Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
lemmy
Още една се появи bounce.gif

wub.gif wub.gif
♥Didito♥
ОЛЕЛЕ БОЖЕ! shocking.gif
Н-Е-В-Е-Р-О-Я-Т-Н-И!
Сърцето ми спря, не не вече не е ли четвъртък? sad.gif
~RoRyYy~
снимките са прекрасссснииии.искам този трейлър вече де!
ThePinkDuck
Аз адски се кефя, че официалния саундтрак излиза на 04.11.
♥Didito♥
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 7 2008, 20:03) *
Аз адски се кефя, че официалния саундтрак излиза на 04.11.

Така ли? В смисъл то нали излезе сега официалната листа, какво повече има?
Не мога да се нарадвам на снимките! Реакцията ми като ги видях беше.. *припада*
Twilight не е здравословно :/
ThePinkDuck
Нямам идея, може да излезе като.. излиза, ама би трябвало да е след като излезе филма!

Ето HQ версия на новия постер! --- >
Dжydж
WOW! wub.gifwub.gifwub.gif ЖЕСТОКО! mrgreen[1].gif хохо.. най-хубавия завършек на деня - с всички тези невероятни снимки... !! Нямам търпение до филма... саааамо още месец и нещо... worthy.gif
Gossip Girl
Цитат(lemmy @ Oct 7 2008, 19:39) *
Ахахаха, прилича на сърдито, малко, сладко, лошо пате. 3.gif 15.gif

Като пак споменахте саундтрака, честно казано от песните, които успях да намеря, само Paramore и моята най-най-най-любима група-Muse, ми се вписват. Другите са ми твърде бавни за филм като Twilight. Очаквах да има малко повече екшън и в музиката. Supermassive Black Hole е страхотна. Ето това е песен в Twilight стил.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Oct 7 2008, 21:03) *
Като пак споменахте саундтрака, честно казано от песните, които успях да намеря, само Paramore и моята най-най-най-любима група-Muse, ми се вписват. Другите са ми твърде бавни за филм като Twilight. Очаквах да има малко повече екшън и в музиката. Supermassive Black Hole е страхотна. Ето това е песен в Twilight стил.

И моето мнение се припокрива като чух всички песни. Paramore, Muse и Linkin Park най-добре ми се вписват, а Supermassive Black Hole е пърфект! Нея обаче докато се усетя, че съм я слушала на Supernatural и я имам на компа, беше голяма гавра, добре че една фр ме светна biggrin2.gif 16.gif
vesko_oth_fen
Цитат(Dжydж @ Oct 7 2008, 20:30) *
WOW! wub.gifwub.gifwub.gif ЖЕСТОКО! mrgreen[1].gif хохо.. най-хубавия завършек на деня - с всички тези невероятни снимки... !! Нямам търпение до филма... саааамо още месец и нещо... worthy.gif

и аз нямам търпение обаче чух че нещо няма да качват филма веднага след като излезе wacko.gif Дано да греша :|
traiana
Ооо,на новата снимка Роб е уникаленнн wub.gif ..Охх,само днеска и утре вече .. 3.gif
lemmy
Още нови снимки:
1
2
3

+ Нашият Робчо е на 1во място на 100те най-яки звезди на Celebuzz

Hottest Celebrities top 100!
Rob is #1 on Celebuzz's list of top 100 celebrities!
http://www.celebuzz.com/celebrities/

+ ET интервю
http://www.etonline.com/news/2008/10/66366/
♥Didito♥
Ох тази сутрин се разбих на тези снимки wub.gif
Иска ми се да кажа, че ще видим трейлъра утре, ама при нас сигурно към два сутринта ще се появи :/
Ice^Ice^Baby
Лелле снимките са върха...време беше за нещо подобно :Р
А трейлъра би трябвало бързо да го качат в Ютюб дано да не е с лошо качество
Dжydж
Аа супер са и новите снимки! wub.gif ...

Цитат(lemmy @ Oct 8 2008, 08:37) *

Охх косата на Роб тука е просто уникална biggrin2.gif 18.gif ... а колко са сладки всичките ! wub.gif
lemmy
Цитат(Dжydж @ Oct 8 2008, 15:21) *
Охх косата на Роб тука е просто уникална biggrin2.gif 18.gif ... а колко са сладки всичките ! wub.gif

А Кам кви глупости плямпаа хаха направо мноу му се смях хаха много е сладъъък blush.gif

Едит:
е не им писна от тва дърво хаха
+
♥Didito♥
Хораа имам въпрос biggrin2.gif
значи това нещо http://www.twilightthemovie.com/ecard_widget/index.html отброява часовете до трейлъра и пише, че ще можем да го видим първи от този widget така това значи ли, че и ние ще го видим след 23 часа?
vesko_oth_fen
Ако бяха направили сериал по twilight дали щеше да се радва на успех толкова смисъл пак да е направен по книгите като gossip girl confused.gif

П.С. Искам да попитам филма по първата книга ли ще бъде confused.gif
~RoRyYy~
Снимките са п.р.е.к.р.а.с.н.и. Само като видя Роб и... wub.gif
♥Didito♥
Цитат(vesko_oth_fen @ Oct 8 2008, 20:59) *

Е от третара ли да почнат О.о
Преди време не беше ли писал, че четеш първата книга, не е много трудно като видиш трейлърите да разбереш как се развива действието.

EDIT: Две нови снимки!!

http://team-edward.net/Szenenbild_17jpeg_1400x933.jpg
http://team-edward.net/Szenenbild_14jpeg_1400x933.jpg

сърцето ми спря просто не са реални shocking.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 8 2008, 21:19) *

Преди време не беше ли писал, че четеш първата книга, не е много трудно като видиш трейлърите да разбереш как се развива действието.

ОМЕ! снимките са невероятни!!!! 3.gif Всички са страхотни! Мс, Дидс bigarmhug.gif

ПП: Е, то все пак, за да се сетиш, че ще е по първата книга, а не последната или някоя друга тряя малко да се замислиш 18.gif
ThePinkDuck
Ок днеска цял ден се дзверя на тея снимки и две неща не можах да си обясня! Какво правят Джаспър и Алис и какво е това пред Емет? Муахаха
lemmy
Леле до сега с една приятелка дето на скоро я зарибих направо подскачахме и ревяхме от кеф по скайпа.
Ужас, вече не знам в какво съм се превърнала, само за това мисля..
Обаче снимките, леле, лелеее.. особено тая дето са в ресторанта, един от любимите ми моменти biggrin2.gif
Dжydж
Охх и на мене в ресторанта ми е един от любимите моменти. Интересно ми е да видя сервитьорките 18.gif ..
Не, не ... не издържам вече. Ако продължават с тези снимки ще ми докарат скоро сърдечен удар... 3.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 8 2008, 21:50) *
Ок днеска цял ден се дзверя на тея снимки и две неща не можах да си обясня! Какво правят Джаспър и Алис и какво е това пред Емет? Муахаха
Да, бе, и аз не мога да разбера защо Алис храни Джаспър, пред Емет има торба яйца, а Розали набива ябълки? Нали само за пред хората си купуват храна.
И на снимката от ресторанта, Бела си има яке, някакси се губи нещо.
Иначе снимките са много красиви наистина.
♥Didito♥
В. bigarmhug.gif

Цитат(lemmy @ Oct 8 2008, 21:53) *
Леле до сега с една приятелка дето на скоро я зарибих направо подскачахме и ревяхме от кеф по скайпа.
Ужас, вече не знам в какво съм се превърнала, само за това мисля..

Не питай аз от 6 месеца в какво съм се превърнала 18.gif и ние с една фр си ревем и се тръшкаме, всички ни се чудят кво ни има, хората не са свикнали на такава обсебеност wacko.gif

п.п Жани това не е точно капса от филма, така че едва ли в самата сцена наистина ядат.
lemmy
Са и аз ги огледах хубаво.. Единственото което ме дразни в снимката с всичките са обувките на Джаспар 18.gif 18.gif 18.gif
Как ше го обуят в тва бееее хахахахахаха 16.gif
traiana
ОМГГ!!!Нереално яки снимкиии wub.gif wub.gif ..Спрете да ги поствате направо тва си е опасно за животаа biggrin2.gif 3.gif
vesko_oth_fen
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 8 2008, 21:19) *

Явно не се изказах както трябва, исках да питам дали филмът ще е само по първата книга но тикава като теб не могат да го схванат жалко rolleyes.gif !!! (в добрият смисъл mrgreen[1].gif )

П.С. Снимките са супер worthy.gif
♥Didito♥
Ами ако се беше изказал както трябва, някой щеше да те разбере правилно (: както и да е..

traiana то ако снимките са опасни, какво ли ще правим като гледаме филма 18.gif
~RoRyYy~
Снимките са уникални просто,особено тази в ресторантът-любим момент ми е и на мен wub.gif Тоталну съм се вманиячила по Twilight-мозъкът ми отказва да работи на друга вълна...
♥Didito♥
Preview na трейлърааааааааааааааааааа

http://www.youtube.com/watch?v=zPN63LE5xRo

умрях вече shocking.gif shocking.gif shocking.gif , не не целувката ох отивам да уча преди да съм се побъркала тоталистически!!!
~RoRyYy~
omg,omg,omg blabla[1].gif Това е.... bounce.gif Нямам думиии-целувката беше перфектна wub.gif Всички са нереално красиви.Просто са... 36_1_32v[1].gif Сори за безсмисления коментар но в момента мозъкът ми отказва...
sulu
Лелелеле невероятен трейлър ще бъде... просто съм безмълвна.Невероятно.А целувката между тях- просто няма такава реалност и после били само приятели...да да.
Не мога да оформя нормална реакция, просто невероятно привю.
traiana
Олеее,малеее...сърцето ми отказва shocking.gif Целувкатааа wub.gif wub.gif wub.gif Невероятно е,магическо..нямам думи с които да го опишаа worthy.gif worthy.gif ..Айдее бее искам филма,макар че може да умра в киното 18.gif
Ice^Ice^Baby
Ох искам Роб и Кристен да са двойка и в живота...супер яко би било
~RoRyYy~
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Oct 9 2008, 10:19) *
Ох искам Роб и Кристен да са двойка и в живота...супер яко би било

И аз,и аз и все пак се надявам всъщност да са, въпреки,че отричат. (sun)
Dжydж
Нямам думи... невероятно беше, дори и за краткото време от 20 секунди.. shocking.gif А целувката... нереална просто, страхотен момент.. wub.gifwub.gifwub.gifwub.gifwub.gif ... ахх как искам да съм на мястото на Кристен.. worthy.gif blush.gif 18.gif
ludoto_mimi
ThePinkDuck
Може ли да пусна коментар в който да няма коментар, защото тая снимка ме остави без думи! Най-добрата до момента, поне за мене!
ludoto_mimi
Само не знам защо стоят в тази локва, ама както и да е. 18.gif
mR.DiSCo
Паднах shocking.gif Баси якото превю на трейлъра!! А снимката просто е перфектнаа , дано земе спечели някой оскар нашия филм biggrin2.gif rolleyes.gif
lemmy
Аз цял ден седя на лекции и то какво се случва OMFG!
Превюто просто.. *speechless*
Снимката.. има ли по-силна дума от speechless.. най-добрата наистина!
По кое време излиза ш*бания трейлъъъът?
siska
лелеее наистина снимката е супер, а пък клипчетоо.. поне 30 пъти го гледах..мале целувкатаа.. направо се допобърках днеска.. xD А за ш*бания трейлър хаха xD още 3 часа и 5 минути tongue.gif xDD
lemmy
Цитат(siska @ Oct 9 2008, 16:58) *
лелеее наистина снимката е супер, а пък клипчетоо.. поне 30 пъти го гледах..мале целувкатаа.. направо се допобърках днеска.. xD А за ш*бания трейлър хаха xD още 3 часа и 5 минути tongue.gif xDD

3 часа 5 минути 2 секунди и 0,0004 стотни, 3 часа 5 минути, 2 секунди и 0,0003 стотни.. ааа изперкваааам!
~RoRyYy~
Цитат(siska @ Oct 9 2008, 16:58) *
... А за ш*бания трейлър хаха xD още 3 часа и 5 минути tongue.gif

Нямам търпение,вече са 2 часа и 57 минути. passifier.gif passifier.gif passifier.gif
lemmy
От вълнение си излях пудинга ебати dry.gif
Ама тая целувка не е ли прекълееено страстна, не че се оплаквам хич даже, ама аз като четох и си представих нещо малко не толкова "поглъщащо" хахаха (не знам от къде го измислих)
vivata123
Да между другото,целувката е малко повече 'чувствена', отколкото Едуард би позволил.. rolleyes.gif
Не че се оплаквам де. mrgreen[1].gif
~RoRyYy~
Цитат(vivata123 @ Oct 9 2008, 17:29) *
Да между другото,целувката е малко повече 'чувствена', отколкото Едуард би позволил.. rolleyes.gif
Не че се оплаквам де. mrgreen[1].gif

О,и аз...хич даже...Искам трейлър пък...фр ми се разсърдеха-казаха,че заради този филм(и книга)не мога да функционирам правилно... Е кой пък може да функционира правилно покрай този филм,а?! 3.gif
VeRonICa^^
Малее превюто на трейлъра е страхотно простоо *върти очи*
Нямам думи,с които да го опиша shocking.gif shocking.gif shocking.gif Целувката е ПЕРФЕКТНА happy.gif
Олее целият трейлър ще е много луд 3.gif Супер,охх след калко време излиза huh.gif smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.