nelito_91
Apr 2 2008, 23:54
brooke_scott
Apr 4 2008, 01:22
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Apr 2 2008, 00:00)

Майката на Анди се е грижела за Тейлър и са живеели в един и същ квартал.
мс
gotinoto_baby
Apr 9 2008, 21:05
Първата част- блудкава история и добри танци. Втората част- блудката история /по-добра от първата/ и готини танци
ALeX4e7y^
Apr 9 2008, 21:36
2-рото Степ ъп е много по-добро от първото.И от към танци,и от към игра и от към сюжет!
♥Didito♥
Apr 12 2008, 13:00
И двете части страшно много ми харесват. Обожавам да гледам стрийт денс. Но втората част за мен си остава по-добра. Първата някак беше най-вече посветена на историята за Нора и Тайлър, докато втората има повече денс, страхотна е. Дано да има Step Up 3
едит: не знаех, че робърт и бриана участват в клипа на Enrique Iglesias - Push ама кви са сладки
http://youtube.com/watch?v=aMpzCHOkydg
hip_hop^girl
Apr 16 2008, 18:03
Hilary and Chad
Apr 17 2008, 10:39
Цитат(brooke_scott @ Feb 16 2008, 17:06)

мерси за саундтрака, иначе аз ще го чакам да излезе с хубаво качество, не че имам търпение де, но ще се помъ4а

много ми харесват и двата!!!!но най вече първия!:)
Вторият е мнг по-готин...Танците са невероятни!Дори не мога да си представя хора да правят нещо подобно!

А за музиката да не говорим!Абсолютно всички песни от двойката ме кефят страшно мнг и си ги слушам мнг често
Филмът си е страхотен. Докато го гледах, ми идваше и аз да се разтанцувам.
Някой може ли да ми каже името на метълската песен на финалния танц на Step Up 2?
Благодаря предварително!
Филмът найстина е страхотен и мисля че беше най-хубавият филм който сам гледал от началото на 2008 година
Peyton___
Apr 30 2008, 16:59
STEP UP - Филма е един от най-добрите които съм гледала през живота си!Много силен филм иска ми се и аз да можех така да денса ама много години требва да се тренирам :Който не е гледал филма много е изпуснал ......
STEP UP 2 - Невероятен ФИЛМ спор , просто нямам думи. А и този Робърт Хофман е страшен ( не повече от Чанинг Татум ама айде)Има мн яки танци и саундтрака е страхотен.Който не го е гледал да го напрви
Първите части,както винаги,са по-хубави....
Bro0kE`
Apr 30 2008, 18:09
филмчето е супер мн е яко
zuzito
Apr 30 2008, 23:05
Филмите са ми МНОГО любими,а трети ще има обаче не знам точно кога

Step Up 3D му е оригиналното заглавие.
nelito_91
Apr 30 2008, 23:27
Цитат(zuzito @ May 1 2008, 00:05)

Сигурно ли е? Супер много ще се кефя ако наистина излезе и трета част
brooke_scott
Apr 30 2008, 23:29
Цитат(zuzito @ May 1 2008, 00:05)

ооо супер, дано да има!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
макар че вече не останаха пичове от
She's the man дето да играят главния герой
Niksana
May 2 2008, 16:35
Step up 1 страхотен филм,а за Step up 2 мога само да кажа,че е един от малкото продължения на филм които си заслужават да се гледат
Радвам се ,че ще има и трета част.За втората мислях че ще е боза,но ми хареса.Вече искам да гледам третата,ама сигурно догодина
LimonkaTa`
May 5 2008, 18:08
Ето гооо, точно тази темичка търсех...
Това е филма който се доближава най-много до сърцето ми, на този филм съм плакала с часове, имам чувство че за мен е правен. Изцяло се доближава до мойте проблеми, надежди и мечти... Обичам го този филм, гледала съм 34 пъти Step up ( първата част де)
^HiLaRy_DuFF
Jun 3 2008, 19:22
Hey!Бриана и Робърт са спечелили най-добра целувка на MTV Movie Awards.
brooke_scott
Jun 3 2008, 20:09
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Jun 3 2008, 20:22)

Hey!Бриана и Робърт са спечелили най-добра целувка на MTV Movie Awards.
да и се разцелуваха на сцената

дане би ад съм пропуснала нещо и да ходят

Робърт.....
^HiLaRy_DuFF
Jun 3 2008, 21:33
Ами то винаги двойката,която е спечелила наградата за най-добра целувка я покзва на сцената.
Супер са Робърт и Брияна.Гледах клипа от наградите поне 100 пъти.Много им се радвам,обаче те твърдят,че са само приятели...Да видим докога

Иначе за третия филм казват само годината-2009.Нямам търпение,ама ще се чака...
FrAgMaKeR
Jun 8 2008, 12:12
Единицата ми се стори супер тъп филм, много измислена история и някакси безинтересна като цяло, но двойката беше супер, танците бяха много яки, музиката също..
И на мен втората ми харесва повече,танците бяха повече и по-сгресивни,а и смисъла беше по-добър...Ако продължават така,третата сигурно ще е много яка

Исках да помоля ако някой има свободно време и му се играе с фотошопа,да направи няколко аватарчета на Бриана и Робърт

Или пък ако намерите нещо,защотото претърсих всичко и нищо не намерих.Мерси предварително
Bellatrix
Jun 9 2008, 05:50
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 8 2008, 13:12)

Единицата ми се стори супер тъп филм, много измислена история и някакси безинтересна като цяло
The same here...
След единицата се отказах да гледам двойката. Сигурна съм, че няма да съжалявам.
FrAgMaKeR
Jun 9 2008, 09:12
Цитат(Bellatrix @ Jun 9 2008, 06:50)

Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 8 2008, 13:12)

Единицата ми се стори супер тъп филм, много измислена история и някакси безинтересна като цяло
The same here...
След единицата се отказах да гледам двойката. Сигурна съм, че няма да съжалявам.

Двойката е по-хубава, непременно и дай шанс
ladysunshine
Jun 9 2008, 10:38
~RoRyYy~
Jun 9 2008, 13:58
Страшни авчета.Колкото до филмите:1-ва част не беше лоша,но не ми хареса особено.Но 2-та част просто СТРАХОТНА.Няма оригинален сюжет,но това е нормално,но денсът и музиката ruleZzZ......А Чейссс...о леле.
П.С:Много съм тъпа,10000 пъти съм гледала Push по The Voice и City и чак сега забелязах,че онез двамата който се натискат на клипа и Енрике ги снима с камерата са Чейс и Анди.Робърт е уникално секси в клипа-и накрая такава муцка прави-прилича на малко кученце.(h) (h) (h)
nadezhda_had
Jun 9 2008, 20:16
Сисе,веднага си ги запазих и ще си сменя подписа,мерси адски много

Наде,нещата ти са страхотни

Взех си две три,ако нямаш против...А колкото до тези,които се съмняват да гледат ли филма,гледайте го,много по-як е от първия.А на вас двечките пак мерси
ladysunshine
Jun 9 2008, 20:28
Цитат(nadezhda_had @ Jun 9 2008, 21:16)

Сиана готини аватари
Те не са мои

Не съм кредитнала, защото бяха на доста хора и не си ги спомнях...
secretk
Jun 24 2008, 04:04
Mи 1 чaст е по-хубaвa, сюжетa е ясно, че не е нещо особено, но в първия имaше и тaнци и музикa(нa мен тя ми е по-голямa слaбост), във вторaтa товa с aутсaйдерите беше изтъркaно, във всички филми е тaкa, финaлния тaнц не ми хaресa, първо прекaлено резки движения, второ беше нa тъмно и нищо не се виждaше, a музикaтa нa еднa от групите ми бъркaше в мозъкa.
Музикaтa в първия филм ми хaресa повече, сигурно е до вкус, освен товa глaвнятa героиня във втория филм не ми хaресвa особено и глaсa ми е някaкъв дрaзнещ. Изобщо за мен първaтa чaст е много по-хубaвa.
Ice^Ice^Baby
Jun 24 2008, 08:13
Музиката определено беше по-хубава в първата част
ZuZka yeah
Jul 6 2008, 14:24
Първата част ми беше ужасно скучна, нито танците ми харесаха, нито самият сюжет, все същата блудкава любовна история, от които вече ми е писнало...
TO THE STREETS обаче беше супер як!
Танците бяха на ниво, а романтиката не беше чак толкова досадна.
djesito
Jul 6 2008, 14:33
На мен ми харесаха и двете части,но мисля,че втората ми хареса много повече.Имаше много и то супер яки танци с кеф да ги гледаш и да им се наслаждаваш.Музиката също беше на ниво... интересен ми беше,а и филмите с танци са ми слабост и за това и филмчето ме изкефи

=)
И двата филма много ме изкефиха! Супер яки танци, готини актьори... Втората част и на мен ми хареса малко повече, въпреки че да гледаш Channing Tatum да танцува си е истинско удоволствие! Step up 2 обаче впечатлява много повече заради уникалните си танци! Просто нямам думи, почувствах се мн готино, докаго ги гледах..
И на мен ми се пританцува
moni_hs
Aug 15 2008, 21:30
И двата филма много ми харесват! Просто каквото и друго да кажа ще повторя някой над мен...
Абе от къде подяволите да си дръпна Step up 2?
В замунда го няма вече, не знам що.
От други сайтове пише, че има сиид, но вече 2ри ден не почва да се тегли..
ThePinkDuck
Oct 18 2008, 20:12
Цитат(lemmy @ Oct 18 2008, 16:15)

Абе от къде подяволите да си дръпна Step up 2?
В замунда го няма вече, не знам що.
От други сайтове пише, че има сиид, но вече 2ри ден не почва да се тегли..
Как бре? Аз го сийдвам в замундата! Я пиши на скайпа да ти го пратя!
traiana
Oct 18 2008, 21:25
Ааа,как не съм писала тук.Обожавам филмите,гледала съм ги поне по 3 пъти.незнаех за трета част но ще има,но се кефя много..чакам я и нея с нетърпение
badbaby22
Oct 18 2008, 21:40
Хубави бяха филмчетата
Определено имаше смисъл в тях и ми беше интересно да го гледам
Първата част повече ми харесва, може би заради героите
Втората част ми е един от любимите филми

Много много много ми харесват и танците, и актьорите, и всичко!
iveta7
Nov 10 2008, 14:51
Step up 3D
Според IMDb чак 2010
Оооо ще е мноу яко Роб 3D ммммммм ррр хахаха
Wow... 3та част!
Би било страхотно, дори и да е 2010. Първите две части бяха страхотни, невероятни...
убийствени
А актьорите бяха подбрани многооо добре. Особено във втората част.
Танците бяха жестоки простоо, много им се накефих!
vesko_oth_fen
Nov 14 2008, 01:03
Не мога да си намеря Step up 2 никъде
moni_hs
Nov 14 2008, 14:43
ThePinkDuck
Nov 15 2008, 18:24
Цитат(moni_hs @ Nov 14 2008, 14:43)

Качиха го наново и в замунда!
Това е супер
, но на снимката пише coming 2009..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля