Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I Forgot To Remember To Forget "
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Mr. Winchester
Също добра теория...
brooke_scott
Цитат(gabiafrodita @ Jan 28 2008, 10:22) *
в промото според мен това не е Брук а Линдзи.нз де ама повече ми прилича на нея. mrgreen[1].gif

абе как така Линдзи??? 100% е Брук, то няма нищо общо с Линдзи, нито косата нито лицето wacko.gif
♥Didito♥
Цитат(gabiafrodita @ Jan 28 2008, 10:22) *
А доколкото това с целувката на Брукас в промото според мен това не е Брук а Линдзи

Толкова ли е трудно да познаеш Брук unsure.gif
gabci3
До колкото разбрах както и предния път Пеитан не знае какво иска и затова се е разделила с Лукас.
Sway
Цитат(gabci3 @ Jan 28 2008, 14:53) *
До колкото разбрах както и предния път Пейтан не знае какво иска и затова се е разделила с Лукас.

И аз това разбрах.
mimi_k5
Аз съм на мнението че Брук целува Лукас.Само сравнете начина по който го целува сега и в миналите сезони.Ще видите че е тя.
fresh_girl
охх...какво въобще обеждавате и спорите дали това от промото е Брук!! то е ясно,за тези които не са наясно с актюрите да не пишат безмислени постове.
Аз лично чакам с нетърпение новия епизод и тайно се надявам да има Лейтън ;]]]
BaRbInCeTo
аз също се надявам да има leyton линдзи ми е някак странна и не вярвам че лукас ще остане с нея в присъствието на Пейтън, просто от самото начало си ни беше ясно че те са си един за друг доколкото до предложението не изключвайте варианта че целувката е станала преди него и Пейтън е разбрала и за това са се скарали....... wacko.gif
pinko_z
Да но ще е гадно спрямо Линдзи. Аз лично много я харесвам. Не колкото Хейли де ама това вече е друг въпрос biggrin2.gif !!!
BaRbInCeTo
няма да е гадно защото според мен тя ще скъса с лукас като види пръстена той няма да посмее или ще стане поредната изневяра и Пейтън ще забременее biggrin2.gif
Jordan
колкото и да ми е приятно да чета за надеждите ви за Лейтън трябва да ви предупредя, че не е тук мястото за тях.
neohl
Цитат(BaRbInCeTo @ Jan 28 2008, 21:32) *
няма да е гадно защото според мен тя ще скъса с лукас като види пръстена той няма да посмее или ще стане поредната изневяра и Пейтън ще забременее biggrin2.gif

абе ти каква теория удари smile.gif много е рано да има второ дете в сериала shocking.gif
Menna
One.Tree.Hill.S05E05.HDTV.XviD-XOR @ Arena. BG
One Tree Hill S05E05 HDTV XviD-XOR @ Mininova.ORG

Music:
The Temporary Thing - "Privilege"
Johannes Brahms - "Brahms' Lullaby"
Air Traffic - "Charlotte"
Black Rebel Motorcycle Club - "Weapon of Choice"
Jose Gonzalez - "Heartbeats"
Sofia J/Aperture - "I Am Real"
Joey Ryan - "Loving You"
Missy Higgins - "Where I Stood"
Wild Whirled #51 - "When You've Had Enough"
Leopold - "October"
Kevin Drew - "Cocaine Skin" (CODA)
Sway
Оправда всичките ми очаквания smile.gif

a те бяха:

1. Пейтън е отблъснала Лукас поради егоистични причини.
2. Лукас се е разочаровал много от т.нар. си 'любов' Пейтън.
3. Брук още обича Люк... и ВИНАГИ ще го обича...
4. Лукас е типичният мъж. "Мъж" като обида в случая.
5. Брук показа още веднъж, че има повече достойнство и благородство в себе си, отколкото всички герои в сериала събрани заедно...
ludoto_mimi
Хаха, много хубава серия. И нямаше Маут! worthy.gif

Обаче погледът на Виктория като видя Брук и Лукас направо ме уби. 18.gif Мисля, че щеше да получи инфаркт. 18.gif

Между другото, коя година трябва да се развива действието в този спомен?
Physalis
Това е най-хубавата серия от 5 сезон. Предишните 4 бяха някак монотонни, според мен. Дано и следващите да са на нивото на тази. rolleyes.gif
girl_from_hell
аз мисля че е първата година след като се разделиха значи преди 3 години
ludoto_mimi
Цитат(girl_from_hell @ Jan 30 2008, 11:54) *
аз мисля че е първата година след като се разделиха значи преди 3 години

Имах предвид точна година. Сега при тях 2008-ма ли е или просто 4 години от завършването (без точна година)?
*BringMeToLife*
Супер беше този епизод =) Много се накефих на Нейли wub.gif За малко да се разрева на един от моментите с Лейтън ..
Nathan & Haley fenka
вече има и субтитритук
Ne7WoRK
В замунда.нет го има качен с много сийд и субтитри ... http://zamunda.net/details.php?id=115900 smile.gif
apophis
много яка серия изяснява донякъде отношенията между лукас и пейтън.
Най накрая имаше баскетболен мач макар и да бе флашбак,нейли бяха много сладки идеалното семейство,малко жал ми стана за лукас който като ги гледаше колко са щаствливи осъзнава че има по важни неща от баскетбола. Пейтън никак не ми хареса как го отряза влизам и в положението но тя заради работата си дето не е кой знае какво изпуска любовта на живота си,Лукас толкова влюбен в нея а тя се страхува да се обвърже да не си провялят бъдещето били млади ала балаБрук се доказа още веднаж като голяма приятелка не се възползва от Лукас.Погледът на Виктория наистина беше незаменим като видя как Лукас предлага
като цяло една от най добрите серии за сезона
FrAgMaKeR
Цитат(Ne7WoRK @ Jan 30 2008, 15:17) *
В замунда.нет го има качен с много сийд и субтитри ... http://zamunda.net/details.php?id=115900 smile.gif

Даже два пъти е качен - http://zamunda.net/details.php?id=115904&hit=1 като вторият път е от BAUER с хубаво описание. smile.gif

Иначе за епизода, какво да кажа, наистина попълни някои празнини от историята, хареса ми.
♥Didito♥
Беше гаден направо не знам какво да кажа sad.gif
Velsis
Цитат(*BringMeToLife* @ Jan 30 2008, 14:07) *
Супер беше този епизод =) Много се накефих на Нейли wub.gif За малко да се разрева на един от моментите с Лейтън ..

Да Нейтън и Хейли бяха много сладки. Най-после да видим по-такива отношения , че в миналите епизоди нямаше нищо.Наистина тази серия беше хубава.Дано и следващите да са така. ^^
The_Man_Of_Steel
епизода беше супер ама Пейтън да беше приела или пък поне да имаше Blucas там където се бяха напили и той я целуна
Tedds
Невероятен епизод worthy.gif
Адски добър,най-много ми хареса от всички досега.Брукас сцените бяха страхотни,Брук също е невероятна...просто такава добра приятелка.Лейтън-Пейтън адски объркано същество,тя никога незнае какво иска,НИКОГА!Лукас и предлага тя още време бла-бла wacko.gif
Нейли-най-ппосле да ги видим нещо и от тях.Супер са сладури blush.gif
rali4kata
Страхотен епизод!По едно време даже поплаках!Беше трогателно предложението!Този епизод ми е любимия!Виктория ми става все по-противна.Нейтън и Хейли ми харесаха най-много в този епизод до сега!Пейтън първо каза на Люк че иска време а после когато Люк си тръгна плака!Тя не знае какво иска!Надявам се на финала да свърши с Лейтън!Те ми липсват!Брук е много сладка!Трябва да й намерят някой!
[dEs]
Оооо това беше един многооо хубав епизод. Всички бяха многоо сладки. Даже по едно време ми стана кофти, когато Пейт отказа на Люк. Страшно много ми липсват Брукас техните моменти.... охх нямам думии, а и си мисля, че Брук все още обича Люк е поне три години на заде... Виктория ме оби с тоя поглед хахахахахахаха беше страшнааа. Нямаше да се учудя, ако беше припаднала. Много ми е кофти, че Лукас продължава да лъже Линдзи. И съм забелязала, че тоя човек е много добър в началото на връзките в смисъл като трябва да се доказва, а след това става пълен задник. Малко ми е странно, че първата дума на Джейми е "топка" все пак "мама" е нещо по нормално, нали все е до нега и ддз апа син на спортист, ко да го правиш хах. Брук доказа, че е добра приятелка отдръпна се, а можеше да осдтане с него... Серията си беше много яко. Мисля си, че една от песните вече са я пускали. Песента където Пейт изпрати на Люк, мисля, че съм я чувала в друг епизод.... ама не съм много сигурна.
Tedds
Цитат(desitoo_91 @ Jan 30 2008, 17:04) *
Мисля си, че една от песните вече са я пускали. Песента където Пейт изпрати на Люк, мисля, че съм я чувала в друг епизод.... ама не съм много сигурна.

Да,пускали са я.От 4х09 е,когато Лукас отива и каза на Пейтън че това е сбъдната мечта и така smile.gif Това ми е любимия Лейтън момент biggrin2.gif
Ето я песничката:
Jose Gonzalez - Heartbeats
DeSeRt^RoSe
Епизода разбира се беше супер имаше мн забавни моменти и беше готино,че се появи Уайти дано в някоя от следащите серии пак го дадат.Имаше пак Брукассс леле какви сладури бяха wub.gif що не взеха наистина да се оженят така или иначе се бяха сгодили biggrin.gif (мечтиии) .И Нейтън и Хейли определено не бяха по назад от тях с тая топка и китара ми бяха много смешни горкия Джеими ще бъде раздвоен между две професии.
gabci3
Много интересна серич,жалко че трябва да чакаме една седмица до следващата.Люк ми беше много смешен като каза че Джеими жсе повече заприличва на него.Много гадно Пеитан и Лукас се разделиха,но пък с Брук бяха стрешно сладки,както и Нейтан и Хейли wub.gif
vasinka_{P}
Епизода беше перфектен, най добър от излезлите до сега, просто нямам нито една забележка, всичко си беше на мястото. Нейтън и Хейли бяха много сладки. Гадно ми стана когато Пейтън отказа на Лукас, но явно така е по добре, а и явно Люк още я обича така че има малка надежда да са накрая отново заедно. blush.gif biggrin2.gif
`BruKas`
Незнам защо,обаче на мен епизода не ми беше чак толкова хубав сравнение с предишните епизоди...Лейтан...Блаааа ще ги има то се знае.. Абе хора може ли да има толкова заблудено същество като Пейтан?Иначе Брук за пореден път показа човечността си.. Нейли ме изкефигха...аБе горе долу биваше епизода ,но не мисля че беше на нивото на предишните.. smile.gif
aDiTy
преди тази серия си мислех че няма никаква надежда за Брукас но след нея нещо в мен се възроди .. Брук още обича Лукас .. а времето на Лейтън също свърши 2thum[1].gif крайно време беше Пейтън е толкова объркано същество и винаги е била и ще си остане .. преди време си мислех че са сладка двойка (Брукас forever) ама сега не мисля .. по-добре да си стой с Линдзи ако няма да се събират с Брук sad.gif emoticon1 (16).gif
last_unicorn
хареса ми епизода smile.gif
според мен Пейтън реагира като трезво мислещ човек - да се ожениш на 19 shocking.gif ?!?! разбирам защо беше объркана и не се поддаде на емоцията. Люк пък много бързо се отказа, какво беше това - или сватба или нищо.
Брук - симпатяга както винаги, човек може да си мечтае за такъв приятел.
беше освежаващо да дадат Хейли и Нейтън в по-светъл и оптимистичен период, малко е кофти да ги гледаме все напрегнати и затормозени.
и естествено - 3 пъти ура за Уайти. сериалът изгуби много, откакто него го няма.
djesito
Да епизода беше добър според мен!Много искам да има пак Брукас!Много си ги обичам!Много гадно се разделиха Лукас и Пейтън,но кво да се прави...А що се отднася до Хейли и Нейтън бяха толкова сладки,много са яки заедно и много щастливи!!! blush.gif
A_l_e_x
По принцип всеки винаги казва-Лукас е калпав,ту иска Брук,ту Пйетън,ся пък и Линдзи,но след този епизод мисля,че поне известна част от хората не са на това мнение. За мен Пейтънх нещо не постъпи както трябва-как очаква,че любовта им с Лукас някога ще се осъществи,след като тя гони мечетите си в ЕлЕй,а той иска спокойно бъдеще в Трий Хил. Обичам Лейтън и естствено ги искам заедно,но тя наистина го нарани,а той пък пак тръгна да зарибява Брук. Шашава работа...
black1wolf
Наи хубаивия епизод до сега smile.gif
lovely
от никъде не мога да го изтегля, не знам защо...има го и в замунда, но нещо не става.... sad.gif
Brooke
Този епизод се оказа доста интересен,имаше по-малко за всички фенове rolleyes.gif .
Започвам с Лукас.Горкия много измъчен беше през този епизод.Започва да постига мечтите си ,но осъзнава ,че без Пейтън все едно не е постигнал нищо.Този момент беше много показателен и ми хареса ретроспекцията от предния финал.

До тук всичко добре .Ама още като отиде при Пейтън и си пролича ,че нещата са някак странни.Предложението му беше изключително,показа,че е готов на всичко ,за да бъде с Пейтън,беше готов да се откаже от всичко заради нея.
Пейтън ме изненада ужасно неприятно,след всичко ,което и каза Лукас,тя му отказа.Той ясно й разсясни,че връзката им отива на зле ,че почти не се чуват и се отдалечават,а тя поиска още една година wacko.gif blink.gif .Сцената в леглото беше супер тъжна,края на връзката им .

Дотук с Пейтън и Лукас,минаваме на Брук и Лукас.Много сладки моменти имаха,макар и доста тъжни и за двамата.Брук се опитва как ли не да защити Пейтън,но очевидно Лукас беше вече твърдо решен,че се отказва.Целувката им беше много сладка,но и в същото време много тъпо от страна на Лукас dry.gif .Уж иска Пейтън,пък пак се държи като дете,което щом не може да има едно,почва да иска друго.Обаче заради тази физиономия му прощавам.

Няма по -тъжна муцуна,тип жално кученце,тук вече се убедих,че наистина си иска Пейтън (cry)
Следва Брук.Беше страхотна в този епизод,държа се като истинска приятелка и постъпи много добре като отблъсна Лукас,макар че след това се разбра,че очевидно още го обича и ми стана тъжно и за нея.Този разговор доказа,че Брук не е преживяла Лукас и в същото време показва,какво трябваше да каже Пейтън преди това.
Виктория : Слава Богу. Имаш твърде много за губене, Брук.
Брук : Лукас Скот щеше да е момчето заради, което щях да го изгубя.

А после Брук реши да направи това,което посъветва и Лукас, захвана се с работата,за да превъзмогне разбитото си сърце.А тука вади супер "весела " физиономия,а гадната й майка не мисли за нищо друго,освен за бизнеса и не й обърна никакво внимание.

Накрая да кажа ,за Нейли,бяха сладки,приличаха на истинско семейство,а този момент ме разби от смях

топката...китарата....топката....китарата 18.gif
И за финал изпълнената с любопитство физиономия на Брук и коментара "Това ще е интересно."

Малко попрекалих със снимките,ама бяха наистина възлови моменти smile.gif
FaLLOuTbOy
Епизода ми направи голямо впечетление. Доста разведряващ. Пейтън е голяма овца, как може така да отреже Люк, бахти той кво хубаво й предложи пък тя аз направо ако бях на мястото на Люк щях да й зашливя някой.. като се сетя още ме е яд. Брук и Лукас бяха супер тази серия. Особено сцената където беше Виктория направо .. worthy.gif Нейтън и Хейли бяха също много сладки. На моменти се чудя защо Марк е избрал тази съдба за Нейтън. Such a shame. dry.gif И да не забравя да допълня, че серйите без Маут са много добри biggrin2.gif

Рейтинга е 2.83 милиона и 1.4/3 за тези които се интересуват smile.gif
Nathan1111
Много се кефя на тая серия само ми стана малко гадна на отказа на пейтан mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
girl_from_hell
според това беше най-хубавя епизод от началото на сезона и задоволи желанията на всички, а колко си ги искам заедно пейтан и лукас няма нужда да казвам smile.gif
borko
5.05 Download:
One.Tree.Hill.S05E05.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG
pinko_z
Мале направо се убих да се хиля когато Лукас показваше на Брук как е предложил на Пейт и майка й (на Брук) влезе. Чак изпусна чантите 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ПП: хаха ами после когато от заведението помислиха че са се сгодили laugh.gif laugh.gif
ПП2: аууу мале Лукас и Брук ме убиха в този епизод 18.gif 18.gif 18.gif
ПП3: ихаааа че и целувка wub.gif wub.gif
ПП4: е да му се невиди епизодчето пак свърши супер бързо 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
kim
Серията беше великолепна, много добре направена, страшно емоционална. Като цяло до момента всички серии ме трогнаха безкрайно, така че... Прекрасен сезон. (:

Само дето разните изказвания, че Пейтън не знаела какво иска доволно много ми лазят по нервите. Мисля, че постъпката й беше тъкмо признак на зрялост, каквато Лукас не прояви в случая. Говорите, че била егоистка. Ами не, ако беше такава щеше да го принуди да изостави своята мечта и да остане с нея, каквото той беше готов да стори. Трезва преценка е именно да можеш да прецениш кое е най-правилното в ситуацията и тя го направи. Абсурдно е според мен да казвате такива неща. Вярно, филм е, но реално погледнато вие бихте ли изоставили мечтата си, за да се ожените на 18-19 за човек, който е готов ако му откажете да ви изостави? Разбира се, че ще иска да изчакат още година и тя се обоснова много точно - ако не са в състояние да издържат една година, какво остава за една вечност? Така го коментирате тоя брак, сякаш й е предложил да отидат на кино. Такива решения не се взимат ей така и толкова. Доволна съм, че така се развива историята, вместо тя просто да се беше съгласила и историята им да стане по-бозава, отколкото вече е.
Така или иначе, аз ги обожавам. (: И предвид така разказаната случка, съм на 100% убедена, че накрая ще са заедно, каквото и да се случва. Той я обича, тя него също, на мен това ми стига. (:
Прекрасен епизод, indeed.
girl_from_hell
а някой песнички можете ли да качите ?
K1llerAngel
Приятен епизод беше,но мисля че прекалиуха с спомените целия филм беше с спомени а и ми е интересно...Какво ще направи Хейли с бавачката след като видя рисунката на Джейми....Хареса ми епизода
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.