Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мач с James Lafferty
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Нейтън Скот
fire_misha
Знаехте ли че James Lafferty е играл в Celebrity Game на NBA All Star Weekend 2004?Ето линк страхотно е.

http://store3.data.bg/tarikata/-=files=-/M...lebrity%20Game/
Nasi
Мерси много!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Знаех за този мач, но не знаех, че го има в дата. бг
fire_misha
4.gif Няма защо biggrin.gif
Haley
и от мен голямо МЕРСИ 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Dec 28 2005, 11:34 PM) *

Знаехте ли че James Lafferty е играл в Celebrity Game на NBA All Star Weekend 2004?Ето линк страхотно е.

Eй супер много ти благодаря, ние имахме само 2 мин. от тоя мач. Джеймс ще играе и тази година, мача е на 14 януари, дано някой го качи пак
Nasi
Сега изгледах първата час от мача. Супер е!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Джеймсчо вкара няколко коша, той е в един отбор с Нели, Ник Картър и още други актьори, треньор им е П. Деди. В другия отбор има и други звезди.
4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Мача са го давали по ESPN sports- тази програма я имам biggrin.gif
fire_misha
Страхотно е нали.Аз съм луда по баскетбол а пък баскетбол и Джеймс е направо страшна комбинация.
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Dec 30 2005, 09:39 PM) *

Страхотно е нали.Аз съм луда по баскетбол а пък баскетбол и Джеймс е направо страшна комбинация.

Вече гледах първата част, ама тя топката хич не се допря до Джеймс, само веднъж двапъти игра, през повечето време милия си подскачаше нагоре надоло и толкова, а когато жълтите стреляха за по точка, след втория кош, тоя до Джеймс го хвана и му дръпна панталона на долу и се опита да го събуе
solenka
QUOTE(Ralna @ Dec 30 2005, 11:11 PM) *

... а когато жълтите стреляха за по точка, след втория кош, тоя до Джеймс го хвана и му дръпна панталона на долу и се опита да го събуе

Е жалко, че само се е опитал. sad.gif Трябвало е да успее да смъкне панталоните! biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Dec 31 2005, 06:29 PM) *

Е жалко, че само се е опитал. sad.gif Трябвало е да успее да смъкне панталоните! biggrin2.gif

И на мен ми мина през ума, но щеше да е много унизително за Джеймс 9.gif
solenka
QUOTE(Ralna @ Dec 31 2005, 06:57 PM) *

И на мен ми мина през ума, но щеше да е много унизително за Джеймс 9.gif

Унизително за Джеймс, идеално за нас - фенките му! 0106[1].gif
^Mim0zKa^
Хахахах Solenka права си ....штеше да е много добре за нас.. 4.gif ама миличкия той ..штеше да е мн гадно така да се унизи!!! unsure.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 3 2006, 08:58 PM) *

Хахахах Solenka права си ....штеше да е много добре за нас.. 4.gif ама миличкия той ..штеше да е мн гадно така да се унизи!!! unsure.gif

Да то и на емн не ми пречи да преплакна очи, ама Джеймс щеше да стане за смеях пред толкова народ и по телевизията, ще се прежаля, и ще кажа, по добре, че не е станало, щото за мен Джеймс е по-напред от личното ми плакнене на очи и точене на лиги, все някой друг път ще ни се отдаде възможността
Eli_Baby
Хмм аз пък намерих няколко снимки от негов мач 10.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Ralna
Мерси, аз обърнах половината нет ама не намрих нито едно клипче от тоя мач
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Dec 28 2005, 11:34 PM) *

Хора токущо от едни пичове в друг форум разбрах, че тоя мач са го давали по Диемата, може и другия мач на 14-ти да го пуснат пак
Eli_Baby
На 14-ти Януари лиconfused.gif 16.gif Олеее ще бъде много готино ако наистина е така 4.gif
Ralna
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 7 2006, 01:59 PM) *

На 14-ти Януари лиconfused.gif 16.gif Олеее ще бъде много готино ако наистина е така 4.gif

Да на 14-ти ще играе, и се молехме да хващаме програмата по която ще дават мача, а се оказа, чеминалата година са го давали и по Диемата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fire_misha
QUOTE(Ralna @ Jan 7 2006, 01:44 PM) *

Хора токущо от едни пичове в друг форум разбрах, че тоя мач са го давали по Диемата, може и другия мач на 14-ти да го пуснат пак

Този мач е част от NBA All - Star Weekend.Винаги се излъчва през февуари.Тази година ще е на 19ти февуари.По Диема 2 най - вероятно ще излъчат All - Star Game който е с най - известните баскетболисти, а не Celebrity Game с известни личности.Но сигурно ще се качи в интернет така че ще го гледаме.Но аз не знам дали Джеймс ще играе.Но ако говорите за другия мач от който има снимки него може и да го дават.Уоу колко много изписах 18.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Jan 7 2006, 11:49 PM) *

Този мач е част от NBA All - Star Weekend.Винаги се излъчва през февуари.Тази година ще е на 19ти февуари.По Диема 2 най - вероятно ще излъчат All - Star Game който е с най - известните баскетболисти, а не Celebrity Game с известни личности.Но сигурно ще се качи в интернет така че ще го гледаме.Но аз не знам дали Джеймс ще играе.Но ако говорите за другия мач от който има снимки него може и да го дават.Уоу колко много изписах 18.gif

Незнам дали ще играе в тоя мач, на 14-ти ще играе в някакъв ама не съм сигурна май не е All - Star , нещо друго е
"James Lafferty will take part in the 6th Annual NBA Celebrity Shoot Out in Phoenix, Arizona during the weekend of January 14th. "
fire_misha
QUOTE(Ralna @ Jan 8 2006, 12:49 AM) *

Незнам дали ще играе в тоя мач, на 14-ти ще играе в някакъв ама не съм сигурна май не е All - Star , нещо друго е
"James Lafferty will take part in the 6th Annual NBA Celebrity Shoot Out in Phoenix, Arizona during the weekend of January 14th. "

А да така може.По Диема ли ще го дават?
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Jan 8 2006, 01:05 AM) *

А да така може.По Диема ли ще го дават?

Нямам идея, просто ми казаха, че е твърде въможно, но никой незнае със сигурност
solenka
Някой случайно да е успял да засече мача по някой канал от кабелната? Ако е така - по кой канал го е гледал?
Ralna
QUOTE(solenka @ Jan 14 2006, 05:39 PM) *

Някой случайно да е успял да засече мача по някой канал от кабелната? Ако е така - по кой канал го е гледал?

Цъ аз не го открих sad.gif sad.gif sad.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Jan 15 2006, 03:40 AM) *

Цъ аз не го открих sad.gif sad.gif sad.gif

и аз не можах wacko.gif
solenka
Еее, много жалко! sad.gif sad.gif sad.gif Пък и не е казано, че ще го дават директно. Може по - късно някоя кабеларка да се сети да го пусне. Има малка надежда! worthy.gif
Ralna
Намерих няколко снимки от мача, глейте къв е готин 4.gif мусколест и сладък, ех защо нямаме мачът sad.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
solenka
Ммммм! Много благодаря за снимките!!! Лелеее! Супер яки са! bigarmhug.gif
Lolipop
Това в Linkos -a мача ли е или се лъжа?
ThePinkDuck
Абе мач от лигата е ама не е въпросният мач!
Ralna
Снимките са от "6th Annual NBA Celebrity Shoot" който се проведе на 14-ти януари тази година
KRIKONDI
Вече гледах първата част, ама тя топката хич не се допря до Джеймс, само веднъж двапъти игра, през повечето време милия си подскачаше нагоре надоло и толкова, а когато жълтите стреляха за по точка, след втория кош, тоя до Джеймс го хвана и му дръпна панталона на долу и се опита да го събуе

Извинявайте може ли да ми кажете по-точно къде е този момент,че аз нещо го не намерих,а много искам да го гледам.Вече разбрах,че е в 1 част,а горе-долу минутки-началото или края?Моля някой да ми помогне!Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
solenka
В сряда от 2.00 часа през ноща по Диема 2 ще дават Мач на звездите. На рекламата не можах да видя дали участва и Джеймс, но който има желание може да види. Повторение ще има на другия ден - четвъртък от 20.00 часа мисля. Ще се радвам ако някой се навие да го гледа и след това да каже дали Джеймс е участвал. За съжаление тогава имам изпити и няма да съм в състояние да гледам. sad.gif
BlaCk~RoSe~
мерси мн за клипчето smile.gif а пък аз като прочетох че е играл мач и много се зарадвах че помислих че футболен мач оо тоя сладур да играе футбол worthy.gif мен повече ме кефи футбола от баскетбола и футболистите са по яки от баскетболистите и за тва така smile.gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Jul 11 2006, 21:12) *

В сряда от 2.00 часа през ноща по Диема 2 ще дават Мач на звездите. На рекламата не можах да видя дали участва и Джеймс, но който има желание може да види. Повторение ще има на другия ден - четвъртък от 20.00 часа мисля. Ще се радвам ако някой се навие да го гледа и след това да каже дали Джеймс е участвал. За съжаление тогава имам изпити и няма да съм в състояние да гледам. sad.gif

Аз пак изтървах 16.gif някой гледа ли го huh.gif
Nasi
Не си само ти 16.gif 16.gif 16.gif аз това го прочетох онзи ден, ама доста късно. 16.gif 16.gif 16.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jul 30 2006, 12:26) *

Не си само ти 16.gif 16.gif 16.gif аз това го прочетох онзи ден, ама доста късно. 16.gif 16.gif 16.gif

Ами кво да ти кажа от една страна сме големи блейки 16.gif Ама нали заради испитите си имаме оправдание 10.gif
Mr. Winchester
M, миси много
Mr. Winchester
M, миси много
FintiFlushka
Дамс,той найстина е баскетболист wink.gif ии как и при него така и при другите доста неща,който са им от истинския живот сса и във филма smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.