Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
♥Didito♥
Край умрях очаквах да видя снийк пиковете на 15-ти с дивидито на Пенелопе, но..АААА не съм тук wacko.gif

http://www.youtube.com/watch?v=tgWKXEPekj0
http://www.youtube.com/watch?v=1V1H6kUr9t4
^HiLaRy_DuFF
DVD Sneak Peek 3
sulu
Уникални са клипчетата просто!!! Леле просто няма търпение за филма, въпреки че е след има няма 4 месеца. Ох Кристен и Роб са толкова идеални един за друг, просто пресъсдават химията на Бела и Едуър почти перфектно... biggrin.gif
Мерси за клипчетата biggrin.gif
vivata123
*speechless*

Едаурд, Бела..
Kelevra
Уааа, велики са! Чудно кога ли ще излезе официалният трейлър? Тийзъра също е страхотен, но ми се иска да видя малко сцени и с други герои ((:
♥Didito♥
Цитат(vivata123 @ Jul 6 2008, 15:46) *
*speechless*

Едаурд, Бела..

Взе ми думите от устата mrgreen[1].gif ами какво да добавя, то всичко се вижда. Не може да са по-невероятни!
ThePinkDuck
Цитат(Kelevra @ Jul 5 2008, 21:39) *
Споменах в темата с книгите, но мисля, че мога и тук да добавя - днес започнах да превеждам книгите на български и съм вече на четвърта глава. Другото, което искам да отбележа е, чудя се дали има желаещи да направим български сайт - не само за филма, но и за книгите и всичко свързано с тях. Ако има интересуващи се (и за сайта и за превода) - скайпът ми е rock_goddess164

Вариянта за сайт отдавна се обсъжда и за момента сме се сбрали народ.
Книгите вече са поети от издателство за превод.

Иначе относно снийк пийковете ......... АААААААААААААААА *енд айм дед*!!!
Ice^Ice^Baby
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 7 2008, 16:28) *

А кое е издателството?? worthy.gif
ThePinkDuck
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jul 7 2008, 20:16) *
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 7 2008, 16:28) *

А кое е издателството?? worthy.gif

А ти ся ще искаш да помня и какво съм закусвала. Като набарам пак статията ще я пусна! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Слух: Следващия трейлър на Twilight ще бъде с The Dark Knight.
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 9 2008, 00:50) *
Слух: Следващия трейлър на Twilight ще бъде с The Dark Knight.

Еее не стана ли много, ХП6 с The Dark Knight сега и Twilight biggrin.gif няма лошо, стига да си получим трейлъра! Дано да не е само слух. Аз си чакам HQ снийк пиковете от Пенелопе (:
ludoto_mimi
ХП6 няма да е с него.

На 31.07./01.08. ще излезе календар за 2009-та година. Ето корицата и месеците май, февруари и април:
http://img.photobucket.com/albums/0903/cha...ht/Picture1.png
http://img.photobucket.com/albums/0903/cha...ht/Picture2.png
http://img.photobucket.com/albums/0903/cha...ht/Picture3.png
http://img.photobucket.com/albums/0903/cha...ht/Picture4.png
http://img77.imageshack.us/img77/9064/twil...feblghh2ba9.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/9083/twil...rillgot4mf4.jpg

Корицата на Entertainment Weekly:
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 9 2008, 14:37) *

OMG! Не съм виждала нещо по-красиво.
brooke_scott
искам такъв календар 3.gif мн е як biggrin2.gif

Цитат(Gossip Girl @ Jul 9 2008, 22:34) *
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 9 2008, 14:37) *

OMG! Не съм виждала нещо по-красиво.

е, аз съм виждала и по-красиви неща wink.gif но снимката наистина е мн яка worthy.gif
♥Didito♥
ОМЕ shocking.gif Буквално не вярвам на очите си! Не можах да ги позная. Много красива корица. Боже прекрасни са shocking.gif
ludoto_mimi
Кристен изглежда перфектно. Роб е странният. Някой се е престарал с фотошопа. Толкова блед са го направили... просто не съответства. Иначе снимката е много хубава. Броят излиза в петък.
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 10 2008, 01:13) *
Броят излиза в петък.

Никакъв шанс да го има в бг sad.gif И Роб и Кристен изглеждат перфектно мен ако питаш, въпреки, че ми трябваше време да възприема косата на Кристен. Имам чувството, че нз както или да ги снимат, просто никога няма да изглеждат зле, наистина все повече се убеждавам, че са перфектните Едуард и Бела mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Сега разбрах какъв е проблемът... косата. Така е много по-добре.

(by teaclock)
Ice^Ice^Baby
Тя е много хубава...ама О по дяволите защо той изглежда като излязъл от гората- почти гол..изглежда ми мръсен 5.gif и това ръце на пианист ли са.....тцтц Можеха да го направят по-хубав
♥Didito♥
Определено е много по-добре от самата корица mrgreen[1].gif Ice^Ice^Baby ами той Роб си е музикант, свири на пиано и на китара, бих казала, че ръцете му са едно от най-хубавите неща, в него( то няма лоши де biggrin2.gif )
Ice^Ice^Baby
В смисъл тоя фотошоп яко са го направили..абе странен....изглежда ми мръсен
Gossip Girl
Статията от EW:

Страааашно са красиви! Виктория/Рейчъл много ми харесва на втората снимка. И всичките актьори са много автентични в ролите си.
ludoto_mimi
Откъде я намери? От 2 часа дебна FF, LJ, какво-ли-още-не. 10.gif

Много са хубави снимките! Мерси! 3.gif
♥Didito♥
I can't breathe! НЕВЕРОЯТНИ СА! Нереални, нямам думи. Жани мерси. shocking.gif не мога да отлепя очи от екрана. Всички изглеждат перфектно.
vivata123
OME, indeed!

Снимките са красиви. Едуард е красив.
Ах..

rolleyes.gif
ThePinkDuck
Жани, mimi , ОМЕ!!!

Не е истина ! Не незнам мале жестоки са. Наистина все едно са изпълзяли от въображението ми!

тъп въпрос - това Джейк ли е? Не ми мяза на Лаурен...

Да, той е, ама няма кой да гледа какво пише! УАУ! Изглежда феноменално!
brooke_scott
уоу и аз като всички съм очарована от снимките и всички излгеждат невероятно на тях worthy.gif
ludoto_mimi
Снимките в огромен вариант:

(by buffypurple12)
Gossip Girl
Плюс още две страници:
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 11 2008, 04:48) *
Снимките в огромен вариант:

(by buffypurple12)

Ок, официално останахте без модератор! Умрях току що! Не е истина. shocking.gif blink.gif wacko.gif blink.gif
Ох и статийките са вредни....
sulu
Статийте са супер!!! Нещо не ми харесва как говори Стефани, че няма как никой да не бъде разочарован.Предусещам депресията, ако направи края не както на мен ми се иска.
Само аз ли не разбирам смисъла на снимката където Едуърд държи Бела? Припаднала ли е, просто я носи ли или като цяло си просто снимка без смисъл confused.gif
ThePinkDuck
Оле, а вие видяхте ли какво пише под Breaking Dawn относно забавянето на книгата? Хех, о леле не искам да чета повече. Имам чувството че спойлери чета! Муахахх
nadezhda_had
OMG icon_peace.gif icon_peace.gif icon_peace.gif новите сканове и снимки са страхотни ,невероятни .Малииии колко са готини ,а вече ги има в HQ ,нямам думи просто всичко е на ниво.Нямам търпение за филма ,макар че има доста време до тогава.Много искам и по-скоро да мога да прочета някоя от книгите на БГ.
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 11 2008, 11:55) *
Оле, а вие видяхте ли какво пише под Breaking Dawn относно забавянето на книгата? Хех, о леле не искам да чета повече. Имам чувството че спойлери чета! Муахахх

еми те още малко и в прав текст можеха да го напишат biggrin2.gif няма лошо де....
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Jul 11 2008, 16:22) *
еми те още малко и в прав текст можеха да го напишат biggrin2.gif няма лошо де....

Нали и аз това си мислех е то се знаеше де и преди..хм спирам mrgreen[1].gif Надявам се на 18-ти наистина да пуснат някакъв тиисър.
Gossip Girl
MTV: New ‘Twilight’ Footage Unveiled! a.k.a тийзъра от "Penelope" с добро качество. biggrin.gif
MTV са много добри хора.
sulu
На мен клипчето не ми се отваря.Жалко наистина, но трябва да се науча на по-добър самоконтрол и да издържам по-дълго без Twilight материали...
ludoto_mimi
Предполагам, че вече сте го виждали това, но чак сега се докопах до списанието.

♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 12 2008, 15:06) *
Предполагам, че вече сте го виждали това, но чак сега се докопах до списанието.

Да преди няколко дена четох статията и бях силно разочарована. Наистина ли има такава голяма възможност филмът да не дойде при нас! Добре, че "Екран" поне имат правилно отношение към книгите (:
Ice^Ice^Baby
Е как така....мн ще е тъжно..То всъщност кой определя кои филми се пускат по кината в БГ? sad.gif НЗ Екран откъде знаят но дано да грешат. Някой виждал ли е в Бг кино реклама на Здрач
ludoto_mimi
ETonline: Behind the Scenes

Днес (вторник) трябва да излезе новия трейлър. smile.gif
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 15 2008, 03:02) *
Днес (вторник) трябва да излезе новия трейлър. smile.gif

skjkdfjkhgn ОМЕ blink.gif днес си ставам и чета и не вярвам. Само "новия трейлър" да не е сцената от двд-то на Пенелопе, защото засега са пуснали само интрото официално. Да се надяваме не!
Gossip Girl
Аз нов трейлър не съм разбрала, обаче излезе нова снимка:
♥Didito♥
Ох новата снимка е wub.gif ами Жани тук го пише
Цитат
Before ET airs the never-before-seen 'Twilight' trailer on Tuesday, ETonline has a clip of the new behind-the-scenes footage of the highly anticipated vampire thriller/love story flick based on the New York Times best seller.

♥Didito♥
Twilight Tuesday

Rob - Part 1
Rob - Part 2
Rob - Part 3
Rob - another interview before he surprised Laura

Какво казват за вампирите с големи крака? 18.gif mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Новия трейлър!

OMFE! По-хубаво е и от тийзъра! Едуард е тооооооолкова красиииииииииввввввввввв! И Джеймс...omfе. wub.gif
Няма го моя Емет, но мисля, че ще преживея.
Сега човек убивам за по-хубаво качество на трейлъра.
ludoto_mimi
Моля те не ме убивай 18.gif
http://youtube.com/watch?v=Elviyo89RSc
♥Didito♥
Реших да си легна рано, за да стана рано да го гледам, а то още в 1 и 30 го имало wacko.gif
ОМЕ Невероятно е, Едуард е .....speechless страшно красив. И Бела и Джеймс всички направо не знам, ако видя още един трейлър ще получа удар! Просто не е истина shocking.gif не не ;(
sulu
Уууу невероятен трейлър! Ах направо нямам думи, просто Джеймс, Бела, Едуърд.... В момента само някакви нечленоразделни думи излизат от устата ми, просто невероятен трейлър
brooke_scott
shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif

WOW! Това беше велико! Не мога да спра да го гледам отново и отново и отново... worthy.gif Невероятно! Кам беше страхотен, и Кристен и Роб....O_o Как може да има нещо толкова ... вече нямам думи да го опиша, ще почна на английски biggrin2.gif Боже, не знам какво ще правя като излезе филма huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.