Хахахаха,
Ани, заразих ли те? Но пъктой наистина е... толкова... мда, сещаш се
Дразня се как са променили Келън за ролята му във филма, не му отива. Ашли също е страшна сладурана, но ако бях видяла първо направена като Алис изобщо нямаше да ми хареса толкова. Май що се отнася до преобразяването Ники е извадила най-голям късмет.
Радвам се че са изместили филм, откакто свърших книгите него чакам и определено го предпочитам пред ХП. Като гледам ще има доста различия от книгите и съм подготвена за всякакви разочерования, но все пак имам надежда, може и да ми хареса, може и да бъде страхотен филм. А от ХП филмите отдавна съм се отказала, петия още не съм го гледала и може би изобщо няма да стане, а шестия бих го погледнала само з да видя как изглежда актьора, избран за ролята на Том Риддъл. Който чете фенфикшъна ми, вдъхновен от него, знае защо.
Desi... лееле

Тези снимки са невероятни!
Цитат
"Twilight
Новата мания
Twilight-така се нарича новата мания,която превзе всички класации за бестселъри отвъд океана.Рекордните продажби на поредицата фентъзи романи логично събудиха сравнения с "Хари Потър".Още по-логично при този успехе решението книгите да бъдат превърнати във филм.
Световната премиера е на 12-ти декември,а главните роли са поверени на сладурите(!!!) Кристън Стюърт("Паник стая") и Робърт Патинсън("Хари Потър и Орденът на феникса").
Всичко започва през 2003г.,когато авторката Стефани Меър,млада майка на 3 момчета ,сънува романтичен разговор м/у момиче и неустоимо привлекателен вампир.На сутринта Стефани се буди с убеждението,че трябва да опише историята им,и се ражда Twilight.Съвсем скоро ще можеш да се убедиш в качествата на вампирските приключения и на български език."Егмонт Българиа" ще издаде първата част от поредицата през декември. "
Из списание "Браво"...имат и снимка-невероятни са..просто туп-туп (h)
Кога е излязло списанието? Почти не поглеждам сергиите и пропускам и малкото, което ме интересува...