Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chrono Crusade
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Връзки-епизоди

Заглавие - chrono crusade
Категория - TV серии
Общо епизоди - 24
Жанр - Eкшън,Комедия,Драма,Шонен
Дата на излизане - 25.11.2003 до 10.06.2004
Продуценти - GONZO,Lantiz
Връзки - AniDb + info
AniDB Рейтинг - 7.89 / 10

Ревю:
Става въпрос за 1 монахиня,един демон и една херцогиня.Те се борят със злите сили на отвъдното-демони,вапмири и т.н.КАто четете това си мислите,че ще гледате Хелзинг или Берсърк във модерен вариянт.Но във нашето сериялче има много и тъжни моменти,дори на някой можете да се разплачете пре спокойно.След като изгледах анимето ви го препоръчвам горещо,наистина добро и интересно.А да и ако не съм казал действието се развива в New York не някъде из небитието 18.gif.
Ta aз лично не,мислих да го гледам но след като титан го препоръча и аз го изгледах добро е наистина :>
melkor
Ааааа. Това го дръпнах миналия месец, обаче още не съм го изгледал. Дори не бях прочел ревюто досега. Определено изглежда интересно и ще се гледа скоро.
Titan
Главната геройня е 1912-1928. Така че действието е м/д тези години. Хах мерси за интервюто трогнат съм {} biggrin2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Анимето наистина е много трогателно и мене много ме радва, само за мелкор - изтрай първите 10 епизода, после ще се компенсира анимето на 250%. wink.gif

@Melkor какво стана изгледа ли го? Дай коментар. tongue.gif
melkor
Цитат(Titan @ Apr 4 2008, 12:20) *
@Melkor какво стана изгледа ли го? Дай коментар. tongue.gif

Не съм. В момента съм на вълна .hack//, но напоследък и от него не съм гледал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.