Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
divata_airis
Такам, нз дали на някого ще му е интерсно, но ето какво открих -ТУК. Кристен разправя за филма...не казва нищо ново в крайна сметка, което да не знаем от книгата, но все пак ти е кеф да го четеш или поне на мен ми беше rolleyes.gif За мен най-интересното беше това:

Additional names will be cast in the next few weeks - честно, сгрява душата

Направо нямам търпени да видя кои ще се другите biggrin2.gif
Gossip Girl
О, да. Цял ден се натъквам на тази статия. biggrin.gif
Моята душа се сгря от тази реплика.
He’s so good and he’s so soulful and he’s just not a liar — you can feel pain from him,” Stewart cooed.

И понеже стана дума за интересни четива, ето POV-тата за кастигна. Изключително интересни са, но като че ли половината книга е променена. Вярно, не може да се побере в двучасов филм, но все пак...Розали има половината реплики на другите герои, въпреки че единственото, което казва в книгата е "Why should I? What is she to me? Except a menace — a danger you've chosen to inflict on all of us." biggrin.gif
POV
Събрах всички, които имам, но не си спомням откъде точно ги взех. Помня, че беше от LJ, но за жалост не помня постера.
ThePinkDuck
Ииииха Breaking Dawn излиза на 02.08.2008г. Вчера бе съобщена официалната дата. Много съм щастлива. mrgreen[1].gif
divata_airis
Това е много добра новина biggrin2.gif И аз я видях...Супер.
АЗ викам да кажа пък другата...
Джъстин Чон се е явил на прослушване при Катрин Хардуйк за роля във филма...Като го гледам това човече, коя ли роля ще му дадат...Не ми изглежда като никой за който да съм чела blink.gif
ThePinkDuck
Мдам видях го това за Джъстин Чон в туайлайт лексикона. УжасТ. Дано не е той, че бахти и гадоста. А и той никак не е Native American какъвто е Джейки. А в сравнение с моя ментал имидж на Джейк който досущ на Стивън Срейт мяза е направо завидно гаден. Ама ако е той поне няма как да го харесам повече от Едуард. mrgreen[1].gif
divata_airis
Добре де ама тоя не е ли някъв кореец ли, къв е там...В сми не си представях Джейкъб като кореец...Не че обиждам тея прекрасни хорица, но определено не е Native American...Но си права...аз и сега не го хоресвам повече от Едуард така че...
ThePinkDuck
Майспейс народа се оказа прав - Джъстин Чон ще е Ерик, а Анна Кендрик - Джесика.
Абе Анна бива, ама тоя Джъстин на никъде не ми се връзва. Още не е официално де, новината се появи в mtv нюзбюлетините по-рано днес. mrgreen[1].gif
vivata123
В ТуайлайтЛексикона пише, че туй момче щяло да участва с главна роля във филма.. rolleyes.gif Мен ми харесва..
Само не знам като какъв ще го сложат.. Emmett, мейби? Или пък Carlisle?

www.twilightlexicon.com
divata_airis
Точно щях и аз това да пускам...хаха...Дам, гледах го като Волчек и супер ме кефеше, а като уби Мариса още повече 18.gif ...Нем това момченце нз коя роля ще вземе, но знам че ще ме радва - нещо хубаво на хоризонта се вясня... biggrin2.gif И според мен е супер така като го гледам за Карлайл, но...просто това отново ми нявява спомени за Чарли и...как той също би бил готин Карлайл blush.gif, прекалено готин (да, кара ме да искам да убия Есме и да си го запазя за мене wacko.gif ) Но и това същество няма да е лош Карлайл де, ама ще видим...Както веднъж вече казах - ние каква я мислим, то каква ще стане dry.gif Но пък се радвам, че все по-често взе да се говори за новите хорица явяващи се на костинг за филма...Според мен сега започват с малките...Тоя може и да е Майк или Тейлър...После ще идват големите разочарования...ъъъ искам да кажа, че другите хора дето ще избират за главните роли...Ами добре де - вероятно няма да вземат Рейчъл за пърфект Алис...ще разбият хиляди сърца...Ама се отплеснах. Да дават още именца, че вече нямам поне аз търпение rolleyes.gif
Gossip Girl
Хмм, само на мен ли ми се струва, че ако пича участва, и е от главните роли ще е Джаспър? В смисъл, рус, висок...поносимо симпатичен. Надявам се да е поредната второстепенна роля, но ако е от семейството ми е прекалено млад за Карлайл и не дотам забавно изглеждащ за Емет. Джаспър..може би. Който и да е..жалко, не беше нито една от идеите ми. Но да не съдим, ще го видим кой ще е. Ето като Джъстин, който се оказа с почти нищожна роля.

ЕДИТ:
Явно Cam е бил избран за ДЖЕЙМС, според тази тема в IMDb. Срамота, по-добре бих го приела за Джаспър, честно! Ах, Силиън...
divata_airis
Цитат(Gossip Girl @ Feb 8 2008, 22:32) *

ЕДИТ:
Явно Cam е бил избран за ДЖЕЙМС, според тази тема в IMDb. Срамота, по-добре бих го приела за Джаспър, честно! Ах, Силиън...

ОМГ...той не става за Джеймс...Вярно исках Килиън Мърфи....имам едно клипче, което обожавам и са му направили очите точно червени...много си го харесвам...и е пълен психопат идеален е...НО положителното е, че няма да е Джаспър...Ооооо Трент, защо....защо не вземат теб...Дам сега даже мога да си отговоря сама - щотото е прекалено очевидно.... biggrin2.gif Шизофренията пълна...Но наистина тоя (в съзнанието ми ще си остане като Волчек) не става за Джеймс...даже няма поглед на социопат...не виждам нищо чак толкова плашещо в него...По-скоро е тип лошо момче, на което бих се оставила да ме ошамамари (не буквално де biggrin2.gif )
Ъм, положителното е, че няма да е към отбора на Кълън...това поне за мен си е добра новина...Макар да не беше лош като Карлайл, макар и младичко...Но явно си е влязъл в едно русло на лошо момче....Но пък ще видим вече в официалния каст как ще го пишат, защото все още си стоят там само Кристен и Робсън...нито Били е там, нито китайчето/корейчето/япончето (заб. да проуча от какъв етнос е тва дете)...Да ги качват по живо
ThePinkDuck
Джеееймс? Ааа не. Че е супер готин така е, ама не е за Джеймс. Абе, на сайта на Стефани, Сет подхвърли, че тези дни ще съобщава новини около каста, та докато не ги видя там няма да се надявам. mrgreen[1].gif
vivata123
Пфф, мамка му, исках да е някой от 'добрите' вампири.. dry.gif
В такъв случай, с удоволствие бих му се оставила да ме 'тракне'.. rolleyes.gif

И да, и аз очаквам с нетърпение в сайта на Стефани да се даде малко повече инфо около каста.. ^^
♥Didito♥
Gaspard Ulliel нямаше ли да е по-подходяш за Едуард unsure.gif .. много си харесвам Робърт обаче biggrin2.gif
Gossip Girl
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 9 2008, 14:05) *
Gaspard Ulliel нямаше ли да е по-подходяш за Едуард unsure.gif
Thanks, but no thanks! Обожавам Гаспар, но не може и на малкия пръст да стъпи на Робърт.

Джъстин Чон вече е официално и доказано част от каста. Името му е добавено в IMDb. Анна Кендрик и Кам Гигандет още не са ги пуснали, но и за тях нямам съмнения, вече са из целия нет.

Носят се слухове, че Кайли Торн(Kaili Thorne) е избрана за ролята на Алис. Информацията не е официална, но реших все пак да споделя. Кайли е много симпатична, но дори не се доближава до представата ми за Алис. По-скоро някоя от съученичките на Бела, не би била лоша Анджела например. Надявам се непотвърдената информация да си остане само слух, защото моят идеал за Алис е нещо от рода на Рейчъл Лий Кук/Нора Зехетнър, но не и Кайли Торн.
ThePinkDuck
Аз Ерик, че си го представях мазен и гаден така си е, ама баш Азиатец... ужас... ама то пък още не са казали кой ще играе. Анна е сладка и ще се радвам да е Джесика, а Камчо.... абе ще почакам да видя какво ще кажат на сайта на Стефани! mrgreen[1].gif А госпожица Торн е много сладка... как ли ще изглежда с къса черна косичка? Интересно ще ми е.
vivata123
Нанана... Няма да повярвате какво ми се случи!! mrgreen[1].gif
Днес си разглеждам аз едната книжарница във ФоеМола във Варна и на един от рафтовете.. хоп! Twilight и New Moon!!! На инглиш естествено иии накарах систъра да ги вземе.. Бяха на сравнително приемлива цена. rolleyes.gif

Направо не съм на себе си от щастие..
Gossip Girl
Цитат(vivata123 @ Feb 10 2008, 15:34) *
Днес си разглеждам аз едната книжарница във ФоеМола във Варна и на един от рафтовете.. хоп! Twilight и New Moon!!! На инглиш естествено иии накарах систъра да ги вземе.. Бяха на сравнително приемлива цена. rolleyes.gif

OMFG!! Завиждам ти най-безсрамно. Колко струват?
Breath in...breath out. Оле, ще се самоубия. Живота е нечестен. И аз искаааам.
vivata123
И двете са по 19.90 rolleyes.gif
Общо взето, в тази книжарница всички книги на инглиш са по толкова.. ^^

Пък иначе аз питах за третата и май и нея ще я получат.. mrgreen[1].gif
Бтв, Жани, не се притеснявай, те сега с филма такава реклама ще им направят на книжките, че сигурно и на бг ще ги пуснат..
ThePinkDuck
Мдаммм определено. Дано не ги все пак. А 20 лв нищо не са. Трябва да проверя в книжарницата при нас и все пак не ги искам на български. Тука няма някакви заклинания или такива неща, както примерно при Хари Потър та си мисля, че само ще си разваля кефа ако прочета книгите на бг. mrgreen[1].gif Иначе ако някъде ще я има книгато то ще е в онази подобна на библиотека книжарница в МОЛ-а.
Adorkable
Много хубаво,че ги има в БГ,че се измъчих на компютъра.
Да се надяваме,че ще пуснат филма и в БГ,че много ми се гледа.Засега съм много доволна от каст-а,знаят си работата хората.
Между другото кастинг директорът е бил директор и на "Изкуплението шоушенк",това ми вдъхва страшно доверие за избора на актьорите.
ПС:Някой ще изрови ли нещо за бюджета,че ми е много любопитно tongue.gif.
ludoto_mimi
Има ли ги тук? Супер. Ще изчакам Наси да си ги купи. 18.gif 18.gif
♥Didito♥
Цитат(vivata123 @ Feb 10 2008, 15:34) *

Отивам на спринт до мола той е много близо до нас mrgreen[1].gif
divata_airis
Моя милост се изгуби за един ден и гледай вече и снимка на предполагаемата Алис сте метнали...И аз мисля че тя не е подходяща за Алис, ама аз веднъж го казах грима оправя всичко...Така всички ще изглеждам невероятно...добрите вампове - като модели, Бела ще си "леко в лево", демек шемет, каквато си е, пък съм убедена че Крис ще се справи с ролята...Ъм, начи и Ерик си имаме...Искам да видя кой ще играе Майк...който казва една от любимете ми реплики в книгата, още в самото начало - So did you snap Edward Cullen with pencil or what ?
Gossip Girl
Поли, явно думите ти се чуха.
Запознайте се с Майк Нютън.

The Hollywood Reporter съобщи, че ролята на Майк ще бъде изиграна от Майкъл Уелч(Michael Welch).

Далееееч, далеч от моя Майк...
vivata123
Хм, става.. mrgreen[1].gif Само дето си го представях по-русоляв.. rolleyes.gif
Adorkable
OMFG!
Точно така си представях Майк,направо е невъзможно -.-.До една седмица целият каст ще разкрият.
А тази Кайли е перфектната Джейн : ).
И не се шашкайте,актьорското присъствие и гримът ще си свършат работата.
divata_airis
СТига бе хора, така и аз си го представях...точно почнах втората книга, че ми остана един изпит и прочетох това, че се опитвал да имитира Едуард...Ми идеално...Жани, много мерси че си поснала Майки...хаха, мене ме кефи...Особено като каза, че не харесва Едуард, защото гледал на Бела като нещо, което може да изяде...
Gossip Girl
Идвам с подаръци!
И така, каста на Twilight е почти запълнен.

by chrissydechagny

Карлайл-Питър Фачинели(Peter Facinelli)
Есме-Елизабет Рийзър(Elizabeth Reaser)
Розали-Ники Рийд(Nikki Reed)
Алис-Ашли Грийн(Ashley Greene)
Виктория-Рейчъл Лефевре(Rachelle Lefevre)

По мое скормно мнение Питър Фачинели ще е добър Карлайл. И без това си падам по него откакто даваха оная сериалка по Бтв-"Fastlane".
Елизабет не ми харесва за сега. Просто не ми изглежда толкова сърцата и добродушна като Есме. Пък и е на 33! Какво по дяволите стана със 26 годишната Есме?
ОБОЖАВАМ Ники Рийд. Но я стига, Розали? Ники е съвсем различен тип красота. И е с тъмна кожа, как според вас ще изглежда руса? Да я бяха взели за Алис.
И още нещо, цитирам IMDb:
"Close friends with 'Thirteen' (2003) co-star Evan Rachel Wood, and with director Catherine Hardwicke."
Как мислите, че е получила ролята?
Рейчъл не е зле. Даже мисля, че се вписва добре в ролята. Косата на Виктория е огнено червена, не рижава, но не е такава болка за умиране. Май от новите попълнения съм доволна само от нея и Питър.
Ашли е ужасна! Направо ми се реве като я гледам. Толкова НЕ Алис не можеха да изберат. Алис ми е любимка, а тази е пълна скръб. Прекалено висока, прекалено мургава. И на всичкото отгоре прилича на кобилите на Тайра Банкс. Погледнете я! Само като й гледам снимките ми се свива корема. Точно Алис да ми е най-голямото разочарование. Да бяха избрали всяка, всяка друга, но не и тази. Кайли Торн е 10000 пъти по-Алис от тази.
Както са тръгнали Джаспър ще е негър. Ще се разплача.

И в общи линии:
Бела, Едуард-перфектни
Карлайл, Виктория, Джеймс-доста задоволителни
Евентуалния Чарли-доволно
Майк, Джесика, Ерик, Розали(пак казвам, Ники ми е любимка, но никаква Розали не е)-зле
Есме-Боже, опази
Алис-пълен кошмар, трагедия, отврат и каквото още се сетите. Ужасно разочарована съм.

Уоу, човече, Робърт и Кристен не могат да одържат фронта за цяла плеяда актьори. Двама идеални и половин дузина нескопосани не става. Най ме е яд заради Алис. Недъгъвия каст, на когото и да било друг щях да прглътна, но нейния ми разби сърцето.

EDIT: Така и така поста ми си е километричен. Ето инфо за характеристиките, по които са търсили актьорите според някакъв сайт на Портланд.
”BELLA” 5’5 / 105 lbs (long brown hair) -Kristen Stewart
”EDWARD” 6’1 / 165 lbs (brown hair to shoulders) -Rob Pattinson
”JAMES” 6’0 / 165 lbs (blonde hair to shoulders) -Cam Gigandet
”ALICE” 5’5 / 115 lbs (short brown hair)
"ROSALIE" 5’6 / 110 lbs (long blond hair)
”JASPER” 5’5 / 130 lbs (longish brown hair)
”CARLISLE” 6’0 / 175 lbs (female, short dark hair)
”ESME” 5’4 / 115 lbs (female, long, dark hair)
”VICTORIA” 5’7 / 125 lbs (long full red hair)
”LAURENT” 6’1 / 170 lbs (African American, long dreads)

Ако това наистина са били нужните външни белези, направо са осрали героите на книгата. Госпожа Карлайл, със сина си Джаспър, който е висок колкото Алис и Бела и е с кестенява коса(демек близнак на Алис), негъра Лоурън, който помага на дългокосия блондин Джеймс...А, да и Емет, който просто липсва. В шок съм. Тоя филм върви все по на зле.
divata_airis
Сладурана, колко си бърза само...Ами и аз да кажа моето още по-скромно мнение...Питърчо и на мен ми е слабост, така че ще се радвам да го видя изрусен...хахахах. Тази Есме ми е леко казано доста изтръпнала, но те ще я оправят. За Алис, за казах че която и да изберат различна от Рейчъл ще е разочароващо, ама ще видим каква ще я свършат. ИСкам да разбера кой ще е Джаспър...знам че няма да е Трендафилчо, но много ми се ще...Надеждата умира последна както е известно на всички. Ники Рийд ми се губи като име, но не и като визия, пък и като и видях филмографията се сетих че съм я виждала в О.С. демек с бакоти Волчек ще се разбират...А тази която ще играе Виктория чистосърдечно си признавам не я знам...но не ме и интересува особено...Един вид безразлична ми е...Аз чакам големите риби - Джейкъб (аз принципно съм от другия тим, но все пак искам да видя ,кого ще определят за ролята му) и Джаспър...Е хайде и Емет - знае ли човек кое мечкоподобно същество ще измерат за него...Винаги си го представям като мечка, голяма мечка и нз защо непохватна...и леко чалната...Баси ако една мечка можеше да има подобни данни в характеристиката си човечеството е обречено 18.gif ....Ами с една дума чакането продължава...
Мерси за инфото Жани
vivata123
Жани аз мерси за схемата.. mrgreen[1].gif Много е якааа!

Иначе за героите..

Carlisle - става. Но определено не си го представях така. Мислех, че ще е по-млад.. и по-.. рус. (!?)
Esme - хаха, в интерес на истината такава беше в главата ми.. Знам, че трябва да е по-млада, но.. Иначе актрисата ме радва за ролята. Надявам се да се справи.. ^^
Alice - worthy.gif Перфектна е! Точно такива емоции излъчва, каквито би трябвало да излъчва и Алис. Много симпатично и красиво момиче. rolleyes.gif
Rosalie - ... speechless. Wtf? Още от '13' не мога да я понасям тази актриса. Да, красива е. Но не с тази красота, която трябва да излъчва Розали. Розали трябваше да е ненормално красива. Руса. И определено не с матов тен на кожата.. dry.gif Хъх, предполагам все ще го преживея..
Victoria- честно казано това ми е най-безинтересния герой, така че ми е все тая.. 18.gif Май става, не знам.. Тук вие ще кажете.

Пфф, къде са ми Емет и Джаспър? *цупи се* Много, много се надявам да не оакат Джаспър.. blush.gif Поне него не.
divata_airis
Ами чакай и аз да се разпиша...Понеже съм си вампирче (ох, откъде тоя късмет), та пак се мотам до късно по форумите и ето на какво попаднах...Народе, май, май намерихме Еметчо и по лично мнение прилича на бизон...ама аз винаги така съм си предтавяла мечка/бизон blink.gif Но тоя като визия не ми харесва самия актьор, но за Емет става...Доволна съм.

Това дете го зоват Kellan Lutz. Още не е сигурно коя роля е получил, но според слуховете е тази на Емет и да се кажем съм на същото мнение...точно на него ми бие.
vivata123
На Емет ми мяза на мен.. mrgreen[1].gif И да, мисля, че е доста подходящ за ролята. rolleyes.gif
divata_airis
Аз обаче научих и друго...има слухове, че Ники Рийд е приятелка с режисьорката и за това са я взели...Надявам се да не се окажат истина, защото би било някак гадно тя да участва във филма, защото се има с режисьора, пък на някоя друга актриса да не и се даде шанс...Искам да кажа, че Ник ми изглежда не чак толкова лоша Розали, нямам против нея нищо, но просто ми се вижда не честно и се надявам наистана това да са просто слухове.
Gossip Girl
Цитат(divata_airis @ Feb 14 2008, 12:34) *
Аз обаче научих и друго...има слухове, че Ники Рийд е приятелка с режисьорката и за това са я взели...Надявам се да не се окажат истина, защото би било някак гадно тя да участва във филма, защото се има с режисьора, пък на някоя друга актриса да не и се даде шанс...Искам да кажа, че Ник ми изглежда не чак толкова лоша Розали, нямам против нея нищо, но просто ми се вижда не честно и се надявам наистана това да са просто слухове.

Ахахаха, аз го писах тъкмо на предишната страница.
Цитат(Gossip Girl @ Feb 13 2008, 13:33) *
ОБОЖАВАМ Ники Рийд. Но я стига, Розали? Ники е съвсем различен тип красота. И е с тъмна кожа, как според вас ще изглежда руса? Да я бяха взели за Алис.
И още нещо, цитирам IMDb:
"Close friends with 'Thirteen' (2003) co-star Evan Rachel Wood, and with director Catherine Hardwicke."
Как мислите, че е получила ролята?

ThePinkDuck
Точно тази режисьорка да вземе някой заради приятелски отношения е напълно изключено. А и си има кастинг режисьори за тези неща.
divata_airis
Хора, някой да ме убие...според един LJ това ще е Джаспър

Още не е официално, даже името му не видях...само че е на 24...Но едно знам това не е Джаспър
ThePinkDuck
Аз чакам официален каст. До тогава замо знам кои ще са Бела и Едуард. Тоя как ше е Джаспър бре? Че той никак не мяза, даже и малко. Джаспър е воин, буквално. А това? Не не не. Както казах - искъм офишъл информейшън от сайта на Стефани! mrgreen[1].gif
divata_airis
И за мен това не Джасър, моля ти се...аз си държа на Трендафилчо и това е...Даже името му нз, но не е Джаспър и гладай го на 24 прилича на 16 годишен...То вярно че и мен на живо не ми даваш 20, ама чак пък....
Gossip Girl
Хаахахахахах момчето се казва Jackson Rathbone и беше сред предложенията на Стефани за Едуард. Хахахахахахахаха Джаспър.... 18.gif 18.gif 18.gif Ако тоя наистина е Джаспър ще ви кажа само, че тва е най-смотания каст ever. 18.gif 18.gif Този и оная Ашли ще са просто смехотворни. И Ники Рийд и Келън Лутз. Малее, страшнo е, ама буквално.
divata_airis
Именно...Сестарата ще се окаже права тоя филм ще е голяма пародия...баси...Та се надам да не е той...Не може, не, не и не...
Gossip Girl
И поредната небивалица.

Според HisGoldenEyes, има слух, че Еди Гатеги(Edi Gathegi) ще изпълнява ролята на Лоурън.

И това, ако не е оня от House MD. Направо ще ме довършат тия, честно. Не стига, че един от най-сексапилните(по мое мнение) вампири в книгата ще е негър(и французин?!), ами го избраха и от грозен, по-грозен. Да, чудесно, сега си имаме корейци, негри и бели(американци и англичани), никой няма да остане обиден.
vivata123
Цитат(Gossip Girl @ Feb 17 2008, 18:29) *
Да, чудесно, сега си имаме корейци, негри и бели(американци и англичани), никой няма да остане обиден.

18.gif 18.gif

Наистина се надявам слуховете да са грешни. rolleyes.gif
divata_airis
То нали имаше не писан закон - не може филм, без афроамериканци...хаха...Нема начин..бтв вижте какво яко клипче. и хора харесвам Jackson Rathbone...ама много и как танцува...скоро трябва да си сменя профила...хаха.

http://www.youtube.com/v/TSo4YZuxLm8

ЕДИТ:Хора, вижте това...Някакъв пич, дето пее доста готино е написал специално за Туайла песни http://www.myspace.com/mitchhansenband
Peyton
Здравейте!
Амм,от къде да почна?Аз също съм една от малцината фенки (май няма фенове) на Туайлат в България.И то точно от този форум.Всичко започна когато видях на автара на Gossip Girl Робърт Патисън ии на него пишеше Едурад,ако не се лъжа.И тъй като съм му бих казала фенка,а това Едурад ме обърка й писах и след картка коренсподенция (хах) разбрах за книгите.Естествено ги прочетох на един дъх,всъщност за около седмица...Влюбих се,разбира се!По-заваладяващи и чуствени книги не бях чела преди... отнчало се отипах да я разпространя из приятелите ми,нос лава богу на никой не му вдъхна доверие думата "вампир",а пък на мен точно това би ме ентусиазирало.Постепенно осъзнах,че ако книгата би била ездадена в Българи ще загуби своята как да кажа..уникалност? Нищо че по принцип е уникална,но тя е като съкровище за бг феновете или поне до този извод стигнах...
Няма смисъл да казвам че Едурад ми е любимец,макар че и в Джейкъб намирам доста...атрактивни черти.Едурад ее великолепен,мечтата за всяко момиче.Нищо че според мен малко попрекалява със загрижеността си към Бела.Иначе той е перфектния във всяко отношение. ии омг той харесва Дебюси,шокирах се направо като го прочетох.Обожавам творечството му! И точно "Лунна светлина да пусне в колата си (това ми е любимото произведение за пиано).И сега наистина мисля,че никога няма да си намеря гадже,вижда ме си невъзможно ohmy.gif sad.gif
И относно филма и кастинга...
Според мен избора за Бела е добър.В преставите ми тя е по-различна,но и Кики Стюърт би се въпатила доста добре в този образ.Пък и самата тя излъчва някаква...обикновеност? Точно такава трябва да е Бела на пръв поглед и мисля,че след това тя ще покаже всичко от себе си за да докаже,че е заслужавало да я изберат.
Относно Едуард...Той е най-труден за изиграване,естествено.Много по-труден от Бела,нищо че като цяло историята и трябвало да се върти около нея (в Туайлайт де,Миднайт сън би била по-интересна за филмиране).Всичкият този чар,тоази загадачност,изтънченост и финес не може да се предаде от който и да е.Моя избор за Едуард е моя най-голям любимец Хайден Кристенсен,въпреки че е по-възрастен за ролята бих казала че той притежава част от магнетизма на Едуард.И все пак се примирявам избора на Робърт.Той има талант,но мисля,че ако имаше малко повече опит би бил още-по добър,но кой знае,може и да се лъжа.Може да се окаже "магнитизиран" с Едуард! rolleyes.gif би било чедусно,но все още щом чета разни моменти от книгите в съзнанието ми изниква Хайден.
А за останалия кастинг...омг! Ужасен е!имам чуството,че се опитват нарочно да развалят филма или пък да направят така че Кристен и Робърт да изпъкнат,ама не всички са надарени да поддържат цял филм (за подобен филм бих посочила Awake,и естествено Хайден се справи чудесно) Ако бяха заобиколени от по-добре вписващи се актьори магията на филма щеше да е по-силна.СЕега всичко се струпва върху Кики и Роб...според мен няма да успеят да удържат фронта,нямам достътачно "вяра" в тях.Май ги подценявам прекалено много.Общо взето те първа имам да допълвам. biggrin.gif Go,Twilight,go!
divata_airis
ХОРАААААААААААААААА, НЕ Мога да дишам, разтрепарала съм се..............ЕТо снимки...НЕ сериозно, получавам КРИЗА
ВСИЧКИ СА СТРАХОТНИ....ЗНАЕХ СИ ЧЕ РОБ Ще е по-дебре с грим..........ОООООООООООООООООХ
Дишам, дишам...НЕ, не мога. КОЛАПС

Gossip Girl
Уоу, току що видях снимките в LJ и направо нямам думи. Всички изглеждат страхотно. Връщам всичко казано за Ники Рийд обратно. Изглежда невероятно. Абе какво говоря всички са толкова перфектни, освен Есме/Елизабет. УАААААААААА! Направо съм в душевен оргазъм! Толкова са хубави, Робърт е толкова красив...Сърцето ми бие през удар. Сега вече всички изглеждат нереални, каквито трябва да са! ОМГ!!!

ПП. Вивеее, получих книгите! Мерси многооо! Обичам те!
vivata123
shocking.gif shocking.gif shocking.gif

Am I in heaven?

Честнооо.. И аз си връщам думите назад за Ники Рийд. Страхотна са я направили.. ОМГ, ОМГ, ОМГ. Не мога да повярвам.. Велики са! Леле, не е истина.. Ще пощурея от радост, ей! Майкоо..

*момент да си поема дълбоко въздух и релакс*

rolleyes.gif

Наистина съм доволна сега вече като видях снимките.
И Жани, няма за какво да ми мерсиш, беше удоволствие. ^^ Да им се радваш много, сладурке.
happy.gif
divata_airis
Казах ви аз....питате ли ме мене...както си се шматкам и бам гледам снимките - разтреперах се цяла - едва написах онова отгоре щото пръстите ми играехаа...Само нз на Джаксън какво са му сложили на главата, но не се отричам от него, не, за нищо на света...Първата ми работа беше да си направя няколко банера и аватари...Нямам търпение да се появат и тези с Бела...Тогава нз какво ще правя...Ще си взема апарат за дишане, че може сто процента да ми потрябва.
Peyton
shocking.gif WOW!
Е мога да повярвам...перфектни са! Направо ме е срам за горния ми пост...и аз мисля че Есме не е Есме,а и Джаспър ее страннен...бляк... biggrin2.gif никак не звуча както трябва,ама съм толкова разалнувана! уоууу.... Роб е малко страшен на последната снимка.иии Алис е префекта,абе бощо взета останах приятно изненадана...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.