Идвам с подаръци!
И така, каста на Twilight е почти запълнен.
Карлайл-Питър Фачинели(
Peter Facinelli)
Есме-Елизабет Рийзър(
Elizabeth Reaser)
Розали-Ники Рийд(
Nikki Reed)
Алис-Ашли Грийн(
Ashley Greene)
Виктория-Рейчъл Лефевре(
Rachelle Lefevre)
По мое скормно мнение
Питър Фачинели ще е добър Карлайл. И без това си падам по него откакто даваха оная сериалка по Бтв-"Fastlane".
Елизабет не ми харесва за сега. Просто не ми изглежда толкова сърцата и добродушна като Есме. Пък и е на 33! Какво по дяволите стана със 26 годишната Есме?
ОБОЖАВАМ
Ники Рийд. Но я стига, Розали? Ники е съвсем различен тип красота. И е с тъмна кожа, как според вас ще изглежда руса? Да я бяха взели за Алис.
И още нещо, цитирам IMDb:
"
Close friends with 'Thirteen' (2003) co-star Evan Rachel Wood, and with director Catherine Hardwicke."
Как мислите, че е получила ролята?
Рейчъл не е зле. Даже мисля, че се вписва добре в ролята. Косата на Виктория е огнено червена, не рижава, но не е такава болка за умиране. Май от новите попълнения съм доволна само от нея и Питър.
Ашли е ужасна! Направо ми се реве като я гледам. Толкова НЕ Алис не можеха да изберат. Алис ми е любимка, а тази е пълна скръб. Прекалено висока, прекалено мургава. И на всичкото отгоре прилича на кобилите на Тайра Банкс.
Погледнете я! Само като й гледам снимките ми се свива корема. Точно Алис да ми е най-голямото разочарование. Да бяха избрали всяка, всяка друга, но не и тази. Кайли Торн е 10000 пъти по-Алис от тази.
Както са тръгнали Джаспър ще е негър. Ще се разплача.
И в общи линии:
Бела, Едуард-перфектни
Карлайл, Виктория, Джеймс-доста задоволителни
Евентуалния Чарли-доволно
Майк, Джесика, Ерик, Розали(пак казвам, Ники ми е любимка, но никаква Розали не е)-зле
Есме-Боже, опази
Алис-пълен кошмар, трагедия, отврат и каквото още се сетите. Ужасно разочарована съм.
Уоу, човече, Робърт и Кристен не могат да одържат фронта за цяла плеяда актьори. Двама идеални и половин дузина нескопосани не става. Най ме е яд заради Алис. Недъгъвия каст, на когото и да било друг щях да прглътна, но нейния ми разби сърцето.
EDIT: Така и така поста ми си е километричен. Ето инфо за характеристиките, по които са търсили актьорите според някакъв
сайт на Портланд.
”BELLA” 5’5 / 105 lbs (long brown hair) -Kristen Stewart
”EDWARD” 6’1 / 165 lbs (brown hair to shoulders) -Rob Pattinson
”JAMES” 6’0 / 165 lbs (
blonde hair to shoulders) -Cam Gigandet
”ALICE” 5’5 / 115 lbs (short brown hair)
"ROSALIE" 5’6 / 110 lbs (long blond hair)
”JASPER”
5’5 / 130 lbs (longish
brown hair)
”CARLISLE” 6’0 / 175 lbs (
female, short dark hair)
”ESME” 5’4 / 115 lbs (female, long, dark hair)
”VICTORIA” 5’7 / 125 lbs (long full red hair)
”LAURENT” 6’1 / 170 lbs (
African American, long dreads)
Ако това наистина са били нужните външни белези, направо са осрали героите на книгата.
Госпожа Карлайл, със сина си
Джаспър, който е
висок колкото Алис и Бела и е с
кестенява коса(демек близнак на Алис),
негъра Лоурън, който помага на
дългокосия блондин Джеймс...А, да и Емет, който просто липсва. В шок съм. Тоя филм върви все по на зле.