Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
~RoRyYy~
Цитат(siska @ Oct 2 2008, 23:50) *
Вярно, не изглежда пиян aмии, не знам и аз, малко на клошар го удря.. с тая брада xD И вади вид по-скоро на 30 годишен, от колкото на 17..=/

...но пак е хубав blush.gif
Ice^Ice^Baby
Вижте кой е номер 1 в тази класация 36_1_55[1].gif
http://themovie-fanatic.com/top_50_young_a...version2/top10/
ThePinkDuck
Хораааа на 9.10. излиза новият трейлър! Аааа нямам търпение! Края на месеца на фестивала в Италия ще пуснат и 10 мин снийк пийк и невиждани до сега бихайнд дъ сийнс кадри! Леле!

Списание Empire има интресна статия-гайд за героитр от филма. Ако не сте чели всички книги може да се спойлнете малко... ама ще е малко защото реално разкрива само малко за Джеймс... и останалите!

А видяхте ли режисьорският дебют на Стефани? Не се е справила никак зле!
sulu
Леле два дни не съм си включвала компютъра и 2 страници с инфо.
А за снийк пиковете, не мисля че ще ги гледам, аз толкова материали изгледах, че както някой преди мен беше написал, все едно съм гледала половината филм вече.Имам чувството че ще мога да издържа, но ще видим де, ако филмът не излезе още 100 години в нашата България, сигурно ще ми свърши готовността.
Пс: Нашето момче номер едно в хот листата... леле
Dжydж
Ии нямам търпение за новият трейлър... 3.gif

PS: Останах не точно потресена, но учудена от някои от коментарите в списание Empire.. не знам как може да има хора, които да не харесват книгите ( няма да упротребя думи като "пристрастени" или "обожават", макар да ми се иска biggrin2.gif ) .. или това, че филмът няма да е на 100 % същият не означава, че не трябва да прочетеш книгите 18.gif ... божее колко заблудени и глупави хора има.. blink.gif blink.gif blink.gif съжалявам, че така се отплеснах.. blush.gif
♥Didito♥
Аз чаках трейлъра на 17-ти, а то какво biggrin.gif 9-ТИИИИИ Тая вечер като се прибрах и като влязах в lj просто си умрях от кеф xD
ААА НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!
*хипервентилира*

Искам и аз в Италия! Дано наистина да е нов снийк пиик, а не удължената сцена в балетното студио примерно. Искам sparkling edward декем the meadow blush.gif
Имам чувството, че съм видяля целия филм, като прочетох сценария и всички трейлъри, снимки и т.н biggrin.gif
Gossip Girl
EW пусна още три нови снимки от фотосесията.

Тези вече мноооого ми харесват. И Робърт и Кристен са супер, и особено Кам и Рашел. <33

А относно новия трейлър и аз нямам търпение, дано покажат повече нови сцени, защото в предишните два все се върти около сцената с катастрофата. И дано има поне малко Розали, досега не са я показвали в нито един трейлър. ;[

EDIT: Още една супер сладка снимка фотосесията за VMan.

Тук вече смятам, че Робърт е изключително красив. Всички са много хубави.
brooke_scott
Йей новите снимки са много яки shocking.gif 3.gif И аз нямам търпение за трейлъра и сцените, защото отдавна не са пускали нови и ми пмръзна да гледам тийзърите по 1000 пъти вече biggrin2.gif
На тая снимка където са само момчетата са ми мн смешни с тия зъбки, иначе готино са излязли повечето happy.gif
vivata123
Ааа, каква е яка снимката на вампирите Джейк. mrgreen[1].gif Супер забавна.. ^^
lemmy
Цитат(Gossip Girl @ Oct 4 2008, 10:51) *
EDIT: Още една супер сладка снимка фотосесията за VMan.

Тук вече смятам, че Робърт е изключително красив. Всички са много хубави.

18.gif 18.gif Всички се едно са захапали некви ябълки хахаха ама са много сладки особено Джаспарчо happy.gif
DesiTo
Цитат

Какъв е този режисьорски дебют?
Снимките от EW са готини. Робърт наистина на едната излгежда странно, но пък Кристен е страхотна на всички снимки. Тази от VMan също ми хареса. И аз нямам търпение вече да видим нови сцени. 3.gif happy.gif

Trading Cards

Twilight Cast in October InStyle
~RoRyYy~
Деси,страхотни снимчици-всички са страшно красиви.
Gossip Girl
Цитат(DesiTo @ Oct 4 2008, 16:25) *
Цитат

Jack Mannequin's-The Resolution
♥Didito♥
Ето сегаа разбирам защо на снимките Робърт е мръсен biggrin.gif
Новите снимки са страхотни *thud*
ludoto_mimi
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 5 2008, 00:25) *
Ето сегаа разбирам защо на снимките Робърт е мръсен biggrin.gif

И теб да те снимат боса цял ден в някаква гора... 18.gif j/k

Черно-бялата снимка е забавна. smile.gif
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 5 2008, 01:26) *
И теб да те снимат боса цял ден в някаква гора... 18.gif j/k

Хаха, да, ако обаче ме снимат боса цял ден с Роб нямам нищо против biggrin.gif
Няма ли вече снимките от EW в HQ глеах в lj ама :/
Dжydж
Ох и аз нямам търпение за снимките от EW. wub.gif

Btw, не знам дали го знаете този сайт, но е направен само за цитатите от Twilight и останалите книги - http://www.twilight-quotes.com/
~RoRyYy~
Цитат(Dжydж @ Oct 5 2008, 15:23) *
Btw, не знам дали го знаете този сайт, но е направен само за цитатите от Twilight и останалите книги - http://www.twilight-quotes.com/

Хей,сайтът е мн готин.Мерси Dжydж.
lemmy
Цитат(Gossip Girl @ Oct 4 2008, 18:59) *
Цитат(DesiTo @ Oct 4 2008, 16:25) *
Цитат

Jack Mannequin's-The Resolution

Клипа е жесток просто браво на Стефани. Групата винаги си е избирала страшни режисьори и уникални концепции за клиповете си хех. Много кефи ;Р
♥Didito♥
Хораааа прочетохте ли какво ще има в трейлъра, аз се гътнах просто wacko.gif
Как някога съм си мислила, че ще го преживея тоя филм sad.gif
sulu
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 6 2008, 10:07) *

Не, какво ще има?
Иначе снимките са много хубави, само не разбирам защо Розали е с кафява коса...
lemmy
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 6 2008, 10:07) *

What, what, whaaat??
♥Didito♥
Ами нали в Испания го видяха по-рано sad.gif

-We see Bella saved by Edward from the van and the imprint he leaves on it. We then see Edward leaving the scene of the accident and leaving her there.

-An amazing kiss between Edward and Bella that doesn't seem to have an ending.

-The "you really shouldn't have said that" clip

-Edward, Spider-Man style, climbing up the trees with Bella on his back. He rips a branch from it and shows it to Bella.

-Bella telling Edward that she knows he's a vampire -- they focus on her lips as she says "vampire" Edward asks if she's afraid, and she says no. We also see them lying in the meadow (I'm a bit confused about this part, sorry).

-Some of the ballet scene and the fight. A scene of James without a shirt (lol).

- Also some parts of the cullens protecting bella after the 'you brought a snack' part.

- Scene of All the cullens in the cars with james after them

-Finally, we see Edward and Bella at the top of a tree and you can see the sun and the sky. You can't really see the effect of Edward sparkling.

И репорт на imdb от друго момиче, което е видяло трейлъра.

I had a serious fan girl moment and freaked the *beep* out whilst they showed clips of the meadow scene, dancing to debussy, bella and charlie conversing over pie in a restaurant, extended clips of the fight sequence... and.. very brief image of edward sparkling, bare chested in the meadow

also, edward saying something ot bella to the extent of "what if i'm not the good guy? what if i'm the bad guy/villain or something?"

of course it ran over more of the central plotline, but omfg, edward dazzling.

- a brief clip of the baseball scene before laurent and victoria and james show up - a nice shot of jasper lookin fine with his stupid *beep* baseball cap, and a few shots of rosalie lookin mighty pissed, and i think carlisle and esme saying something to each other along the lines of "he looks so happy" or w/e. not much about any of the siblings really, just brief shots of them looking vampiric and pale and hot.
sulu
Не мога да дишам.......
Лелелелелеле искам го това промо, блестящ Едуърд, целувка, полянката. Не, не връщам си думите назад, нямам никакво търпени, каквото й да излезе сигурно ще го гледам по 1000 пъти.
Тенк ю Диди за инфото, сега съвсем изфирясах biggrin.gif
lemmy
Ааааааааааа! shocking.gif
ВТФ?
Искам и аз да го гледам, защо само в Испанияяяя.
Not fair!
Ох леле, сега се превъзбудих и мисля, че приключих с ученето хах..
ThePinkDuck
Испания? Фестивала е в Италия, а и 100% някой ще го качи после в нета!
Dжydж
A big, huge, enormous.. WOWWW! shocking.gif wub.gifwub.gifwub.gif .. не не, това си е чисто дразнене 18.gif
Охх кога ще дойде този 10ти... нямам търпениееее!!!! 3.gif 3.gif

Btw, току що проверявах дали има нещо ново, и като влязах в официалния сайт на Стефани Майър се натъкнах на официалният вече саундтрак. unsure.gif biggrin.gif

Muse — Supermassive Black Hole
Paramore — Decode
The Black Ghosts — Full Moon
Linkin Park — Leave Out All The Rest
MuteMath — Spotlight (Twilight Mix)
Perry Farrell — Going All The Way (Into The Twilight)
Collective Soul — Tremble For My Beloved
Paramore — I Caught Myself
Blue Foundation — Eyes On Fire
Rob Pattinson — Never Think
Iron & Wine — Flightless Bird, American Mouth
Carter Burwell — Bella's Lullaby

Виждамм и Роббб... wub.gif
brooke_scott
Цитат(Dжydж @ Oct 6 2008, 14:48) *
Btw, току що проверявах дали има нещо ново, и като влязах в официалния сайт на Стефани Майър се натъкнах на официалният вече саундтрак. unsure.gif biggrin.gif

Muse — Supermassive Black Hole
Paramore — Decode
The Black Ghosts — Full Moon
Linkin Park — Leave Out All The Rest
MuteMath — Spotlight (Twilight Mix)
Perry Farrell — Going All The Way (Into The Twilight)
Collective Soul — Tremble For My Beloved
Paramore — I Caught Myself
Blue Foundation — Eyes On Fire
Rob Pattinson — Never Think
Iron & Wine — Flightless Bird, American Mouth
Carter Burwell — Bella's Lullaby

Виждамм и Роббб... wub.gif

Ооо саундтрака happy.gif Не съм слушала всички песни, но най-много се израдвах на Leave Out All The Rest - невероятна песен! Любима ми е 3.gif Браво, че са я включили (винаги е имало нещо в нея, което ми е напомняло за Twilight; малко по-нататък в книгите, но все пак) worthy.gif worthy.gif
lemmy
Аааа Collective Soul и The Black Ghost OMFG!!
*подскача от кеф*
Линкин парк нещо не ми се връзват, но клипа на тая песен ме впечетли достатъчно да й се накефя така, че може би става хах..
ThePinkDuck
Цитат(lemmy @ Oct 6 2008, 17:33) *
Аааа Collective Soul и The Black Ghost OMFG!!
*подскача от кеф*
Линкин парк нещо не ми се връзват, но клипа на тая песен ме впечетли достатъчно да й се накефя така, че може би става хах..

Е как не ти се връзват като това е групата от диска на Фил, който Бела слуша? mrgreen[1].gif
И без Muse няма как да минем, все пак това са любимците на Стефани!
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 6 2008, 17:37) *
Е как не ти се връзват като това е групата от диска на Фил, който Бела слуша? mrgreen[1].gif

Линкин парк никога за нищо не ми се връзват хахах biggrin2.gif (а като си спомня че в 8 клас припадах по тях, малиии)
Хаха не бе биват момчетата, но чесно да си призная смятам, че други тяхни песни ще са много по-подходящи, whatever..
А MUSE се знаеха, не може без тях и то тая песен biggrin2.gif искам да знам в коя част на филма ше я пуснат мноу ми е интересно..
Също се чудя на Blue Foundation песента къде ще е, защото много я харесвам, но още не мога да я свържа..
ludoto_mimi
♥Didito♥
Постераа е страхотееен, тъкмо щях да го качвам (:
Разкошни са!

Цитат(ThePinkDuck @ Oct 6 2008, 17:37) *
И без Muse няма как да минем, все пак това са любимците на Стефани!

И мойте от две години mrgreen[1].gif
Саундтрак листа ми харесва въпреки, че оттам знам само няколко песни (:
Още се дразня, че тези от Испания са видели трейлъра. Жалко, че не е било позволено записването, иначе щяхме да го имаме къде, къде по-рано.
ThePinkDuck
Постера е нечовешки!!!! *динг динг*

Ся схванах идеята с Испанията. Е то попринцип никъде не е позволено записването ама да се надяваме следващия път народа да е по-изобретателен и да успее да го запише!
lemmy
Плаката е страхотен, са ше има да си играя с негоо хаха biggrin2.gif
ludoto_mimi
Tрейлъра излиза след 3 дена. Ще оцелеете до тогава.
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 6 2008, 23:40) *
Tрейлъра излиза след 3 дена. Ще оцелеете до тогава.

Аз понякога се съмнявам 18.gif
Е сега след официалната саундтрак листа да. Чух всички песни, които не знаех без MuteMath — Spotlight (Twilight Mix)
Paramore — I Caught Myself за която най се дразня, че няма как да я чуя искааам!
Харесват ми всички особено Full Moon, Flightless Bird, American Mouth <3 оо и Tremble for my Beloved тя беше и от плейлиста за книгата (:

Абе изобщо не ми се чака :/
traiana
Ааа,невероятен постер!Пощурях тотално вече emoticon1 (119).gif ..Охх,с'я ще чакаме и трейлъраа biggrin2.gif ..
~RoRyYy~
Страхотен постер.И саундтраците са мн яки.Супер!Нямам търпение за трейлъра. smile.gif smile.gif smile.gif
DesiTo
Постера е невероятен! 3.gif Кристен както винаги излежда страхотно, но този път и Робърт много ми хареса. 4.gif

Цитат(Gossip Girl @ Oct 4 2008, 18:59) *

Мерси много, Жани. bigarmhug.gif Определено не е никък лош, хареса ми.

Gossip Girl
Моля!
Новият постер е страхотен. <33

Ето и нови снимки от twilight-derfilm.de. Дала съм любимите ми. Розали и Алис са просто разкошни. И сцената от бала. <33 Мозъкът ми се стапя, съжалявам.

още
mR.DiSCo
Супер е постераа , мале нямам търпение докато дойде трейлъраа blush.gif
brooke_scott
мс, Жани, новите снимки са невероятни! 3.gif
постера също е мн як, даже май повече ми харесва от първия unsure.gif
а относно Jack Mannequin's-The Resolution, песента е страхотна, а клипа мн е яко е направен, браво на Сетфани 4.gif
~RoRyYy~
Ааааааааа,просто снимката от бала.....не мога да коментирам чак-просто са уникално салдки... inlove.gif
vivata123
Едуаааард. ♥
Роб е страхотен..

Мерси за снимките, Жани. ^^
Шепот и прах'
Снимките са у-ни-кал-ни. Вече направих две-три аватарчета, и явно ще ги сменям през няколко часа.
Тази книга, чакането на филма, Едуард и Бела.. карат ме да върша мноого глупави неща. Чувствам се на 13.
ThePinkDuck
Аз май няма да кометирам тея снимки щото думи няма да опиша как се чувствам само като ги гледам. Не мога да им се нарадвам просто! И останалите... Емет ме радва на пикапа!
lemmy
shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Глътнах си езика.. и аз се чувствам на 13.. ужас 16.gif
traiana
Олеее,малее новите снимки са повече от невероятни!! worthy.gif Кристен е страшно красива blush.gif А общите и снимки с Едуард wub.gifwub.gif ..
A за песничката Jack's Mannequin - The Resolution-страхотна е 4.gif
DesiTo
Цитат(Gossip Girl @ Oct 7 2008, 17:02) *

shocking.gif 3.gif
Невероятни снимки, особено тази! wub.gif
Всички са просто убийствени. Най-после снимки на Алис, Емет, Джаспър и Розали, дано и в трейлъра да има сцени с тях. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.