Този епизод се оказа доста интересен,имаше по-малко за всички фенове

.
Започвам с Лукас.Горкия много измъчен беше през този епизод.Започва да постига мечтите си ,но осъзнава ,че без Пейтън все едно не е постигнал нищо.Този момент беше много показателен и ми хареса ретроспекцията от предния финал.
До тук всичко добре .Ама още като отиде при Пейтън и си пролича ,че нещата са някак странни.Предложението му беше изключително,показа,че е готов на всичко ,за да бъде с Пейтън,беше готов да се откаже от всичко заради нея.
Пейтън ме изненада ужасно неприятно,след всичко ,което и каза Лукас,тя му отказа.Той ясно й разсясни,че връзката им отива на зле ,че почти не се чуват и се отдалечават,а тя поиска още една година

.Сцената в леглото беше супер тъжна,края на връзката им .
Дотук с Пейтън и Лукас,минаваме на Брук и Лукас.Много сладки моменти имаха,макар и доста тъжни и за двамата.Брук се опитва как ли не да защити Пейтън,но очевидно Лукас беше вече твърдо решен,че се отказва.Целувката им беше много сладка,но и в същото време много тъпо от страна на Лукас

.Уж иска Пейтън,пък пак се държи като дете,което щом не може да има едно,почва да иска друго.Обаче заради тази физиономия му прощавам.
Няма по -тъжна муцуна,тип жално кученце,тук вече се убедих,че наистина си иска Пейтън (cry)
Следва Брук.Беше страхотна в този епизод,държа се като истинска приятелка и постъпи много добре като отблъсна Лукас,макар че след това се разбра,че очевидно още го обича и ми стана тъжно и за нея.Този разговор доказа,че Брук не е преживяла Лукас и в същото време показва,какво трябваше да каже Пейтън преди това.
Виктория : Слава Богу. Имаш твърде много за губене, Брук.
Брук : Лукас Скот щеше да е момчето заради, което щях да го изгубя.
А после Брук реши да направи това,което посъветва и Лукас, захвана се с работата,за да превъзмогне разбитото си сърце.А тука вади супер "весела " физиономия,а гадната й майка не мисли за нищо друго,освен за бизнеса и не й обърна никакво внимание.
Накрая да кажа ,за Нейли,бяха сладки,приличаха на истинско семейство,а този момент ме разби от смях
топката...китарата....топката....китарата
И за финал изпълнената с любопитство физиономия на Брук и коментара "Това ще е интересно."
Малко попрекалих със снимките,ама бяха наистина възлови моменти