Jordan
Jan 23 2008, 09:09
Аа, първи, първи, първи
Промото е хипер заблуждаващо, пак са скалъпвали от предни серии разни моменти. Гадове.
Е иска ми се много да повярвам, че Лейтънското ще е истина, ама надали
VeRonICa^^
Jan 23 2008, 10:57
Много яко промо
Епизода сигурно ще е страхотен,с нетърпение го очаквам
Цитат(Jordan @ Jan 23 2008, 09:09)

Аа, първи, първи, първи
Промото е хипер заблуждаващо, пак са скалъпвали от предни серии разни моменти. Гадове.
Е иска ми се много да повярвам, че Лейтънското ще е истина, ама надали

аз пък си мисля, че тоя път си е много истинско промото, все пак нали този 5ти епизод ще се развива 3 години по-рано. Тоест първата им година в колежа. Чакам го с нетърпение.
brooke_scott
Jan 23 2008, 13:55
БРУКАС ЦЕЛУВКА!!!!!

(happy) жалко само че е в миналото
Цитат(brooke_scott @ Jan 23 2008, 13:55)

БРУКАС ЦЕЛУВКА!!!!!

:wub (happy) жалко само че е в миналото
Охх дам леле като я видях ох,направо
Брукас!

Обичам ги двамата

Наистина жалко,че е в миналото,обаче,ех като ги видях умрях от кеф
BRING BACK BRUCAS THEY ARE THE BEST !
ludoto_tedi
Jan 23 2008, 14:30
Ей тоя триъгълник бееее.Няма край начи ......
vasinka_{P}
Jan 23 2008, 14:34
Уоу, току що изгледах промото и мисля че следващия епизод ще е супер интересен, нямам търпение да излезе. Определено мога да кажа че всички епизоди до сега бяха супер интересни, надявам се че и тези които предстоят ще са толкова хубави.
The_Man_Of_Steel
Jan 23 2008, 14:49
Промото и снимките са супер Това е УАЙТИ
Е това Брук ли беше дето се целунаха??? Не знам защо ми заприлича на Линдзи... не й се виждаше лицето добре.
♥Didito♥
Jan 23 2008, 15:16
Цитат(Sway @ Jan 23 2008, 15:07)

Е това Брук ли беше дето се целунаха??? Не знам защо ми заприлича на Линдзи... не й се виждаше лицето добре.
Обичам ги двамата

жалко, че е само флашбек
Няма пък за мен винаги ще си има Брукас независимо как ще свърши сериалът.
brooke_scott
Jan 23 2008, 15:37
Цитат(♥Didito♥ @ Jan 23 2008, 15:16)

Обичам ги двамата

жалко, че е само флашбек
Няма пък за мен винаги ще си има Брукас независимо как ще свърши сериалът.

и за мен така, браво
Диди!!!
Яко промооо. Ем Брук си го каза " Лукас обичам те и винаги ще те обичам..." жалко само дето е спомен. ама ако продължат със същият триъгълник ще стане доста банално.
Devil^Rose^^
Jan 23 2008, 16:22
Заглавието обаче е много хубаво
А промото е такова мазало ... много се обичат тия хора. Поне ще има Лейтън
FaLLOuTbOy
Jan 23 2008, 17:45
Няма да мирясат докато не завъртят отново триъгълника. Според мен в началото на промото е Брук - това определено е flashback. След това обаче мисля, че Лукас предлага брак на Линдзи..
A_l_e_x
Jan 23 2008, 17:52
Колко тъпоооо! Пак ли ще си провалят приятелството Брук и Пейтън с целуне на едно и също момче?
Jordan
Jan 23 2008, 18:06
На мен името пък адски много ми хареса.
Наси, трябва да призная, че си доста права по повод епизода. Аз нали не чета такива резюмета и спойлери и за това нямах идея кое, как и защо. Поне ще се порадваме на Лейтън моменти*върти очи нагоре и примигва трогателно*
bo7evka
Jan 23 2008, 18:07
Eх той Лукас :| Вечно върти някой. И всичко се върти оклу него бухахха И бтв той няма да предложи на Пейтъни, а на Лидси.
pretty_girl
Jan 23 2008, 18:20
Супер промо опредебено ни очаква интересен епизод,като гледам ще има и Брукас,и Лейтън моменти..жалко само,че ще са flashbacks,както винаги промото е доста завъртяно и объркано,а заглавието си е много яко.Нямам търпение да мине една седмица..
хм това на промото лукас докато говори не се вижда на кой говори всъщност

Ще видим какво ще стане!
bo7evka -- Изтрий това от мнението си!!! Тази редакция не спира никой от това да го прочете даже още повече хора ще го видят!
ludoto_tedi
Jan 23 2008, 22:38
Оффф всичко ще завърши :"И те живели щастливи до края на живота си"..... само ,че въпросa е кога Лукас ще се осъзнае какво ла*но е....
П.С:Извинявам се на всички
Shalimar
Jan 23 2008, 22:42
с нетърпение чакам следващият епизод....интересни бяха сериите до тук...

да видим какво ще стане във понеделник
plam14ka
Jan 23 2008, 22:45
Уфф мн ми се иска6е пак да има Брукас ама ...

е и Леитан Става
milen4eto
Jan 24 2008, 00:32
Незнам, но имам странното чувство, че това промо е сглобено нарочно така и че Лукас няма да предложи на Пейтън...
nelito0o0
Jan 24 2008, 11:12
susito
Jan 24 2008, 13:45
ама,че интересен епизод се очертава...обичам така да се връщат назад!Нямам търпение вече...
Arenna
Jan 24 2008, 15:45
И аз мисля цхе епизодът цхе е много интересен само някои мойе ли да ми кайе къде сте гледали промото :П
Цитат(nelito0o0 @ Jan 24 2008, 11:12)

Дам и аз така мисля за пръстена
А в първото мнение има надпис с големи букви ПРОМО , цъкваш там и гледаш
chadmurray_fenka
Jan 24 2008, 18:58
Епизода 100% ще е готин! И на мен ми се струва, че Лукас предлага браг не на Пейтън, а на Линдзи! Сега само трябва да чакаме сряда...

, за да разберем
night_passion
Jan 24 2008, 19:07
олеле незнаммм ама искам вече да излиза...мисля си,че Лукас може би е предложил брак на Пейтън преди 3 години и тя му е отказала,и тогава вече се е появила и Линдзи...ама аз честно да ви кажа,много ме хвана яд на Лукас като каза на Пейтън в 4ти епизод,че бармана не е подходящ за нея...той си има смотаната Линдзи,а Пейтън да седи и да го чака ли?
освен това аз честно казано Линдзи никак не ми допада,толкова ли не можа да види,че откакто Пейтън се върна тогава започна да пише Лукас,това беше наистина много интересен факт,как само тя се направи че не го забелязва или по-точно не иска да го забележе....
BaRbInCeTo
Jan 25 2008, 17:26
не мисля че лукас ще предложи брак на линдзи,нали пак трябва да стане интрига то затва го гледаме иначе ще е тапо линзи е мн скучна.
на пейтън предлага
http://www.youtube.com/watch?v=0I3-zQw3Qlw...feature=related
Моето мнение е, че човекът който е прее*ал нещата между Лукас и Пейтън е ПЕЙТЪН.
Щото тя винаги всичко трябва да развали
dorito8809
Jan 25 2008, 19:35
Цитат(Sway @ Jan 25 2008, 18:11)

Моето мнение е, че човекът който е прее*ал нещата между Лукас и Пейтън е ПЕЙТЪН.
Щото тя винаги всичко трябва да развали

Хах точно!!!
А както цял сезон гласят Леитън...накрая на сезона ще има Брукас и това е
според мен няма да има Брукас повече

Но ще видим... малко търпение!
Nathan1111
Jan 25 2008, 21:01
H_bomb
Jan 25 2008, 21:11
тва за Пейтън беше гадно че тя проваляла всичко, но до някъде и тя и виновна,та за серията изглажда интересна надявам се да се завърти вече някой интрига време е
Не знам кой разваля нещата, ама много се радвам, че този пръстен не е за Линдзи, защото в първите епизоди като го видях и се уплаших да не си е помислил Лукас, че ще продължи с нея дълго и да не се е замислил за нещо по-сериозно. Пфу, отдахнах си

brooke_scott
Jan 25 2008, 23:54
абе айде стига сте писали глупости, е пак ще затворят темата
Jordan
Jan 25 2008, 23:59
има нещо вярно в думите ти
mixmaxshow
Jan 26 2008, 10:46
Супер че ще видиме Нейтън 3 години назад докато играе баскет това е супер.
Mr. Winchester
Jan 26 2008, 11:12
абе стига с тея любовни триъгълници дано ги няма пове4е Линдзи и Лукас са си добре останалите да си търсят
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
пък и Лукас кво си мисли казва на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб" и после звъни на Линдзи и и казва "липсваш ми" много ме дразни
StepToMe
Jan 26 2008, 11:44
Цитат(LeoWyatt @ Jan 26 2008, 12:12)

абе стига с тея любовни триъгълници дано ги няма пове4е Линдзи и Лукас са си добре останалите да си търсят
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
пък и Лукас кво си мисли казва на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб" и после звъни на Линдзи и и казва "липсваш ми" много ме дразни

Кой е казал, че казва на Линдзи "липсваш ми". Аз мисля, че беше на Пейтън.
^HiLaRy_DuFF
Jan 26 2008, 12:47
На края Лукас говори по телефона с Линдзи и казва "Lindsey Hi!I miss you!"
@LeoWyatt -- съгласен съм с твоето мнение

Линдзи и Лукас са си мн добре... Живота на всички вече е различен така че да си търсят други сродни души
miim4eto
Jan 27 2008, 11:51
Цитат(LeoWyatt @ Jan 26 2008, 11:12)

уфф прав си .туй момче направо

Имаше нещо което веднъж Пейтън каза на Люк и то описва изцяло, ама изцяло и до последната подробност п*т*и*ския му характер (excuse my French).
"Do you ever actually defend the girl you are dating?"(не претендирам, че го цитирах баш 1 към 1, но беше това)
gabiafrodita
Jan 28 2008, 10:22
Колкото и да ми се иска да има Брукас.Няма да има.Люк ще е с Пейтън(поне така мисля)А доколкото това с целувката на Брукас в промото според мен това не е Брук а Линдзи.нз де ама повече ми прилича на нея.
Mr. Winchester
Jan 28 2008, 11:08
Абе ще го въртат и мотат ама накрая ще го съберат с Пейтън- сценаристите още от сега искат да ни подскажат като Лукас вика на Пейтън "той не е достатъчно добър за теб"
peyton sawyer_16
Jan 28 2008, 11:28
Хъх този Марк незнам откъде измисля всичките тези сапуни

НАдявам се накрая да има Лейтън, защото Линдзи никак не ме радва <.<
infernalgirl
Jan 28 2008, 11:58
Според мен това ще е един ретроспективен епизод и това, което се вижда от промото е как Лукас преди време е отишъл в Лос Анджелес до Пейтън и и е предложил брак, но тя му е отказала явно... поне аз това разбрах. Пък и вижте какво пише в началото на темата:
"Епизода ни връща 3 години назад. Лукас посещава Пейтън в Лос Анджелис с предложение, което ще промени връзката им завинаги."
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.