Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
mimeto92
Twilight Tuesday

Интервю с Питър Фачинели

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1587388&vid=232373
♥Didito♥
Ах колко е хубав Питър biggrin2.gif хаха сега май всяка седмица по едно интервю със всеки? Не знам обаче като се замисля чакането до Декември няма да е толкова мъчително. Ще има да се утешаваме с Breaking Dawn и после Midnight Sun. Определено ги чакам повече от филма. First Sight от Midnight Sun беше доста интересно ама Стефани така ни остави с една глава rolleyes.gif Нещата през погледа на Едуард са определено коренно различни. Мисля си че като излезе книгата моите представи съвсем ще се объркат, дано не към лошо. Просто досега винаги виждахме всичко през погледа на Бела, как Едуард за нея е перфектния мъж. Сега ще можем да видим и двете гледни точки.
mimeto92
Мммм дам, Питър наистина е много красив! wacko.gif Охх, и аз не знам как ще изтрая до 12 декември... А пък имам и надежди да гледам филма и на кино, надявам се, че Twilight няма да пристигне с огромно закъснение в БГ... rolleyes.gif
Midnight Sun запали още повече интереса ми и просто ... тази първа глава... прановете на Ед да схуска Бела на закуска...(e, инстинкт все пак ,то учудващо как въобще успя да устои, ЛОЛ ) ,btw обмислянето на стратегия наистина помогна да запази самообладание... май по-добре да спра вече, че цял роман мога да напиша със заглавие "Впечатления от Туайлайт" rolleyes.gif wub.gif
Надявам се другия вторник да пуснат още нещо интересно...по-другия вторник също...по-по-другия - също... А всъщност защо всеки ден не е ВТОРНИК ?!? oops.gif
DesiTo

Постера не е нищо особено, виждала съм много по-добри, направени от фенове. Но трейлъра вече е друго нещо. 3.gif happy.gif
ThePinkDuck
Ох онзи ден се размазвах по тея снимки.
На мен постера ми харесва най-много до момента, защото точно е уловил отношенията между Бела и Едуард. Някак носи точно атмосферата на 1вата книга! mrgreen[1].gif
♥Didito♥
Аз сега ги виждам ОМГ нямам думи. Тея дни незнайно защо нито един сайт не ми се отваряше освен форума dry.gif невероятни са blush.gif
VeRonICa^^
Здравейте,исках да изразя мнението си за книгата.Тя е страхотна в нея има всичко,най-вече любов.Харесва ми сюжета на и,героите и техните качества.Това най-интересната книга,която съм чела rolleyes.gif С нетърпение очаквам излизането на филма,нищо че то ще е чак през Декември.
fenkanabrooke
Изглежда доста интересен.Ще се гледа wink.gif
mimeto92
TWILIGHT TUESDAY

Интервю с Taylor Lautner

http://www.mtv.com/overdrive/?vid=234113
♥Didito♥
Еми не dry.gif просто никога няма да свикна с този човек и това е! Да видим как ще стане с огромни размери за New Moon. Ама голяма лига е wacko.gif яко дразни, също като Джейкъб mrgreen[1].gif

п.п Искам Стивън, искам Стивън искам искам wub.gif
VeRonICa^^
Ами Тайлър си е симпатичен,но по-принцип не ми харесва героят,който ще играе - Джейкъб wacko.gif .Ужас много ми е гаден и нахален иии mad.gif .Но както и да е,Тайлър е сладур и с нетърпени очаквам следващият вторник,за да видя кой ще интервюират rolleyes.gif .
♥Didito♥
Рева, рева не мога да повярвам! Първата глава на Breaking Dawn вече изтече в нета. Нямам думи просто прочетах я в момента, в който я изтеглих. Уж на 31-еи трябваше да излезе, заедно със специалното издание на Eclipse, но какво да правим освен да се радваме ААААААА не просто върха.

Breaking Dawn - First Chapter - Engaged + Preface

mrgreen[1].gif настроението ми, вида ми може да се опише като ненормално, откачено - голям шок още не мога да си събера мислите!

Излезе и нещо като предполагаема оригинална корица

http://i288.photobucket.com/albums/ll199/b...24/00079t6w.jpg

"Don't be afraid," I murmured.
"We belong together."
I was abruptly overwhelmed by the truth of my own words.
This moment was so perfect, so right,
there was no way to doubt it.
His arms wrapped around me,
holding me against him...
It felt like every nerve ending in my body was a live wire.
"Forever," he agreed.

Еми няма какво да кажа... освен че си знаех, че Джейкъб няма да отиде надалеч. Пак ще има триъгълник, то кога ли е свършвал, независимо от избора на Бела. Сега ако провали сватбата ще се откажа от поредицата. Не вярвам Стефани да ни извърти такъв гаден номер. Както започна така трябва и да свърши. Ако това е корицата обаче е много огигинално. Пак ест се асоциира с Fire and Ice ама кое е най-отпред mrgreen[1].gif да изчакаме цялата книга пък да видим.
^HiLaRy_DuFF
Мале прочетох я.Супер ще е книгата.Нямам търпение да излезе цялата.
Gossip Girl
И аз съм просто на върха на щастието още откакто прочетох пролога преди седмица и вчера сутринта първата глава. Получих сърцебиене като видях BREAKING DAWN FIRST CHAPTER. Толкова се радвах за последно, когато получих Twilight & New Moon от Варна, от Виви. Даже снощи сънувах от гледната точка на Бела, и във съня се разнасях насам натам с един годежен пръстен. biggrin.gif
Но въпреки това не съм сигурна дали трябва да дискутираме "Breaking Dawn" в темата за Twilight филма.

Twilight Tuesday

Кристен, Ники, Келън и Питър.
Ашли, Джаксън, Грег и Майкъл.
Катрин и Робърт.
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ May 27 2008, 13:59) *
Но въпреки това не съм сигурна дали трябва да дискутираме "Breaking Dawn" в темата за Twilight филма.

НЕ! НЕ трябва, поне докато не излезне книгата. До сега сме загатвали в постовете си за останалите книги ама айде да се придържаме към филма тук, а книгите и на лични може! mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Вчера MTV съобщи, че завършена сцена от филма (не трейлър, не зад кулисите, а пълна сцена) ще бъде излъчена преди церемонията по раздаването на MTV Movie Awards! mrgreen[1].gif
Не вярвах, че мога да чакам церемонията с по-голяно нетърпение, ама ето, че е възможно!
♥Didito♥
Олеле не не пак съм някъде mrgreen[1].gif ами ще чакаме още 4 дена.
Gossip Girl
Хипервентилирам...РобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуард.

MTV: Want to see our exclusive 'Twilight' clip?

статия
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ May 30 2008, 15:55) *
Хипервентилирам...РобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуардРобъртЕдуард.

Динг динг динг! Давам на заето. О леле не са реални просто! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
♥Didito♥
Цитат(Gossip Girl @ May 30 2008, 15:55) *
Хипервентилирам...

Да.. и аз mrgreen[1].gif мале не не. Невероятни са shocking.gif Speechless :| Робърт е... нямам думи просто нося се някъде.
Marissa Cooper
Кога ще излиза този филм?
mimeto92
Цитат(Marissa Cooper @ May 31 2008, 02:39) *
Кога ще излиза този филм?

на 12 декември 2008 wink.gif мисля, че сме споменали по-назад в темата

Охх нямам търпение до утре!!! blush.gif blush.gif blush.gif
А първа глава на Breaking dawn, оххххх blush.gif blush.gif blush.gif искам цялата книга....само като прочетох началото и... blush.gif blush.gif worthy.gif
Gossip Girl
Цитат(mimeto92 @ May 31 2008, 09:25) *
Охх нямам търпение до утре!!!
Поради часовата разлика мисля, че клипа ще е при нас в понеделник. Освен, ако не висите до 4-5 часа да го видите(аз обмислям въпроса). biggrin.gif
♥Didito♥
Цитат(Gossip Girl @ May 31 2008, 11:04) *
Освен, ако не висите до 4-5 часа да го видите(аз обмислям въпроса). biggrin.gif

Еми по-скоро да стана в 4 или 5 да го гледам. Не е лоша идея mrgreen[1].gif

И вече официално, корицата на Breaking Dawn Няма да коментирам, тъй като е същата каквато излезе и преди седмица, но асоциацийте мидоста се промениха, след 30 минутно вторачване в корицата и обмисляне на възможности какво означава. Сетих се поне за 10 biggrin.gif

Питах се нещо. Тъй като повечето в тази сме чели и 3-те книги и когато излезе Breaking Dawn последната книга това значи ли, че пак никъде няма да можем да коментираме за книгите? Ако беше възможно да се направи подфорум - Twilight mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Предполагам можете да направите тема за обсъждане на книгите тук.
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ May 31 2008, 15:28) *
Предполагам можете да направите тема за обсъждане на книгите тук.

Много правилно предполагаш. Мисля днес или най-късно утре да се заема с тази задача. Надявам се никой няма да възрази! mrgreen[1].gif
mimeto92
Ехааа, ще е супер ако направите темичка за книгите!!! biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif
♥Didito♥
Цитат(ThePinkDuck @ May 31 2008, 15:53) *
Надявам се никой няма да възрази! mrgreen[1].gif

То остана и някой да възразява, толкова хора ще са щастливи mrgreen[1].gif

Еми да след като го гледам за 15-ти път и пак пищя от нерви, че не съм аз там можете да го видите и вие biggrin2.gif "It was awesome" еми да аз ще припадна след един ден като видя сцената wacko.gif

цък
ThePinkDuck
Реших да събера всичко на едно място, че да коментираме всичко общо. Когато излезе някаква информация за новата книга веднара ще ъпдейтна темата. Все още не съм чела 1вата глава на новата книга и скоро не смятам да го правя, че сигурно ще откача! mrgreen[1].gif
Надявам се темата да ви хареса!
Госпожица Вещицата
О, ужас, защо трябваше да избират Седрик glare.gif По-добре да бяха избрали Оливър Ууд, като ще крадат каст от ХП!
mimeto92
Хммм, не мисля, че актьорите, които участват ( или са участвали) в Хари Потър филмите, нямат право да участват в други продукции, все пак колкото и комерсиален да е, не означава, че е най-интересният филм, в който са участвали през цялата си кариера wink.gif Въпрос на лично мнение...
ThePinkDuck
Ти па точно Уд. Едуард какъвто е, Уд е на светлинни години от него. Реално, Седрик ми беше много готин в ХП, а и вече е Едуард в съзнанието ми та...
vivata123
Оливър въобще не отговаря на излъчването, което трябва да струи от Едаурд.. wink.gif Не казвам, че и Роб е 'перфектния' Едуард, тъй като такъв никога няма и да има.. Но е един от най-добрите избори. Естествено, въпрос на мнение.. mrgreen[1].gif

А Роб е супер сладък и забавен в тва клипче.. Хаха, блазе й на мацката, дето го питаше въпросите. ^^
♥Didito♥
Цитат(vivata123 @ Jun 1 2008, 19:47) *
Оливър въобще не отговаря на излъчването, което трябва да струи от Едуард

Напълно съгласна mrgreen[1].gif !
Оливър не може да стъпи и на малкия пръст на Роб. Ахам така си е. И да искам не мога да си представя друг, който да играе Едуард освен рпатз, така че вече всяко предложение се отхвърля.
brooke_scott
и това, което всички чакахме Twilight worthy.gif worthy.gif worthy.gif I LOVE MTV!
mimeto92
Нямам думи просто.... ***Hyperventilating*** wacko.gif Роб е перфектен, само как изведнъж изгледа Бел (така,де - Кристен) с онази усмивка ...Ще полудея...

http://www.edwardandbella.net/gallery/disp...&fullsize=1

♥Didito♥
Цитат(mimeto92 @ Jun 2 2008, 07:38) *
***Hyperventilating*** wacko.gif

Радвам се, че не съм единствената, която е станала преди 30 мин да го гледа. Еми не знам какво да кажа, то няма думи просто. Не е истина, не е реално shocking.gif Велико! Ааааааа още не може да ми се възвърне дишането. Робърт, Едуард, Робърт, Едуард боже как я погледна, това не беше усмивка, това беше мъка, боже умирам. Толкова са невероятни и 3-мата и Крис и Роб и Кам. I need to restart my heart...

п.п В. знаех си, че няма да спиш преди да го видиш biggrin2.gif
Gossip Girl
Хмм..измислих компромис докато умирах по клипчето.
Вие стойте тук да хипервентилирате по трейлърите вместо мен, а аз през това време ще отида да се оженя за Робърт. Deal?
♥Didito♥
Цитат(Gossip Girl @ Jun 2 2008, 09:35) *
Вие стойте тук да хипервентилирате по трейлърите вместо мен, а аз през това време ще отида да се оженя за Робърт. Deal?

Ахаа Жани не си ли много алчна biggrin.gif не само ти искаш да се омъжиш за него. Половината момичета по света искат mrgreen[1].gif включително и аз.
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Jun 2 2008, 07:43) *
п.п В. знаех си, че няма да спиш преди да го видиш biggrin2.gif

ес7, как да си легне човек, то не ми даваше мир и спокойствие (питай Ицо, той чака с мен mrgreen[1].gif ) ама си струваше определено
иначе относно Роб, няма да преявявам претенции, която и да се омъжи за него, само може да ми го пуска по някой път happy.gif
vivata123
Вие се женете за Роб, аз отивам да си намеря Едуард.. Истинския. 10.gif mrgreen[1].gif

Пъък клипчето е толкова яко.. Хах, не можах много да му се изкефя, защото още съм в шок покрай preface-а на БД, ноо наистина ще е нечовешки филм.
rolleyes.gif
ViruZzZ
Снимки на Роб и Кристен от MTV Awards

brooke_scott
оооо сладурите ми те wub.gif wub.gif биха били супер двойка.... btw беше мн сладко той като каза, че й е предлагал 4 пъти biggrin.gif

ето няколко клипчета с Кам, Кристен и Роб от MTv Movie Awards 1~ 2~ 3~
TIGERM13
Хораа моля ви оттървете ме от мъките ми ,цял ден се мъча над този фундаментален въпрос,нещо като загадката на сфинкаса е Stupid.gif -защо аджа ба има 13 страници тази тема за филм ,който не е излязъл на голям екран все още,а вие изглежда вече искате да се самоубиете от любов по героите -да не би да има сериал това чудо -светнете ме малко щот и аз обичам истории за вампири wink.gif
ThePinkDuck
Цитат(TIGERM13 @ Jun 4 2008, 00:57) *
Хораа моля ви оттървете ме от мъките ми ,цял ден се мъча над този фундаментален въпрос,нещо като загадката на сфинкаса е Stupid.gif -защо аджа ба има 13 страници тази тема за филм ,който не е излязъл на голям екран все още,а вие изглежда вече искате да се самоубиете от любов по героите -да не би да има сериал това чудо -светнете ме малко щот и аз обичам истории за вампири wink.gif

Ми филма е по книгата Twilight, в която свъщност сме влюбени! Обърни по-голямо внимание на темата горе и мисля ще ти се разясни ситуацията! mrgreen[1].gif
VeRonICa^^
Малее сцената беше невероятна,просто всичко беше перфектно,а Ед (Роб) какъв поглед направи малеее shocking.gif Страхотно е охх,нямам търпение вече да дойде Декември rolleyes.gif
sulu
Да пък аз друго не мога да разбера- защо книгата( 1-ва си търся да прочета) я няма никъде в тъпата София, в нито един български сайт да си я поръчам. Буквално обиколих всички книжарници и просто няма.
Да не бъде офтопик: И аз гледах тва от MTV много яка беше сцената. И тва промото дето уж пише, че е официално в youtube, със сцената в гората, то също много е добро.
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Jun 4 2008, 14:23) *
Да пък аз друго не мога да разбера- защо книгата( 1-ва си търся да прочета) я няма никъде в тъпата София, в нито един български сайт да си я поръчам. Буквално обиколих всички книжарници и просто няма.
Да не бъде офтопик: И аз гледах тва от MTV много яка беше сцената. И тва промото дето уж пише, че е официално в youtube, със сцената в гората, то също много е добро.

Има я в книжарницата в МОЛ София. Онзи ден бях там и и се любувах. Има я и в book.store.bg за онлайн поръчка!
Промото си е официалното! Горе има линк към него! ... което ми напомня, че след малко и към сцената ще проима! mrgreen[1].gif
mimeto92
Още едно Видео!!! Twilight vs. Harry Potter

http://www.youtube.com/watch?v=Rrpaq4PxQHc
VeRonICa^^
Да аз това го имам естествено,че ТЛ бие ХП какво искате вие rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.