3pacalypse Now
Aug 26 2005, 13:45
Kой от двата сериала ви харесва повече? Моля коментирайте избора си, без да се заяждате с другите фенове!
Анкетата е занулена и е прибавена трета възможност за гласуване.
solenka
Aug 26 2005, 22:18
Определено "One tree hill" повече ми харесва от "Orange County". Макар че, двата филма си приличат доста, те се и различават много.В "One tree hill" история се доближава много повече до реалният живот. И актьорите и идеята са завладяващи в "One tree hill". В началото започнах да гледам и "Orange County", но набързо се отказах като гледах първият епизод на "One tree hill". Според мен "One tree hill" е наситен с повече интриги, което те кара да гледаш епизод след епизод.
Аз пък не гласувах за нито един от двата , защото не ги харесвам изобщо , особено Ориндж Каунти много е бозав и нереален , честно казано от One three hill съм гледал прекалено малко , за да изказвам мнение . но от това което съм видял не е нищо особено , разбира се това си изяло мое мнение , просто не са ми по вкуса , за Ориндж...мнението няма да си го променя , защото дори и героите са ми супер апатични че и антипатични , с изключение на Лелята на Сет , в това отношение другия сериал е по-добър , като напредна още със сериите на Оne tree Hill пак ще пиша може и да ми хареса нещо , знае ли човек .
Ами който е гледал и двата сезона на the o.c щеше да има друго мнение за него. Апък и след 10дена излиза 1епизод от трети сезон така че ще видим кой е по хубав.
Ами аз гледах повечето от първи сезон и части от втори сезон на ОС и се тая , немога да кажа , че съм гледал всичките епизоди на втори сезон , защото никой няма да седне да гледа нещо което не му е било приятно още от началото само за да се опитва да си докаже противното , съгласи се че макар и да не е решаващо първото впечатление играе доста голяма роля и че всеки има различни критерии да харесва нещо . Никой не казва че не е хубав филма , а че просто не е по вкуса му .
Сигурно не е по правилата на форума

,но аз гласувам за 3-ти сериал който не е упоменат тука : Батълстар Галактика

Много ме кефи и се радвам че има кой да го качва редовно

Само и превод ако можеше да намирате по-раншко

(не е много нагло желанието ми нали
3pacalypse Now
Aug 27 2005, 06:25
вижте ся аз сьм фен и на двата сериала но определено Уан Трии Хил е по добар макар 4е малко се доближава до сапунка ве4е!мн интриги мн не6ту!
Roxanne
Aug 28 2005, 02:40
Гласувах за One Tree Hill.Гледах го по-скоро и ми е на сърцето.Сега като излезе 3 сезон на Orange County може и да запея друга песен.
AZDEAZ
Aug 29 2005, 00:16
Определено One Tree Hill.
Ако трябва да бъда искрена, когато започнаха да дават О.С по БТВ много ми хареса сериала и го следях с голям интерес, но ми писнаха лиготиите на тези разглезени богаташчета, особено пък Мариса с нейните измислени проблеми. Няма да се стегне, ами само се забърква в нови и нови каши.
В това отношение ОТН е съвсем различен, в него нещата са по-близо да истинския живот. Може би сега пък ще кажете: "Че гледай си живота, що ти е да гледаш и по телевизията за него". Но бих казала, че за разлика от О.С., гледайги ОТН човек може да си извади поуки за живота изобщо, в почти всяко негово измерение. Кара те да се замислиш.
И не ме обвинявайте в пристрастие, защото превеждах сериала. Не е така.
the_creator_pz
Sep 1 2005, 09:26
One Tree Hill RULLZZ!!! Естествено че гласувам за ОТН много по-добър е от О.С. след като гледах 2-ри сезона на Orange Couny установих че това е обновена нелатиноамериканска версия на "Богати също плачат".......
malkatalamia
Sep 1 2005, 09:48
С 2 раце за О.С.(както гледате по аватара сам голям фен

)
OTH ми харесва повече

добре че AZDEAZ намери сериала и се запалихме да го изнамерим и качим в бг..
BeautifuL
Sep 1 2005, 21:43
Естествено че OTH е по-хубав от OC.Който не вярва да гледа и двата сезона!ОК?
Не само че ви настигаме ма ви и минахме.The O.C is the best
Гласувам за ОТН
Преди да гледам този сериал си мислех,че няма да има друг(поне за момента),който да ми хареса повече от ОС,но си промених мнението-
По-динамичен е,с повече и интриги и нещото,което ми допадна най-много е саундтрака-
The Shaman
Sep 26 2005, 20:27
Един глас за Orange County
RoXXy_
Sep 26 2005, 20:44
е гласувам за ОТН, повече ми харесва.А и по английски имахме да пишем ревю на любим сериал, аз естествено писах за ОТН и даже даскалката много го хареса...
И двата-няма да гласувам.
Гласувам за ОТН :Р гледала съм и двата сериала...О.С. обаче този сезон са трагедия

.... а ми бяха любимци, но сега на тяхно място са се настанили ОТН ... и нямат мърдане оттам
И двата сериала са чудесни ,но все пак OTH води с малка преднина
chaotic
Oct 7 2005, 19:10
Всеки си ми харесва по свой собствен начин и не мога да ги срявнявам. И O.C. си има своите преимущества, в други отношения пък OTH е по-интересен и по-реалистичен. Няма да гласувам.
Мисля че всеки си е различен.Не може да се сравнят...
Еми определено One Tree Hill защото съм фен на баскетбола
^ice_kiss^
Oct 9 2005, 10:36
Аз пък смятам че OTH е много по-интересен вълнуващ истински и каквото там искате.Просто изживяваш всичко заедно с героите. Плюс това не е някаква типична тиинеиджърска комедийка,което само по себе си е ОГРОМЕН ПЛЮС.Героите са адски симпатични...особено Люк...

супер сладък е. Брук и Пейтън са сладурани,не са някои мадами с манекенски мерки-просто истински момичета.Просто к'во да сравняваме...има ли смисъл?Макар че знам че и O.C. си има феновете....SORRY:)

само OTH!!!:)
P Sawyer
Oct 9 2005, 20:26
Гласувам за OTH
Този сериал е невероятен изгледах първия сезон и половината от втория за три вечери и съм съм съгласна с мненията,че историята в него е много по истинска и близка до нещата от живота.
Разбрах,че AZDEAZ е намерила сериала така,че исках да благодаря на нея и на всички които са участвали
SetKoen
Oct 10 2005, 21:14
Определено One Tree Hill
Това е страхотен сериал!!!
ret_dani
Oct 15 2005, 18:54
И двете сериалчета са страхотни!
Но мисля, че повече харесвам One Tree Hill
mimi_54
Oct 15 2005, 19:50
В началато като гледах първия сезон на One Tree hill си мислих че O.C e по интересен но след като гледах и втория и сега и третия смятам че O.C абсолютно изостава ... One Tree Hil е много по добър ! Но все пак всеки си има своето

O.C не би бил толкова добър ако не беше такава обстановката според мен.. плажа.. колите.. къщите ( ДВОРЦИТЕ ) .. !
ludoto_mimi
Oct 15 2005, 22:57
QUOTE(mimi_54 @ Oct 15 2005, 07:51 PM)
v nachalato kato gledah purviq sezon na One Tree hill si mislih che O.C e po interesen no sld kato gledah i vtoriq i sega i tretiq smqtam che O.C absoluitno izostava ... One Tree Hil e mnogo po dobur ! No vse pak seki si ima svoeto

O.C ne bi bil tolkova dobur ako ne beshe takava obstanovkata sporede men.. plaja.. kolite.. kashtite ( DVORCITE ) .. !

[off] И ся Марийче ако почнеш да пишеш на кирилица и много ще те обичам

[/off]
GgBiT.InFo: Погрижих се в случая а иначе шлиокавица извън пределите на темата за такава и свободната потребителска дискусия другаде няма да има
~Bruk~
Oct 19 2005, 19:53
Не мога да преценя

И двата много ги обичам
girl_from_hell
Oct 23 2005, 21:44
за мен One tree hill нз никога не съм се радвала на OC някк си много ми е претруфен и за това разбира се гласувах за One tree hill
mimi_54
Nov 6 2005, 13:26
а и както някои беше писал О.С. 3 -тия сезон мн са омазаха

особено тая 5 серия я чакахме 1 месец и ся още 324 дена субс.

проСтотия на ниВо
ludoto_mimi
Nov 6 2005, 15:13
QUOTE(mimi_54 @ Nov 6 2005, 01:26 PM)

а и както някои беше писал О.С. 3 -тия сезон мн са омазаха

особено тая 5 серия я чакахме 1 месец и ся още 324 дена субс.

проСтотия на ниВо

Уффф, аз я гледах тая серия.. супер тъпа е... не знам как издържах до края [bad]
mimi_54
Nov 6 2005, 19:57
аз немога да са накана

първо че ма марзи да са напъвам да им слушам смешните разговори апък и ми е се ено дали ша я глеам

както и да е
SetKoen
Nov 10 2005, 18:06
QUOTE(mimi_54 @ Nov 6 2005, 05:57 PM)

аз немога да са накана

първо че ма марзи да са напъвам да им слушам смешните разговори апък и ми е се ено дали ша я глеам

както и да е
Аз немога кво толкова се оплювате ОС стига вече като каеш все едно е закон "марзи да са напъвам да им слушам смешните разговори" кво им е смешно т.е смееш се и се кефиш така ли значи аре спрете да оплювате серияла става ли?

Това че си заклета фенка на ОТН не означава че всички са така че моля те спри нека има някакъв респект между двата серияла все пак!!!
![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
[nowar]
FrAgMaKeR
Nov 10 2005, 18:58
Уважение трябва да има и да се спазва добрият тон, обаче трябва да има и критика, стига да е конструктивна, а The O.C. - сезон 3 се нуждае от критика за да тръгне в правилна посока, защото сезона не върви добре, а вината за това е в сценаристите, които в опита си да градират напрежение и да заплитат интриги между героите в следващите епизоди, поразкъсаха и забавиха действието и леко претупаха някои важни моменти, над които трябваше да се налегне, но именно заради огромната критика точно от най-заклетите фенове има светлина в тунела

Само да вметна, че съм фен на The O.C. много отпреди да чуя за One Tree Hill, но съм просто леко разочарован от сегашният сезон и от средата на 2-рия, който почна и до към средата вървеше много добре, но след това се сбози. Критика имам и към One Tree Hill, въпреки че последните епизоди вкарват и по малко смях, трябва да се наблегне повечко и на този елемент, както и на баскетбола, който леко остана на заден план, за сметка на сантименталностите, които в определени моменти идват малко повечко, но като цяло това което компенсира малкото слаби моменти е динамиката, която от началото само на няколко пъти леко спадаше, но като цяло си държи първоначалното ниво..
SetKoen
Nov 10 2005, 19:33
Да но аз говоря в нейния случай нейното изказване меко казано на идиот!!!
/офф:
Аре плс некой да ми даде за 5 епизод само .срт файла да го качи някъде или пък в хит.бг за да го гледам!!!
Виж тук: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...140entry22519
Определено OTH!Най-готиния Сериал! :)
Devil^Rose^^
Nov 28 2005, 16:18
Според мен няма място за сравнение
ДА ! OTH е по реалистичен
Оne Tree Hill Rulzzzz
ОТХ естествено, за мен е много по-як, а и това е неговата папка и е естествено повечето форумци тук да сме за него
Amidala
Nov 28 2005, 19:58
est. 4e One tree hill!!!
nai gotiniq serial na vsi4ki vremenaaaaa
NinaRichi
Nov 28 2005, 23:10
Не искам и да ги сравнявам! OTH е просто без конкуренция според мен. А OC ми изглежда някак си повърхностен и дори "блуткав" ако мога така да се изразя. Не съм му гледала всички серии, но и това, което съм гледала ми стига да кажа, че предпочитам хиляди пъти OTH
Интересно!!! Процентите са за ОТН , а и много ясно все пак това е форум за ОТН , а не за О.С. .Такаче не е мноо редно да се сравняват

. Ама тва е само мое мнение .
ludoto_mimi
Nov 30 2005, 20:38
QUOTE(m3m0n @ Nov 30 2005, 08:29 PM)

Интересно!!! Процентите са за ОТН , а и много ясно все пак това е форум за ОТН , а не за О.С. .Такаче не е мноо редно да се сравняват

. Ама тва е само мое мнение .
Темата преди беше в Movies, преди да се направят отделните раздели и пак клонеше повече към отх
NinaRichi
Dec 1 2005, 19:54
В Монтана имам много познати, които са гледали The O.C. и в момента гледат OTH и няма човек, който да харесва повече Ориндж Каунти. Просто OTH е по-добрият филм. Това е само мое мнение въпреки, че виждам, че доста хора и във форума а и по принцип са на същото мнение
common_sense
Dec 1 2005, 20:47
OTH RULLLZZZZ!!!

много готино филмче. оная боза изобщо не можа да се сравнява с него!!!
roverrr
Dec 14 2005, 00:01
Разбира се ,че във форума на Уан Трее Хилл ще превъзхожда той !!!
Спор няма че Orange County е по добрия !
Уан Трее Хилл не може да се мери нито по рейтинг ,нито по фенове... по нищо бе
Вярно ,че сериалчето е успешно разликата между двата е ,че в тоя не се драматизирват толкова нещата.
Голяма роля играе музиката в един филм... кой сериал има по хубави песни?
Този въпрос за домашно...
QUOTE(roverrr @ Dec 14 2005, 12:01 AM)

Разбира се ,че във форума на Уан Трее Хилл ще превъзхожда той !!!
Спор няма че Orange County е по добрия !
Уан Трее Хилл не може да се мери нито по рейтинг ,нито по фенове... по нищо бе
Вярно ,че сериалчето е успешно разликата между двата е ,че в тоя не се драматизирват толкова нещата.
Голяма роля играе музиката в един филм... кой сериал има по хубави песни?
Този въпрос за домашно...

Хехе,това наистина ме разсмя
Естествено е,че не може хората да се на едно мнение,обаче ако съдиш по даден сериал от рейтинга наистина ми е жал за теб-щом не можеш да оцениш нещо само защото ти харесва,а се влияеш от разни цифри.....говори лошо за теб,но всъщност не ме интересува особено.
А с изказването за музиката пък просто ме разби-хехе вземи гледай една серия на ОТН и тогава давай мнения-ама какво да се прави "разни хора,разни идеали"
Относно ОС-много го харесвах,но честно казано 3ти сезон е пълен провал,както междувпрочем и 2ри,което със сигурност не може да се каже за ОТН.
А за форума и гласуването-не е лошо да погледнеш по-горните постове за сведения
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.