Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нешоуто На Нед
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
K1llerAngel
К'фо мислите за тфа предава?НЕка тука го обсъждаме
K_f_R
еми освен да кажа,че не нед е не много зле 18.gif
tва е олигофрения 18.gif ама бива :>
Mr. Winchester
кога и къде го дават дай малко повече инфо
K1llerAngel
22.30 GTV От Понеделник До Петък
K1llerAngel
Гостите тази седмица Ерол мина
Само известни личности от музикалния бизнес у нас ще бъдат под прицела на „остроумните” въпроси на Найден в „Нешоуто на Нед” тази седмица от 22:30 ч. Първият гост на нестандартния водещ ще бъде фронтменът на „Уикеда” Ерол. Освен че двамата ще поговорят за неуспешното участие на групата в българското издание на конкурса „Евровизия”, особено голямо внимание ще бъде обърнато и върху ролята на марихуаната. Как ли ще отговори Ерол на такива „марихуански” въпроси като: вярно ли е, че песента „Мариана” всъщност не е посветена на жена със същото име, а на марихуаната; дали според Ерол в училище трябва да има часове по „марихуанизъм” или направо паралелка „английски със засилено пушене на марихуана”; или как певецът гледа на идеята за създаването на „зелена партия”, която да обедини пушачите на трева - ще разберем в понеделник, 4 февруари, от 22:30 часа в „Нешоуто на Нед”.

Зарязаната преди години пред олтара и впоследствие станала известна поп-фолк изпълнителка в България Емануела ще си бъбри с Нед във вторник. Ще научим цялата истина за нейния несъстоял се брак, последвалата й певческа кариера и някои пикантни клюки за чалга бизнеса от една по-особена гледна точка, провокирана, разбира се, от Нед. Изключително впечатлен от предизвикателната външност на младата певица и усетил симпатия и от нейна страна, Найден ще се опита да разпъне дивана в студиото и да покани гостенката си да легне до него. Ще успее ли русият водещ да прелъсти тъмнокосата изпълнителка или ще бъде срамно отхвърлен в ефир ще стане известно във вторник от 22:30 ч. В предаването ще видим още и спора между Найден и Цецо Елвиса по темата „За и против двойниците на известните личности”.

В цели две последователни предавания на „разпит” от Нед ще бъде изложен и бившият вокал, композитор и вокалист на „Киора” Стоян Михалев. Известният с пословичната си недискретност водещ няма да пропусне да отбележи дългата липса на своя гост от публичното пространство и да разбере причините за това отсъствие. Ще научим как Стоян взима своите изпити в университета – “Подмазваш ли се на преподавателите с песнички? Например, да им пееш “Вярвам в теб” за тройка” е едно от предположенията на Найден. Няма да бъдат подминати и сериозни теми като политиката и мнението на госта за проблемите с корупцията, а за капак той ще трябва да опровергае мнението на Нед, че прави секс само в клиповете си. Всичко това и още много забавни моменти ще видим в сряда и четвъртък от 22:30 ч. в “Нешоуто на Нед” по GTV. Както винаги, най-интересните моменти от предаването Комедийният канал ще излъчи в петък от 22:00 ч.
The_Man_Of_Steel
нешоуто е НЕсупер НЕми харесва НЕмного biggrin.gif
qwe123
Редовно го гледам! Много обичам такъв тип простотии biggrin.gif
Шепот и прах'
Е няма такава олигофрения.
Този тип съм го признала още от Биг Брадър.
От време на време, докато прецъквам, се спирам да погледам и да се похиля на глупостите му. Забавен тип е.
Но, за съжаление, не може да бие по простотия онези двете.. градските момичета. : )
tedi27
Бива, въпреки, че е олигофрения
Bloody_Tears
Ооо гледам си го редовно mrgreen[1].gif Голяма е олигофрения biggrin.gif
nelito_91
На мен не ми допада предаването. А и не харесвам Нед още от Big Brother.
djesito
И на мен не ми допада.Гледала съм го 1,2 пъти най-много и не съм останала с много хубави впечатлния.Освен от таланта на Нед да се лигави... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

ZuZka yeah
Е Нед е голям пич! Мн радва. Шоуто е яко. biggrin2.gif
RoX My SoX
Някфа пълна олигофрения е => гледам! mrgreen[1].gif
dragon_girl
Предаването е яко,ама тоя Нед е пълен олигофрен,как може да се държи така...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.