Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Последния епизод от "Междузвездни Войни"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
vIkToRsHeFa
Пиратството на интелектуални продукти не подмина и последния епизод от сагата "Междузвездни войни"

Часове след официалната премиера филмът можеше да се свали безплатно от Интернет-сайт, а на пазара в някои градове като Ню Йорк, се появиха евтини пиратски копия на DVD

От възможността за безплатно сваляне на "Епизод ІІІ - Отмъщението на ситите" са се възползвали поне 16 000 души.
Connect
По-скоро 16 000 000 души...хахахахахахахаха 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(CONNECT)

Хахах нали знаеш как е в българия... Винаги режат нулите... 18.gif 5.gif
batvase
Преди два часа го гледах на кино.Одеве си пуснах малко от пиратското и ми се затвърждава мнението,че има филми,които трябва да се гледат както му е редно - на голям екран.Особено ако си фен на сагата като мен.
FrAgMaKeR
Да, такива филми трябва да се гледат на кино, иначе с тези некачествени копия неможе да се изпита истинската тръпка от тях..
melkor
Мдаааааам. Това е филм който наистина трябва да се гледа на кино а не при домашни условия. Между другото, вече са качили субтитри, както и нова версия на филма с хубаво качество без омразните черна лента и таймер. 3 VCD-та само незнам дали има субтитри и за тях.
MOLOKO
Този филм според мен не МОЖЕ да се гледа така :IPB Image

Все пак STAR WARS е епоха в киното,която има запазена марка FOREVER!
Отидете все пак на кино!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не си разваляйте кефа с руски изпълнения! (това се предлага в момента като НАЙ-ДОБРОТО из нета)
prime_hellix
QUOTE(GGBIT.INFO @ May 20 2005, 08:15 PM)
QUOTE(CONNECT)

Хахах нали знаеш как е в българия... Винаги режат нулите... 18.gif 5.gif
*

Оооо, дааа... 18.gif 18.gif 18.gif ДЕНОМИНАЦИЯТА е силно разпространена у нас 18.gif 18.gif 18.gif

Между другото на повечето чужди тракери, където съм регистрирана, веднага след премиерата на Епизод 3 се появи специален надпис на страницата за upload на торенти, който навсякъде звучеше горе долу по един и същ начин и казваше нещо подобно на "PLEASE, DO NOT UPLOAD STAR WARS III !!!"
Да се посе*еш от смях!!! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Connect
biggrin.gif Дааааааа затова 3 часа по-късно вече беше в Арената, а вечерта си го изгледах у дома с бутилка биричка...и с кеф.
Може и да има филми които трябва да се гледат на кино, ама аз щото съм прост... blush.gif
В знак на истината за мен не е толкова важно качеството на картината, колкото самата история...

Сега знам , че ще ме оплюете за което, но мнението си е мое...а за инфо епизод 4, т.е. първата от старите серии го гледах на 5 год.възраст и от тогава ми е интереса към Star Wars и както казват тихата вода е най-дълбока, но...това е друга тема ,която ще бъде разказана друг път ... в друга галактика rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(CONNECT @ Jun 16 2005, 03:47 PM)
Сега знам , че ще ме оплюете за което, но мнението си е мое...а за инфо епизод 4, т.е. първата от старите серии го гледах на 5 год.възраст

Хахаха вродено ти е а ... biggrin2.gif
Ами хубав е филма направо класика а за колко време се разграби навсякъде само говори за интереса към него...(очакваше се бая време да мине докато го домъкнат в бг но явно и невъзможните неща стават стига човек да поиска... wink.gif )
vIkToRsHeFa
Американските власти обявиха, че са приключили успешно операция по спиране работата на организации за интернет пиратство в 11 държави, отговорни за кражбата на копия от последния филм от сагата „Звездни войни”, както и на други филми, игри и софтуерни програми за поне 50 млн. долара. Агенти на ФБР и техни колеги от Великобритания, Белгия, Дания, Франция, Германия, Холандия, Португалия, Австралия, Канада и Израел са извършили над 90 обиска за два дни, арестувайки четирима души и изземвайки стотици компютри. Затворените са поне осем големи онлайн сървъри за дистрибуция на пиратски копия.
Clark Kent
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 7 2005, 09:22 PM)
Американските власти обявиха, че са приключили успешно операция по спиране работата на организации за интернет пиратство в 11 държави, отговорни за кражбата на копия от последния филм от сагата „Звездни войни”, както и на други филми, игри и софтуерни програми за поне 50 млн. долара. Агенти на ФБР и техни колеги от Великобритания, Белгия, Дания, Франция, Германия, Холандия, Португалия, Австралия, Канада и Израел са извършили над 90 обиска за два дни, арестувайки четирима души и изземвайки стотици компютри. Затворените са поне осем големи онлайн сървъри за дистрибуция на пиратски копия.
*

Нека да дойдат спрат нас бахти често стават такива работи.
Все пак сме Българи и сме горди с това biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Мдам българина си е българин...
А и сме 2-ри в света все пак трябва и първи да станем....
Хахаха базикам се ако сме първи ще ни подгонят...
miass
Искам да ви попитам нещо - тръгнах да гледам Междузвездни войни, но нещо не мога да оправя поредността - епизод 4 го дават че е по-стар от епизоди 1,2,3 - така ли е или греша нещо
gibona
Първо е било трилогия (еп 4,5,6). След това са измислили предисторията (еп. 1,2,3). Сега може и следистория да има (еп. 7,8,9) biggrin.gif
miass
значи да си следвам номерацията и така да ги гледам без да ме притеснява годината на "производство". wink.gif Така ли?
Nasi
Цитат(miass @ Feb 4 2007, 18:58) *
значи да си следвам номерацията и така да ги гледам без да ме притеснява годината на "производство". wink.gif Така ли?

Аз препоръчвам да си ги изгледаш, според това кога са излезнали, някак си е по-интересно. (т.е. IV, V, VI, I, II, III)
Иначе е нормално да се гледат от 1 до 6.

Цитат
Сега може и следистория да има (еп. 7,8,9)

Според новата информация Дж. Лукас се е отказал да ги снима. sad.gif
miass
Благодаря ти за съвета, но вече съм ги започнала от 1-ва част. rolleyes.gif
Nasi
Цитат(miass @ Feb 5 2007, 17:34) *

Приятно гледане!

За да се разбере изцяло филма, трябва задължително да се гледат всички части, защото са много свързани. wink.gif
miass
Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 18:36) *

Приятно гледане!

За да се разбере изцяло филма, трябва задължително да се гледат всички части, защото са много свързани. wink.gif

О задължително ще ги гледам - изгледах първа част и ми хареса - надявам се и с другите да е така rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Тоя филм ми е уникалнооо тъп! dry.gif
SweetDreams
Цитат(miass @ Feb 6 2007, 16:21) *
Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 18:36) *

Приятно гледане!

О задължително ще ги гледам - изгледах първа част и ми хареса - надявам се и с другите да е така rolleyes.gif

Щом първата ти е харесала и нататък ще ти харесат 4.gif .... много доро филмче 4.gif
TIGERM13
Цитат(LoF_Chad @ Feb 6 2007, 16:30) *
Тоя филм ми е уникалнооо тъп! dry.gif

А ЗА ФЕНОВЕТЕ НА STAR WARS наскоро гледах анимацията,която развива историята между 2 и 3 епизод 4.gif
много добра
http://animatedtv.about.com/library/graphi..._PR01_Final.jpg
В ДЕЙТАТА ГО ИМА

скоро ще направя галерия на STAR WARS във форума ,който се кефи да я разгледа

Mod Edit: За в бъдеще пускай снимките на линкове или на тумбнейлчета. Внимавай с начина по който се обръщаш към другите потребители. Обидните коментари не се толерират.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.