Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Step Up 1, 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2, 3
hristin4e
Step Up

Trailer

11 август, 2006
IMDB

Участват: Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington, Mario и други
Резюме:
Всеки нов шанс започва със стъпка нагоре, която трябва да направиш, ако искаш да продължиш. Трогателна и романтична история, представяща възхода и падението на момче от улицата. Страста му към танците и първата му любов, която е самата му партньорка са причината дори да остави своите приятели...

Безотговорният и рискован стил на живот вкарва Тайлър в конфликт с обществото. След поредния инцидент той е осъден на общественополезен труд и попада в престижно танцово училище, където ще трябва да отработи наказанието си. Отначало Тай не иска да има нищо общо с учениците, докато не среща красивата танцьорка Нора. Тя спешно се нуждае от партньор и решава да му даде възможност.Тайлър е привлечен в един съвсем различен свят и с началото на репетициите напрежението нараства. Различните светове, от които идват двамата, се сблъскват - прехвърчат искри, които възпламеняват тази наелектризираща история за желанието да следваме мечтите си.
Download! DvDrip-aXXo

Step Up 2 The Streets

Trailer

14 февруари, 2008
IMDB

Участват: Robert Hoffman, Briana Evigan, Will Kemp, Jennifer Rouse, Cassie и други
Резюме: Романтични искри пламват между момче и момиче от различни социални класи когато те започват заедно да тренират танци.
Download! DVDscr Xvid

лично мнение: Страхотни са и двата филма - невероятни танци през цялото време wink.gif
brooke_scott
Ооо първия филм беше страхотен, промени ми коренно мнението за Чанинг biggrin.gif любимия ми филм с танци smile.gif)))) сега нямам търпение за втория, защото ми е инт как ще се представи Робърт Хофман wink.gif

EDIT гледах трейлърчето и изглежда ще е мн яко и мацката изглежда готина и тя smile.gif
girl_from_hell
ау ще има двойка .. и аз очаквам вече нетърперливо защото първия просто ..велик беше
vasinka_{P}
Първия филм много ми хареса, мога да го гледам всеки ден, надявам се и втората част да е като първата mrgreen[1].gif biggrin2.gif
nelito0o0
Лелееееее... shocking.gif shocking.gif Абсолютно бях забравила, че наближава 14-ти ( по отношение на филма де.. biggrin2.gif ).. Първата част просто я ОБОЖАВАМ.. гледала съм я повече от 10 пъти.. happy.gif happy.gif happy.gif и можех да го гледам и без субс.. 16.gif знаех почти всяка следваща реплика.. blush.gif сигурно тея дни ще си го пусна пак преди да излезе новия. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Простоооо нямам търпение.. незнам дали ще дочакам и хубавото качество 15.gif unsure.gif

с две думи : Страхотен филм 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

ПП: Току що гледах и трейлъра.. Лелееееее.. мисля, че ще го гледам 248975865 тоя филм wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
LuffchY
Ще има втора част? Дори не знаех .. unsure.gif
Но след като гледах сега трейлъра ... убедена съм, че ще е супер. Първия беше ... просто НЕВЕРОЯТЕН!! wub.gif wub.gif
Надявам се, че и втория няма да ме разочарова ..
[dEs]
Първия филм ми хареса страшно много. И аз като Нелито дъм го гледала поне 10 пъти. Дано и втория да е така хубав.
ioanka_vt
И аз много харесах първата част има още малко време само около 2 седмици до 2-рата част tongue.gif тука толкоз време гледах втория постер за втората част и се чудих какво е това дето прави 2-ката гущер ли е какво е, пък то човек било biggrin.gif
dEniChka
Лелиии супер biggrin2.gif Много харесах 1вата част...дано и 2рата е яка..Ойййй 14 февруарии... blush.gif 18.gif
angel_girl
Еййй, оказа се че има защо да чакам 14-ти. laugh.gif
Сега сериозно. 1-вата част беше супер, надявам се и тази да е така. Само да не го развалят... unsure.gif
Катeто
Не мисля,че втората част ще е по-добра,просто защото първите винаги са по-яките,но ще видим....и 14ти Февруари rolleyes.gif Гледах едно промо и актиорите са сладки,а танците са много добри,чакам с нетърпение smile.gif

aDiTy
обожавам го тва филмче и нямам търпение да излезне втората част ... ама малко жалко че са нови актиорите предните бяха мн сладки (главните) но и този ще бъде як надявам се smile.gif
angel_girl
Сега изгледах трейлъра, обаче нещо му куца. Да се надяваме, че филмът ще е по-добър от трейлъра... emoticon1 (115).gif
Обаче от целия актьорски състав, май само Касито ме кефи и то тя ся ще е от гаднита тъй като гледам! Егааати късмета дето имам. laugh.gif
nelito0o0
Абеее някой знае ли кога ще излезе филма confused.gif То официалната дата е 14-ти, значи утре нали blush.gif

П.П. : Честит Свети Валентин wub.gif wub.gif wub.gif
Lafera
ТОВА е филма нали ?
hristin4e
Цитат(Lafera @ Feb 16 2008, 12:35) *
ТОВА е филма нали ?

изглежда е това wink.gif
аз още не съм проверявала из нет-а защото е рано, все пак мисля, че ще си заслужава да се гледа с добро качество smile.gif На кино - най-добре tongue.gif

OST smile.gif
brooke_scott
мерси за саундтрака, иначе аз ще го чакам да излезе с хубаво качество, не че имам търпение де, но ще се помъ4а wink.gif
nelito0o0
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 18 2008, 08:29) *

Мм според теб, кога ще излезе доло горе с хубаво качество blush.gif Аз сигурно ще го гледам така де.. ама просто да знам долу горе колко време ще се чака.. blush.gif Щото после ще се гледа 2984785 пъти с хубаво качество (ако ми хареса де.. biggrin2.gif ) biggrin2.gif worthy.gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
DVD качество излиза най-малко месец след премиерата. Ще се почака. От това което видях има интересни денс сценки. Нищо кой знае какво, но за фенове на тази жанр ще е интересен. mrgreen[1].gif
nelito0o0
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 18 2008, 12:56) *
DVD качество излиза най-малко месец след премиерата. Ще се почака. От това което видях има интересни денс сценки. Нищо кой знае какво, но за фенове на тази жанр ще е интересен. mrgreen[1].gif

Мм.. мерси много worthy.gif Май ще почакам .. пък шанс за кино - НУЛЕВ wacko.gif предпочитам да не си развалям мнението заради качеството.. blush.gif До ся чаках.. ще почакам още малко rolleyes.gif Още веднъж, Мерси blush.gif worthy.gif
^HiLaRy_DuFF
Изгледах го най-сетне.Много сладко филмче,хареса ми.Танците са страхотни и поне на мен ми харесаха повече от първия може би,защото има повече HiP-HoP в този.Точно това ми трябваше след мъчителния ден в училище.Гледайте го и вие заслужава си.

П.С.Главната актриса впрочем не е ли момичето от клипа на Linkin Park Numb.Още от промото много ми заприлича на нея.
Gossip Girl
Добре, сценария беше абсолютна изтъркана тъпотия...но танците..Определено си залужи чакането, за да видя последния танц. Страхотна работа по саундтрака и хореографията. Не се преподъчва за хора, които ще търсят смисъл, но тези, които се кефят на яка музика и танци непременно трябва да си го изтеглят.
ПП. Цееелия филм се чудя откъде ми е познат тоя големия брат-Блейк или там както беше, а то той бил оня невероятно сладък върколак от Van Helsing-Велкан.
hristin4e
еее не изтърпях да го гледам с яко качество biggrin.gif
Беше много яко филмчето, естествено на мен ми хареса (нали е с танци нямаше как просто) biggrin.gif Сладко е, на който му харесват този тип филми да го гледа, няма да съжалява smile.gif
усещам, че ще го гледам пак с добро качество tongue.gif
ludoto_mimi
Цитат(Gossip Girl @ Feb 23 2008, 21:36) *
Добре, сценария беше абсолютна изтъркана тъпотия...

Нали не си очаквала нещо по-различно? biggrin.gif Още като излезе първия ми стана ясно, че е жалко подобие на Save the Last Dance - хип-хоп танци + балет. Предполагам и втората ще е така, но все пак ще я гледам като излезе с хубаво качество, защото обичам филми с танци.
The_Man_Of_Steel
Гледал съм и двата филма, много ми харесват!! 4.gif
^HiLaRy_DuFF
Искам само да помоля може ли някой да ми намери субтитри на английски за 2-я филм.
[dEs]
Като сценарии верно не беше кой знае какво, но танците и музиката си заслужваха. е малко се повториха с това как главният герой няма време за приятелите си и те го зарязват. Абе готино филмче си беше.
slaitime
Чувствам се отговорен да предупредя всички, които са имали късмета да не гледат втората част, да продължат с негледането й. Сюжет - никакъв, слаба игра, то поне главната актриса да беше хубава - щях да преглътна неумението й да изрази радост при вида на лютеница примерно. А който иска да гледа танци(този тип) да си пусне breakdancing championship!
ThePinkDuck
С риск да се повторя... или потретя или и аз незнам за кой път го казвам. Този тип филми не се гледат заради актьорска игра или сюжет. Такива е ясно, че няма. Тъпи диалози, изтъркан сюжет и това е. НО танците в повечето са жестоки. Както е и тук, има много готини денс изпълнения и музиката кърти. А в случая и главните герои никак не са за изхвърляне. mrgreen[1].gif
brooke_scott
абе верно, че главната героиня не ставаше, ама пича компенсираше biggrin.gif
slaitime
Не съм очаквал филм за Оскар.... очаквах филм, който би бил по интересен от заниманието "гледане на произволна точка в тавана".
dragon_girl
1 част беше супер,2 (както повечето филми) ще е провал!
Катeто
Имаше една две банални части,но като цяло филма беше супер(не колкото 1та част) Танците бяха мнооого яки,особено последния в дъжда worthy.gif Иначе и двамата главни много ме радваха,особено момчето rolleyes.gif Не е лошо филмчето,никак даже smile.gif
Velsis
Някой знае ли коя е песента която почва когато Тък им се караше и им обясняваше кога ще тренират и след това когато я дадоха как вървеше в училището или иначе казано на 19 минута и 35 секунда smile.gif .Една бавна е .. пее се ' ... не получаваме едни и същи неща ...' нещо такова.
^HiLaRy_DuFF
Песента се казва "We all want the same thing" и е на Kevin Michael.
vasinka_{P}
Гледах го филма, добър беше, танците бяха готини, но не може да се сравнява с първата част.smile.gif
sladuranka
Цитат(vasinka_{P} @ Mar 18 2008, 01:25) *
Гледах го филма, добър беше, танците бяха готини, но не може да се сравнява с първата част.smile.gif

Напълно съгласна съм. Ама честно казано 2-рата част ми приличаше до известна степен на Bring It On: All Or Nothing. Така че тоя филм ми беше нещо като Deja Vu. dry.gif
hristin4e
25,45 когато Чейс танцува... някой може ли да каже коя е песента? Не я чух никъде в саундтрака... Благодаря предварително smile.gif
едит: намерих си я wink.gif

п.с между другото 2-трия филм май повече ми харесва от първия tongue.gif
Nasi
Първият беше добър, за втория не мога да кажа, защото не съм го гледала, но след като изгледах трейлъра нямам особенно желание.
Velsis
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Mar 18 2008, 01:23) *
Песента се казва "We all want the same thing" и е на Kevin Michael.

А можеш ли да ми я пратиш , че никъде не я намирам .... пощата ми е e_8mile@abv.bg , ако можеш и линк да дадеш , няма проблеми . Както ти е по-удобно.
kashlakov
И двата филма са много яки. 4.gif
aDiTy
първия филм беше по хубав само че там героя от улицата участва в състезанието на Академията, а във втория - съзтезателите от Академията отидоха на улицата .. обърнати сценарии , но едвали ще има трета част понеже няма кво др да се измисли хаха smile.gif иначе .. като цяло танците бяха мн яки
girl_from_hell
ауууууууу аз заблодената чак сега видях че е излязла вече двойката веднага си я дърпам и я глеткам и после ще чета коментарчетата

глетках го мога да кажа само ... обожавам такива филми обожавам бреак денса много ми хареса и сладура от 1 го имаше много ми хареса и саутрака беше с много хубави песни които в момента си дърпам много обичма някоя песен да ме кара да танцувам .. ох обичам филми с танци smile.gif
VeRonICa^^
Филмите са страхотни и двете части,но двойката ме разби и ми хареса повече и танците и актьорите,които впрочем двамата от 1 и 2 са от "Тя е пич" rolleyes.gif .Много ми харесаха и двете части worthy.gif ,надявам се догодина да гледаме "Step up 3" biggrin2.gif happy.gif
brooke_scott
Цитат(VeRonICa^^ @ Mar 29 2008, 11:54) *
актьорите,които впрочем двамата от 1 и 2 са от "Тя е пич"

аз още като казаха кои ще играят в двойката ми направи впечатление, понеже тоя пи4 (Робърт) си го бях харесала още от "Тя е пич" mrgreen[1].gif където ми беше харесал повече от Чанинг и само той мибеше направил впечатление, докато Чанинг го харесах чак в Step Up rolleyes.gif А ся ме кефят и двамата, а като прибавим и страхотните им представяния в Step Up 1/2 още повече си ги харесвам (имам слабост към мъже, които танцуват blush.gif )
относно филма - на мен като цяло мн ми хареса. И историята, и всичко, особено музиката беше върха...а танците бяха невероятни shocking.gif просто тия хора са с-р добри, а и тия от 410 рулират също. Абе въобще всичко беше на ниво и мн ме изкефи worthy.gif

Кате, за Step Up 3 вече не останаха актьори от She's the man 18.gif иначе няма лошо още една част 10.gif
fresh_girl
Първата част е просто невероятна!!!На втората щях да заспя,чудно как издържах до края,не беше чак толкова зле,но си е живо доказателство,че някои фими по-добре да имат само по една част! dry.gif
siska
Ми на мен пък ми хареса филмчето.. е може да се каже, че историята е горе долу същата като в първия филм, ноо няма значение. Много ми харесаха музиката, танците, абе всичко. happy.gif
brooke_scott
абе мислех си по време на филма, тая мацката Анди нали се познава с Тейлър (Чанинг) някой разбра ли от къде? не че нещо, ама ми стана интересно, а май никъде не споменават unsure.gif
^HiLaRy_DuFF
Майката на Анди се е грижела за Тейлър и са живеели в един и същ квартал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.