Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Priest
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
f0rgy
Хм,ся зарибявам прийстче...та въпроса ми е дали тва дето съм решил да права ше стане добре...мисля да си го развивам за shadow до 70 и после да го смена на holy...мисля че до 70,докато дигам,хийлването ше ми стигне за инстанициите до тогава,а след това вече да отидем на holy...та кво мислите... rolleyes.gif
delta717
wowwiki.com

гледай билдовете има PvE което ти е за лвл-ане после сменяш на Raid Healer или Mass нещо си но аз ти препоръчвам да го направиш хибрид дисциплин/холи няма никва полза от фул холи (дигаш само магиите които подобряват хийла, и от дисциплин дигаш бъфовете)
Batski
Да добре е на shadow за левъл ъп. След това респект на holy за PvE или PvР на дис/shadow хибрид .
Titan
Тц, праскай холи до 70-ка, после мина на шадоу. Трудно взимат шадоу прийстове в партита... а ако си добър хийлър добре ще се уредиш. smile.gif
TheUnknown
Shadow за левелинг
Holy или Shadow за PVE endgame
Disipline/Holy за PVP smile.gif
GEMATA
аве хора мойете ли да ми помогнете имах маге на фрост и не6то се е бугнал ацц и не мога да жляза или е истрит ? ама пук за6то да го трият ? dry.gif dry.gif

FrAgMaKeR
Кой сървър? Да не се е променил реалмлиста нещо след ъпдейт например и затова да неще..
TheAnswer
http://www.wowhead.com/?talent=bZbxthbbVZAMMx0tR0xx

Този булд използвам за пвп и хеал не е добър хелар ,но за пвп пве и от части хелва добре .. smile.gif
bluelemon
Пичове аз досега само на шадоу съм слагал точки и сега се чудя хоули ли да продалжавам или дисциплин. Какво ще кажете? И да питам тая сова дето може да се купи от дарнасус може ли да прави нвщо освен да лети smile.gif
f0rgy
QUOTE(bluelemon @ Jul 31 2008, 15:27) *
Пичове аз досега само на шадоу съм слагал точки и сега се чудя хоули ли да продалжавам или дисциплин. Какво ще кажете? И да питам тая сова дето може да се купи от дарнасус може ли да прави нвщо освен да лети smile.gif

Разгледай тук smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.