще е убиец ли??Тъпа история...Заприлича на сапунката дето баба гледа...За сметка на това ОТН си е супер по-готин,героите също-не се изживяват като някакви многострадални Геновеви...Определено следя с по-голям интерес ОТН... 10.gif
orhideya
ОТН естествено!О.С стана голяма боза няма място за сравнение
fresh_girl
Знаете ли кои хора харесват повече The O.C,тези които не са гледали One Tree Hill 10.gif 10.gif 10.gif ...мисля,че ми схванахте мисълта wink.gif
common_sense
отх
FaLLOuTbOy
OTH forever OC стана сапунка вече
CrAzY_AbOuT_OTH^^
И аз мисля че ОС вече взеха да разтягат някви тъпи лукуми и станаха малко банални и затова естествено че ОТН си е най най но се пак ОС също си има бая фенчета затфа никои да не се обижда - лично мнение!?!?! 4.gif 4.gif
GaRgAmElKa
ако трябва да сам 4естна в момента мн пове4е ми харесва ОТХ!но по принцип и О.C. не е толкова ло6 просто ве4е не ми е интересен biggrin2.gif
Onlyshits
Само не мога да разбера защо пускате такава тема confused.gif??
Та то тука всички сте фенове на ОТH то е много ясно че процентите ще са повече от Orange county.....
Ама че безмисленна тема .......
A Щях да забравя ... На тази тема Тук ли е мястото на OTH Ли confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?
CiNdEreLLa``
Аз гласуваш за OTH!Фенче съм и на двата сериала,но някак си One Tree Hill ми харесва повече...може да е малко,но повече rolleyes.gif
SweetDreams
ОТХ естествено 4.gif . ОК наистина много отдавна стана боза, а да не говорим, че откакто започнах да гледам ОТХ (и то не само аз, а и още няколко приятели) просто вече и не помисляме за ОК
lesianda
OTH,разбира се 10.gif Според мен той е мн по-истински,но не искам по никакъв начин да обидя феновете на О.С. .Просто ОТХ е мн по-добър smile.gif и мисля,че няма съмнение в това wink.gif
K1llerAngel
Нито единия нито другия така че гласувах "И двата еднакво" mrgreen[1].gif
elexis
QUOTE(fresh_girl @ May 16 2006, 19:50) *

Знаете ли кои хора харесват повече The O.C,тези които не са гледали One Tree Hill 10.gif 10.gif 10.gif ...мисля,че ми схванахте мисълта wink.gif

biggrin2.gif 4.gif 4.gif 4.gif Точно така е!
lenivec
ОТН,ОС все са сериалчета и както всеки сериал се размиват с течение на времето все повече и губят смисъл. Единствените сериали ,които съм гледала са Приятели,ОТН,ОС. Предвид темата все пак избирам ОТН smile.gif
Chad^Ravens
Без никъкво съмнение--ОТН 4.gif 4.gif 4.gif
PoiSon`GiRl
Ами аз определено гласувам за ОTH филма е доста по-добър от О.C. който определено вече не е толкова интересен както ж началото smile.gif
love_Nathan
няма какво да му се мисли:One Tree Hill e най-добрият
Крадец на рози
Joey e серияла !
hilarie
Оne Tree Hill определено smile.gif
Valeto
One Tree Hill - няма втори такъв! 4.gif
Estell
Първоначално бях голяма фенка на ОС. Изгледах всичките сезони и много се разочаровах от края на третия сезон... После започнах да гледам ОТН и определено ме заплени много повече smile.gif Сериала е много по-добър и гласувах за него с две ръце biggrin.gif Все пак ще продължа да гледам ОС, но определено ОТН ми е присърце повече.
DaniEl
Кой каквото ще да казва, за мен One Tree Hill е несравним.Всяка една реплика ,всяка една думичека е сложена точно там където трябва.Просто втори като него няма blush.gif
seduction_55
One tree hill 2thum[1].gif
born_4_you
Определено One Tree Hill!!!
Първо започнах да гледам O.C., но много бързо разбрах кой сериал от двата наистина си заслужава повече. Просто няма спор! Наистина О.С. е по-комерсиален...а и определено One Tree Hill отвсякъде надделява : актьори, soundtrack, сценарий и т.н.
Lucky Me_{}
Ам...понеже аз гледам O.C. от самото му начало и съм супер привързана към този сериал гласувах за него(не ме намразвайте... sad.gif )Друга причина да го направя е Mischa Barton, която ми е едно безкрайно любимо същество, просто я обожавам...
Въпреки избора си в анкетата искам да наблегна на факта,че ОТН също ми е много много любимо сериалче smile.gif smile.gif smile.gif Офф, защо трябва да е толкова трудно...? sad.gif
Brukas fenka
Определено повече ми харесва One Tree Hill.Никога не сам харесвала О.С. гледах няколко серий ,но не ми допадна
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.