Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
mR.DiSCo
Този филм е едно от най-чаканите заглавия за мен тази година.Очертава се да е супер а скоро почвам и книгите така че още по яко.
sulu
Ох днеска както си четях коментари в youtube за някакво клипче на Роб и Кристен, ми присветна най-тъжната мисъл на света.Филмът дори да го пуснат по кината тук, не се знае с какво закъснение.Някакви не американски пипъли, бяха писали, че тяхната примиера била Януари,2009. Леле някой от вас да знае, дали и тук ще е така, все пак трябва да започна дългото психическо подготвяне.Аз потърсих инфо, но съм яко зле по тея части...
Cappy`
Съвсем наскоро прочетох книгата(срам,знам,какво да се прави...) макар че отдавна исках да го направя.Ии в момента се чувствам като напълно нов човек.Чисто и просто това е нещо невероятно и тъй като това не е тема за книгите няма да изпадам в подробности,въпреки че ми се иска biggrin2.gif Нямам търпение да излезе филма(хахах,шокиращо,знам).Много ми харесва актьорския състав,Кристен особено е съвършената Бела.В началото не бях много сигурна за Роб,не за друго,просто съм обсебена от Едуард и според мен никой не е достатъчно добър,за да го изиграе mrgreen[1].gif Но и това мина и в момента го обожавам,мисля,че ще се справи идеално с ролята плюс това е адски секси,но това е друг въпрос. А,и обожавам Джаксън! rolleyes.gif
♥Didito♥
Цитат(sulu @ Aug 29 2008, 00:17) *
Леле някой от вас да знае, дали и тук ще е така, все пак трябва да започна дългото психическо подготвяне.Аз потърсих инфо, но съм яко зле по тея части...

Да ни е честито dry.gif Филма няма да го пуснат поне до Април. Прооптики нямат такова нещо в програмата, Александра също, а Съни филмс са отказали отдавна. Очевидно цитирам "Бил на безизвестна компания"
Ще ги видя като стане блокбастър, ще съжаляват, че не са го пуснали даже с предпремиера.
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Aug 29 2008, 16:25) *
Цитат(sulu @ Aug 29 2008, 00:17) *
Леле някой от вас да знае, дали и тук ще е така, все пак трябва да започна дългото психическо подготвяне.Аз потърсих инфо, но съм яко зле по тея части...

Да ни е честито dry.gif Филма няма да го пуснат поне до Април. Прооптики нямат такова нещо в програмата, Александра също, а Съни филмс са отказали отдавна. Очевидно цитирам "Бил на безизвестна компания"
Ще ги видя като стане блокбастър, ще съжаляват, че не са го пуснали даже с предпремиера.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ shocking.gif Баси тъпите хора mad.gif 14.gif 19.gif
Диди, май наистина ще трябва да ходим до Англия biggrin2.gif
sulu
Еми то прости, прости ма чак толкова.Аз десет пъти ще съм си го изтеглила от интернет, преди да дойде в България.И после защо всички в нашата държава теглели филмите, вместо да ги гледат на кино.
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Aug 29 2008, 17:49) *
Диди, май наистина ще трябва да ходим до Англия biggrin2.gif

Е там го пускат чак през Януари, ама така де, любимата ми страна, да отидем happy.gif
Сериозно, ако Александра Филмс не ми отговорят и на писмото дето го писах собственоръчно от името на целия форум на Twilight те на. Та информацията е, че някоя от светата троица - Александра, съни или прооптики ще го закупи, ако прецени, че наистина е голям хит, след като излезе. Та то ще е първокласен блокбастър(ето повтарям се), при такава огромна фен база какво очакват? И ние ще го видим пролетта dry.gif
bg_teenager
здравейте, премиерата на филма е изтеглена за 28 ноември, ако не се лъжа, на мястото на хари потър 6, който пък е преместен за юли 2009.
егмонт българия ще издава книгите и първата излиза на 12 декември, иначе том не се е явявал на кастинг. стефани си е представяла хенри кавил за едуард, но докато проектът е получил зелена светлинка, той вече е бил достатъчно дъртичък8умилително, все пак е на 20 и няколко8 за да отпадне.
лично аз не мога да измъдря как ще звучи 'do i dazzle you' на бг, но дано те се напънат да го измислят...
Ice^Ice^Baby
Олеле значи има надежда...дано..Чудя се ако ги залеем с писма дали ще има ефект и дали ще го пуснат по.бързо,но нека се задоволим и с това което евентуално може да получим през пролетта
^HiLaRy_DuFF
Robert, Kellan and Taylor in Cosmo Girl
Dжydж
WOW! .. wub.gif wub.gif wub.gif .. и тримата са невероятнии на общата снимката shocking.gif
DesiTo

Entertainment Weekly

Empire - UK
sulu
Честно казано ми е малко обидна статията, изкараха феновете на Туайлайт едва ли не 13 годишни пъпчиви тийнчета, които са мега прости че вярват в любовта.Както и да е, все пак става дума за UK. А и защо навсякъде пише, че Бела е 14 годишна 18.gif blink.gif
А и Стефани е отложила неопределено Midnight Sun.УжасТ
~RoRyYy~
Хей ако искате си изтеглете от Замундата наградите за музикално видео на MTV за 2008г. нашите салдурковци се появяват за малко-както винаги перфектни.
sulu
Цитат(~RoRyYy~ @ Sep 8 2008, 23:44) *
Хей ако искате си изтеглете от Замундата наградите за музикално видео на MTV за 2008г. нашите салдурковци се появяват за малко-както винаги перфектни.

Я кажи в коя минута, защото аз го изгледах цялото и единствено се появи Кам.
Dжydж
И аз ги гледах. Супер сладки бяха естествено. wub.gif И на интервютата също. happy.gif

Тука са супер сладки: shocking.gif wub.gif

Тук има още снимки от интервюто

P.S. OMG! .. тея от списанието ме убиха - "Edward is a 108-year old virgin.. " shocking.gif 18.gif 18.gif 18.gif
~RoRyYy~

На наградите на MTV.Сладурковците се появяват на 44-та минута,sulu. smile.gif
vikidi1
Ако някой знае колко струва книгата - моля да каже ! rolleyes.gif smile.gif wink.gif
Gossip Girl
Цитат(vikidi1 @ Sep 11 2008, 16:44) *
Ако някой знае колко струва книгата - моля да каже ! rolleyes.gif smile.gif wink.gif
Ако си ги купиш от България на английски-20лв. първите две, 30лв. третата. А ако ги поръчаш от Америка-50лв. Twilight и New Moon, Eclipse-72лв., а Breaking Dawn-80лв. Цените са позакръглени с лев-два.
vikidi1
Mн ти блгд ! mrgreen[1].gif smile.gif wink.gif
sulu
Мерси много, гледах ги на МTV шоуто, много бяха сладки.Кристен разбира се пак беше притеснена, а водещият как мазно прекъсна Роб, направо ми идеше да го утрепя.
А дали някой има някакво ново инфо?
500 ми пост biggrin.gif
~RoRyYy~
Цитат(sulu @ Sep 14 2008, 21:37) *
...а водещият как мазно прекъсна Роб, направо ми идеше да го утрепя.

Дам и аз-направо,толкова беше сладък Роб,че (h) а оня как го прекъсна...и нашият сладур почти нищи не успя да каже...
Dжydж
Нови неща happy.gif - 1 , 2 , 3 , 4, 5, 6, 7

Роб wub.gif 18.gif

~RoRyYy~
Omg! Роб е хахахахахахах 16.gif 18.gif 5.gif Но както винаги сладък.
lemmy
След като завърших и 4тата книга ще си позволя да коментирам хах
Просто нямам търпение да видя филма. Ограничих се напълно когато четох 1вата книга да се опитам да не разбирам кои ще изпълняват ролите (естествено знаех за Роб и Кристин, но все пак).. учудих се, че представите ми силно се приближават с филма и съм щастлива от факта хах. Гледах и снимки на училището, глеах и снимки на града на La Push и беше същото като в главата ми (сега не знам във филма как изглежда точно La Push, но както и да е де).. филма ще ми хареса много, просто го знам smile.gif
Но това което най-много искам да видя е как актьорите са представили своите реакции, израженията си, защото смятам, че те са едно от най-важните неща в книгите.. много ми е интересно.
Факт си е, че наще кина са просто мизерни, но какво пък, с нетърпение ще чакам едно добро качество на филма, домашни пуканки, може би чаша топъл шоколад и да съм си удобно наместена в леглото, за да си се насладя както си трябва, пък ако ще филма да излиза по кината хахах
~RoRyYy~
Цитат(lemmy @ Sep 23 2008, 20:23) *
...но какво пък, с нетърпение ще чакам едно добро качество на филма, домашни пуканки, може би чаша топъл шоколад и да съм си удобно наместена в леглото, за да си се насладя както си трябва...

Размечтах се! blush.gif
Ice^Ice^Baby
абе да излезе в киното пък които искаме ще го виждаме там laugh.gif
nadezhda_had
Днеска попаднах на тази снимки ,май е нова.

♥Didito♥
Ахх какви са бели и хубави (:
Вече нямам търпение да е средата на октомври и най-после да получим трейлъра ^^
lemmy
Аз сега като знам датат и постоянно гледам календара и имам чувството, че още по-бавно миава времето хаха.. тва чувство за последно беше при 4тия филм за Хари Потър хахахаха 18.gif дали има няква по-дълбока връзка хахахах 16.gif
Ice^Ice^Baby
О дано само го качат бързо и с нормално качество sad.gif
~RoRyYy~
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Sep 26 2008, 20:43) *
О дано само го качат бързо и с нормално качество sad.gif

Дано,дано,дано!!! worthy.gif 4.gif blush.gif
DjuDju
от толкова много неща в youtube и снимки из нета вече имам чувстовото, че съм гледала филма хаха 18.gif дано да го направят като хората, че ще си умра от яд blink.gif
~RoRyYy~
Нямам търпение.Толкова мн искам да излезе филма,че ...... 4potrivam[1].gif
Ice^Ice^Baby
чакаме скоро трейлъра....Някой разбира ли от субтитри?
vesko_oth_fen
Незнам дали тук е мястото но да питам дали мога ли да прочета първата книга някаде в нета и ако може от каде sad.gif confused.gif
siska
Ами има си тема за книгите ии там си пише всичко wink.gif
Gossip Girl
Излезе нова снимка от EW:

(кликнете за по-голямо)

Кристен е много красива, но Робърт изглежда: твърде стар, твърде пиян и твърде мръсен за актьор играещ най-красивия вампир в литературата.
ThePinkDuck
Е ся, тая снимка е от оная... дивата поредца! абе радва... като изключим че му личи грима муахах!
mR.DiSCo
Е мене снимчицата много си ме кефи smile.gifsmile.gif
Dжydж
Много неестествени някак.. в смисъл все едно не са Бела и Едуарт, а съвсем различни персонажи.. то даже Кристен тука повече прилича на вампир.. 18.gif .. но естествено са прелестни както винаги!! wub.gif wub.gif wub.gif
♥Didito♥
Цитат(Gossip Girl @ Oct 1 2008, 15:11) *
Кристен е много красива, но Робърт изглежда: твърде стар, твърде пиян и твърде мръсен за актьор играещ най-красивия вампир в литературата.

Робърт напоследък кога e трезвен? 18.gif Чак за фотосесийте си закъснява..абе зле е работата, ама нищо все някога ще влезе в пътя, че дано и Том с него. Кристен е просто Бела (: много е красива наистина.
ludoto_mimi
Само мрънкате. tongue.gif
http://amy1234.deviantart.com/art/EW-outta...etouch-99519194
Dжydж
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 1 2008, 21:44) *

Това е друго нещо biggrin2.gif tongue.gif wub.gif
ludoto_mimi
Естествено, EW фотосесията е... по-добре, когато е фотошопната от феновете.

http://www.twilight-blog.eaglepictures.com...tonatotrio1.jpg

Paramore - "Decode"
Песен от саундтрака на филма.
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 1 2008, 22:22) *
Естествено, EW фотосесията е... по-добре, когато е фотошопната от феновете.
Paramore - "Decode"
Песен от саундтрака на филма.

О той е чист biggrin2.gif ако не са феновете :/
Песента нещо не ми се тегли а толкова я искам, откакто я чух преди седмица се влюбих в нея, а за текста да не говорим.

п.п мерси на мими, изтеглих я (:
едит: аааа снимката на триото е върха О_o
~RoRyYy~
Прекрасни както винаги но както каза Dжydж за доста различни от другите снимки-Бела не ми прилича на Бела-хахах,но е страшни красива.Колкото и странен( и пиян biggrin.gif ) да е Едуард на мен пак ми харесва.
lemmy
Ама що да е пиян бе blink.gif по-скоро изглежда ядосан, гладен ама пиян нъц хахах
vesko_oth_fen
Гледах двата трейлъра и все повече ми харесва В момента съм на 10 глава от първата книга и става все по интересно smile.gif
siska
Вярно, не изглежда пиян aмии, не знам и аз, малко на клошар го удря.. с тая брада xD И вади вид по-скоро на 30 годишен, от колкото на 17..=/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.