Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
^HiLaRy_DuFF
На мен нещо не ми се отваря видеото.
brooke_scott
абе как може да ги сравнят въобще blink.gif Twilight е мноооооооого по-добра книга от Harry Potter. По принцип съм фен и на двете, ама Harry Potter вече ми се струва смешно в сравнение с Twilight . Мисля, че и филмите като излязат Twilight ще се гледа повече, щото сега е супер по-нашумяло, а Harry вече е от много време и хората не са чак толкова развълнувани за филма (мое мнение unsure.gif ) и макар 6-тата книга да ми е любимата от тези, които съм чела (без 7 blush.gif) не мисля, че филма ще е по-добре направен от Twilight . Както и да е, ще изчакаме и ще видим xD

ПП: Освен това Роб изглежда много по-добре в Twilight biggrin.gif
ThePinkDuck
Не бих могла да кажа коя поредица е по-добра. Двете са коренно различно вселени. Twilight вярно издуха Хари от бест селър класациите, но това е съвсем друга история.
♥Didito♥
Днес като го гледах не бях учудена. Повечето хора сравняват двете поредици. Не мисля, че е заради някаква голяма прилика в историите, защото такава няма, и двете са фентъзи и страшно популярни. Но може би защото Twilight стана доста голяма конкуренция на Хари Потър(най-вече) измести го от класациите и да сега е страшно нашумяло. Хората са любопитни. Колкото до филмите, датите им са доста близки - 21-ви Ноември, 12-ти Декември. Twilight излиза след ХП6 и мисля, че по рейтинг определено ще го надмине. Фенка съм и на двете поредици, но нека кажа, че имам база за сравнение и за мен Twilight е по-доброто. Лично мнение (:
ludoto_mimi
Цитат(brooke_scott @ Jun 6 2008, 23:38) *
...и хората не са чак толкова развълнувани за филма (мое мнение unsure.gif )...

Напротив, много хора очакват филма с нетърпение. Това, че е шести филм и са минали доста години от излизането на книгите и на първия филм не означава, че хората са изгубили интерес.
Според мен няма никакъв смисъл да се сравняват двете книги/филми. Близо са датите на излизане, но чак пък за някакво съперничество между феновете... много хора са фенове и на едната и на другата поредица и не се избиват помежду си.
Alanna
Книгите са съвсем различни! Аз обожавам и двете поредици! mrgreen[1].gif
miim4eto
може ли линк от къде да си поръчам книгите по интернет ?
liliyo
Здравейте. Съжалявам ако мнението ми се счита за флууд, но се регнах в този форум единствено за да попитам нещо. Откъде мога да си изтегля или да си поръчам книгата? Моля ви помогнете ми, страшно луда съм по Робърт и наистина мн ми се иска да прочета книгата. Мн ще съм ви благодарна. worthy.gif Мерси предварително.
FrAgMaKeR
Погледни тук - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=43950
Госпожица Вещицата
Е, просто казвам, че в ХП Крум излезе по-симпатичен от Седрик, дето трябваше мацките да умират по него. Това обаче стана с частите, в които участваше Ууд. На излъчване - е, не отговаря, ама пък този ми е чак отблъскващ като излъчване. Не че не е симпатичен, просто...
Ice^Ice^Baby
Леле много интересно ми стана да прочета тези книги.....Филмът предвещава да е мн интересен..Загледах изобщо за какво става въпрос само заради Робърт Патисън....Скоро ще търся книгите, които май са на английски , но ще се преборя с тях biggrin.gif Ех до декември им мн време bounce.gif Чудя се защо няма сериал би имал доста голяма популярност
VeRonICa^^
Twilight Tuesday:

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1589041&vid=239690
nadezhda_had
Млако графики ,които направих

Twilight[19]
Step Up 2: The Streets[12]
Danneel Harris[3]

.....rest here.....
mimeto92
Уау!!!Жестоки са!
Като сме почнали с фенарта,
аз пък вчера завърших моя !
Рисунка: молив В12
Сори за лошото качество на снимката (щракнах рисунката с GSM-a)
Rock
2. ОТВОРЕНА КНИГА

Следващият ден беше по-добър... и по-ужасен.
Беше по-добър, защото все още не бе започнало да вали, въпреки че облаците бяха гъсти и тъмни. Беше по-лесен, защото знаех какво да очаквам. Майк седна до мен по английски и ме изпроводи до следващият ми час заедно с Шахматиста Ерик, който го гледаше накриво през цялото време – това беше доста досадно. Хората не ме зяпаха чак толкова много, колкото вчера. На обяд седнах с голяма група, която включваше Майк, Ерик, Джесика и още няколко хора, чиито имена и лица сега помнех. Започвах да се чувствам сякаш вървя по вода, вместо да се давя в нея.
Беше по-зле, защото бях уморена – все още не можех да спя с нестихващият вятър около къщата. Беше още по-зле, защото господин Варнър ме вдигна по тригонометрия, когато не бях вдигнала ръка и имах грешен отговор. Беше нещастно, защото трябваше да играя волейбол, и единственият път, когато не се отдръпнах от пътя на топката, ударих съотборника си по главата с нея. И беше ужасно, защото Едуард Калън изобщо не се появи в училище.
Цяла сутрин се ужасявах от настъпването на обяда, страхувайки се от странните му погледи. Част от мен искаше да се изправи срещу него и да настоява да разбере какъв му е проблема. Дори си представях какво бих му казала, докато лежах без помен от сън в леглото си. Но си се познавах прекалено добре, за да си мисля, че наистина ще имам смелостта, за да го направя. В сравнение с мен Страхливият Лъв от „Вълшебникът от Оз” приличаше на Терминаторът.
Но когато влязох в закусвалнята с Джесика – опитвайки се да не помета мястото с очи, оглеждайки се за него, и се провалих напълно – видях четиримата му различни родственици да седят заедно на същата маса, и той не беше с тях.
Майк ни пресрещна и ни насочи към неговата маса. Джесика изглежда се възгорди от вниманието и приятелите й побързаха да се присъединят към нас. Но докато се опитвах да следя повърхностният им бъртвеж, се чувствах ужасно некомфортно, нервно чакайки всеки момент да влезе в стаята. Надявах се, че просто ще ме игнорира като пристигне, и ще потвърди, че подозренията ми са неоснователни.
Той не дойде изобщо, и колкото повече време минаваше, толкова по-напрегната ставах.
Поех към часа по биология с малко повече увереност, когато към края на обяда той още не се бе появил. Майк, който приемаше качествата на териер, вървеше вярно до мен към клас. Задържах дъха си на прага, но Едуард Калън не беше и там. Издишах и отидох да седна на мястото си. Майк ме последва, разказвайки за наближаващо пътуване към плажа. Той се мота около чина ми, докато звънецът бие. След това ми се усмихна с копнеж и отиде да седне до момиче със скоби и зле накъдрена коса. Изглежда, че трябваше да направя нещо по въпроса с Майк и определено нямаше да е лесно. В такъв град, където всеки живее над всички останали, тактичността беше съществена. Никога не съм била кой знае колко дипломатична – нямах практика с прекалено дружелюбни момчета.
Бях облекчена, че имам чина само за себе си и че Едуард отсъства. Или поне така си повтарях непрекъснато. Само че не можех да се отърва от натрапчивото подозрение, че именно аз бях причината той да не е тук. Беше абсурдно и егоцентрично да си мисля, че мога да повлияя толкова силно на някого. Беше невъзможно. И все пак, не можех да престана да се тревожа, че това е самата истина.
Когато училището най-накрая приключи, и червенината от волейболният инцидент избледняваше от бузите ми, се преоблякох бързо в джинсите си и морско синият ми пуловер. Побързах да изляза от момичешките съблекални, доволна да открия, че успешно съм избегнала кучешкият ми приятел за известно време. Незабавно се отправих към паркинга. Сега беше претъпкан с бягащи ученици. Влязох в пикапа си и прерових чантата си, за да се убедя, че имам всичко, от което се нуждая.
Снощи открих, че Чарли не може да готви нищо друго освен пържени яйца с бекон. Затова помолих изрично само аз да се занимавам с детайлите в кухнята до края на престоя ми. Той беше направо готов да ми връчи ключовете за банкетната зала. Също така открих и че няма храна в къщата. Така че си бях направила списък за пазаруване и бях взела пари от буркана на барплота, означен с „ПАРИ ЗА ХРАНА”, и се готвех да потегля към магазина.
Запалих оглушителният ми двигател, игнорирайки главите обърнати в моята посока, и внимателно се наредих на колоната от коли, чакащи да излязат от паркинга. Докато чаках, опитвайки се да се преструвам, че покъртителното къркорене идваше от нечия друга кола, видях двамата Калън и близнаците Хейл да се качват в колата си. Беше лъскавото ново волво. Ама разбира се. Не бях забелязала дрехите им преди – бях прекалено хипнотизирана от лицата им. Сега като се загледах, беше очевидно, че бяха облечени изключително добре – семпло, но в дрехи, които изтънчено намекваха за дизайнерски произход. Със забележителният им външен вид и със стилът, с който се носеха, можеха да носят и износени парцали и пак щяха да са зашеметяващи. Изглеждаше доста крайно за тях да имат едновременно и красота и пари. Но доколкото можех да кажа, животът през повечето време работеше по този начин. Изглежда обаче парите не им купуваха одобрението тук.
Не, не можех истински да повярвам на това. Изолацията навярно е по тяхно желание – не можех да си представя врата, която не би се отворила пред такава степен на красота.
Те изгледаха шумният ми пикап, като минах покрай тях, точно като всички останали. Държах очите си право напред и почувствах облекчение, когато най-накрая излязох от училищната територия.
Супермаркетът не беше далеч от училище, само на няколко преки на юг, встрани от главният път. Беше приятно да съм вътре в магазина – почувствах се нормално. Аз се занимавах с пазаруването вкъщи, и се вписах с удоволствие в познатото задължение. Магазинът беше достатъчно голям, че да не чуя ударите на дъжда отвън по покрива, който да ми напомня къде съм.
Когато се прибрах вкъщи, разопаковах продуктите, тикайки ги където ми попадне свободно място. Надявах се Чарли да няма нищо против. Увих картофите в станиол и ги пъхнах да се пекат във фурната, мариновах една пържола и я балансирах отгоре на картонената кутия с яйца в хладилника.
Когато приключих с това, отнесох училищната си чанта горе. Преди да започна с домашните, се преоблякох в чифт сухи панталони, прибрах влажната си коса на конска опашка, и проверих и-мейла си за пръв път. Имах три съобщения.
„Бела,” беше написала майка ми...

„Пиши ми веднага като пристигнеш там. Кажи ми как е минал полета ти. Вали ли там? Вече ми липсваш. Почти съм приключила с багажа за Флорида, но не мога да намеря розовата си блуза. Знаеш ли къде съм я сложила? Фил ти праща поздрави. Мама”

Въздъхнах и минах на следващото. Беше изпратено осем часа след първото.

„Бела,” беше написала тя...

„Защо още не си отговорила на и-мейла ми? Какво чакаш? Мама”

Последното беше от тази сутрин.

„Изабела,
ако не получа някакви новини от теб до пет и половина днес, ще се обадя на Чарли.”

Погледнах часовника. Разполагах с още един час, но майка ми не беше известна с точността си.

„Мамо,
успокой се. Сега ти пиша. Не прави нищо прибързано.
Бела”

Изпратих това, и започнах отначало.

„Мамо, всичко е страхотно. Разбира се, че вали. Чаках да има за какво да ти пиша. Училището не е чак толкова зле, само че нещата, които учим са стари. Запознах се с няколко приятни деца, които седят до мен на обяд.
Блузата ти е на химическо чистене – трябва да я вземеш до петък.
Чарли ми купи пикап, можеш ли да повярваш? Обожавам я тази кола. Стара е, но доста устойчива, което е доста добре, е за мен, нали знаеш.
И ти ми липсваш. Ще ти пиша отново скоро, но няма да си проверявам и-мейла на всеки пет минути. Успокой се, дишай. Обичам те.
Бела”
mimeto92
Радвам се, че ти харесва! wink.gif
vivata123
Омфг, страхотна рисунка! shocking.gif Много си добра, браво! ^^
mimeto92
10x за хубавите коментари blush.gif
♥Didito♥
Ооо Миме това е жестоко shocking.gif голям талант си! Направи още някоя друга рисунка blush.gif
mimeto92
Искаш ли? Може в събота и неделя пак да се пробвам biggrin.gif
♥Didito♥
Цитат(mimeto92 @ Jun 13 2008, 14:38) *
Искаш ли? Може в събота и неделя пак да се пробвам biggrin.gif

Ооо да определено! Рисуваш невероятно mrgreen[1].gif

п.п Наде супер графики (:
liliyo
ОМГ. От скоро почнах да чета книгата, и не мога да спра да мисля за нея. Мисля само за това. Невероятна е наистина. А за филма...няма какво да кажа... освен че го очаквам с нетърпение. Страшна фенка съм на Робърт и съм сигурна , че ще успее да изиграе тази роля перфектно. Колкото до Кристин ... не знам според мен не е най-подходящата за ролята, но може и да греша. Ще видим във филма. АА не издържам ... чак Декември... как ще издържа... shocking.gif
Ice^Ice^Baby
Рисунката е супер .. 1clap[1].gif ...Продължавай в същия дух.Аз зачетох книгата и е мн интересна..Малко английският ми куца, но ще се справя с повече време 1sun[1].gif

Btw някой може ли да ми каже ако има БГ фен сайт или нещо подобно?
Gossip Girl
Twilight Tuesday

Хаха и аз не го бях забелязала, въпреки че наистина е много яко и ще е нещото от филма, което ще е се запомни най-ярко, според мен.
brooke_scott
хах, тва е мн яко 3.gif с-р са го измислили и че ще си го носи всеки xD аз още от началото като гледах сцената където Бела казва, че не я е страх от Едуард и после излизат през прозореца, мн си харесах гривната на Роб и то сиг защото по принцип ме кефят такива по-дебели кожени, ама сега като видях и символчето и беше супер biggrin.gif прави са, че в най-скоро време ще плъзне по тениски и най-различни сувенирчета гербчето biggrin.gif
♥Didito♥
Това е страхотно, много добре са го измислили (: Сигурна съм, че ще има още доста изненади във филма, като новите добавени сцени. Надявам се само някои ключови моменти да не са променени. Естествено не можем да очакваме всичко да е същото както в книгата. Ще се радвам да видя и нови неща. Просто вече нямам никакво търпение. Обаче Ашли и Джаксън как се бяха прегърнали mrgreen[1].gif
mimeto92
Оххх, супер яко!!! Искам такава значка ... tongue.gif Обаче са си направили сметката - определено знаят кякво ще грабне вниманието!!!! biggrin.gif wink.gif
♥Didito♥
Ахх новата сцена ме разбива особено когато Едуард казва "It's very common. You can google it." 18.gif
Акцентът на Роб е просто wub.gif какво акцентът целият Роб е...ох
Джесика не трябваше ли да е с черна, къдрева коса blink.gif въпреки, че докато четях книгата през цялото време си я представях руса, незнайно защо и сега във филма ще е така biggrin2.gif
liliyo
ОО клипчето беше сууупер. ♥Didito♥ съгласна съм с теб - Роб е върха. (inlove) Това със значките е ... суууууууууууууууупер. Искам и аз такава... филмът ще е страхотен. Тъкмо свърших първата книга, и ще почвам втората. Наистина съм напълно завладяна ... всичко е толкова прекрасно!
VeRonICa^^
УоУ страхотно са го измислили с тези гривни и медальони,много добре rolleyes.gif Роб си беше перфектен както винаги сцената между двамата беше shocking.gif Вече незнам как ще дочакам Декември сега като излязат двете книги ще има да четем после ... пак чакаме blush.gif Но след това о0о ще бъде суперско като излезе филма,обичкам си Робчо wub.gif
dragon_girl
Дърпам си го smile.gif
brooke_scott
Цитат(dragon_girl @ Jun 19 2008, 12:00) *
Дърпам си го smile.gif

кое точно huh.gif филма не е излязъл още wink.gif
sonofsparda
Брей, гледам филма голям култ си е изградил тука. smile.gif Не съм чел книгите обаче не смятам да го пропусна. Имам очаквания от това което съм гледал за него, дано да си заслужава. smile.gif
mimeto92
Хех, ето ме и мен отново! wink.gif Както обещах - новият фенарт -" The Cullen Family Crest" ( btw гербчето им е жестоко) ! Надявам се да ви хареса smile.gif
VeRonICa^^
Малее Миме (ако може), рисунките ти са невероятни,страхотни .. просто.нямам думи,с нетърпение очаквам следващата ти рисунка.Много си добра,Браво worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Gossip Girl
mimeto92, много автентично се е получило. =]
И понеже не мисля, че трябва да пускаме тук графики, се чудех дали ще имате нещо против да направя една тема в раздела за Графика, специялно посветена на Twilight, където спокойно да си пускаме разни артове? Аз например имам на компютъра една папка с работи на Дидито, които не бих успяла да видя, ако не й бях казала по Скайп. Сигурна съм, че и Вяра има какво да покаже, а и всички останали. Пък и аз имам поне 1000 неща, и може да пусна някое-друго. Та сериозно какво ще кажете? Ако сте съгласни веднага ще направя една тема.

И за да не е абсолютен флууд, ето едно интервю на Twilight майките с Кристиян Сератос и Джъстин Чон.
Давам линк, защото на мен лично клиповете направо на страницата ме убиват, с моя прекрасен нет.
Сладки са, въпреки, че не са точно описаните Ерик и Анджела.
mimeto92
Аууу, супер ще е ако направиш темичка smile.gif Аз съм за wink.gif Тъкмо място, където ще споделяме опит и т.н.
Ice^Ice^Baby
Може да има тема специално за аватари, клипчета и т.н.
Ооо вече става много интересно, където стигнах да чета с моя прекрасен английски, но напредвам 5angel[1].gif
Наистина ли няма Бг фенсайт
♥Didito♥
Ще е добре да има тема за графики (: наистина тук не е мястото, където да се пускат артовете. Мими поздравявам те за таланта! Много добре се е получило. Джъстин отначалото не ми харесва. Просто не си представях Ерик така. То и Джесика не трябваше да е руса,ама подробности. Кристиян ми харесва, представях си Анджела, малко по-различно, но така е като не феновете избират каста biggrin.gif
brooke_scott
Жани, и аз съм съгласна за графиките като знам Диди, сиг бързо ще се напълни темичката xD а ми е инт да видя и другите какво са направили wink.gif

за клипчето, и аз май не си представях така Ерик и Анджела, ама карай ще го преживея, нали не са ми от любимците biggrin.gif
Gossip Girl
Окей, готова е.
Twilight graphics

Нямам търпение да видя някакви картинки. xD
Wallker
И аз ще чакам филма.....
Gossip Girl
Официалният сайт на Twilight филма пусна три нови изображения. Две от тях вече са били пускани, но с лошо качество, а едното на Розали беше част от клиповете от Twilight Tuesday.

Ахх, Розали/Ники е толкова красива.
RoX My SoX
Току що дочетох първата книга и съм напълно спийчлес дет се вика (:.
Невероятна просто worthy.gif .
Като любимци се очертават Едуард, Бела(естествено), Джаспър и Алис.
И филма ще го чакам с невероятно голямо нетърпение.
Нищо по-смислено не мога да кажа.
http://twilight.foromotion.net
Форум дето го правят приятели (:
liliyo
Малее рисунката е страшна. Поздравления. worthy.gif Гербът им наистина е СУПЕР. А последните снимки са хииииипер яки. Темичката за графики ще ми е мн интересна - тъкмо ще я разгледам. rolleyes.gif
Gossip Girl
В новия брой на американското Popstar! има две страници посветени на Twilight.
click, click2.
Ники, Келън, Ашли и Джаксън са супер сладки.

ПП. Язък, аз преди си купувах немското Popstar!, а те взеха, че ги пуснаха в американското.
vivata123
Емет ко яко са го облякли.. 15.gif rolleyes.gif
VeRonICa^^
Оуу всички са много сладки rolleyes.gif
liliyo
Малиии мерси за статийката. Всички са направо неестрествено красиви (каквито трябва да са)
Kelevra
Споменах в темата с книгите, но мисля, че мога и тук да добавя - днес започнах да превеждам книгите на български и съм вече на четвърта глава. Другото, което искам да отбележа е, чудя се дали има желаещи да направим български сайт - не само за филма, но и за книгите и всичко свързано с тях. Ако има интересуващи се (и за сайта и за превода) - скайпът ми е rock_goddess164
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.