Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I Forgot To Remember To Forget "
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Menna
"I Forgot To Remember To Forget "

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
29 януари 2008 година

Епизода ни връща 3 години назад. Лукас посещава Пейтън в Лос Анджелис с предложение, което ще промени връзката им завинаги. Под натиска на Виктория, Брук трябва да вземе важно решение за бъдещето на своята компания. Белия е обезпокоен, защото характерът на Нейтън избухва в нощта на финала на колежанското първенство. Хейли се опитва да балансира училищните си задължения и ролята си на майка.

П Р О М О

Официални снимки

5.05 Episode -Music:
The Temporary Thing - "Privilege"
Wild Whirled #51 - "When You've Had Enough"
Leopold - "October"
Johannes Brahms - "Brahms' Lullaby"
Air Traffic - "Charlotte"
Black Rebel Motorcycle Club - "Weapon of Choice"
José González - "Heartbeats"
Sofia J - "You Gotta Know Me"
Joey Ryan - "Loving You"
Missy Higgins - "Where I Stood"
Kevin Drew - "Cocaine Skin" (CODA)

5.05 Download:
One.Tree.Hill.S05E05.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda.net
One.Tree.Hill.S05E05.HDTV.XviD-XOR @ Arena.BG
One Tree Hill S05E05 HDTV XviD-XOR @ Mininova.ORG
One.Tree.Hill.S05E05.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG

5.05 Субтитри:
One Tree Hill - 05x05 (papy2000)

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
Jordan
Аа, първи, първи, първи biggrin2.gif
Промото е хипер заблуждаващо, пак са скалъпвали от предни серии разни моменти. Гадове.
Е иска ми се много да повярвам, че Лейтънското ще е истина, ама надали blink.gif
VeRonICa^^
Много яко промо
Епизода сигурно ще е страхотен,с нетърпение го очаквам smile.gif
Nasi
Цитат(Jordan @ Jan 23 2008, 09:09) *
Аа, първи, първи, първи biggrin2.gif
Промото е хипер заблуждаващо, пак са скалъпвали от предни серии разни моменти. Гадове.
Е иска ми се много да повярвам, че Лейтънското ще е истина, ама надали blink.gif

аз пък си мисля, че тоя път си е много истинско промото, все пак нали този 5ти епизод ще се развива 3 години по-рано. Тоест първата им година в колежа. Чакам го с нетърпение.
brooke_scott
БРУКАС ЦЕЛУВКА!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif (happy) жалко само че е в миналото
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Jan 23 2008, 13:55) *
БРУКАС ЦЕЛУВКА!!!!! wub.gif wub.gif :wub (happy) жалко само че е в миналото

Охх дам леле като я видях ох,направо Брукас! wub.gif wub.gif Обичам ги двамата smile.gif Наистина жалко,че е в миналото,обаче,ех като ги видях умрях от кеф biggrin2.gif biggrin2.gif

BRING BACK BRUCAS THEY ARE THE BEST !biggrin2.gif
ludoto_tedi
Ей тоя триъгълник бееее.Няма край начи ......
vasinka_{P}
Уоу, току що изгледах промото и мисля че следващия епизод ще е супер интересен, нямам търпение да излезе. Определено мога да кажа че всички епизоди до сега бяха супер интересни, надявам се че и тези които предстоят ще са толкова хубави. biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
Промото и снимките са супер Това е УАЙТИ
Sway
Е това Брук ли беше дето се целунаха??? Не знам защо ми заприлича на Линдзи... не й се виждаше лицето добре.
♥Didito♥
Цитат(Sway @ Jan 23 2008, 15:07) *
Е това Брук ли беше дето се целунаха??? Не знам защо ми заприлича на Линдзи... не й се виждаше лицето добре.

Обичам ги двамата wub.gif жалко, че е само флашбек sad.gif
Няма пък за мен винаги ще си има Брукас независимо как ще свърши сериалът.

brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Jan 23 2008, 15:16) *
Обичам ги двамата wub.gif жалко, че е само флашбек sad.gif
Няма пък за мен винаги ще си има Брукас независимо как ще свърши сериалът.

rolleyes.gif и за мен така, браво Диди!!! worthy.gif
[dEs]
Яко промооо. Ем Брук си го каза " Лукас обичам те и винаги ще те обичам..." жалко само дето е спомен. ама ако продължат със същият триъгълник ще стане доста банално.
Devil^Rose^^
Заглавието обаче е много хубаво wacko.gif
А промото е такова мазало ... много се обичат тия хора. Поне ще има Лейтън biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Няма да мирясат докато не завъртят отново триъгълника. Според мен в началото на промото е Брук - това определено е flashback. След това обаче мисля, че Лукас предлага брак на Линдзи..
A_l_e_x
Колко тъпоооо! Пак ли ще си провалят приятелството Брук и Пейтън с целуне на едно и също момче? 7hit[1].gif
Jordan
На мен името пък адски много ми хареса. rolleyes.gif rolleyes.gif
Наси, трябва да призная, че си доста права по повод епизода. Аз нали не чета такива резюмета и спойлери и за това нямах идея кое, как и защо. Поне ще се порадваме на Лейтън моменти*върти очи нагоре и примигва трогателно* biggrin2.gif
bo7evka
Eх той Лукас :| Вечно върти някой. И всичко се върти оклу него бухахха И бтв той няма да предложи на Пейтъни, а на Лидси.
pretty_girl
Супер промо опредебено ни очаква интересен епизод,като гледам ще има и Брукас,и Лейтън моменти..жалко само,че ще са flashbacks,както винаги промото е доста завъртяно и объркано,а заглавието си е много яко.Нямам търпение да мине една седмица..
neohl
хм това на промото лукас докато говори не се вижда на кой говори всъщност smile.gif Ще видим какво ще стане!

bo7evka -- Изтрий това от мнението си!!! Тази редакция не спира никой от това да го прочете даже още повече хора ще го видят!
ludoto_tedi
Оффф всичко ще завърши :"И те живели щастливи до края на живота си"..... само ,че въпросa е кога Лукас ще се осъзнае какво ла*но е....

П.С:Извинявам се на всички sad.gif
Shalimar
с нетърпение чакам следващият епизод....интересни бяха сериите до тук...smile.gif да видим какво ще стане във понеделник smile.gif smile.gif
plam14ka
Уфф мн ми се иска6е пак да има Брукас ама ... sad.gif е и Леитан Става smile.gif

milen4eto
Незнам, но имам странното чувство, че това промо е сглобено нарочно така и че Лукас няма да предложи на Пейтън... unsure.gif
nelito0o0
Нали епизода е за преди 3 години.. поне ще разберем защо Пейтън и Лукас са се разделили... и си мисля, че той и е предложил с този пръстен, явно тя е отказала... а той сега ще предложи на Линдзи със същия 14.gif 14.gif 14.gif
susito
ама,че интересен епизод се очертава...обичам така да се връщат назад!Нямам търпение вече...
Arenna
И аз мисля цхе епизодът цхе е много интересен само някои мойе ли да ми кайе къде сте гледали промото :П

AnI^
Цитат(nelito0o0 @ Jan 24 2008, 11:12) *
Нали епизода е за преди 3 години.. поне ще разберем защо Пейтън и Лукас са се разделили... и си мисля, че той и е предложил с този пръстен, явно тя е отказала... а той сега ще предложи на Линдзи със същия 14.gif 14.gif 14.gif

Дам и аз така мисля за пръстена blink.gif
А в първото мнение има надпис с големи букви ПРОМО , цъкваш там и гледаш smile.gif
chadmurray_fenka
Епизода 100% ще е готин! И на мен ми се струва, че Лукас предлага браг не на Пейтън, а на Линдзи! Сега само трябва да чакаме сряда... rolleyes.gif , за да разберем smile.gif
night_passion
олеле незнаммм ама искам вече да излиза...мисля си,че Лукас може би е предложил брак на Пейтън преди 3 години и тя му е отказала,и тогава вече се е появила и Линдзи...ама аз честно да ви кажа,много ме хвана яд на Лукас като каза на Пейтън в 4ти епизод,че бармана не е подходящ за нея...той си има смотаната Линдзи,а Пейтън да седи и да го чака ли?
освен това аз честно казано Линдзи никак не ми допада,толкова ли не можа да види,че откакто Пейтън се върна тогава започна да пише Лукас,това беше наистина много интересен факт,как само тя се направи че не го забелязва или по-точно не иска да го забележе.... smile.gif
BaRbInCeTo
не мисля че лукас ще предложи брак на линдзи,нали пак трябва да стане интрига то затва го гледаме иначе ще е тапо линзи е мн скучна.

на пейтън предлага http://www.youtube.com/watch?v=0I3-zQw3Qlw...feature=related
Sway
Моето мнение е, че човекът който е прее*ал нещата между Лукас и Пейтън е ПЕЙТЪН.

Щото тя винаги всичко трябва да развали tongue.gif
dorito8809
Цитат(Sway @ Jan 25 2008, 18:11) *
Моето мнение е, че човекът който е прее*ал нещата между Лукас и Пейтън е ПЕЙТЪН.

Щото тя винаги всичко трябва да развали tongue.gif

Хах точно!!!

А както цял сезон гласят Леитън...накрая на сезона ще има Брукас и това е blush.gif
neohl
според мен няма да има Брукас повече smile.gif Но ще видим... малко търпение!
Nathan1111
СПОРЕТ МЕНЕ ЛУКАС И ПЕЙТАН ПАК СА ЗАЕДНО ТО Е ЯСНО tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
H_bomb
тва за Пейтън беше гадно че тя проваляла всичко, но до някъде и тя и виновна,та за серията изглажда интересна надявам се да се завърти вече някой интрига време е biggrin2.gif
elly
Не знам кой разваля нещата, ама много се радвам, че този пръстен не е за Линдзи, защото в първите епизоди като го видях и се уплаших да не си е помислил Лукас, че ще продължи с нея дълго и да не се е замислил за нещо по-сериозно. Пфу, отдахнах си biggrin.gifbiggrin.gif
brooke_scott
абе айде стига сте писали глупости, е пак ще затворят темата dry.gif
Jordan
има нещо вярно в думите ти dry.gif
mixmaxshow
Супер че ще видиме Нейтън 3 години назад докато играе баскет това е супер.
Mr. Winchester
абе стига с тея любовни триъгълници дано ги няма пове4е Линдзи и Лукас са си добре останалите да си търсят mrgreen[1].gif пък и Лукас кво си мисли казва на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб" и после звъни на Линдзи и и казва "липсваш ми" много ме дразни 14.gif
StepToMe
Цитат(LeoWyatt @ Jan 26 2008, 12:12) *
абе стига с тея любовни триъгълници дано ги няма пове4е Линдзи и Лукас са си добре останалите да си търсят mrgreen[1].gif пък и Лукас кво си мисли казва на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб" и после звъни на Линдзи и и казва "липсваш ми" много ме дразни 14.gif

Кой е казал, че казва на Линдзи "липсваш ми". Аз мисля, че беше на Пейтън. 17.gif
^HiLaRy_DuFF
На края Лукас говори по телефона с Линдзи и казва "Lindsey Hi!I miss you!"
neohl
@LeoWyatt -- съгласен съм с твоето мнение wink.gif Линдзи и Лукас са си мн добре... Живота на всички вече е различен така че да си търсят други сродни души biggrin.gif
miim4eto
Цитат(LeoWyatt @ Jan 26 2008, 11:12) *
пък и Лукас кво си мисли казва на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб" и после звъни на Линдзи и и казва "липсваш ми" много ме дразни 14.gif

уфф прав си .туй момче направо mad.gif
Sway
smile.gif Имаше нещо което веднъж Пейтън каза на Люк и то описва изцяло, ама изцяло и до последната подробност п*т*и*ския му характер (excuse my French).

"Do you ever actually defend the girl you are dating?"

(не претендирам, че го цитирах баш 1 към 1, но беше това)
gabiafrodita
Колкото и да ми се иска да има Брукас.Няма да има.Люк ще е с Пейтън(поне така мисля)А доколкото това с целувката на Брукас в промото според мен това не е Брук а Линдзи.нз де ама повече ми прилича на нея. mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Абе ще го въртат и мотат ама накрая ще го съберат с Пейтън- сценаристите още от сега искат да ни подскажат като Лукас вика на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб"
peyton sawyer_16
Хъх този Марк незнам откъде измисля всичките тези сапуни laugh.gif НАдявам се накрая да има Лейтън, защото Линдзи никак не ме радва <.<
infernalgirl
Според мен това ще е един ретроспективен епизод и това, което се вижда от промото е как Лукас преди време е отишъл в Лос Анджелес до Пейтън и и е предложил брак, но тя му е отказала явно... поне аз това разбрах. Пък и вижте какво пише в началото на темата:

"Епизода ни връща 3 години назад. Лукас посещава Пейтън в Лос Анджелис с предложение, което ще промени връзката им завинаги."
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.